- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Valla bir suredir böyle bende uğraşıyorum aktiftik olsun diye ama malesef çoğu kişi umursamiyor bende artık başka gruplarda katılım gösteriyorum daha katılımın olduğu daha pozitif enerjinin olduğu gruplarda duruyorum .Kızlar kimseyok niye böyle oldu
Afiyet olsun doğum günü kutlu olsun kızınınYeni geldim eve kızımin arkadaslari ve
Anneleriyle piknikteydik
Sabah 11.45
5yk yoğurt
2yk kuru üzüm
12 fındık
3 yk yulaf
15.30 16 arası
5 köfte 3 tavuk derisiz kozlenmiş biber 1 kucuk z biber dolması
17.30
1kucuk dilim yaş pasta (kızımın doğum günü pastasi) bol cay
19.30
1 tane türk kahvesi 1 kanala kurabiye (küçük ısırdı bıraktı mecbur yedim)
Akşam bişey yemem daha şu içerim bol bol çünkü disarda olduğum için hiç içmedim
Sen eve beyaz ekmek mi aliyorsun aksamki normal olmus ceviz browni hadi olabilir gibi de çeyrek ekmek biber kızartması fazla eve abur cümbür alma alacak san da birer tane ellerine verecek kadar alYine berbat bir menü ile huzurlarınızdayım
sabah
2 yumurta ile omlet
Biraz geçtikten sonra çeyrek ekmek arası biber kızartması
Akşam atmalıydım onu aslında.
Aralarda ceviz, browni, kahve falan içtim
Akşam yarım etli ekmek salata ayran
Spor 1 mil leslie yapacağım çocuklar uyuyunca
Su 2 lt geçti
Eşim beyaz ekmek alıyor. Tam buğday alamadım iki gündür. Abur cubur almıyorum ki o nerdeSen eve beyaz ekmek mi aliyorsun aksamki normal olmus ceviz browni hadi olabilir gibi de çeyrek ekmek biber kızartması fazla eve abur cümbür alma alacak san da birer tane ellerine verecek kadar al
Çok teşekkürler.Amin inşallah.evet ya sürekli biri rahatsızlandı.Daha iyi çok şükür ki.Tas düşürdüGeçmiş olsun rabbim şifa versin. Bu ay baya zor oldu sana
Geçmiş olsun canım. Taş düşürmek çok zordur, ben her sene düşürdüğüm için biliyorumÇok teşekkürler.Amin inşallah.evet ya sürekli biri rahatsızlandı.Daha iyi çok şükür ki.Tas düşürdü
Abla, yan!iş anlama ama hep bir olumsuzluk halindesin. Ben 65 günümü heba ettim ama pis!a pişman olmadım sonuçta insanız hatta mutlu bile oldum sen bu kadar olumsuz olma hayat böyle gerçekten geçmezKızlar, şekersiz günlerim çöpe gitti, akşam kahvaltılık gevrekle dondurma yedimPişmanım, ama diyetten çooook sıkıldım artık.
Haklısın canım, ama hayatımda o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki. Hiçbir şeyi başaramıyorum sanki. Ocak’tan beri diyetteyim, benim yerimde başka biri olsaydı 50 kilo olurdu benim yediklerimle. Olmuyor maalesef, ben bu kilo verme işini yapamıyorumAbla, yan!iş anlama ama hep bir olumsuzluk halindesin. Ben 65 günümü heba ettim ama pis!a pişman olmadım sonuçta insanız hatta mutlu bile oldum sen bu kadar olumsuz olma hayat böyle gerçekten geçmez
Valla canım ben de ocakta başladım diyete. O zaman 63 kiloydum şimdi 73Haklısın canım, ama hayatımda o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki. Hiçbir şeyi başaramıyorum sanki. Ocak’tan beri diyetteyim, benim yerimde başka biri olsaydı 50 kilo olurdu benim yediklerimle. Olmuyor maalesef, ben bu kilo verme işini yapamıyorum
Ahh o esler benimki alisti tam bugday almaya dedim bak bayatliyor kaliyor bimden gelirken aliyor bi posetEşim beyaz ekmek alıyor. Tam buğday alamadım iki gündür. Abur cubur almıyorum ki o nerdeher şeyi evde yapıyorum ben.
Bimden değil de fırından alıyoruz. Eşimin iş yerine çok ters arabayla zor gidiliyor. Ben sabah erkenden yürüyerek alıp geliyordum ara sokaklardan. Gidemedim iki gündür.Ahh o esler benimki alisti tam bugday almaya dedim bak bayatliyor kaliyor bimden gelirken aliyor bi poset
Agzina saglik dogru diyon ne varyani menun gayet güzel dondurma sağlıklı bu atistirmalik gerçekte hediyesi olsun insanız olur öyle şeyler akşam süt iç salata sevmiyorsun ama salatalık olarak sadece ye S sisyphosValla canım ben de ocakta başladım diyete. O zaman 63 kiloydum şimdi 73
Sen de ocakta başlamışsın o zaman 75 mişsin şimdi 63
Kim beceremiyor acaba bence gayet güzel yapmışsın
Hey maşallah620 ip atladım
yapma kiz nazar olursun benim kiz da atladı pazar günü bugün bacak ağızından ölüyor
Çok geçmiş olsun canım 650 ipi nasil atladin maşallah ama çok yorma ayagini mazallah hiç spor yapamaz hale gelirsin sonraAlıntılar silinmiş sağolun kızlar basabiliyorum ama bükemiyorum tam geçer inşallah akşama. 650 ip atlamam lazım bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?