Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanim ayağımın dibine kadar gelmissin keşke haberli olsaydida gorusurduk
Canımsın öyle kötü bi gün geçirdik ki nasıl gittik nasıl döndük bilmiyorum. Aslında kafamda çok şey vardı ama maalesef hiçbir şey yapamadık. Ama en kısa zamanda bi İstanbul tatili düşünüyorum. O zaman görüşürüz inşallah

Çok ssukur sıkıntı çıkmamış bu işlemlerden çok korkarım ne yazikki kimseye güven olmuyor bizde evi arabayı sattık hep yüreğim hophop etmiştir
Aynen canım yaaa düşünsene kaçbinlira para veriyorsun hiç tanımadığın bir adama. Adam da sana arabasını veriyor. Yolda polisi arasa arabam çalındı dese bittik biz. Şükür Allah karşımıza temiz insanlar çıkardı da sorunsuz hallettik

Toplam ekmek miktarı biraz çok mu canım?

16 Temmuz Salı
10:00
3 yumurtadan omlet yaptım çocuklarla yedik. Yanında çeyrek ekmek

12:30 çeyrek ekmek arası peynir

14:00 3 kare çikolata

16:00 3 kare çikolata daha

19:00 neskafe ve 3 kare daha
Anka sanırım senle biz ancak birbirimizi paklayacağız. Yoksa duracağımız yok. Ne dersin?

Hayırlı olsun canım Biraz sorunlu olmuş ama sonunda olmuş

Kızlar bugünkü menümü vereyim;

Sabah (08:00)
2 yumurtadan yulaf kepekli, baharatlı krep
Biraz ezine peyniri
Domates, salatalık

Öğle (12:30)
1 sütlü filitre kahve

Ara (17:00)
1 sade soda

Akşam (18:30)
2 parça tavuk, derisiz, tavada
1 büyük kase cacık

Su 1,5 litre. Spor yok

Çikolata cok olmus oda seni sık sık açlığa ve yeme isteğine itmiş regl günlerin yakın mi bide care eve almamak ilk zamanlar çünkü adapte gözünün önünde adapte olamiyorsun
Ben çikolata almıyordum diyetisyen yazdı ilk zamanlar hemen kesme krize giriyorsun diye. Yine girdim şekeri tamamen kestim bu gün bakalım pazartesiye kadar böyle deneyeyim. Zaten bu hafta da yapamazsam bırakıcam. Hakkın bende durur hazır hisseettiğinde deneriz dedi.

Sporlar süper! menüler diyeceğim de menü diyecek bişey yok ortada :)

Akkat canım ne zamandır görüyorum aşağıda ismini. Nasılsın? Ne var ne yok nasıl gidiyor?

Canım çok teşekkür ederim. Çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Tatili bitirmene sevindim ama dişine üzüldüm. İnşallah biran önce iyileşirsin. Geçmiş olsun kocaman. İnternetsiz bir 15 gün ne güzel olurdu. Benimde ihtiyacım var aslında. Şükür kilo almıyorsun. Keşke önce bütün fazlalıklardan kurtulup sonra bu şekilde korusaydın. Dönmeyi düşünmüyor musun listeye?

Çok sağlıksız bir hafta olacak. Sence sağlığın mı önemli fazla kiloların mı? Detox suyu derken neler varr içinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…