Simit miktarı fazla olmuş, nescafe de pek diyete uygun değil, sanırım pek hareketli bir hayatın yok o yüzden ya yerinde sayıklıyorsun ya da az veriyorsun, hayatına hareket katarsan daha hızlı verirsin ve diyetten de sıkılmamış olursun nacizane tavsiyemKahvaltı 11.00
1 simit
2 dilim ekmek
peynir
Şekersiz neskafe
Ara öğün 13.00
Şekersiz neskafe
2 adet limonlu form biskuvi"
2.Ara 15.30
Sade Türk kahvesi
1 kase kiraz
1 maden suyu
Akşam 18.00
3 köfte
domates
yeşillik
çeyrek ekmek
1 kase cacık
Ara 21.00
Sade Türk kahvesi
hatırladım sonundasimit yediğim için kahvaltıda sanırım beynim silmek istemiş
Selamlar kızlar
En son İstanbul' a giderken yazmıştım. Sonrasında pişmiş tavuğun başına gelmeyenler başıma geldiği için buralara uğrayamadım.
Cuma gece 00:30 yani cumartesi oluyor yola çıktık otobüsle. Sabah saat 08:30 gibi İstanbul' a indik. Esenler otogardan metroya binip Bakırköy' e geçtik. Arkasından arabanın sahibiyle buluşup ekspertize götürdük arabayı. Şükür arabada hiç bir sıkıntı çıkmadı. Arkasından notere gittik. Saat 16:00 ya kadar noterde sistemin gelmesini bekledik ve maalesef sistem gelmedi. Arabanın sahibiyle birbirimize güvenerekten biz paranın yarısını ona verdik, o da arabayı bize verdi. Saat 18:00 de İstabul'dan çıkıp sabaha karşı 04:00 de Kırıkkale'ye eve gelebildik. İnternet paketim çok az kalmış. Fazla internete giremedim dışarıda.. Evin internetinde de sorun olmuş. Hafta sonu gelemedim. Ara ara whatsapptan gelen mesajlara bakabildim sadece. Bugün sabah 09:30 gibi iş yerinden çıkıp arabanın satışını almak için notere gittik. Noterde de bir sürü sıkıntı çıktı yine. 1 saate yakın paranın karşı tarafın hesabına geçmesini bekledik. Derken noterin sistemi gitti. En son eşime bırakıp iş yerine geldim. Şimdi şükür her şey halledildi. Arabanın satışını da aldık üstümüze ama bayağı uğraştık. Aklımda sizlerde kaldı. Umarım her şey yolundadır.
Selamlar kızlar
En son İstanbul' a giderken yazmıştım. Sonrasında pişmiş tavuğun başına gelmeyenler başıma geldiği için buralara uğrayamadım.
Cuma gece 00:30 yani cumartesi oluyor yola çıktık otobüsle. Sabah saat 08:30 gibi İstanbul' a indik. Esenler otogardan metroya binip Bakırköy' e geçtik. Arkasından arabanın sahibiyle buluşup ekspertize götürdük arabayı. Şükür arabada hiç bir sıkıntı çıkmadı. Arkasından notere gittik. Saat 16:00 ya kadar noterde sistemin gelmesini bekledik ve maalesef sistem gelmedi. Arabanın sahibiyle birbirimize güvenerekten biz paranın yarısını ona verdik, o da arabayı bize verdi. Saat 18:00 de İstabul'dan çıkıp sabaha karşı 04:00 de Kırıkkale'ye eve gelebildik. İnternet paketim çok az kalmış. Fazla internete giremedim dışarıda.. Evin internetinde de sorun olmuş. Hafta sonu gelemedim. Ara ara whatsapptan gelen mesajlara bakabildim sadece. Bugün sabah 09:30 gibi iş yerinden çıkıp arabanın satışını almak için notere gittik. Noterde de bir sürü sıkıntı çıktı yine. 1 saate yakın paranın karşı tarafın hesabına geçmesini bekledik. Derken noterin sistemi gitti. En son eşime bırakıp iş yerine geldim. Şimdi şükür her şey halledildi. Arabanın satışını da aldık üstümüze ama bayağı uğraştık. Aklımda sizlerde kaldı. Umarım her şey yolundadır.
