Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin canım ismim bilgen biz misafirleri severiz.

hoşbulduk kızlar ,3 gündür şöyle kg ile sporla ilgli sohbet istiyorum bizim takımda pek sizin gibi konuşmayı seven kişiler yok sanırım ,bende özellikle sizlerin konuşlarını okuyorum :) bende geçen sene bu takımdaydım çok güzel arkadaşlıklar edindim ,şuan kimler var bilmiyorum ama şuanki paylaşımdaki arkadaşlarda cok candan , benim adımda medine

iş yerinde para topluyolar pasta almak için yaaaaaa. bıktım ben bunların pis boğazlığından versem bi dert vermesem bi dert

ee napiyosun bakalim katilacak misin sende

Sağlık bakanlığından tescilli şişkonuz geldi.adım ölçerimi verdi birim sorumlum saat 13:42'de taktım .hergün yazıcam size günlük adımımı

hayirli olsun dunde ben aldim arada sapitiyor ama asagi yukari gunluk kac adim attigim konusunda fikir veriyor

Bende kübra ..
Hepimiz çok sıcak kanlıyızdır :) ve aşırı gevezeyizdir :)

hoşgeldin medine ben işte olduğum için arada bakabiliyorum kusura bakma

ilk deneme icin gayet basarili gorunuyor afiyet olsun ..

tabiki katilabilirsin, gonul ben .. bu arada suan kac kilosun hedef kac ogrenebilir miyiz
kübra ve gönül hoşbulduk kızlar ,ben 67.5 ile başladım 3 gün önce şimdi 67.1 kg hedefim 55 altına inmek :) doğumdan sonra 62 kg inmiştim ama sütüm olsun diye yedim ve çok hareketsiz geçirdim günlerimi şimdi bu durumdayım 9 aylık kızım var,bir de 5 yaşında oğlum var anasınıfına gidiyor.

Boyun kaç ki ? :)
daha yeni doğum yapmışşın doğum kiloları daha çabuk gider sanırım

Boyun kaç ki ? :)
daha yeni doğum yapmışşın doğum kiloları daha çabuk gider sanırım

boyum 1.58 ufagım biraz:) kg 1 aydır sabit kübra ,şimdi tam manasıyla spora filan başladım ,yediklerime dikkat ediyorum . oldukça hareketli olmaya çalışyorum ve bol su tüketiyorum ,3 günde farketti bu ,şuan emziriyorum diye yemektende elimi çekmiş değilim bir ögün çok güzel besleiyorum :) ben hemen alıp verebilen bir bünyeye sahip oldugum için hiç gitmiyor ya çok dikkat etmeliyim vermek iin ya da çok yemeliyim almak için start yerleri önemli , şimdi metabolizmayı alarma geçirdim bakalım artık vermeye başladı eger bırakırsam direk oldugu yerde saplanıp kalıyor

Anladım canım cok ufak değilsin bende 165im ..
spor yapmak önemli .. Azıcık dikkat çok spor yeterli bide bebek olduğu için oda seni yorar inş verirsin güzel güzel canım

Anladım canım cok ufak değilsin bende 165im ..
spor yapmak önemli .. Azıcık dikkat çok spor yeterli bide bebek olduğu için oda seni yorar inş verirsin güzel güzel canım
inşallah canım. günlük 20 şer dk 3 kere yürüyorum ,egzersiz yapıyorum ,beden ölçülerimde hemen farketti belimden 5 cm incelmişim ne kadar kabaysam :)))

kızlarözel olarak yaptıgnız metabolizma hızlandıcı birşeyler var mı ya da yağ yakan ,ne bilim ya da vücudumuzdaki suyu atacak birşeyler , yeşilçay içiyorum sabah birfincana 2 adet yeşil ,ancak öyle tüketiyorum ,öglen veya akşam içersem uyuyamıyorum

iş yerinde para topluyolar pasta almak için yaaaaaa. bıktım ben bunların pis boğazlığından versem bi dert vermesem bi dert

Bizimde isyerinde degilde bizim bir toplantilar icin ayri evime cok yakin kucuk bi odacigimiz var orada kahve kutusu var...ben pek gitmiyorum aslinda oraya ama yinede atarim bisiler icicek olsam yada gelen gidene ikramimiz olsun canim nolucak...hatunn biri ben icmiyorum icmiycem vermeyeyim dedi ong :s alti ustu 2€ du...tabi seninki cok baska canim ..yanlis anlama aklima geldi yazdim gevezeyiz ya hehe... Ben diyetteyim katilamiycam pasta partinize sorry de canim gayet cool bi edayla

YAN BEL HAREKETE NASIL YAPILIYORDU CANIM

TEBRİKLER CANIM

Ben soyle biliyorum eller yana salik bir sag bir sola avuc icin basenlerde hafif hafif bir yamuluyosun :))) ben ayni yonde sayi atliyorum cift saymiyorum

