Buseyrem bu ne yaptında bu kadar güzel kilo verdin anlat bakalım
sölemem işte sölemem
düğün dayımın oğlunun.ve ben artık düğünlerde köşe bucak saklanmaktan ,elbise bulamadığın için yaşlı bi kız gibi giyinmek istemiyorum.
kiloyuda vermemin tek nedeni 1 haftadır her akşam yürüyorum,ben kola koliktim (günde en az 1,5 litre içerim ) onu bıraktım,akşamda 7 den sonra bişi yemedim .yani hiç bişiyi kısmadım,beni kurtaran bunlar.umarım bırakırım şu kolayıda
rahat ederim:içelim:
iyi aksamlar kizlar bende bu hafta degisiklik yok ne yapacgim bilmiyorum moralim cok bozuluyor senağlama
esimle iddaya girmistik onuda kaybetmek istemyorum o sen veremezsin dedi bende incecik olacam dedim simdi kendini hakli buluyor ben sana demistim diyor yani kilom 78
hehey sen bana baksana bana. ben 1,8 kilo verdim yaaaaaaaaaa
canım ya sen gene verirsin ben sana güveniyom .datlım kıymatlım birincim benimmkaydirigubbakcemile5
kızlar bu hafta kilo verdim ya bende şımardım lahana diyetine bu hafta ara verdim ama çok fazla yemediğim için aynı kilodayım 59.5. nasip olursa siz beni haftaya görün inşallah bu durumu aşıcam ve haftaya kilo vermiş bir şekilde girecem(inşallah).sporsuz olmuyor.sporada başlıcam sıkacam kendimi.hadi bakalım herkese bol şans.bu hafta bende tık yok(görüyorumki kimsede yok.)hayırlısı artık.herkese by.
Buseyrem ben artık tombiş öğretmen olmak istemiyorum artık
Buseyrem motivasyon süperrrrrrrrrrrrrrr
Canım çok güzel kilo vermişsin bu hafta gururumuz olacaksın bizim kızlar bu aralar pek uğramıyor ne oldu anlamadım
inşallah canım. günlük 20 şer dk 3 kere yürüyorum ,egzersiz yapıyorum ,beden ölçülerimde hemen farketti belimden 5 cm incelmişim ne kadar kabaysam :)))
kızlarözel olarak yaptıgnız metabolizma hızlandıcı birşeyler var mı ya da yağ yakan ,ne bilim ya da vücudumuzdaki suyu atacak birşeyler , yeşilçay içiyorum sabah birfincana 2 adet yeşil ,ancak öyle tüketiyorum ,öglen veya akşam içersem uyuyamıyorum
Benim bi peogramim vardiya orada haftalik kilo verme hedefini sordugunda alternatiklerden 800 gr secmistim bana 1200 yakin bir kcl vermisti...simdi bugun yediklerimi tiklaim az once yedimde yedim hala 300 kcl yeme hakkim vardo bende haftalik hedefimi 1 kg cikardim..simdi 926 kcl dedi...simdi yeme hakkim doldu :)))
Insani resmen etkiliyor...yemek istemiyorsun
1haslanmis misirda 155 kcl yaziorrrrrr yedim:26:
Sabah 2 balik kroket yemistim 1 tanesinde 142 kcl varmis..5 gr marmelatta 14 kcl...
Ben yediklerimde sairiyorum hep az tahmin ettiklerim cok cok tahmin ettiklerim az cikiyor
Eskilerden bir muhabbet sayfasi :)
Kizimin uyanmasini bekliyordum.. Uyandi canimin caaani ..simdi cocuklarla biraz gezicez
Menüm
sabah
1 yumurta ,domates,salatalık,peynir,ekmek
ara
2 kepekli grisini
öğle
1 kase kelle paça çorbası
Akşam
tavuk salatası ayran
İçtin ayni sonunda kelle paça çorbasını :))) Ben sakatat ağzıma bile sürmem hiçbirini sevmiyorum kokoreç hariç.Menüm
sabah
ara
2 kepekli grisini
öğle
Akşam
tavuk salatası ayran
İçtin ayni sonunda kelle paça çorbasını :))) Ben sakatat ağzıma bile sürmem hiçbirini sevmiyorum kokoreç hariç.