Herkese tekrar selam..Bugün kendime yaklaşık 3 haftayı kapsayacak şekilde bir program yaptım..Bir aksilik olmazsa bu programı yapmaya başlayacağım çünkü günlük olarak bazen kaçamaklar olabiliyor yada spor olarak bazen kendimi ya fazla zorluyorum yada hiç zorlamıyorum..Bu nedenle aşağıdaki gibi basit bir deneme programı oluşturdum:
1. hafta:
Sabah: Kahvaltı öncesi sirkeli su (*kahvaltı öncesi.Kahvaltı haşlanmış yumurta,hindi füme,salatalık,yeşil zeytin,kepek ekmeği şeklinde olacak)
Akşam: 3 akşam detox suyu,3 akşam ton balığı,salata veya yoğurt kürü (yulaflı,zerdeçallı,probiyotik tozlu), 1gün off
Spor: Sabah pilates 30 dk ,Akşam 30-45 dk pilates ve 30 dk Leslie
2. hafta:
Sabah: limonlu su(*)
Akşam: 3 akşam detox suyu, 3 akşam yoğurt kürü (yulaflı,zerdeçallı,probiyotik tozlu),1 gün off
Spor: Sabah 30 dk Leslie, Akşam jane fonda work out rutin (45-60 dk)
3. hafta:
Sabah: Ceviz suyu(*)
Akşam: 3 akşam detox suyu, 3 akşam sebze/bakliyat yemeği (haşlama tavuklu,haşlama kabak,yumurtalı fasülye,barbunya)
Spor: Sabah 30 dk pilates, Akşam 45-60 dk zumba kardiyo
Yorumları beklerim
hayır diğer haftalarda da kahvaltı var . (*) işareti koymuştum ya ;ilk satırdaki kahvaltıyı kast ettim.Ayrıca öğle yemeği olarak iş yerinde ne çıkarsa yiyorum (bunun muhabbetini daha önce yazdığımız için yazmadım ama sanırım yazıyı bir düzenlemem gerek)..Toplamda gün içinde 1000 cal lik bir liste oluşuyor gibi...merhaba,
programı pek beğenmedim, bir nevi açlık grevine gireceksiniz çünkü
sadece ilk hafta kahvaltı var, diğer haftalar sadece akşam yemeği, akşam yemeğinin 3 günü de detoks suyu (ne olduğunu da bilmiyorum) kahvaltı her hafta aynıysa bile yine çok az, vücut savunmaya geçip kilo verme sürecini durdurabilir bile.
böyle bir program yapılabilir veya sürüdürülebilir değil bence, yine de siz bilirsiniz tabi :)
yazıyı düzenleyemiyorum o zaman altına yazayımHerkese tekrar selam..Bugün kendime yaklaşık 3 haftayı kapsayacak şekilde bir program yaptım..Bir aksilik olmazsa bu programı yapmaya başlayacağım çünkü günlük olarak bazen kaçamaklar olabiliyor yada spor olarak bazen kendimi ya fazla zorluyorum yada hiç zorlamıyorum..Bu nedenle aşağıdaki gibi basit bir deneme programı oluşturdum:
1. hafta:
Sabah: Kahvaltı öncesi sirkeli su (*kahvaltı öncesi.Kahvaltı haşlanmış yumurta,hindi füme,salatalık,yeşil zeytin,kepek ekmeği şeklinde olacak)
Akşam: 3 akşam detox suyu,3 akşam ton balığı,salata veya yoğurt kürü (yulaflı,zerdeçallı,probiyotik tozlu), 1gün off
2. hafta:
Akşam: 3 akşam detox suyu, 3 akşam yoğurt kürü (yulaflı,zerdeçallı,probiyotik tozlu),1 gün off
3. hafta:
Akşam: 3 akşam detox suyu, 3 akşam sebze/bakliyat yemeği (haşlama tavuklu,haşlama kabak,yumurtalı fasülye,barbunya)
Yorumları beklerim
Yapabilirsen süper bence. Baya sıkı amaHerkese tekrar selam..Bugün kendime yaklaşık 3 haftayı kapsayacak şekilde bir program yaptım..Bir aksilik olmazsa bu programı yapmaya başlayacağım çünkü günlük olarak bazen kaçamaklar olabiliyor yada spor olarak bazen kendimi ya fazla zorluyorum yada hiç zorlamıyorum..Bu nedenle aşağıdaki gibi basit bir deneme programı oluşturdum:
1. hafta:
2. hafta:
3. hafta:
Yorumları beklerim
Latiskamerhaba,
programı pek beğenmedim, bir nevi açlık grevine gireceksiniz çünkü
sadece ilk hafta kahvaltı var, diğer haftalar sadece akşam yemeği, akşam yemeğinin 3 günü de detoks suyu (ne olduğunu da bilmiyorum) kahvaltı her hafta aynıysa bile yine çok az, vücut savunmaya geçip kilo verme sürecini durdurabilir bile.
böyle bir program yapılabilir veya sürüdürülebilir değil bence, yine de siz bilirsiniz tabi :)
Soffty bu gün de gittiKaptanim ayağımın dibine kadar gelmissin keşke haberli olsaydida gorusurduk
Çok ssukur sıkıntı çıkmamış bu işlemlerden çok korkarım ne yazikki kimseye güven olmuyor bizde evi arabayı sattık hep yüreğim hophop etmiştirSelamlar kızlar
Yaz bakalım cok mu gitti az mi gittiSoffty bu gün de gitti
Yarın instagramda şekersiz21gün hesabı şekersiz 21 güne başlıyor. Bi de onlarla deneyeyim bakalım
Çikolata cok olmus oda seni sık sık açlığa ve yeme isteğine itmiş regl günlerin yakın mi bide care eve almamak ilk zamanlar çünkü adapte gözünün önünde adapte olamiyorsun16 Temmuz Salı
10:00
3 yumurtadan omlet yaptım çocuklarla yedik. Yanında çeyrek ekmek
12:30 çeyrek ekmek arası peynir
14:00 3 kare çikolata
16:00 3 kare çikolata daha
19:00 neskafe ve 3 kare daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?