Sağlık bakanlığından tescilli şişkonuz geldi.adım ölçerimi verdi birim sorumlum saat 13:42'de taktım .hergün yazıcam size günlük adımımı

Cok hossun hehe benimde vardi sayacim...bulamiyorum nerdeee

Cig kofte degilde,,,profiterol ((((( sadece onunla beslenebilirim..uskudarda cok sevdigim bi yer var benimde incinin nami var amaben cok begenmedim

çok işe yarıyan bişey benim önceki telefonumda vardı şimdi değiştirdim bunada yükleyim en iyisi günlük 10000 adımı hedefle, ben çok rahat 7000 yapıyordum

Hmmm telde nasil oluyorki ..ozellikle tasiman gereken bi olge varmi..ya ben cep tel tasimaya korkuyorum surekli ustumde hc tutamam...kapida bir sinir var ordan ileri gecirtmem telefonlari yasak:)

Waoo afiyet olsun sekkkerim

kolay gelsin kızlar,kg verenleri tebrik ediyorum. arada sizlerin sohbetine katılabilir miyim ,bizim grup çok sakin

Tabi katilabilirsin ...ama bak yarista hersey mubah ..kilo aldirirriz sana ..dengeni bozariz
Alkali ilk defa duydum ya ..

Teşekkürler Tabiki katılabilirsin

:) ben almayayıım canım kg oldukça çok taşıdım :) bu arada senin yaptıgın bel incelten hareketi ben 200 kadar yapıyorum hergün ama ben sağ sol sayıyorum 100 eder tek sayımda, ve bir de dönüyorum disk çeviriyorum ayagımda, ya da oklava alıp enseye sag sol yapıyorum bu şekilde 3 günde 5 cm incelttim belimi

Ben eskiden cok sey yapardimda simdi hic yapmiyorum ve doktorlarin hep yeni birsey soyleyip 6 ay sonra yok o oyle degilmis sunu yapin siz demesindende nefret ediyorum...oyuzden protesto ediyorum:)
Ama su siralar iddi sekilde fark ediyorumki bagzi sebzelerin kalorileri yok denecek kadar az
Onlari menulerde cogaltip yuksek olanlardam kacinsak cok etkili olucak
Burda orneklerinide yasiyoruz kilo verislerimizden yani beslenme seklimize gore,,kimler nasil kilo veriyor cok net goruyoruz

Ama iste aliskanliklarida degistirmek kolay olmuyor

Wao. O belin incelesi varmisdir:)))

3 saat uykumu nasıl dayanıyorsun ki?uyku düzenin değiştiğinde daha iyi kilo vereceksin bak gör..sen yılma beslenmene dikkat et..suyunu eksik etme..
İkinizide izinli yazdım kızlar.

Bu hafta sende bizimle başla.
demam hatta bu akşam twist ve bel hareketleriniz yapayım..
doktorumda zayıflamak için 10 kolay yöntem başlığı altında vermişlerdi..ve gerçekten benim oğlumun doğruğundan beri uyku problemi vardı az büyüyp de daha fazla uyumaya başaldığımda kilo vermemde kolaylaştı..hala uykusuz kaldığım hafta kilomda artış oluyor mesela.
bunları bende yapayım...

Selam canım hoşgeldin :)
selam hoş bulduk..
dolapta koca şişe çekilmemiş keten tohumum var aklıma getirdinya teşekkür ederim..
ama sen doktora git bence öyle kullan..
bana gelinceeee

geçen hafta: 108 kg

bugün: 107 kg

yüzde: 0.925

Allahım ne zaman haftada 2 kg verdiğimi görebileceğim bilmiyorummm
her hafta 1 kilo versen ay sonunda 4 kilocuktan kurtulmuş olucaksın daha ne istiyorsun..tebrikler..
Sabah aç karnına 1 çay kasıgı keten tohumu sonra su
hımm bu şekil kullanmadım hiç..:44:
çok işe yarıyan bişey benim önceki telefonumda vardı şimdi değiştirdim bunada yükleyim en iyisi günlük 10000 adımı hedefle, ben çok rahat 7000 yapıyordum
adım sayar bendede var çok iyi birşey..benim bele takılan yeri kırıldı..telde var derkeen program olarakmı yükleniyor bi araştıryım..
hayırlı olsun..
medine nasılsın hoş geldin..neneyseninde bebişi olucaktı..kuzun büyümüş maşallah..
meteo için en iyisi su içmek extra olarakta acı biber yoğurda katıp yiyebilirsn göbişte eriyor ozaman..
ben mezun oldum ama hala arada takılıyorum..vermekten çok korumak daha önemli ki bu noktada bana burası çok yardımcı oldu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…