bu günkü menüm
sabah
3 dilim light ekmek
lor, salça, bal, domates salatalık çay yumurta
arada
1 kase sütlü nesfit
öğlen
yarım dilim su böreği
2 tane mercimek köftesi
akşam
ızgara hamsi
salata
yarım elma
ay ferhan bende çok kötüyüm iki gündür ölüyorum ağrıdan ama hala tık yokyeter artık diyorum ya 6 ay oldu. önceden gecikince hoplayıp zıplardım hatta en son yaptığımda hamileymişim meğer neyse ki oğluma bişey olmadı. şimdide aynı taktiği uygulayacam sende dene istersen işe yarıyor. bi de yumurtaluklarını olduğu yere bastırarak masaj yap
Canim ilk defa basima geliyorda ne yapicagimi bilmiyorum
Tibetin genclik sirri hareketler varya onlar yaptim normalde cok etkili...gecenlerde regl gunum olmadigi halde areketlei yaparken hissetmistim ( nasil yazcagimida bilemedim:) ama o hareketlerin faydalarini yazarken hep rahimle ilgili seyler yaziyodu...ama yok..sasirdim kaldim ins bi rahatsizlik cikmaz
Seninkide zor canim ben kirkim ciktigi gibi normal rel oldum..ve eski duzende devam ettim..ama simdi bilmiyorum ne oldu
menüm:
uyanınca 1 kuru incir
öğlen: 1 simit,yarım poğaça
2 kaşık yumurtalı patates salatası
peynir
ara:1 neskafe
akşam:küçük bir tabak tavuklu pilav
bol salata
ara:mandalina,erik
su:1 litre
spor:yok
bu günkü menüm
sabah
3 dilim light ekmek
lor, salça, bal, domates salatalık çay yumurta
arada
1 kase sütlü nesfit
öğlen
yarım dilim su böreği
2 tane mercimek köftesi
akşam
ızgara hamsi
salata
yarım elma
Kahvaltı: 1 dukan krep, 1 dilim kaşar, yarım domates
Öğle: pide arası tavuk döner (pidenin yarısını yedim), 1 brdk ayran
Akşam: 3/4 palamut, salata
Su: 2 lt
Spor: yok
afiyet olsun, pide arası döner derken
sorma canım sırf zorunluluktan yeedim :S yağmurda mahsur kaldım ve dönerci dışında girebilecek seçeneğim yoktu ve yiyebileceklerim içinde de en masumu oydu. yarısını yedim ben de napimm
canım dönercilerde satıolar ya, pide arası döner :S ahan da böle (bunun tavuk dönerlisi)Eki Görüntüle 536980
banu kızzzzzzzzzzzzzzz
durumunu ilişkisi var yamışın hayrola, varmı güzel haberler
kizlar iyi geceler oglusu yatiricam yaticam bende cok fenayim adet oldum geberiyom adeti geciken arkadasim ben emzirmeyi 6 Ayda kestim 5 aylikken bebisim adet olmaya basladim ve gecen ay ondan onceki ay adet olmadim 2 ay yani doktora gittim emzirdigin icin normal dedi ama emzirmiyom degince sasirdi hamissin dedi kan aldi yok meger kansizlik varmis d vitamini aksikligi ve vucutta yag bitmis bence doktora git suanda adet oluyorum ve yataklara dustum elim ayam tutmuyo oglumla bile ilgilenemiyom agladim gun boyu ona bakamiyorum ilgilenemiyorum diye yanlizimda
yok kuzum yaa çok fazla musallat olan var faceten, onlardan sıkıldığıma değiştirdimnerde ben de o şans
iyi geceler kızlar ben de kaçıyorum
pide arası döner muhteşem görünüyor.:111:Kahvaltı: 1 dukan krep, 1 dilim kaşar, yarım domates
Öğle: pide arası tavuk döner (pidenin yarısını yedim), 1 brdk ayran
Akşam: 3/4 palamut, salata
Su: 2 lt
Spor: yok
sen tedavi olmuyormusun peki.çok zor bu durum ,üstelik çocuk var.çok geçmiş olsun.kizlar iyi geceler oglusu yatiricam yaticam bende cok fenayim adet oldum geberiyom adeti geciken arkadasim ben emzirmeyi 6 Ayda kestim 5 aylikken bebisim adet olmaya basladim ve gecen ay ondan onceki ay adet olmadim 2 ay yani doktora gittim emzirdigin icin normal dedi ama emzirmiyom degince sasirdi hamissin dedi kan aldi yok meger kansizlik varmis d vitamini aksikligi ve vucutta yag bitmis bence doktora git suanda adet oluyorum ve yataklara dustum elim ayam tutmuyo oglumla bile ilgilenemiyom agladim gun boyu ona bakamiyorum ilgilenemiyorum diye yanlizimda
afiyet olsun.hemen iyileş.sabah kalktigimda bi bardak suyu zor ictim
oglen 1 buttan az tavuk eti firinda suyla pismis yaninda uc minik dilim patates miyde bos kalmasin diye ogurdum resmen
ara bi portakal
aksam bi dilim balli ekmek bi kuru uzumlu musli
cok fenayimmmmm karnim davul gibi yarin giremeyebilirim kocis izin gezme goturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?