Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla canım ben de ocakta başladım diyete. O zaman 63 kiloydum şimdi 73
Sen de ocakta başlamışsın o zaman 75 mişsin şimdi 63

Kim beceremiyor acaba bence gayet güzel yapmışsın
Teşekkürler canım Gerçekten çok zor zamanlardan geçiyorum. Daha iyi olacak inşallah hepimiz için, sana da inanıyorum, belki zamanı gelmemiştir. Ama bırakmıyorsun burayı, ne güzel Ama burada olmak gerçekten çok güzel

Teşekkürler canım gerçekten Şenin gibi olmayı isterdim. Ama ne zaman moralim bozulsa istemesem de yemeğe sarıyorum, tek tesellimmiş gibi geliyor. İyi ki varsınız

Teşekkürler canım gerçekten Şenin gibi olmayı isterdim. Ama ne zaman moralim bozulsa istemesem de yemeğe sarıyorum, tek tesellimmiş gibi geliyor. İyi ki varsınız

sisy bende senin gibiydim ama artık tutuyorum kendimi tek teselli yemek olmamlı diyorum kendime ama biliyorum psikolojik olarak zor

günaydın kızlar

yyogun 3 geçti ne geldim ne menü yazabildim
keşke listeye sonra girseydim yemiyorum ama, gelemiyorum buraya menü bile bildiremiyorum

Gunaydın kızlar.sil baştan başladım bugun..hastalar pastalar derken normal hayatıma döndugumu düşünerek..

Merhaba herkese ,
Tatilde beslenmeye dikkat edilmiyormus .. ekmek yemiyorum ama onume gelen her yemegi mecbur yemek zorundayim durun kendime ozel biseyler yapayim olmuyor..
Bakalim ne kadar arti ile donecem merak ediyorum...
Cok hareketliyim hic evde durmuyoruz surekli bi yerlere gidiyoruz.. umarim bu hareketler yediklerimi yakar....

ben de öyleydim 3 gündür.Dışarıdan hazır yemedim ama ekmek yedim.Anne ile tartışma olmaz çünkü :)Ama hergün rahat 7-10 km yürümüşümdür (dün hariç) . Ancak midem küçülmüş onu fark ettim çok hoşuma gitti

Eki Görüntüle 2289380

işte iletilşimsiz geçirdiğim son 3 günüm

tartı günceli 127.0

dün yediklerimi hala hatırlayamadım foto da çekmemişim hiç onda zorlanıyorum biraz ama hatırlarım kahvaltıyı bi çıkarsam gerisi gelir de kahvaltıyı hatırlayamıyorum

Kahvaltı 11.00
1 simit
2 dilim ekmek
peynir
Şekersiz neskafe

Ara öğün 13.00
Şekersiz neskafe
2 adet limonlu form biskuvi"

2.Ara 15.30
Sade Türk kahvesi
1 kase kiraz
1 maden suyu

Akşam 18.00
3 köfte
domates
yeşillik
çeyrek ekmek
1 kase cacık

Ara 21.00
Sade Türk kahvesi

hatırladım sonunda simit yediğim için kahvaltıda sanırım beynim silmek istemiş

Geçmişi okuyup geldim. eşim izinli kahvaltı geç oldu. Bir kahve içip pazara gidecem hemen. Bayrama incecik girmek nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…