Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kimseyok niye böyle oldu
Valla bir suredir böyle bende uğraşıyorum aktiftik olsun diye ama malesef çoğu kişi umursamiyor bende artık başka gruplarda katılım gösteriyorum daha katılımın olduğu daha pozitif enerjinin olduğu gruplarda duruyorum .
Afiyet olsun doğum günü kutlu olsun kızınınnice senelere

Sen eve beyaz ekmek mi aliyorsun aksamki normal olmus ceviz browni hadi olabilir gibi de çeyrek ekmek biber kızartması fazla eve abur cümbür alma alacak san da birer tane ellerine verecek kadar al

Sen eve beyaz ekmek mi aliyorsun aksamki normal olmus ceviz browni hadi olabilir gibi de çeyrek ekmek biber kızartması fazla eve abur cümbür alma alacak san da birer tane ellerine verecek kadar al
Eşim beyaz ekmek alıyor. Tam buğday alamadım iki gündür. Abur cubur almıyorum ki o nerde her şeyi evde yapıyorum ben.

Kızlar, şekersiz günlerim çöpe gitti, akşam kahvaltılık gevrekle dondurma yedim Pişmanım, ama diyetten çooook sıkıldım artık.

Kızlar, şekersiz günlerim çöpe gitti, akşam kahvaltılık gevrekle dondurma yedim Pişmanım, ama diyetten çooook sıkıldım artık.
Abla, yan!iş anlama ama hep bir olumsuzluk halindesin. Ben 65 günümü heba ettim ama pis!a pişman olmadım sonuçta insanız hatta mutlu bile oldum sen bu kadar olumsuz olma hayat böyle gerçekten geçmez

Bugünkü menümü de yazayım;

Sabah (09:00)
1 sütlü filitre kahve
1 Züber

Öğle (12:30)
2 yumurtadan yulaf kepekli, baharatlı krep
Biraz süzme peynir
Biraz ezine peynir
Domates, salatalık

Akşam (18:30)
Dondurma
Kahvaltılık gevrek (çikolatalı)

Su 1,5 litre.

Abla, yan!iş anlama ama hep bir olumsuzluk halindesin. Ben 65 günümü heba ettim ama pis!a pişman olmadım sonuçta insanız hatta mutlu bile oldum sen bu kadar olumsuz olma hayat böyle gerçekten geçmez
Haklısın canım, ama hayatımda o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki. Hiçbir şeyi başaramıyorum sanki. Ocak’tan beri diyetteyim, benim yerimde başka biri olsaydı 50 kilo olurdu benim yediklerimle. Olmuyor maalesef, ben bu kilo verme işini yapamıyorum

Ve hala açım. Dondurmayı ve kahvaltılık gevreği de hiç sevmem. Yani boş boşuna gitti.

Valla canım ben de ocakta başladım diyete. O zaman 63 kiloydum şimdi 73
Sen de ocakta başlamışsın o zaman 75 mişsin şimdi 63

Kim beceremiyor acaba bence gayet güzel yapmışsın

Eşim beyaz ekmek alıyor. Tam buğday alamadım iki gündür. Abur cubur almıyorum ki o nerde her şeyi evde yapıyorum ben.
Ahh o esler benimki alisti tam bugday almaya dedim bak bayatliyor kaliyor bimden gelirken aliyor bi poset

Ahh o esler benimki alisti tam bugday almaya dedim bak bayatliyor kaliyor bimden gelirken aliyor bi poset
Bimden değil de fırından alıyoruz. Eşimin iş yerine çok ters arabayla zor gidiliyor. Ben sabah erkenden yürüyerek alıp geliyordum ara sokaklardan. Gidemedim iki gündür.

Valla canım ben de ocakta başladım diyete. O zaman 63 kiloydum şimdi 73
Sen de ocakta başlamışsın o zaman 75 mişsin şimdi 63

Kim beceremiyor acaba bence gayet güzel yapmışsın
Agzina saglik dogru diyon ne varyani menun gayet güzel dondurma sağlıklı bu atistirmalik gerçekte hediyesi olsun insanız olur öyle şeyler akşam süt iç salata sevmiyorsun ama salatalık olarak sadece ye S sisyphos

Olsun Abla zamana yayarak ver ama bı şekilde gitsin kilolar önemli olan vücuttan attığın yağ uzun vadede olsa gitsin boşver yeterli sen mutlu ol dondurma yedin ne olcak ölene kadar diyet halinde olcak değiliz ya

Alıntılar silinmiş sağolun kızlar basabiliyorum ama bükemiyorum tam geçer inşallah akşama. 650 ip atlamam lazım bu gün
Çok geçmiş olsun canım 650 ipi nasil atladin maşallah ama çok yorma ayagini mazallah hiç spor yapamaz hale gelirsin sonra
aypare ackerman geldim canım yarından itibaren burdayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…