Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim ilk defa basima geliyorda ne yapicagimi bilmiyorum

Tibetin genclik sirri hareketler varya onlar yaptim normalde cok etkili...gecenlerde regl gunum olmadigi halde areketlei yaparken hissetmistim ( nasil yazcagimida bilemedim:) ama o hareketlerin faydalarini yazarken hep rahimle ilgili seyler yaziyodu...ama yok..sasirdim kaldim ins bi rahatsizlik cikmaz

Seninkide zor canim ben kirkim ciktigi gibi normal rel oldum..ve eski duzende devam ettim..ama simdi bilmiyorum ne oldu

tabi sen ihmal etme doktora git mutlaka, stresten falanda etkilenmiş olabilir

menüm:
uyanınca 1 kuru incir
öğlen: 1 simit,yarım poğaça
2 kaşık yumurtalı patates salatası
peynir

ara:1 neskafe

akşam:küçük bir tabak tavuklu pilav
bol salata

ara:mandalina,erik

su:1 litre
spor:yok

afiyet olsun canım

afiyet olsun cnmm

Kahvaltı: 1 dukan krep, 1 dilim kaşar, yarım domates

Öğle: pide arası tavuk döner (pidenin yarısını yedim), 1 brdk ayran

Akşam: 3/4 palamut, salata

Su: 2 lt

Spor: yok

kizlar iyi geceler oglusu yatiricam yaticam bende cok fenayim adet oldum geberiyom adeti geciken arkadasim ben emzirmeyi 6 Ayda kestim 5 aylikken bebisim adet olmaya basladim ve gecen ay ondan onceki ay adet olmadim 2 ay yani doktora gittim emzirdigin icin normal dedi ama emzirmiyom degince sasirdi hamissin dedi kan aldi yok meger kansizlik varmis d vitamini aksikligi ve vucutta yag bitmis bence doktora git suanda adet oluyorum ve yataklara dustum elim ayam tutmuyo oglumla bile ilgilenemiyom agladim gun boyu ona bakamiyorum ilgilenemiyorum diye yanlizimda

sabah kalktigimda bi bardak suyu zor ictim
oglen 1 buttan az tavuk eti firinda suyla pismis yaninda uc minik dilim patates miyde bos kalmasin diye ogurdum resmen
ara bi portakal
aksam bi dilim balli ekmek bi kuru uzumlu musli
cok fenayimmmmm karnim davul gibi yarin giremeyebilirim kocis izin gezme goturur

çok geçmiş olsun kansızlık önemli tabi beni mi ferhanımı kastettin anlamadım ama bende kansızlık yok. yani hamilelikte tedavi oldum doğumdan sonra çok az kanamam oldu başkada kan kaybetmedim emziriyorum oyüzdende doktorluk olmadığımı düşünüyorum

Kahvaltı: 1 dukan krep, 1 dilim kaşar, yarım domates

Öğle: pide arası tavuk döner (pidenin yarısını yedim), 1 brdk ayran

Akşam: 3/4 palamut, salata

Su: 2 lt

Spor: yok
pide arası döner muhteşem görünüyor.:111:

sen tedavi olmuyormusun peki.çok zor bu durum ,üstelik çocuk var.çok geçmiş olsun.

afiyet olsun.hemen iyileş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…