Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aman ne olacak kız 4 güzel rakam

afiyet olsun banu,az gibi geldi bana.
bu arada mesajlar kime gidio? bu haftanın listesi yok bende, kaçırmışım sanırımmm
hatice liste çıkarmadı bildiğim.

afiyet olsun.sen baya baya öğünü 2 yaptın:44:

menü
sabah:1 dilim kepek ekmek
2 kaşık patatesl yumurta
domates
salatalık
peynir

ara:1/4 ananas

öğle:1 tabak karışık sebze sote
2 kaşık yoğurt

ara:1 mandalina,1 erik

akşam:1 tavuk but
3 köfte
1 fırın patates
1 bardak kolaçok özür dilerim,dayanamadım içtim.

su:1.5 litre
spor:yok

afiyet olsun canımm

meleğim olsun menünü alt alta yazarsan iyi olur.böyle okumakta,anlamakta zor oluyor.kızların yazım şekillerine bakıp ,anlayabilirsin.

canimmm ozur dilerim tabiyki oyle yazarim beynim durmustu dun adet olcakmisim meger suan yer gok kirmizi sabah isede gidemedim kocayi yolladim oglusta pacamda simdi karnim agriyo azima bi lokma koyamadim aksamda misafir geldi bisiler haziladim ye diye bagirdilar yemedim bisi esimde bak kocani usuyon ye diyo sonrada diyeti birakma ha iyi gidiyon diyo bende onun ikiciklini bildime azima surmedim bisiiiii bu azmime hayranim suanda yaaa

sabah 1 muz 1 musli (musli icinde misir gevregi findik ffistik kuru uzum vs var balla karistirim yapistirmislar gofret seklinde paketlerde cok guzel bi atistirmalik)
ara 1 bardak nesguik
oglen 1 portakal
aksam 2 kasik kepek 2 kasik yogurt (kepek ekleklerin icinde olan bi un bende ugutulmemisi kepekli ekmek yiyoz ya netse kepeklerim yandi ocakta dun aksam misafir vardi dalmisim kepegimin ustunde oldugu ocagimi acmisim yandiiiiiii)
bi bardakcik kola ictim oda cok israr ettiler

selam kızlar kızımla tekim bugün daha yeni uyudu
dünkü menum
sabah 3adet galeta
öğlen kasarli sucuklu pide ayran
akşam tavuklu patates ayran salata tarhana çorbası

çok kötü bir menüydu bu birkaç gün dengelemeye çalışacağım bugün bu saate kadar sabah bir yumurta yedim öğlen marul ve yoğurt akşama da kabak yemeği yağsız salata ve yoğurt olacak bu bile kurtarmıyor

dün öğlen yemeğini görünce kızdım rejime başladım yapmayın böyle dedim sen dört erkeğin aarasında rejim yapabileceğini mi saniyorsun dedi biri dedim yaparım ben akşamı ona göre ayarlarım ama bi daha kasar sucuk gormeyim akşama da müdahale edemedim misafirim vardı pilav yemedim ve patatesi çok az aldım ama nafile

Bende bugün atistirmalikla hep gecirdim bilerek!!!
Krize giricem
Sabah. 4 kuru erik
Ögle 2 aktivia
Aksamda lahana salatai yaptim yedim simdi

Circirim resmen ama umurumda degil kilom fazla cikiyor..ve hani olurya bazen dunya yansa umurun olmaz( öyleyim suan
Pazartesi sabah ilk isim doktora gitmek olucak...neden öyle sikildigim gerildigim anlasiliyor simdi

Bugunde cok sessizsiniz

azimle sonuca ulaşacağız.sakın vazgeçme
neskuik diet için uygun değil bence.sadece süt içebilirdin.öğlen sadece portakalda olmamış.çok düşük kalorili bir menü seçmişsin.olmamış

kızlar bugun kurstazdm bugun şımdıde arkadaştaym bebısı rahatsizlanmış onun yanındaym
çok geçmiş olsun.inşallah önemli birşey değildir.

hergün pide ,dürüm yemezsen için rahat etmiyor sanırım

kuş kadar yemişsin

menüm:
uyanınca 1 kuru incir
öğlen: 1 simit,yarım poğaça
2 kaşık yumurtalı patates salatası
peynir

ara:1 neskafe

akşam:küçük bir tabak tavuklu pilav
bol salata

ara:mandalina,erik

su:1 litre
spor:yok

Bende hala tikirti pikirti yok

Yoga hareketleri yapicam simdi,belki faydasi gelir

ay ferhan bende çok kötüyüm iki gündür ölüyorum ağrıdan ama hala tık yok yeter artık diyorum ya 6 ay oldu. önceden gecikince hoplayıp zıplardım hatta en son yaptığımda hamileymişim meğer neyse ki oğluma bişey olmadı. şimdide aynı taktiği uygulayacam sende dene istersen işe yarıyor. bi de yumurtaluklarını olduğu yere bastırarak masaj yap

bu günkü menüm
sabah
3 dilim light ekmek
lor, salça, bal, domates salatalık çay yumurta

arada
1 kase sütlü nesfit

öğlen
yarım dilim su böreği
2 tane mercimek köftesi

akşam
ızgara hamsi
salata
yarım elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…