Canımsın öyle kötü bi gün geçirdik ki nasıl gittik nasıl döndük bilmiyorum. Aslında kafamda çok şey vardı ama maalesef hiçbir şey yapamadık. Ama en kısa zamanda bi İstanbul tatili düşünüyorum. O zaman görüşürüz inşallahKaptanim ayağımın dibine kadar gelmissin keşke haberli olsaydida gorusurduk
Aynen canım yaaa düşünsene kaçbinlira para veriyorsun hiç tanımadığın bir adama. Adam da sana arabasını veriyor. Yolda polisi arasa arabam çalındı dese bittik biz. Şükür Allah karşımıza temiz insanlar çıkardı da sorunsuz hallettikÇok ssukur sıkıntı çıkmamış bu işlemlerden çok korkarım ne yazikki kimseye güven olmuyor bizde evi arabayı sattık hep yüreğim hophop etmiştir
Toplam ekmek miktarı biraz çok mu canım?Merhaba menüm
Sabah 10.30
1 yağda yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates biber
2 dilim tb ekmegi
Öğle :14.00
2 dilim tb ekmeği
Biber peynir
Akşam17.00: domates soslu biber kavurması
2 dilim tb ekmeği
Beyaz peynir
Su 2 lt spor 1 saat yürüyüş hafif tempolu
16 Temmuz Salı
10:00
3 yumurtadan omlet yaptım çocuklarla yedik. Yanında çeyrek ekmek
12:30 çeyrek ekmek arası peynir
14:00 3 kare çikolata
16:00 3 kare çikolata daha
19:00 neskafe ve 3 kare daha
Yok yok o emziriyor bi de toplamda kalori miktarı az. Az yemiş yaniToplam ekmek miktarı biraz çok mu canım?
Hayırlı olsun canımAynen canım yaaa düşünsene kaçbinlira para veriyorsun hiç tanımadığın bir adama. Adam da sana arabasını veriyor. Yolda polisi arasa arabam çalındı dese bittik biz. Şükür Allah karşımıza temiz insanlar çıkardı da sorunsuz hallettik
Ben çikolata almıyordum diyetisyen yazdı ilk zamanlar hemen kesme krize giriyorsun diye. Yine girdimÇikolata cok olmus oda seni sık sık açlığa ve yeme isteğine itmiş regl günlerin yakın mi bide care eve almamak ilk zamanlar çünkü adapte gözünün önünde adapte olamiyorsun
Sporlar süper! menüler diyeceğim de menü diyecek bişey yok ortada :)Herkese tekrar selam..Bugün kendime yaklaşık 3 haftayı kapsayacak şekilde bir program yaptım..Bir aksilik olmazsa bu programı yapmaya başlayacağım çünkü günlük olarak bazen kaçamaklar olabiliyor yada spor olarak bazen kendimi ya fazla zorluyorum yada hiç zorlamıyorum..Bu nedenle aşağıdaki gibi basit bir deneme programı oluşturdum:
1. hafta:
Sabah: Kahvaltı öncesi sirkeli su (*kahvaltı öncesi.Kahvaltı haşlanmış yumurta,hindi füme,salatalık,yeşil zeytin,kepek ekmeği şeklinde olacak)
Akşam: 3 akşam detox suyu,3 akşam ton balığı,salata veya yoğurt kürü (yulaflı,zerdeçallı,probiyotik tozlu), 1gün off
Spor: Sabah pilates 30 dk ,Akşam 30-45 dk pilates ve 30 dk Leslie
2. hafta:
Sabah: limonlu su(*)
Akşam: 3 akşam detox suyu, 3 akşam yoğurt kürü (yulaflı,zerdeçallı,probiyotik tozlu),1 gün off
Spor: Sabah 30 dk Leslie, Akşam jane fonda work out rutin (45-60 dk)
3. hafta:
Sabah: Ceviz suyu(*)
Akşam: 3 akşam detox suyu, 3 akşam sebze/bakliyat yemeği (haşlama tavuklu,haşlama kabak,yumurtalı fasülye,barbunya)
Spor: Sabah 30 dk pilates, Akşam 45-60 dk zumba kardiyo
Yorumları beklerim
Valla ben başladımAnka sanırım senle biz ancak birbirimizi paklayacağız. Yoksa duracağımız yok. Ne dersin?
Valla ben başladımtakıl sen de peşime
güle güle kullanın arabayı canım... ben de yeni döndüm tatilden, tatilin 1.günü dişimi kırdım, kanal tedavisi görmüş bir diş olduğundan ağrı pek olmadı ama kullanamadım haliyle. 4 gün önce de protez olan dişim çıktıbugün odama uğramadan diş hekimliğine gittim protez yapıştırıldı, kırık olan çok kötü olduğundan çekildi, haliyle beynim zonkluyor
kilo durumlarını sorarsan kaptanım, sabah 62 idi
tatilde telefon dolayısı ile internet çekmiyor, teknolociden uzak bi 15 gün geçirdim en temizinden
şimdi tekrar işe adapte ol
Herkese tekrar selam..Bugün kendime yaklaşık 3 haftayı kapsayacak şekilde bir program yaptım..Bir aksilik olmazsa bu programı yapmaya başlayacağım çünkü günlük olarak bazen kaçamaklar olabiliyor yada spor olarak bazen kendimi ya fazla zorluyorum yada hiç zorlamıyorum..Bu nedenle aşağıdaki gibi basit bir deneme programı oluşturdum:
1. hafta:
Sabah: Kahvaltı öncesi sirkeli su (*kahvaltı öncesi.Kahvaltı haşlanmış yumurta,hindi füme,salatalık,yeşil zeytin,kepek ekmeği şeklinde olacak)
Akşam: 3 akşam detox suyu,3 akşam ton balığı,salata veya yoğurt kürü (yulaflı,zerdeçallı,probiyotik tozlu), 1gün off
Spor: Sabah pilates 30 dk ,Akşam 30-45 dk pilates ve 30 dk Leslie
2. hafta:
Sabah: limonlu su(*)
Akşam: 3 akşam detox suyu, 3 akşam yoğurt kürü (yulaflı,zerdeçallı,probiyotik tozlu),1 gün off
Spor: Sabah 30 dk Leslie, Akşam jane fonda work out rutin (45-60 dk)
3. hafta:
Sabah: Ceviz suyu(*)
Akşam: 3 akşam detox suyu, 3 akşam sebze/bakliyat yemeği (haşlama tavuklu,haşlama kabak,yumurtalı fasülye,barbunya)
Spor: Sabah 30 dk pilates, Akşam 45-60 dk zumba kardiyo
Yorumları beklerim
Günaydın, hayırlı olsun canım araban, güle güle kazasız belasız kullan inşallahGünaydın kızlar
Bende bu sabah tertemiz bir başlangıç yaptım. Sabah ki kilom da 69.5 tu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?