Teşekkür ederim canım
Aynen canım ilk sayfamıza ekleyeceğim.
Canım benim okul şükür Anadolu değil. Atatürk Üniversitesinden lisans tamamlıyorum ben. O yüzden bütümüz var çok şükür. Bütte geçerim kesin. Aslında kalmazdım bu dersten de grupta çok zor çok zor anlamıyoruz diye ağladı millet. Ben de dedim madem zor vakit kaybetmeye gerek yok sonra geçerim diye düşündüm. Öyle kolay sormuşlar ki bir defa okusam geçecek durumdaydım. Kısmet değilmiş demek ki. Vardır bunda da bir hayır.
Eşine ayrı kendine ayrı yapmakla çok iyi yapıyorsun.
Nihayettttt
Olsun bir dilim bir dilim diye diye böyle oluyoruz.
Daha önce de demiştim sana yatmadan 1 saat önce yersen hiç bir şey olmaz midene. Senin bünyeyi ben anlamıyorum zaten. Mutlaka bir dönüm noktası vardır ama nasıl buluruz onu bilmiyorum.
Off kızlar çok acıktım
Nefsim yine körüklüyor nohutlu pilav yap diyor çok severim kendisini
Ama cuma ya kadar vermem lazım zaten sağlıklı tatlı yesem bile veremiyorum şimid birde pirinç olmaz yani..
Eşim et sote istedi onu yapayım bari ekmeksz bol salata eşliğinde
Firinda hic denememistim bugun guzel fikirler verdin bana cok sagol canimBirde yeşil biberi yıkadıktan sonra çok az yağla ve fırında pişir yoğurtla buzdolabına koy 4 5 gün yiyebiliyorsun..kahvaltı ve yemeklerde birebir..
(500gr bibere 1 yk zeytinyağı)
Birde yeşil biberi yıkadıktan sonra çok az yağla ve fırında pişir yoğurtla buzdolabına koy 4 5 gün yiyebiliyorsun..kahvaltı ve yemeklerde birebir..
(500gr bibere 1 yk zeytinyağı)
Cnm bulgurlu ye sende nohutu öylede çok güzel oluyor ama sakın pirinç yeme
Yok canım yapmıyorum pirinç pilavı. ben
Et yanına yoğurt yerim iki dilim ekmek veya dört yk pilav yerim artık
İnşaallah canım benimAyyy cnm benimmm çok sagoll
Inş görürüm en kısa zamanda 7li rakamı
Slm kızlar ne yoğun bi gün hala bitiremedim işleri küçük durmadı büyük okula gitmedi acayip yoruldum. Rabbim sağlık versin de yorulalım. Artık daha ince bi bedenle inşaallah :))
Canım afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 11.30da
2dilim ekmek
2dilim beyaz peynir
10tane zeytin
Yarın tabak biberli domates kavurması
Akşam 16.30da
1corba kasesi kadar mercimek köftesi
Marul
Aci biber turşusu birkaç tane
1bardak ayran
2bucuk litre su
Spor yok
1fincan kahve
LAydLiNe
Canım afiyet olsun
21.09.2018 / DiyetisyenListesi
09:30 = 1 haşlanmış yumurta,Yarım salatalık,Yarım domates,1kk yarım yağlı peynir, Bir-kac dilim biber,Yeşil çay, 1 dilim ç.ekmek
12:00 = 3 adet erik
13:00 = 1yumurta, 2 dilim domates,4 d. salatalık, 3 y. zeytin,1kk peynir, Adaçayı, 1 dilim ç.ekmek
15:30 = 2 Galeta, 4 kuru kayısı
18:00-18:30 = 4 y.kaşık sebzeli bulgur pilavı (kabak,biber) Bolca cacık, 1 dilim ç.ekmek
(Hiçbirşeye tuz atmıyorum bulgur pilavı dahil)
2.5 lt su yatana kadar 3lt olur.
21.09.2018 / DiyetisyenListesi
09:30 = 1 haşlanmış yumurta,Yarım salatalık,Yarım domates,1kk yarım yağlı peynir, Bir-kac dilim biber,Yeşil çay, 1 dilim ç.ekmek
12:00 = 3 adet erik
13:00 = 1yumurta, 2 dilim domates,4 d. salatalık, 3 y. zeytin,1kk peynir, Adaçayı, 1 dilim ç.ekmek
15:30 = 2 Galeta, 4 kuru kayısı
18:00-18:30 = 4 y.kaşık sebzeli bulgur pilavı (kabak,biber) Bolca cacık, 1 dilim ç.ekmek
(Hiçbirşeye tuz atmıyorum bulgur pilavı dahil)
2.5 lt su yatana kadar 3lt olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?