Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ferdici ve plastic denemelerinizde başarılar diliyorum kızlar.
bu gün nöbetteyim çok yoğunum ara yapamadım:18:

yüzyıllardır devam eden ve sonucu merakla beklenen bir savaş : 'Ne yesem kilo alamıyorum vs. Su içsem yarıyor' :)

bu savaş hiç bitmez. sana bi hayalimi anlatayım.

bazen arkadaşlara anlatıyorum gülüyorlar. ben fil diyeti yapmak istiyorum. yesem yesem ysem veeeeeeeeeeee hiç kilo almasam istiyorum. ne dersiniz var mı böyle diyet?

afferim kız manken. göğüs basen normal bence. ölçsem benimde 100 ü geçer bence. göbek fazla. karın egzersizleri yap biraz canım. çok işe yarıyor.

Teşekkürederim canım benim.Evet göbüşüm almış başını gidiyor.Ama en çokda o erimiş.Devam ediyorum ediyorum

bu savaş hiç bitmez. sana bi hayalimi anlatayım.

bazen arkadaşlara anlatıyorum gülüyorlar. ben fil diyeti yapmak istiyorum. yesem yesem ysem veeeeeeeeeeee hiç kilo almasam istiyorum. ne dersiniz var mı böyle diyet?

var canım öyle olanlarda genetik ucubeler dıyorum onlara ben

canım benim geçmiş olsun ,bol bol dinlen akşam eve gidince.kilonu korumn bile güzel hayatım .

inşş çok çokk ödem atarsın cnmm elma diyetinden sonra bide protein diyeti yapam diyorum bakalımm isveç diyetine benziyoo hele şu elma bi bitsinn bakıcamm artıkk

yüzyıllardır devam eden ve sonucu merakla beklenen bir savaş : 'Ne yesem kilo alamıyorum vs. Su içsem yarıyor' :)
ayyy aynen yaa sinir oluyorum haa
ferdici ve plastic denemelerinizde başarılar diliyorum kızlar.
bu gün nöbetteyim çok yoğunum ara yapamadım:18:

tşk ederimm emvamm saol cnm benim nöbetçi olmak ta kötü ya tüm günn koşuşturmacaaallah kolaylık versin cnm benimm

Ara
2 bardak su
1 bardak yağsız süt
2 kuru kayısı

Öğlede sebze yemeği yiyeceğim ya ne yesem acaba kızlar?

adet olduğum için çok üşüyorum resmen donacağım kombi sonuna kadar açık yanıyo ama ben yataktan çıkamıyorum ( sabah pekmez içtim az da değildi yarım çay bardağı kadar başkada bişi yemedim zaten
kızlar kürtajdan sonra kendimi toparlayamadım bu nedenle kaptanımın haberi var ben biraz izin alıyorum ve sanırım uzun süreli olacak
umarım hepiniz sağlıkla istediğiniz kiloya ulaşırsınız
benim biraz dinlenmeye ihtiyacım var arada uğrarım duramam merak ederim sizi...
hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım

inşş çok çokk ödem atarsın cnmm elma diyetinden sonra bide protein diyeti yapam diyorum bakalımm isveç diyetine benziyoo hele şu elma bi bitsinn bakıcamm artıkk

ayyy aynen yaa sinir oluyorum haa

elma diyeti kaç gündür elma diyetindesin bende düşünüyorum elma hem detoks gibi olur vucud arınsın biraz hep yemekde olmaz arada sadece meyve yıyerek arındırmalıyız vucudumuzu kaç kg verdın kaç gundur yapıosun hele bi de bakem bacım :)

bizde kg vercez 1 sene korycaz ve inş. genetik ucube olacağız
ben 07.04.2011 tarihinde :) isveç diyetine başlıycam beraber başlayak

öncelikle herkese güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kuralları okudum.
bugünkü diyetimi
akşam :4 kaşık yoğurtlu makarna ve 1 adet lolipopla kapattım

şimdide bir tane portakal yicem
kuralları okuduktan sonra da hedef kilon kaç sorusu gündeme geliyor canım:)
Lolipop görmedim. Akşam yemeğin de afiyet olsun.

eveeet, güzel bir menü olmuş canım.
haftaya sen de İstanbul yolcusu musun? Hayırlısıyla gider gelirsin inşallah. Daha gitmeden siparişler verilmiş

Buraya uğrayamayınca uyku bile tutmuyor, değil mi?
Menün çok güzel, afiyet olsun.

