Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selamlar kızlar

En son İstanbul' a giderken yazmıştım. Sonrasında pişmiş tavuğun başına gelmeyenler başıma geldiği için buralara uğrayamadım.

Cuma gece 00:30 yani cumartesi oluyor yola çıktık otobüsle. Sabah saat 08:30 gibi İstanbul' a indik. Esenler otogardan metroya binip Bakırköy' e geçtik. Arkasından arabanın sahibiyle buluşup ekspertize götürdük arabayı. Şükür arabada hiç bir sıkıntı çıkmadı. Arkasından notere gittik. Saat 16:00 ya kadar noterde sistemin gelmesini bekledik ve maalesef sistem gelmedi. Arabanın sahibiyle birbirimize güvenerekten biz paranın yarısını ona verdik, o da arabayı bize verdi. Saat 18:00 de İstabul'dan çıkıp sabaha karşı 04:00 de Kırıkkale'ye eve gelebildik. İnternet paketim çok az kalmış. Fazla internete giremedim dışarıda.. Evin internetinde de sorun olmuş. Hafta sonu gelemedim. Ara ara whatsapptan gelen mesajlara bakabildim sadece. Bugün sabah 09:30 gibi iş yerinden çıkıp arabanın satışını almak için notere gittik. Noterde de bir sürü sıkıntı çıktı yine. 1 saate yakın paranın karşı tarafın hesabına geçmesini bekledik. Derken noterin sistemi gitti. En son eşime bırakıp iş yerine geldim. Şimdi şükür her şey halledildi. Arabanın satışını da aldık üstümüze ama bayağı uğraştık. Aklımda sizlerde kaldı. Umarım her şey yolundadır.

Simit miktarı fazla olmuş, nescafe de pek diyete uygun değil, sanırım pek hareketli bir hayatın yok o yüzden ya yerinde sayıklıyorsun ya da az veriyorsun, hayatına hareket katarsan daha hızlı verirsin ve diyetten de sıkılmamış olursun nacizane tavsiyem

Pazar alışveriş i bitti. Kızlar benim spor yapmam lazım yaa. Yarın başlıcam inşallah

Herkese tekrar selam..Bugün kendime yaklaşık 3 haftayı kapsayacak şekilde bir program yaptım..Bir aksilik olmazsa bu programı yapmaya başlayacağım çünkü günlük olarak bazen kaçamaklar olabiliyor yada spor olarak bazen kendimi ya fazla zorluyorum yada hiç zorlamıyorum..Bu nedenle aşağıdaki gibi basit bir deneme programı oluşturdum:
1. hafta:
Sabah: Kahvaltı öncesi sirkeli su (*kahvaltı öncesi.Kahvaltı haşlanmış yumurta,hindi füme,salatalık,yeşil zeytin,kepek ekmeği şeklinde olacak)
Akşam: 3 akşam detox suyu,3 akşam ton balığı,salata veya yoğurt kürü (yulaflı,zerdeçallı,probiyotik tozlu), 1gün off
Spor: Sabah pilates 30 dk ,Akşam 30-45 dk pilates ve 30 dk Leslie
2. hafta:
Sabah: limonlu su(*)
Akşam: 3 akşam detox suyu, 3 akşam yoğurt kürü (yulaflı,zerdeçallı,probiyotik tozlu),1 gün off
Spor: Sabah 30 dk Leslie, Akşam jane fonda work out rutin (45-60 dk)
3. hafta:
Sabah: Ceviz suyu(*)
Akşam: 3 akşam detox suyu, 3 akşam sebze/bakliyat yemeği (haşlama tavuklu,haşlama kabak,yumurtalı fasülye,barbunya)
Spor: Sabah 30 dk pilates, Akşam 45-60 dk zumba kardiyo

