Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pide arası döner muhteşem görünüyor.:111:

sen tedavi olmuyormusun peki.çok zor bu durum ,üstelik çocuk var.çok geçmiş olsun.

afiyet olsun.hemen iyileş.

hyr doktor bisi demeden teli kapatti ilac felan vermedi ama her adet oldugumda yataklara dusuyorum bide grip olyorum yada bogaz agrisi kulaklarda vinlama falan

üff ya buranın da haftasonu hiç tadı tuzu yokk

evt ya benimde oglum sabah ateslendi soydum soguk bezle eklem yerlerine masaj yaptim dusunce ates dusurucusunu verdim ayaklarinin altinada viks surdum kalicna corap giydirdim ayakkabilarini giydirdim simdi durmadan ter dokuyor sirtindan havlu aliyorum bizim gezme isi yatti yani esim cikti hasta ziyaretine bizde oglusla evde havlu deistiriyoz sirtindan ama kendine geldi sanki cok hareketlendi birden ins bisi olmaz ya atesten korkuyorum trde bi ateslendi 1 ay hastaneye yatcakti resmen ya offfff hersey ust uste geliyo boyle yemeyi icmeyi bile unuttum tek onu dusunuyorum bi bardak su bitanede muzli yedim bu zamana kadar oda daha cok halsizlesmiyim diye zorla gozumden sakiniyorum neden boyle oluyo cuma arkiler geldi oglu oksuruyodu kesin ondan gecti offff

geçmiş olsun canım, inşallah hemen iyileşir

slm kızlarrrr

kurstan yeni geldimmm
dün giremedim hiç arkadaşımın bebişi rahatsızlandığından gittimm bebişş sürekli ağlıyoo
5 aylık ve doğduğundan beri geçmeyen gaz sancısı var ne zor bişi yaaaa

üstüne bende kabız oldum ve 2 gündür spor yapamadım :26:

şimdi evimdeyimm çok şükürrr ve kendimi çok yorgun hissediyorumm çok uykum varrr

Ya offfffffffffffff o kadar geçmişi okudum alıntıladım ,cevap yazdım herşey gitti. Ayyyyy sinir oldum.Tekrar alıntı yapamayacağım.
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyenler bende dahil inşallah haftaya veririz.
Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz.
Banucum ve Zeynepçim cuma cumartesi günleri mesajların kime atılacağını paylaşmamışım bu yüzden mesajlar atılamadı.Lütfen herkes 2 günün mesajlarını bana atsın ki listeyi oluşturabileyim.Yeni listeyi bugün yapar paylaşırım.
Ferhan cım en yakın zamanda doktora gitmelisin.İnşallah ciddi birşey çıkmaz bizede haber ver olur mu
Banucum hafta sonu kimse olmayınca burası gerçekten sıkıcı oluyor.Bende sizleri özledim.
Başka ne vardı :44: Unuttuğum varsa özür dilerim.

Kızlar ben çıkıyorum. Ütü ,banyo vs çok işim var.Akşam yemeğine de arkadaşlardayız. Ütü bitince uğramaya çalışırım.Öpüldünüz.

Merhabaaaa kizlar

Bu arada 3. olmuşuz.TEBRİKLER KIZLAR

Vaaayyy en kötü gunumuz böyle olsun diycem ama kötü,erden biriydi harbi yinede 3. olmusuz..demek diger takimlar baya kötü

Gecmis olsun canim

Melegim olsun bilmiyorum bende benimi kasttettin:)
Benim bebegim 15 aylik olucak bende 6 ay emzirdim ama emzirirken bile benim lohusalik bitti hemen regl oldum ve eski duzenimdeki gibi 21 gunde bir duzenli adet gördüm..bu sekilde ilk defa yasamistim ..
B
canım dönercilerde satıolar ya, pide arası döner :S ahan da böle (bunun tavuk dönerlisi) Eki Görüntüle 536980

yok o değilde pide arası döner nasıl oluyo onu anlamadım

Offf feci gorunuyo:)) bende pide deyince normal pide ekmegi hayal ettim :))) biz gariplerin tabi burda ne kebab ne pide bildigi mi var..burda bi ekmek arasi döner..onuda ben yiyemiyorum..cogu yerde kötü yapiyorlar..turkiyeye gelince saldiriyoruz resmen yemeklere

