Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

En çirkin benim ama benim kalbim temiz şekerim

Ben unuttum sporları zorunlu olanları
Hemen kalk yap bakalım.Komşu kızlarının kiloları ne durumda onlara sana eşlik etsin.

Tamam hadi o saka olsunda ama benim daha iyi kalpli melek gibi oldugum haticeninse dominaaaaannnttt despooootttt bi kaptan olduguda saka degil heralde :44: hehehe

bira hariç afiyet olsun.

afiyet olsun.

herzamanki gibi az yemişsin.afiyet olsun orti.

Selam millet ben geldim ne var ne yok

vaaaaaaaaaay kaptanım özledik seni.hoşgeldin.bebiişinde ,seninde iyi olmana sevindim.kiloyu takma ben inanıyorum sen çok almazsın.doğumdan kısa süre sonra eski haline dönersin.çok meraklandırma,araada uğra buraya
afiyet olsun.

ilk defa tavuk döner mi yedintavuk döner yenmezmiiiiiiiiiiiii
bu arada evt bana yemeğe gelirseniz aç gelin lütfen.onca emek veriyoz yanicebinize koyarım evde yersiniz yoksa

Tamam hadi o saka olsunda ama benim daha iyi kalpli melek gibi oldugum haticeninse dominaaaaannnttt despooootttt bi kaptan olduguda saka degil heralde :44: hehehe
Allah aşkına bu söylediğine sen inanıyor musun

benim boğazım çok ağrıyor, sabahtan beri sıcak süt içtim, şimdi de pastil emiyorum ama geçmicek gibi
Canııımmm sen öğretmen hastalığı olan faranjite yakalanmışsın.Kıyamam.Ders anlatırken sesine dikkat et canım.Benim her cuma sesim kesilir boğazım ağrırdı.Malum sürekli konuşmaktan ders anlatmaktan oluyor..Derste sürekli birşeyler içip boğazını yumuşat canım

Yarin oglusumun maci var oglen,,sonrada kizimi almaya gidicem bi kamptaydi..aksami bulur eve gelmem minigimle yine yollardayim.. Sans dileyin ogluma

Ben yatiyorum ...hepinizi tek tek opuyorum,,,minciriyorummmm iyigeceler tatli uyalar hepinizeee

Yarin oglusumun maci var oglen,,sonrada kizimi almaya gidicem bi kamptaydi..aksami bulur eve gelmem minigimle yine yollardayim.. Sans dileyin ogluma

Ben yatiyorum ...hepinizi tek tek opuyorum,,,minciriyorummmm iyigeceler tatli uyalar hepinizeee

iyi geceler canım aşkıma bol şans maçta ona güvenyrm ben

İyi geeceler muckkss

başarılarrrrrrrrrr.bende yorgunum kaçıyorum.byyyyyyy

Başarılar canım. Kolay gelsin.İyi geceler

Geçmiş olsun bebek bira dokunmuştur

aman iyi ki kırk yılın başı bi tane içtik, keşke yazmasaydımmm

yok örtmenim yaa faranjit ağrısı gibi değil bu, o gıcıklıodu boğazımı. geçirdim staj yaparken bi ara. bu başka bişeyin ağrısı sankii. ama soğuk fln da içmedimm:44::44:

Fazla kilolu kişilerin gece iyi uyuyarak kilo verme ihtimalinin daha fazla olabileceği belirlendi.

Kanada'da yapılan araştırmaya imza atanJean-Philippe Chaput ve Angelo Tremblay, 6 saatten az uyuyanların kilo almaya daha meyilli olduğunu belirtti.

Kanada Tıp Derneği'nin dergisinde yayımlanan araştırma, az uyumanın, açlık hissini tetiklediğini ve iştahı kontrol eden leptin, grelin ve kortizol hormonlarının salgılanmasını olumsuz etkilediğini, bu nedenle az uyuyanların kilo aldığını gösterdi.

Araştırmacılar, kilo vermek isteyenlere, diyet listelerinin ve sporun yanında "iyi uykunun" da önerilebileceğini belirtti.

Son yıllarda birçok araştırmada uykunun obeziteyle mücadelede önemli olduğu belirlenmişti. 6 ay süren bir araştırmada kaliteli uyku uyuyan kişilerin kilo verme ihtimalinin yüzde 33 fazla olduğu görülmüştü.

kaynak: http://www.haberturk.com/saglik/haber/778592-iste-zayiflamanin-en-kolay-yolu

ben gündüz uyumayı seviyorum :)
gece uyumayı pek sevmiyorum ama düzeldim sankii
:)
araştırmaya katılıyorummm

başarılarrrrrrrrrr.bende yorgunum kaçıyorum.byyyyyyy
İyi geceler canım.

O zaman soğuk birşey içmişsinir.Dikkat et kendine .

Bunu bende daha önce uymuştum. O zaman hadi uyuyalım Herkese iyi geceler.Güzel rüyalar görün. Ben uyumaya kilo vermeye gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…