ay ben bilmiyorum bu dukanı o yüzden yorum yapmiim.Kahvaltı: 3 nugget, 1 haşlanmış yumurta
Öğle: 1 kase çorba, 1 brdk ayran
Ara: kçk kutu süt, kayısılı activia
Akşam: 1 kase çorba, 5 nugget, 1 kornişon, 1 brdk ayran
Su: 2 lt
SPOR: leslie 2 miles, 100 twist, 50 mekik, 50 yan mekik, 25 alt karın çalıştırma, 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma, 150 bacak egzersizi
bu arada benim iştahım hepten kapandı :S sırf bayılmamak için yemiorum :S ama tuhaf ki bu hafta kg verememişim. gerçi seyir evresine geçtim, sebze yediğim için geri alacağımı biliyordum da. neyse geri almamışım da vermemişim de. şimdiden bildiriiim dedim kgmu.
geçen hafta: 103
bu hafta : 103
fark: 0
Hadi yaz face e merak ettim. Grubumuza yaz bakemToplanın kızlaaarrrr,Banu yu soru yağmuruna tutalım
Biz dürüme laf atarken hatun dürümle zayıflıyorCanım ben hipotiroidim ve hormon ilacı kullanıyorum .Ayrıca akdeniz anemiliğide var kan değerlerim düşük. Bu yüzden kilo vermem yavaş oluyor.Normalde hormon ilacını kullanınca tiroidler normale dönüyor ama benimki sürekli düzensiz.Nedenini anlamadık. Bu yüzden ben bu kadar yiyerek ancak kilo verebiliyorum.Daha fazla yersem veremem.
Hadi yaz face e merak ettim. Grubumuza yaz bakemToplanın kızlaaarrrr,Banu yu soru yağmuruna tutalım
Biz dürüme laf atarken hatun dürümle zayıflıyorCanım ben hipotiroidim ve hormon ilacı kullanıyorum .Ayrıca akdeniz anemiliğide var kan değerlerim düşük. Bu yüzden kilo vermem yavaş oluyor.Normalde hormon ilacını kullanınca tiroidler normale dönüyor ama benimki sürekli düzensiz.Nedenini anlamadık. Bu yüzden ben bu kadar yiyerek ancak kilo verebiliyorum.Daha fazla yersem veremem.
İnsan öyle pat diye mi benzetir yahuu :))
Benide Azra Akın a benzetiyolar. Firmalara eğitime gidiyorum ya yada yeni bir ortama girdiğimde. Şeyyy bişey dicem ama diye başlayıp Azra Akına ne kadar çok benziyosunuz derler. Bende içimden heee azranın kilo almış hali diyip gülümsüyom
Gıcık yaaaben geldim hatunlaarruff bugün sinir oldummmmmm. öğle yemeğini yedik, hep beraber öğretmenler odasında oturuyoruz. muhabbet falan işte. tabi ben onunla yine pek konuşamıyorum hatta hiç neyse bir hoca beni ışın karacaya benzetti herkesin ortasında ben de telefonumla uğraşıodum. dedim lisede de öğrencilerim benzetiodu, ama ben o kadar çirkin olduğumu düşünmüorum. (cidden de koca ağızlı bir hatun, nerem benzio :S sadece saçım ve kilom ) neyse işte sora buna baktım, öyle tatlı bakıodu ki bana gözlerinin içi parlıodu resmen. ay çok şekerdi yaaaaaaaa, aklıma geldikçe tebessüm ediorummm ama o hocaya sinir oldum, gudubet karı
Offf bir onu yapamıyorum.İlacımı tam sabah 7 de içiyorum ondan sonra en az yarım saat hiçbirşey yememek gerekiyor.7:30 gibi kahvaltı ediyoruz. Aç karnına içip hemen yemek yesem faydası olur mu acaba:44:Ama bunları aç mideye yemen lazım 1 çay kaşığı çörekotu 1 çay kaşığı keten öğütülmüştokta etkisi olmuyomuş
Afiyet olsun canım.Geçen hafta çok güzel kilo vermiştin.Dediğin gibi dukandanır.İnşllah haftaya çok güzel kilo verirsin.Kahvaltı: 3 nugget, 1 haşlanmış yumurta
SPOR: leslie 2 miles, 100 twist, 50 mekik, 50 yan mekik, 25 alt karın çalıştırma, 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma, 150 bacak egzersizi
bu arada benim iştahım hepten kapandı :S sırf bayılmamak için yemiorum :S ama tuhaf ki bu hafta kg verememişim. gerçi seyir evresine geçtim, sebze yediğim için geri alacağımı biliyordum da. neyse geri almamışım da vermemişim de. şimdiden bildiriiim dedim kgmu.
Bende ikiside varay ben bilmiyorum bu dukanı o yüzden yorum yapmiim.