meraba zeyneep menün dengeli olmuş pilav yemişsin ama ekmek yemediğin için dengelemiş bence.benim diyetisyen çok karşıydı pilava pilav=şeker miş.ara sıra olabilir ama tabi afiyet olsun :)menümü yazayım,geçmişe bakabilirsem dönerim.gene uyuz elektrikler kesildi.:95:
sabah:yarım sahanda yumurta(2 idi.gerisi kızımla kociş yedi)
yarım domates
örgü peynir
1 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1.5 dilim light ekmek
ara:1 kuru incir,1 cevz,8 badem
öğle :kırmızı biiber,patlıcan közlenip yoğurtlandı.
ara:1 orta türk kahvesi,2 minik parça çikolata
akşam:1 tabak tavuklu pilav(günlerdir pilav diye diye aklıma düşürdünüz.)
az yoğurt
salata
su:2 litre
spor: 1saat leslie 5 mile.
Bu hafta hepimiz dokulmuşuz
Banucum Tebrik ederim güzelim
hoşbulduk kızlar ,3 gündür şöyle kg ile sporla ilgli sohbet istiyorum bizim takımda pek sizin gibi konuşmayı seven kişiler yok sanırım ,bende özellikle sizlerin konuşlarını okuyorum :) bende geçen sene bu takımdaydım çok güzel arkadaşlıklar edindim ,şuan kimler var bilmiyorum ama şuanki paylaşımdaki arkadaşlarda cok candan , benim adımda medine
Menüm
sabah
ara
2 kepekli grisini
öğle
Akşam
tavuk salatası ayran
menümü yazayım,geçmişe bakabilirsem dönerim.gene uyuz elektrikler kesildi.:95:
sabah:yarım sahanda yumurta(2 idi.gerisi kızımla kociş yedi)
yarım domates
örgü peynir
1 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1.5 dilim light ekmek
ara:1 kuru incir,1 cevz,8 badem
öğle :kırmızı biiber,patlıcan közlenip yoğurtlandı.
ara:1 orta türk kahvesi,2 minik parça çikolata
akşam:1 tabak tavuklu pilav(günlerdir pilav diye diye aklıma düşürdünüz.)
az yoğurt
salata
su:2 litre
spor: 1saat leslie 5 mile.
selam kızlar, dün katıldım aranıza deneme sürecindeyim :)
bugün neler yediğimi paylaşıorum:
kahvaltı
2 dilim light ekmekten kaşarlı tost
2 bardak ayran
ara
1 elma
öğle
3 tane lahana sarma
2 tavuk but ızgara
yağsız salata bir tabak
1 bardak ayran
ara
1 minik muz
10 tane çiğ fındık
akşam
bir kase mercimek çorbası
2 tane lahana sarma (dolma)
9 gibi bir meyve 11 gibi de süt içmeyi (3 gibi yatıcam) birde 45 dklık yürüyüş yapmayı planlıyorum.
böyle yazınca yediklerim çok göründü gözüme yaa
kızlarözel olarak yaptıgnız metabolizma hızlandıcı birşeyler var mı ya da yağ yakan ,ne bilim ya da vücudumuzdaki suyu atacak birşeyler , yeşilçay içiyorum sabah birfincana 2 adet yeşil ,ancak öyle tüketiyorum ,öglen veya akşam içersem uyuyamıyorum
güldüm vallaafiyet olsun canımm başlangıç için fena değil. biz de yazınca böyle çok gözüküoomümkün olduğu kadar öğünlerin arasında (yazı anlamında) boşluk bırak ki az gibi dursun. virgülle yazarsan daha da az durur hihiihh nasıl taktikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?