Kaç dakika yaptın canım? Leslie günlerini de mi saysak artıkTamam abla ben de başlıyorum
15 abla. SennKaç dakika yaptın canım? Leslie günlerini de mi saysak artık
Sargı çıktıktan sonra rahatlamıştı benim oğlan. Yarına daha iyi olurlar inşallah canımBüyük iyi de çok şükür, küçük pek iyi değil ve çok ağlıyor, 5 dk bırakmıyor elimi sürekli ağlama modunda, az önce pansuman yaptırdık, inşallah iyi olur, hafta içi de doktoruna kontrole götürürüm inşallah
Allah razı olsun sorduğun için
Bence leslieni basene faydası yok bu gün son videolarından açtım basenlerde yıllardır hiç değişiklik yok15 abla. Senn
Basene ne etki eder sence bide üst bacagaBence leslieni basene faydası yok bu gün son videolarından açtım basenlerde yıllardır hiç değişiklik yok
Bilmiyorum ki bakayım bi ara. Benim şu an göbek sorun ona odaklandımBasene ne etki eder sence bide üst bacaga
Benim göbek sporsus gitti vallaBilmiyorum ki bakayım bi ara. Benim şu an göbek sorun ona odaklandım
4 sezaryen ol da gelBenim göbek sporsus gitti vallagöbeğin ilacı şekersiz beslenme. Ama spor olarak mekik ve iki bacağı aynı anda indirip kaldırma da güzel ,, bacak için bakarsan bana haber et mutlaka
Düzenli yapmadım onuSquatın faydası olmadı mı
He oda doğru bizde burdan konuşuyozbide4 sezaryen ol da gel
Ben de 15 yaptım anca, aslında 45 dakika mı neydi, yapamadım hepsini, yarın hepsini yapalım15 abla. Senn
Aynen canım ben de izledikçe korktum, kadının basen ve bacakları kalındı. O kadın ne kadar yapmıştır kim bilir, o öyleyse bizim hiç şansımız yokBence leslieni basene faydası yok bu gün son videolarından açtım basenlerde yıllardır hiç değişiklik yok
Bölgesel yapalım bence. Hem sıkılaşırizBen de 15 yaptım anca, aslında 45 dakika mı neydi, yapamadım hepsini, yarın hepsini yapalım
EvetMenün çok güzel dolma bulgurla mi?
Yarim kucuk dilim pasta ile noktaladim gunuSüper o zaman
Yarın hafif beslen yerleşmeden direkt gitsin oYarim kucuk dilim pasta ile noktaladim gunu
Insallah.bayadir meyve disinda hic tatli bisi yememistimYarın hafif beslen yerleşmeden direkt gitsin o
Sağol canım, büyük 8 yaşında küçük 16 aylıkHayırlı olsun canım, geçmiş olsun kuzucuklarına bir haftaya kadar bir şeyleri kalmaz, merak etme. Kaç yaşındaydılar? Çok stresli bir olay olmalı, benim oğlanı düşünemiyorum. İyi ki atlattınız
İnşallah canım, bizimkinde sargı yoktu amaSargı çıktıktan sonra rahatlamıştı benim oğlan. Yarına daha iyi olurlar inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?