Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim bi peogramim vardiya orada haftalik kilo verme hedefini sordugunda alternatiklerden 800 gr secmistim bana 1200 yakin bir kcl vermisti...simdi bugun yediklerimi tiklaim az once yedimde yedim hala 300 kcl yeme hakkim vardo bende haftalik hedefimi 1 kg cikardim..simdi 926 kcl dedi...simdi yeme hakkim doldu :)))

Insani resmen etkiliyor...yemek istemiyorsun

1haslanmis misirda 155 kcl yaziorrrrrr yedim:26:

Sabah 2 balik kroket yemistim 1 tanesinde 142 kcl varmis..5 gr marmelatta 14 kcl...
Ben yediklerimde sairiyorum hep az tahmin ettiklerim cok cok tahmin ettiklerim az cikiyor

Buseyrem bu ne yaptında bu kadar güzel kilo verdin anlat bakalım

hehey sen bana baksana bana. ben 1,8 kilo verdim yaaaaaaaaaa
canım ya sen gene verirsin ben sana güveniyom .datlım kıymatlım birincim benimmkaydirigubbakcemile5

Buseyrem ben artık tombiş öğretmen olmak istemiyorum artık

Buseyrem motivasyon süperrrrrrrrrrrrrrr
Canım çok güzel kilo vermişsin bu hafta gururumuz olacaksın bizim kızlar bu aralar pek uğramıyor ne oldu anlamadım

Eskilerden bir muhabbet sayfasi :)

Kizimin uyanmasini bekliyordum.. Uyandi canimin caaani ..simdi cocuklarla biraz gezicez

inşallah canım. günlük 20 şer dk 3 kere yürüyorum ,egzersiz yapıyorum ,beden ölçülerimde hemen farketti belimden 5 cm incelmişim ne kadar kabaysam :)))

ben pek birşeyyy yapmyrm canım menülerme dikkat ediyrmmm bide sporr :)

5 cm bayagı iyiymiş :)

bende kalori sepetne bakıyorm cidden faydalııı kalorisini bilmek

Eskilerden bir muhabbet sayfasi :)

Kizimin uyanmasini bekliyordum.. Uyandi canimin caaani ..simdi cocuklarla biraz gezicez

hiçbirşeeeyyy anlamadıııımmmmmm

Menüm

sabah

1 yumurta ,domates,salatalık,peynir,ekmek

ara

2 kepekli grisini

öğle

1 kase kelle paça çorbası

Akşam

tavuk salatası ayran

menümü yazayım,geçmişe bakabilirsem dönerim.gene uyuz elektrikler kesildi.:95:
sabah:yarım sahanda yumurta(2 idi.gerisi kızımla kociş yedi)
yarım domates
örgü peynir
1 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1.5 dilim light ekmek

ara:1 kuru incir,1 cevz,8 badem

öğle :kırmızı biiber,patlıcan közlenip yoğurtlandı.

ara:1 orta türk kahvesi,2 minik parça çikolata

akşam:1 tabak tavuklu pilav(günlerdir pilav diye diye aklıma düşürdünüz.)
az yoğurt
salata

su:2 litre
spor: 1saat leslie 5 mile.

selam kızlar, dün katıldım aranıza deneme sürecindeyim :)

bugün neler yediğimi paylaşıorum:
kahvaltı
2 dilim light ekmekten kaşarlı tost
2 bardak ayran
ara
1 elma
öğle
3 tane lahana sarma
2 tavuk but ızgara
yağsız salata bir tabak
1 bardak ayran
ara
1 minik muz
10 tane çiğ fındık
akşam
bir kase mercimek çorbası
2 tane lahana sarma (dolma)

9 gibi bir meyve 11 gibi de süt içmeyi (3 gibi yatıcam) birde 45 dklık yürüyüş yapmayı planlıyorum.

böyle yazınca yediklerim çok göründü gözüme yaa

meraba zeyneep menün dengeli olmuş pilav yemişsin ama ekmek yemediğin için dengelemiş bence.benim diyetisyen çok karşıydı pilava pilav=şeker miş.ara sıra olabilir ama tabi afiyet olsun :)

Bu hafta hepimiz dokulmuşuz

Banucum Tebrik ederim güzelim

teşekkür ederimmmm

ben de banu medinecim memnun oldummmm

Menüm

sabah

1 yumurta ,domates,salatalık,peynir,ekmek

ara

2 kepekli grisini

öğle

1 kase kelle paça çorbası

Akşam

tavuk salatası ayran

kelle paçaa mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayılırımmmmmm her tür sakatat itinayla tüketilirrrrr (di (((()

afiyet olsun canımmmmm

afiyet olsun canımm başlangıç için fena değil. biz de yazınca böyle çok gözüküoo mümkün olduğu kadar öğünlerin arasında (yazı anlamında) boşluk bırak ki az gibi dursun. virgülle yazarsan daha da az durur hihiihh nasıl taktikler

bence yeşil çay içerek çok güzel bi şey yapıyosun devam et hiç karıştırma mideni derim :) ben çok faydasını gördüm yeşilçayın.poşet yeşilçay içiyosan eğer tazesini tavsiye ederim.

güldüm valla bu taktik iyiymiş :)) annem lahana sarma yapmasaydı daha iyi olurdumda başlangıç diyelim :) teşekkür ederim

kızlarrrrr okuldan geldikten sonra, avcılara gittik anamlarla kpss için kurs araştırmaya, en makulü ihtiyaç akademi geldi. ben de kayıt oldummmm ama ayaklarıma da kara sular indi hani. inşallah atanırım daaa emeklerimin karşılığını alırım. cümleten atama bekleyen herkes atansın inşalllahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…