hoşbulduk canım naber basıl gidiyo diyet bu hafta yine güzel bi rakamla gelirsin sen
geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim dönmenede sevindim ne zaman listelerde görücez seni
Dünkü menümü paylaşayım ben
sabah (07:30)
1 dilim ekmek
20 gr pınar beyaz krem peynir
1 kutu süt 200 ml
öğle(12:00)
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
ara (16:00)
2 adet hurma
akşam (08:00)
kumpir mayonez ve ketçapsız.
Kızmayın çarşıdaydık canım çok istedi çooooooook uzun zamandır yemiyodum.
Su 11 bardak
2 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı
200 ip atlama
50 mekik
hayır busebcim açıkmıyorum.amaçta o zaten yediklerimi yavaş sindiriyorum ve beynime hep tokluk sinyali gidiyor ve leptin hormonum çalışmaya başlıyor.
kızlar sizde tanıtın kendinizi bana
ebrucum nerdesin canım yok doğum mu yaptın
cidden bu nasıl bir eziyettir emoş yaa
bende farkettim ebru ablanın yokluğunu ya bu arada ebru bende okula götürüyorum yanımda dönerler lahmacunlar yeniyor ben kepek ekmekli sandıvicimi yiyorum hiç utanma bence yanında götür :)
sorma yaa bende gördüm ahaaa dedim brokoli turta bi de dondurma geldiiiay altta fistiklidondurma nickli birisi vaaryapılır mı şimdi bu bizeeeee
ay doğruuu bugün evdeyim demiştinevet valla dün kendime kot pantolon aldım. kotum yoktu giymek için, pek vaktim de yoktu alırken. denemeden aldım geldi eve. giydim, cuk oldu valla
ne güzel maşallah sanasizi gördükçe anlıyorum ki hayat şekli olmalı zayıflamak değil sağlıklı olmak önemli :)
Ben her yemekten önce 2 bardak içiyorum canım. Bu taktikle belki sen de suyunu düzenlersin :)
Tok tutuyor mu canım bu karışım?
ebrucum artık çok bariz bi kilo değişimi beklemiyorum 3-4 gün sonra bu diyette 1 ayım dolacak bazen yediklerim fazla bile geliyo azaltmam lazım sanırım üşengeçliğimden diyetisyene de gidemedimYds ye 11 gün kaldı bi yandan onun telaşı bi yandan okuldaki dersler derken diyetisyeni erteliyorum :) en kısa zamanda gidicem ama :)
buse söylemiş zaten :) bana diyetisyen kumpiri direk yasakladı. Eğer çok canın isterse evde yap dedi bi ara yapıcam bende :)
ayşecim ben emine tanıtmıştım daha önce tekrar tanıtayım dedim :)
sorma busem yaaa gittiğime göre şöyle 2-3 saat ders işleyelim diyorum ama yok hoca ya kafasına eseni yapıyo
Süpersin canım böyle devam et :):)
sorma yaa bende gördüm ahaaa dedim brokoli turta bi de dondurma geldiii :d
ne güzel kuzum yaa bende eskiden internetten çok aldım geldiğinde cuk otururdu yine öyle olucam inşallah
kızlar çektiğim fotoğrafları koycam şu 6 kiloluk kaybın olduğu zmanı :) sonra ara ara ekleme yapıcam :)
merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın haber veremedim sizlere evime geleli 4 gün oldu
bilen arkadaşlar bilir rahatsız bir kardeşim var benim çok hastalanmış belden aşşağısı tutmayınca yavaş yavaş vucudu tutmamaya başlamış yoğun bakıma kaldırmış annemgil haberim olunca duramadım memlekete gittim oğlumla kız babasıyla evde kaldı
3-4 gün oluyor geleli
şükür şu an iyi eski haline döndü neredeyse eve çıktı
kardeşimin yanında telaşdaydım Allah bu gününü aratmasın başka bişey istemiyorum
sabah konuştum yine sesi iyi geliyordu iştah problemi var onu da bi aşabilse daha iyi olacak sanki
4 gün oldu bugün anca evi temizledim o kadar batırmışlar
kilom hala aynı 63 falan değişiklik olmuyor
sizler nasılsınız
kursada gidiyim diyorum bugün o zamana kadar ara ara uğrarım
kızlaaaar albümüme bakabilirsiniz koydum resimleriiii
ayşecim şu senin karatay listelerine daha dikkatli bakacağım bundan sonra. valla düşündüm hem ne güzel kolay yya, 2 öğüncük, hazırlama telaşı da yok ve tok olduğunu söylüyorsun, iyiymiş vallahii
besbcim tanıtırmısın yeniden canım. ilk buraya haber vereceğim diyordu ama telaştan unutablir çok merak ettim gerçekten.ay vallahi ben de şimdi telaş oldumdoğum mu yaptı ki ebru. 4 nisan da doğum yapcam diyordu ama erken olmasından korkuyorduu aaayyyyyyy
ben tanıtmıştım kendimi sanırım. yine tanıtayım mı ayşecim?
