aman ne olacak kız 4 güzel rakamBencede normal degil
Aslinda esim dedi idelim diye ben hafaonu bekliyim dedim..normalde karisikliklar olsa bukadar rahatsiz olmamda
Ilkdefa yasyorum dersem yalan olmazbir gun gecikir veya once olur ,,buadar ama 10 gun korkuyorum acikcasi am hamiwlik riski oldugunu sanmiyorum..son haftalar esimin hastanlerden cikamadigini hatirlatirim :))) once diz ameliyati sobra böbrek tasi:) öyle bi ihtimal yok yani ..tamam cocuk cooooook seviorumda o kadarda degil:))
Yalniz cuma ya denk gelmesi kötu oldu..bugun gitsemydim..ama hic vaktim olmadi..birde haftasonunu bekliyim dedim ..bakalim..dua edin kizlar
Öglen akarkende bugunu persembe saniyorum..diyorum heralde bugunden ayarlyorlar haticemin isi var...cuma oldugunu bile unutmusum( kafam hic yerinde degil kosusturmacadan ...toparlanmam lazim
afiyet olsun banu,az gibi geldi bana.Kahvaltı: 1 kçk boy muz, yrm brdk süt
Öğle: 1 kase çorba, 1 brdk ayran
Ara: 1 simit, 1 dilim kaşar
Akşam: 3 nugget, yrm brdk kefir
Su: 2 lt
Spor: 200 bacak egzersizi, 100 twist, 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma
hatice liste çıkarmadı bildiğim.bu arada mesajlar kime gidio? bu haftanın listesi yok bende, kaçırmışım sanırımmm
Menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
peynir
domates
4 adet zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Akşam
1 tabak patates salatası
2 dilim kepekli ekmek
1 ayran
Spor:
1 saat yürüme koşma
15 dk bisiklet
200 yan bel hareketi
100 twister
15 dk Kendi kendme dans hopladm zıpladmm :)
menü
sabah:1 dilim kepek ekmek
2 kaşık patatesl yumurta
domates
salatalık
peynir
ara:1/4 ananas
öğle:1 tabak karışık sebze sote
2 kaşık yoğurt
ara:1 mandalina,1 erik
akşam:1 tavuk but
3 köfte
1 fırın patates
1 bardak kolaçok özür dilerim,dayanamadım içtim.
su:1.5 litre
spor:yok
aman ne olacak kız 4 güzel rakam
afiyet olsun banu,az gibi geldi bana.
hatice liste çıkarmadı bildiğim.
afiyet olsun.sen baya baya öğünü 2 yaptın:44:
meleğim olsun menünü alt alta yazarsan iyi olur.böyle okumakta,anlamakta zor oluyor.kızların yazım şekillerine bakıp ,anlayabilirsin.
kızlar bugun kurstazdm bugun şımdıde arkadaştaym bebısı rahatsizlanmış onun yanındaym
azimle sonuca ulaşacağız.sakın vazgeçmecanimmm ozur dilerim tabiyki oyle yazarim beynim durmustu dun adet olcakmisim meger suan yer gok kirmizi sabah isede gidemedim kocayi yolladim oglusta pacamda simdi karnim agriyo azima bi lokma koyamadim aksamda misafir geldi bisiler haziladim ye diye bagirdilar yemedim bisi esimde bak kocani usuyon ye diyo sonrada diyeti birakma ha iyi gidiyon diyo bende onun ikiciklini bildime azima surmedim bisiiiii bu azmime hayranim suanda yaaa
neskuik diet için uygun değil bence.sadece süt içebilirdin.öğlen sadece portakalda olmamış.çok düşük kalorili bir menü seçmişsin.olmamışsabah 1 muz 1 musli (musli icinde misir gevregi findik ffistik kuru uzum vs var balla karistirim yapistirmislar gofret seklinde paketlerde cok guzel bi atistirmalik)
ara 1 bardak nesguik
oglen 1 portakal
aksam 2 kasik kepek 2 kasik yogurt (kepek ekleklerin icinde olan bi un bende ugutulmemisi kepekli ekmek yiyoz ya netse kepeklerim yandi ocakta dun aksam misafir vardi dalmisim kepegimin ustunde oldugu ocagimi acmisim yandiiiiiii)
bi bardakcik kola ictim oda cok israr ettiler
çok geçmiş olsun.inşallah önemli birşey değildir.kızlar bugun kurstazdm bugun şımdıde arkadaştaym bebısı rahatsizlanmış onun yanındaym
hergün pide ,dürüm yemezsen için rahat etmiyor sanırımselam kızlar kızımla tekim bugün daha yeni uyudu
dünkü menum
sabah 3adet galeta
öğlen kasarli sucuklu pide ayran
akşam tavuklu patates ayran salata tarhana çorbası
çok kötü bir menüydu bu birkaç gün dengelemeye çalışacağım bugün bu saate kadar sabah bir yumurta yedim öğlen marul ve yoğurt akşama da kabak yemeği yağsız salata ve yoğurt olacak bu bile kurtarmıyor
kuş kadar yemişsinBende bugün atistirmalikla hep gecirdim bilerek!!!
Krize giricem
Sabah. 4 kuru erik
Ögle 2 aktivia
Aksamda lahana salatai yaptim yedim simdi
Circirim resmen ama umurumda degil kilom fazla cikiyor..ve hani olurya bazen dunya yansa umurun olmaz( öyleyim suan
Pazartesi sabah ilk isim doktora gitmek olucak...neden öyle sikildigim gerildigim anlasiliyor simdi
Bugunde cok sessizsiniz
Bende hala tikirti pikirti yok
Yoga hareketleri yapicam simdi,belki faydasi gelir
Bende bugün atistirmalikla hep gecirdim bilerek!!!
Krize giricem
Sabah. 4 kuru erik
Ögle 2 aktivia
Aksamda lahana salatai yaptim yedim simdi
Circirim resmen ama umurumda degil kilom fazla cikiyor..ve hani olurya bazen dunya yansa umurun olmaz( öyleyim suan
Pazartesi sabah ilk isim doktora gitmek olucak...neden öyle sikildigim gerildigim anlasiliyor simdi
Bugunde cok sessizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?