Benim kardeşimde de var canım düzenli ilaç kullanıyor. Onunki normale de dönmüyo hiç çalışmıyormuş onunki. Geçmiş olsun. Akdeniz anemili de bir arkadaşım vardı o da zor veriyordu. Neyse kaptanım azimli benim. Az az da olsa verir kurtulur o
TaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaammmmmmBanu sıkı dur hihiihhiihihhiih
Nurgül nerdesin, Banuyu sıkıştırcaz
Amaann boşversene bence kısa saçın gayet güzel görünüyor.yok ben konuşuodum işte, yanımdaydı bu da. zaten patavatsız bi hoca gibime gelio ilk günden beridedi ki seni ışın karacaya benzetiolar mı, dedim ben de lisede öğrencilerim benzetiodu. falan öyle oldu. üüff ztn burda da öğrenciler, doktorlardaki fikrete benzetio hep saçımı kestirdim die. ben de uzatma kararı aldım bgnden sonraaaa
Görüşürüüüzzzz.ay çıkmam lazım geç kalmışım:18:
Ben çıkıyom arkadaşlar ancak yetişirim derse
inşallah kafa dengidir.Kızlar yeni bir üye çağırdım.Henüz cevap vermedi ama haberiniz olsun
bak bu menü güzelDün kendimi meyve canavarı gibi hissettim hihihiihihihi
Sabah 1 kase nesfit meyveli ve 1 yeşil elma
öğle: 1 kase domates çorbası, 1 porsiyon ıspanak, az yoğurt ve 2 mandalina
akşam: ızgara köfte, ayran ve 1 mandalina
su: 3 lt
spor yok
kahve bolca hihihiihihihih
afiyet olsun kaptanım.MENÜM
SABAH
1.5 dilim ekmek
Omlet
Domates,peynir
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Müslili yoğurt
ARA
2 ceviz
AKŞAM
Yumurtalı kabak
1 kase yoğurt
uyuz karı.bende sizi cadı silaya benzettim deseydin.ben geldim hatunlaarruff bugün sinir oldummmmmm. öğle yemeğini yedik, hep beraber öğretmenler odasında oturuyoruz. muhabbet falan işte. tabi ben onunla yine pek konuşamıyorum hatta hiç neyse bir hoca beni ışın karacaya benzetti herkesin ortasında ben de telefonumla uğraşıodum. dedim lisede de öğrencilerim benzetiodu, ama ben o kadar çirkin olduğumu düşünmüorum. (cidden de koca ağızlı bir hatun, nerem benzio :S sadece saçım ve kilom ) neyse işte sora buna baktım, öyle tatlı bakıodu ki bana gözlerinin içi parlıodu resmen. ay çok şekerdi yaaaaaaaa, aklıma geldikçe tebessüm ediorummm ama o hocaya sinir oldum, gudubet karı
afiyet olsun.dukanda olur böyle vakalar.Kahvaltı: 3 nugget, 1 haşlanmış yumurta
vaayyyyyy hani nerde kıvancın yaseminİnsan öyle pat diye mi benzetir yahuu :))
Benide Azra Akın a benzetiyolar. Firmalara eğitime gidiyorum ya yada yeni bir ortama girdiğimde. Şeyyy bişey dicem ama diye başlayıp Azra Akına ne kadar çok benziyosunuz derler. Bende içimden heee azranın kilo almış hali diyip gülümsüyom
yuh devenin nalı...yok ben konuşuodum işte, yanımdaydı bu da. zaten patavatsız bi hoca gibime gelio ilk günden beridedi ki seni ışın karacaya benzetiolar mı, dedim ben de lisede öğrencilerim benzetiodu. falan öyle oldu. üüff ztn burda da öğrenciler, doktorlardaki fikrete benzetio hep saçımı kestirdim die. ben de uzatma kararı aldım bgnden sonraaaa
Allah zihin açıklığı versin.Ben çıkıyom arkadaşlar ancak yetişirim derse
DUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRR YAPMAAAAAAAAAAAAA kendine kıymaaaaaa
Yeme sakın.Kahve falan iç canım. Akşam yemeğini yedin mi?
of çok zor ya ben günde iki tane içsem gece uyuyamıyorum
( yok mu alternatif? öğün mü atladın ki ay niye öyle oldu
Onu yiceğine tost ye tost ama başak ın ki gibi 1.5 tost olsun hiihihihihi
Ben başımı yastığa koyduğum gibi uyuyom. İstersen varille kahve içeyim
İşte budurRegl den dolayııı canımmm cok sey ıstıyorduuuuu :)
Ama aksam yemegını ınegol kofte yedm gectı aclıgımmmm
Engel oldum kendmee . :)
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 kaşık melemen
peynir
1 tk reçel
öğle:1 porsiyon etli taze fasulye
2 kaşık yoğurt
akşam:yoğurtlu patlıcan
tavuk ızgara
salata
1 kaşık bulgur pilavı
su:1 litre
spor:sağ bacağımda bir sorun var.bir kaç gün ara verdim.
Afiyet olsun canım.Geçmiş olsunmenüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 kaşık melemen
peynir
1 tk reçel
öğle:1 porsiyon etli taze fasulye
2 kaşık yoğurt
akşam:yoğurtlu patlıcan
tavuk ızgara
salata
1 kaşık bulgur pilavı
su:1 litre
spor:sağ bacağımda bir sorun var.bir kaç gün ara verdim.
Kalorisi ne kadar canım??Dersı beklıyorum
Bıde kızlar genelde yulaflı bıskuvı yıyorummmm. Sızce olumsz etklermı :/
kalorisine bak mutllakaDersı beklıyorum
Kızlar insan hiç tabağa makarna koyarken heyecanlanıp, kalbinin atış hızını duyar mı yaaaaAz önce ben duydum.Eşime makarna yaptım şimdi tabağına servis ettim ve karşımda duruyor.offffffffffffffffff
Dersı beklıyorum
Kızlar insan hiç tabağa makarna koyarken heyecanlanıp, kalbinin atış hızını duyar mı yaaaaAz önce ben duydum.Eşime makarna yaptım şimdi tabağına servis ettim ve karşımda duruyor.offffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?