pide arası döner muhteşem görünüyor.:111:
sen tedavi olmuyormusun peki.çok zor bu durum ,üstelik çocuk var.çok geçmiş olsun.
afiyet olsun.hemen iyileş.
üff ya buranın da haftasonu hiç tadı tuzu yokk
evt ya benimde oglum sabah ateslendi soydum soguk bezle eklem yerlerine masaj yaptim dusunce ates dusurucusunu verdim ayaklarinin altinada viks surdum kalicna corap giydirdim ayakkabilarini giydirdim simdi durmadan ter dokuyor sirtindan havlu aliyorum bizim gezme isi yatti yani esim cikti hasta ziyaretine bizde oglusla evde havlu deistiriyoz sirtindan ama kendine geldi sanki cok hareketlendi birden ins bisi olmaz ya atesten korkuyorum trde bi ateslendi 1 ay hastaneye yatcakti resmen ya offfff hersey ust uste geliyo boyle yemeyi icmeyi bile unuttum tek onu dusunuyorum bi bardak su bitanede muzli yedim bu zamana kadar oda daha cok halsizlesmiyim diye zorla gozumden sakiniyorum neden boyle oluyo cuma arkiler geldi oglu oksuruyodu kesin ondan gecti offff
Sonunda geldimHerkese MERHABALAR
Bu arada 3. olmuşuz.TEBRİKLER KIZLAR
evt ya benimde oglum sabah ateslendi soydum soguk bezle eklem yerlerine masaj yaptim dusunce ates dusurucusunu verdim ayaklarinin altinada viks surdum kalicna corap giydirdim ayakkabilarini giydirdim simdi durmadan ter dokuyor sirtindan havlu aliyorum bizim gezme isi yatti yani esim cikti hasta ziyaretine bizde oglusla evde havlu deistiriyoz sirtindan ama kendine geldi sanki cok hareketlendi birden ins bisi olmaz ya atesten korkuyorum trde bi ateslendi 1 ay hastaneye yatcakti resmen ya offfff hersey ust uste geliyo boyle yemeyi icmeyi bile unuttum tek onu dusunuyorum bi bardak su bitanede muzli yedim bu zamana kadar oda daha cok halsizlesmiyim diye zorla gozumden sakiniyorum neden boyle oluyo cuma arkiler geldi oglu oksuruyodu kesin ondan gecti offff
çok geçmiş olsun kansızlık önemli tabi beni mi ferhanımı kastettin anlamadım ama bende kansızlık yok. yani hamilelikte tedavi oldum doğumdan sonra çok az kanamam oldu başkada kan kaybetmedim emziriyorum oyüzdende doktorluk olmadığımı düşünüyorum
kizlar iyi geceler oglusu yatiricam yaticam bende cok fenayim adet oldum geberiyom adeti geciken arkadasim ben emzirmeyi 6 Ayda kestim 5 aylikken bebisim adet olmaya basladim ve gecen ay ondan onceki ay adet olmadim 2 ay yani doktora gittim emzirdigin icin normal dedi ama emzirmiyom degince sasirdi hamissin dedi kan aldi yok meger kansizlik varmis d vitamini aksikligi ve vucutta yag bitmis bence doktora git suanda adet oluyorum ve yataklara dustum elim ayam tutmuyo oglumla bile ilgilenemiyom agladim gun boyu ona bakamiyorum ilgilenemiyorum diye yanlizimda
canım dönercilerde satıolar ya, pide arası döner :S ahan da böle (bunun tavuk dönerlisi)Eki Görüntüle 536980
yok o değilde pide arası döner nasıl oluyo onu anlamadım
tabi sen ihmal etme doktora git mutlaka, stresten falanda etkilenmiş olabilir
Selam nabersinzi kizlar ins hersey yolundadir kilo durumlari ne alemde cok merak ediyorum kim ne kadar verdi diye epeydir dogru duzgun giremiyorum..
kilolar gidiyor bende stresten olsa gerek, istahim cok kesildi spor falan yapamiyorum yalniz ..
gecmise bir goz gezdireyim simdi kimler neler yapmis :)))
Kahvaltı: yarım dukan krep, 1 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, marul, yarım brdk şeftali suyu
Ara: 1 kase light yoğurtlu semizotu
Öğle: 4 kaşık semizotu yemeği, 3 nugget, 1 brdk ayran
Akşam: 1 tabak kıymalı kapuska, 1 kase light yoğurt
1 brdk kayısı çayı
Su: 2 lt
Spor:
merhaba arkadaşlar yolculuğum vardı o yüzden giremedim fazla..ama bundan sonra düzenli girerim artık. aslında haftaya başlayacağım diyete . annemi bekliyorum gelince beraber dukan diyeti yapıcaz kısmetse..bugün sabahtan beri uçaktaydık sandviç yedim hep.
biz aslında bursada oturuyoruz ama ben mecburi hizmetim dolayısıyla siirte geldim 2 yıl burdayım eşim gelmedi oğlumla beraberiz, bu hafta eşim yanımda bayram dolayısıyla sonra annem ve babm gelecek ve yaşasın diyeeeeeetttttt diyeceğim
geçmişi okuyum dedim birsürü alıntı yaptım ama silindi hepsi(
hasta olanlara geçmiş olsun , biz neyse de çocuklar hastalanınca insan mahvoluyor
kilo verenleri tebrik ediyorum harikasınız
birkaç sorum var
1-menüleri aynı gün mü yazıyoruz bir gün öncesini mi
2- bi de mesaj olayı var anlayamadım onu
3-ceza puanı vs var mı
4-ararnızda dukan diyeti yapan var mı
5- bayram haftası kilo bildirimi yapılacak mı , yeni başlayanların bildirimi 2 hafta sonra mı yapılyor
şimdiden teşekkür ederim öpüldünüz iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?