İlk hafta çok miktarda kilo gider. Birazı ödem vs’dir zaten. Bunu biliyoruz. İlk haftan kadar çok gitmesini bekleme. Eğer öyle olsa 2 haftada mezun olursun çnemli olan ayda 2 ile 4 kg arasında verebilmek. Yeri gelir gr gr gider, yeri gelir daha fazla gider.

Beğendiğini sonradan gördüm. Yazman daha iyi oldu canım. Verdiğin bilgileri de not aldım. Günde 1 kereden daha fazla katılım bekliyoruz.
Verdiğin linke bakıcam. Beslenmende ara öğünlerin olmayışı ilgimi çekti. Ana öğünde 3 dilim ekmek yüklemesi yerine daha çok ara öğün yapsan belki ekmek tüketimin de azalır.

beslenmen çok güzel
Adet yaklaşınca iştah tavan yapıyor, dikkatli olmalısın. Senin aşçı, eş gibi faktörler zayıf noktanı fark etmesinler
Muz, tarçınlı süt vs iştahını kesebilir. Dene istersen.
Kızlar sürekli internete giremiyorum artık.Kusura bakmayın.Bir organizasyon projesi aldım.İş peşinde koşturuyorum.:26:
Evet, katılımın düştü canım. Bu durumda Cuma listesine maalesef dahil edemeyeceğim. Yalnız takımiçi paylaşımlarına devam edebilirsin. Proje yoğunluğun azaldığında da istersen liste konusunu tekrar değerlendiririz. İşlerinde kolaylıklar diliyorum.

Hoş geldin seyyahım. Bizi unuttuğunu düşünmeye başlamıştım ki unutmamışsın.
Bekliyoruz en kısa zamand.

Çok şükür regl olabilmişsin:) ben kendim olmuş kadar sevindim canım şişkinliğin gitmiştir, hadi iyisin. Lapaya başladın sanırım, güzel sonuçlar alırsın inş.

benim hayalimi çalmışsın

ara 4 form bisküvi şekersiz çay
Afiyet olsun.

kendine dikkat et dosbam. fırsatın oldukça gel bir selam ver.

kendine dikkat et dosbam. fırsatın oldukça gel bir selam ver.

ben hamile iken bile geliyordum :)) gelmeden yapamam ama artık listede kesinlikle olmak istemiyorum
zaten diyeti bırakmayı düşünmüyorum sadece bu kadar düzen bile bana yaramadığını düşünmeye başladım :)) kafaya takmadan halletmeyi deneyeceğim bakalım artık

geçmiş olsun canım. kendine iyi bak.

amannnnn ne yoğun ve sıkıcı bir gün ilgilenemiyorum topikle.

öğle yemeğim: 1 kase çorba (ne olduğunu anlamadım sarı bişiydi), 1 kase cacık, 1 adet küçük patlıcan, 1 adet küçük kabak dolması. özellikle belirtmek istiyorum ; ekmek yemedim. çünküüüüüüüüü sabahtan kalan peynirim var. ara öğünde yarım paket etiformla onu yemeği düşünüyorum.

ee yarışmadayız artık ve sorumluluğumuz 2 katına çıktı. cumaya hafif çıkmak istiyorum. bu yüzden ekmek olayını azaltacağım. EN BÜYÜK 13. TAKIM

çok geçmiş olsun bitanem,kürtaj ve sonrasını çok iyi bilirim ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Geçen hafta başım çizelgeyle dertdeydi,bu hafta alıntıyla yazdıklarınızı tek tek okuyorum ama cvp veremiyorum.tek alıntıyı yapıyorum ama fazla yapamıyorum.anlattınız ama kafa sanırım biraz kalın.

esta piti piti. olur öyle bazen. sana açıklamıştım hani. tekrar okuyup uygulama yap istersen.

dün eşin ne yaptıda kızdırdı seni onu anlat bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…