Yemeeeemmmm.Yemedim dekalorisine bak mutllaka
kız yazık sana ,bir çatal ye.
Yemem canım benim yemem.Sadece kedi gibi baktım.Baktığımla kaldı.1 lokma alsam biliyorum ki bir lokma daha alacağım. Bende mi hemen hamile kalsam neSelam kızlar. Naber?
Etkiler canım etkiler. Ne kadarda yulaflı olsa katkı maddesi içeriyor. Sağlık açısından da yararlı görmüyorum. Ben yemeni tavsiye etmem.
Ayyy canım yaaaa kıyamam ben sana. Şimdi ben rahatım yaaaa hiç bişeyi canım öyle çok çekmiyor. Çekincede azıcık yiyorum hemen geçiyor isteğim. İnşallah senin diyet bitince sende öyle olursun ama şimdi uzak dur. Yarın cuma sakın unutma
Öyle valla nasılda biliyorsunheyecanlanır da, hatta kokusunu ciğerlerine kadar çeker de bir çatal dahi almaz
bugünkü menüüü
sabah mısır unundan yapılmış pırasa turşusu kızartmasının çeyrek tava
1 zeytin
çay
ara:1 avuç fındık
öğlen
2 kepçe kuru fasulye 1 dilim ekmek
1 kornişon turşu
akşam 1 kepçe kuru fasulye
1 bardak süt
sonunda kuru fasulye bittiii ohh beeeee
2lt su
spor
150 mekik
200 twester
25 dk jillian 20dk masaj
bakalımm yarın kaç göstericek tartııı
kilo verdim mi bilmiyorum ama göbüşş toparlanmaya başladı yaptığım jilliandan olsa gerekkkk
bugünkü menüüü
1 zeytin
çay
öğlen
1 kornişon turşu
1 bardak süt
2lt su
spor
150 mekik
200 twester
25 dk jillian 20dk masaj
kilo verdim mi bilmiyorum ama göbüşş toparlanmaya başladı yaptığım jilliandan olsa gerekkkk
Kurubaklagillerin hepsine bayılıyorum her gün olsa her gün yerimbugünkü menüüü
1 zeytin
çay
öğlen
1 kornişon turşu
1 bardak süt
2lt su
spor
150 mekik
200 twester
25 dk jillian 20dk masaj
ben de kaçıorum beybilerrr, iyi geceleerrryasocumm bi sen varsınnnn iyi geceler bebeemm
Bende jillana başlasam iyi olcak,hakkımdan ancak o gelirJillian gerçekten vücudu toparlıyor.Bende artık tekrar başlasam iyi olacak.Sporu iyice bıraktım.Yok hasta oldum,yok biryerlere gittik.Tam başlıyorum birşey çıkıyor. Sporun çok güzel.Menülerde turşu dikkatimi çekti.Bulgur ve turşuyu özellikle perşembe tüketmemeye çalışalım ki vücut tuzdan dolayı su tutmasın tamam mı canım
Yulaflı biskülerin kalorisi çok yüksek,burçak vsDersı beklıyorum
Bıde kızlar genelde yulaflı bıskuvı yıyorummmm. Sızce olumsz etklermı :/
Hemde nasıl:)) aslında kepekli makarna alsan ondan yersin haticecim yağsız bol yoğurtluKızlar insan hiç tabağa makarna koyarken heyecanlanıp, kalbinin atış hızını duyar mı yaaaaAz önce ben duydum.Eşime makarna yaptım şimdi tabağına servis ettim ve karşımda duruyor.offffffffffffffffff
EbruuuuuuSelam kızlar. Naber?
Etkiler canım etkiler. Ne kadarda yulaflı olsa katkı maddesi içeriyor. Sağlık açısından da yararlı görmüyorum. Ben yemeni tavsiye etmem.
Ayyy canım yaaaa kıyamam ben sana. Şimdi ben rahatım yaaaa hiç bişeyi canım öyle çok çekmiyor. Çekincede azıcık yiyorum hemen geçiyor isteğim. İnşallah senin diyet bitince sende öyle olursun ama şimdi uzak dur. Yarın cuma sakın unutma
Anaammm herkescikler gitmiş.Biz tam kapıdan çıkarken mobilyacılar aradı.Dolabımızda sorun vardı onu onarmaya geleceklermiş..Şimdi gelmelerini bekliyoruz.Arkadaşlara gidemeyeceğiz.
Yemeeeemmmm.Yemedim deAferin bana
Yemem canım benim yemem.Sadece kedi gibi baktım.Baktığımla kaldı.1 lokma alsam biliyorum ki bir lokma daha alacağım. Bende mi hemen hamile kalsam ne
Öyle valla nasılda biliyorsun
şükür bitti:111:mısır ununada bir çare bul bencebugünkü menüüü
1 zeytin
çay
öğlen
1 kornişon turşu
1 bardak süt
2lt su
spor
150 mekik
200 twester
25 dk jillian 20dk masaj
bende bayılırım.gel ben sana yapayım yaseminim.bir çorbanın lafımı olur.Kurubaklagillerin hepsine bayılıyorum her gün olsa her gün yerim( hele kırmızı mercimeği çok özledim (
nereyeeeeeeeeeeeeKızlar bende çıkıyorum,iyi geceler tatlı rüyalar
çok az olmuş kübra.okulada gidiyorsun.düşüp kalacaksın bir yerdeKalorisi yüksekmiş geerçekten bundan sonra uzak duracam :/
Bugünkü menüm :
Sabah + ögle :
1 haslanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
domates
peynir
Akşam :
inegöl köfte lavaş ekmekte :/
ara : nescafe
spor :
1 saat yürüme koşma
15 dk bisiklet
15 dk twister
100 yan bel hareketi
şükür bitti:111:mısır ununada bir çare bul bence
bende bayılırım.gel ben sana yapayım yaseminim.bir çorbanın lafımı olur.
nereyeeeeeeeeeeee
çok az olmuş kübra.okulada gidiyorsun.düşüp kalacaksın bir yerde
cnm yulaflı yiyecktm onunda kalorisine baknca bıraktm almştm yiyemedm bgnlerde çok yiyorm onu :/
Bide hastndeydim yemek yemeye vktm olmadı :/
sporuda yaptm harbi aşırı yorgunum açlıktan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?