tabi sen ihmal etme doktora git mutlaka, stresten falanda etkilenmiş olabilir

Canim bu sabah nihayet sükürler olsun oldum:)) belim sirtim heryerim agriyor..ama yinede pazartesi doktorar gidicem kan tahlili fln yaptiricam zaten gitmek istiyordum bu bahane oldu..nettede baktim neden olabilir diye
Hep bildigimiz bir kac sebeb yaziyor..ben gecen cuma sanki resmen allah soyletmis..tamam biraz stres sikinti yapiyordum ama bukadar reglimis geciktiricek kadar degil:) ama baskada allaha binlerce kere sükür bir sikintim bir stresim yok..elbet yoruluyorum kuzularmla ilgilenirken ama bilemiyorum:44:
Gecen carsambada beni cok uzen bir sey duymustum gunlerce kabus gördüm..bir arkadasin cocugu tacize ugramis..daha 5 yasinda hemde anaokulunda((( okadar uzuldum ki...3 gece soguk terler doktum geceleri ,,kabuslar gordum hep...bukadar takmamaya calisiyorum ama olmuyor,,sürekli aklima ve gozumun onune geldi
Ama bu olayi duydugumda zaten 6 gun gecikmisti..direk onunla ilgisi oldugunu sanmiyorum
Allah yavrularimizi karusun ..cok zor bir zamanda yasiyoruz

Az önce cnn de bir begesel vardi..suriye ic savasiyla ilgili...devam bakamadim( gelecekte bizi neler bekliyor:/

Zaten sikiliyosunuz bide ben sikmiyayim caninizi..ama su siralar biraz keyfim yok

Kızlar gırdım ama hc yazamadım bayram temızlıgı alısverısı ...
Bgn kısa etek aldm 40 beden ama 38de oldu yanlrm cıktı dıye 40 aldm :)

Sac boyası aldım. Akmıs durumda suan bayagı aynı renge boyayacm ama bu sefer fusya karıstırcm boyama :)))

Selam nabersinzi kizlar ins hersey yolundadir kilo durumlari ne alemde cok merak ediyorum kim ne kadar verdi diye epeydir dogru duzgun giremiyorum..

kilolar gidiyor bende stresten olsa gerek, istahim cok kesildi spor falan yapamiyorum yalniz ..

gecmise bir goz gezdireyim simdi kimler neler yapmis :)))

Kahvaltı: yarım dukan krep, 1 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, marul, yarım brdk şeftali suyu

Ara: 1 kase light yoğurtlu semizotu

Öğle: 4 kaşık semizotu yemeği, 3 nugget, 1 brdk ayran

Akşam: 1 tabak kıymalı kapuska, 1 kase light yoğurt

1 brdk kayısı çayı

Su: 2 lt

Spor:

Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..

Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.

Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.

Eksiğim, yanlışım varsa affola..

Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813

Dilerim motive edici olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.

merhaba arkadaşlar yolculuğum vardı o yüzden giremedim fazla..ama bundan sonra düzenli girerim artık. aslında haftaya başlayacağım diyete . annemi bekliyorum gelince beraber dukan diyeti yapıcaz kısmetse..bugün sabahtan beri uçaktaydık sandviç yedim hep.
biz aslında bursada oturuyoruz ama ben mecburi hizmetim dolayısıyla siirte geldim 2 yıl burdayım eşim gelmedi oğlumla beraberiz, bu hafta eşim yanımda bayram dolayısıyla sonra annem ve babm gelecek ve yaşasın diyeeeeeetttttt diyeceğim

geçmişi okuyum dedim birsürü alıntı yaptım ama silindi hepsi(
hasta olanlara geçmiş olsun , biz neyse de çocuklar hastalanınca insan mahvoluyor
kilo verenleri tebrik ediyorum harikasınız
birkaç sorum var
1-menüleri aynı gün mü yazıyoruz bir gün öncesini mi
2- bi de mesaj olayı var anlayamadım onu
3-ceza puanı vs var mı
4-ararnızda dukan diyeti yapan var mı
5- bayram haftası kilo bildirimi yapılacak mı , yeni başlayanların bildirimi 2 hafta sonra mı yapılyor
şimdiden teşekkür ederim öpüldünüz iyi geceler

Bana bakmaaaaa oldugum yerde sayiyorummmm(

Guzel bir menu afiyet olsun canim

Hosgeldin
Desenize gurbetdesiniz kolaliklar diliyorum
Ben cevapliyim sorularinizi
Sayet gunun menusunu yediyseniz aksam yemeginizden sonrada yazabilirsiniz ertesi gunde..önemli olan anlasilir bisekilde ve butun olarak yazmak

Gunluk en az 5 msj yazma zorunlulugumuz varya,,,kaptanimiz bir liste yayinliyor ogun kim yaziliysa o arkadasimiza msj sayilarimizi yolluyoruz sonra hafta sonunda hatice toplu bir msj tablosu hazirlyor

Ceza puani yokta,,kacamak yaparsak birbirimize cezalar veriyoruz..200 mekik vs gibi..kacamagin buyuklugune öre degisiyor:))

Dukan banu (limpida)yapiyor..tam uyguluyor mu bilmiyorum ..ama asagi yukari hepimiz dukan diyetini biliyor ,tariflerini kullaniyoruz:)

Bayram haftasinda bildirim yokmus..yeni baslayanlar 2 hafta sonra listeye aliniyor ama listedeymis gibi bildirimlerini duzenli yapiyor cnm..zaten bu deneme surecinn amaci bu:)) sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…