Yorumları beklerim

canım hayırlı olsun yeni arabanız.. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

başka aksilik yaşamazsınız artık işte ne güzel bütün aksilik kotanızı noterde doldurmuşsunuz

güle güle kullanın arabayı canım... ben de yeni döndüm tatilden, tatilin 1.günü dişimi kırdım, kanal tedavisi görmüş bir diş olduğundan ağrı pek olmadı ama kullanamadım haliyle. 4 gün önce de protez olan dişim çıktı bugün odama uğramadan diş hekimliğine gittim protez yapıştırıldı, kırık olan çok kötü olduğundan çekildi, haliyle beynim zonkluyor
kilo durumlarını sorarsan kaptanım, sabah 62 idi
tatilde telefon dolayısı ile internet çekmiyor, teknolociden uzak bi 15 gün geçirdim en temizinden
şimdi tekrar işe adapte ol

merhaba,
programı pek beğenmedim, bir nevi açlık grevine gireceksiniz çünkü
sadece ilk hafta kahvaltı var, diğer haftalar sadece akşam yemeği, akşam yemeğinin 3 günü de detoks suyu (ne olduğunu da bilmiyorum) kahvaltı her hafta aynıysa bile yine çok az, vücut savunmaya geçip kilo verme sürecini durdurabilir bile.
böyle bir program yapılabilir veya sürüdürülebilir değil bence, yine de siz bilirsiniz tabi :)

Kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım.Aksam düğün var yemeğimi de yiyerek günü kapattım bugün.Akşam da su dışında bişey içmeyerek günü bitiricem inşallah.
Gune ılık limonlu su ile başladım.

Kahvaltı 9.30
1haslanmıs yumurta bol yeşillik
1dilim peynir 1dilim kepek ekmek

13.00 sekersiz turk kahvesi.

14.30 yesilçay

16.30 Akşam yem.
3yem kaşıgı tavuk sote.1kase mercimek çorba
Bol salata 1dilim kepekli ekmek

3lt su..Bol tempolu ev işi
250 ip..30dak egzersiz
Ve akşamda bol göbek atma

hayır diğer haftalarda da kahvaltı var . (*) işareti koymuştum ya ;ilk satırdaki kahvaltıyı kast ettim.Ayrıca öğle yemeği olarak iş yerinde ne çıkarsa yiyorum (bunun muhabbetini daha önce yazdığımız için yazmadım ama sanırım yazıyı bir düzenlemem gerek)..Toplamda gün içinde 1000 cal lik bir liste oluşuyor gibi...

Son düzenleme:
yazıyı düzenleyemiyorum o zaman altına yazayım
Öğle yemeği: iş yerindeki menü (pirinç,kızartma ve yağlı yemekler dışında ne çıkarsa.Salata,yoğurt,çorba,makarna,bulgur pilavı vs)
Su : günlük 3 lt olacak (+500 ml yapacağım)
Sabah içeceğim sular kahvaltı öncesi olacak.Sabah yüksek proteinli kahvaltı yapacağım.

Kaptanim ayağımın dibine kadar gelmissin keşke haberli olsaydida gorusurduk

Yapabilirsen süper bence. Baya sıkı ama

Latiska

Çok ssukur sıkıntı çıkmamış bu işlemlerden çok korkarım ne yazikki kimseye güven olmuyor bizde evi arabayı sattık hep yüreğim hophop etmiştir

Merhaba menüm
Sabah 10.30
1 yağda yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates biber
2 dilim tb ekmegi

Öğle :14.00
2 dilim tb ekmeği
Biber peynir

Akşam17.00: domates soslu biber kavurması
2 dilim tb ekmeği
Beyaz peynir

Su 2 lt spor 1 saat yürüyüş hafif tempolu

16 Temmuz Salı
10:00
3 yumurtadan omlet yaptım çocuklarla yedik. Yanında çeyrek ekmek

12:30 çeyrek ekmek arası peynir

14:00 3 kare çikolata

16:00 3 kare çikolata daha

19:00 neskafe ve 3 kare daha

16 Temmuz Salı
10:00
3 yumurtadan omlet yaptım çocuklarla yedik. Yanında çeyrek ekmek

12:30 çeyrek ekmek arası peynir

14:00 3 kare çikolata

16:00 3 kare çikolata daha

19:00 neskafe ve 3 kare daha
Çikolata cok olmus oda seni sık sık açlığa ve yeme isteğine itmiş regl günlerin yakın mi bide care eve almamak ilk zamanlar çünkü adapte gözünün önünde adapte olamiyorsun

Menüm:
Sabah: 1 yumurta,yarım kibrit kutusu kaar peynir,1 domates,1 kırmızı tatlı biber,2 dilim hindi füme,3 at peksimet
Öğle: 4 kaşık susuz kuru fasülye,yoğurt,salata
Akşam: Yok
Adım: 8000
Su: 2,5 lt

Yarın kaydettiğim programıma başlıyorum. Biraz sıkı programın zamanı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…