Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maşallah Zeynep azmine hayranım.Hem oruç tutup hem spor yapıyorsun.Menünde gayet güzel.Benim halim olmuyor.3 gündür oruç tutmuyorum yinede takatim yok.Oruç tutsam daha iyi.Akşam yemeğini 6 da yiyorum ama eşimle sahura kadar hatta sabah 5-6 ya kadar uyumuyoruz.Çok acıkıyorum ama yiyemiyorum.Vücudum iyice şaşırdı.

sağol hatice.eşim dalga geçiyor,mermeri deleceksin az kaldı diyortelevizyonun karşısına geçip,leslienin sesini kısıp başlıyorum.tv izleyiy ,eşimle konuşurken anlamıyorum nasıl bittiğini.sonuçta güzel olunca hırsım iyice artıyor.bence asıl sen hırslısın.zorluğa rağmen vazgeçmiyrosun.

Onlar dalga geçsin dursunZaferi biz kazanacağız

çok az yitorsun hatice:44:

orti ne oluyor,silkin ve kendine gel.beynimizde kötü düşüncelere yer yoooooooooook.

hoşgeldin neslihan

yüzmek muhteşem bişey.havuz olsa ben hergün yüzerim

Haklısınız kızlar ama çok yavaş gitmeye başladı ... Zayıflayamadığımı hissedip yemek yiyesim geliyor ...
ama toparlayacam kendimi...
Yoksa asla zayıf olamayacam

MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Melemen
Peynir,zeytin

ÖĞLE
Sütlü kahve
2 piskevit
(Kahvenin yanında canım istedi)

AKŞAM
Müslili yoğurt
Afiyet olsun canım

çok güzel canım afiyet olsun ...

ben yatıyorum hatice iyi geceler
İyi geceler ortiii

Son düzenleme:
Menüm :

Sahur :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
Peynir

İftar :
2 kasık Bulgur pilavı
Sebzeli biftek .
1 kase ayran çorbası

Su : 2.5 Litre
Spor : yarımsaat tempolu yürüyüş .

günaydın kızlarrrrr
haftasonu yoktum döndüm, umarım herkes için iyi bir hafta olur. benim için zor olacağı kesin amirim izne çıktı yanlızım bakalım nasıl yetiştireceğim işleri

rambosahika (78,3/ 76,6 / 1,7 /% 2,2 )
yaaaaaaaaaaa kızlar ykarıdaki kişi 4. takımda.bu durumda etap 3. sü oldu.ama yanlış hesaplanmamışmı yüzdesi.2,17 çıkıyor.ben değilmiyim 3.
mersinli42(77.5/75.8/1.7/%2.19)

Son düzenleme:

Hoşgeldin Euridice :)) Ben Yasemin

Menum :
Sahur :
Peynır
Salatalık
Zeytın
1 haslanmıs yumurta

Iftar :
1 kase mercımek corbası
1 kozlenms patlıcan
1 kozlenms bıber
2 dılım kepek ekmegı

Spor : yuruyuse gtcem
Su : 2.5 tamamlarım

afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş.

afiyet olsun. sütlaç için ceza gelebilirdi ama sen zaten sporunu düzenli olarak yapıyosun maşallah maaaşalaaahh.

bende sabahları yarım yağlı süte bir çay kaşı eklenmiş nescafeye bayılırım onu içince anca uyanıyorum. afiyet olsun. ben diyet ürünlere pek sıcak bakmıyorum özellikle kolalı ve asitli içeceklere. bir yudum aldığımda bile dişlerimden boğazımdan geçtiği değdiği her yere zarar verdiğini düşünüyorum bu kötülüğü kendime yapamam diyorum. böyle düşünerek soğudum asitli içeceklerden. akşam birde yoğurt olsaymış daha besleyici olurdu. genelde böylemi besleniyordun, yoksa bu menü değişimin bi göstergesimi?

MENÜM
KAHVALTI(13:00)
1 bardak süt
1 poğaça

ARA
1 bardak limonata

AKŞAM
1 kase yoğurt
Salata

.

bence çok az. afiyet olsun.

Ben Geldimmm

Misafir var evdee ...
Hiç kilo veremiyorum sanki ...
Tüm yemekleri yiyesim var sıkıldım ...

kübracımmm oldumu şimdi bu. senin canın bşka bişeyemi sıkkın. veriyosun kilo sende biliyosun bozma morelini aynen devamm.

MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Melemen
Peynir,zeytin

ÖĞLE
Sütlü kahve
2 piskevit
(Kahvenin yanında canım istedi)

AKŞAM
Müslili yoğurt

ben hep menüleri değerlendirirken kendim yemiş gibi değerlendiriyorum. ve senin menünü bundan öncekine göre daha iyi buluyorum afiyet olsun. ara olsaydı daha iyi olabilirdi.

afiyet olsun.

çok beğendim. afiyet olsun.

rambo şahika mı sen bizim birincimizsin tatlım. ama haksızlık olmasın kimseye bakalım tabi. dediğin gibi ortalaması 2,17

cumartesi menüm

sahurda
2 ad. beyaz peynir domatesli tost.
1 bardak süt

iftarda
yarım kase mercimek çorbası
iki kaşık bezelye
iki kaşık mantı
salata
iki kaşık tas kebabı

(iftara davetliydik hem aç kalkmamak için hemde ayıp olmasın diye böyle bi iftar yemeğim oldu )

1 dilim pasta kendim yapmıştım cezama razıyım.
1 ad şeftali

2 lt su
bolca şekersiz çay
spor yok

pazar günü

sahurda
iki dilim kızarmış ekmek
biraz peynir

iftarda
sucuklu yumurta 2 ad.
iki dilim kızarmış ekmek

1,5 lt su
spor yok.

Canım sakın söyleyeceklerime üzülme, biliyorsun bende aynı şeyleri yaşadım, ama eşin seni gözden çıkarmış, ailesi olarak seni değil anne baba ve kardeşlerini görüyor. Bunu değiştirmen lazım. O terapiye gelmiyorsa, sen git canım, o terapiye gelmesede, psikologun yardımlarıyla sen birçok şeyi düzeltebilirsin, eşine yaptığı aferdersin odunluğun farkına vardırabilirsin. Farkına vardığı halde düzelmeyebilir, ama sen elinden gelen herşeyi yaptığın için ilerde içinde hiç keşke kalmaz. Kocanı yakından takip et, ne yapıyor nerelere gidiyor. Burda yazdığın herşeyide kocana aynen söyle, senin kardeşin bunu yapmıştı. Dinlemiyorsa yaz ver eline okusun. Bir evliliği yıkmak çok kolay, iki masum melek var ortada. Onlar için mücadele etmek lazım. Ama olmuyorsa da kendini ezdirmenin hiçbir anlamı yok, yol verirsin gider canım Bu dünyadaki son erkek o değilSen çok kıymetlisin ve özelsin. Bunu bil ve kendini kimseye ezdirme bu eşin annen baban bile olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…