ben geldiiiiim :) yine 1 saat ders için okula gittimhocayı dövmek geliyo içimden bazen 1 saatten fazla zamnım okula gidip gelirken geçiyo 1buçukta başlayan dersi 2buçukta bititriyo gitmişken değsin dimi ama çok dolmuşum ben
ben baktım canım yaaa 6 kilo bile ne kadar çok farkettirmiş.
Alttakiler sanırım önceki fotolar
üstekide yeni çekindim sanırım tebrik ederim arada çok büyük fark var seninde bel ve karın bölgende sanırım kilo çünkü bacakların ince geldi bana
gerçekten öyle bak yiyeli 4 saate yakın oldu yeni yemiş gibi tıkabasa dolyum canım.
besbcim tanıtırmısın yeniden canım. ilk buraya haber vereceğim diyordu ama telaştan unutablir çok merak ettim gerçekten.
eminecim kıymetini mezun olduktan 1-2 sene sonra çok özleyeceksin.ben çok özlüyorum
gerçekten öyle bak yiyeli 4 saate yakın oldu yeni yemiş gibi tıkabasa dolyum canım.
Besbcim tanıtırmısın yeniden canım. Ilk buraya haber vereceğim diyordu ama telaştan unutablir çok merak ettim gerçekten.
Eminecim kıymetini mezun olduktan 1-2 sene sonra çok özleyeceksin.ben çok özlüyorum
evet canım alttakiler ilk başladığım zaman ki. Ilk ikisini de az önce çektim :) altındakiler de kilolarım :)
kıymetini bilicem de ben dersin uzun uzun sürmesini istiyorum kısa olunca canımı sıkıyo :)
ben baktım canım yaaa 6 kilo bile ne kadar çok farkettirmiş.
Alttakiler sanırım önceki fotolar
üstekide yeni çekindim sanırım tebrik ederim arada çok büyük fark var seninde bel ve karın bölgende sanırım kilo çünkü bacakların ince geldi bana
kızlaaaar albümüme bakabilirsiniz koydum resimleriiii
gitmiş kiloları yani artık senin değiller
eminecim tebrik ederim çok fark etmiş verdiğn kglar
emoooş, çok fark etmiş... süpersin... aynen devam.. bizim görünüm benzermiş galiba..
boyun kaç senin? ayyy 69 olunca bööle mi görüncem :) süper
Ayşecig geçmiş olsun canım inşallah çok daha iyi olur ben çıkıyorum yürüyüşe sonra görüşürüz emine resimlerine haftaya bakıcam ben :)
Diyetiayenime bir sorayım canım. Dukan da çok mantıklı geliyor. Bütün gün peynir yumurta yada köfte yiyerek beslenebilirim mesela... Araştıracağım bakalım :)
Teşekkür ederim Ayşeciğim
Ay maşallah Buseeeeeeeğ
Tempolu yürüyorsan çok iyi canım :)
Ben her yemekten önce 2 bardak içiyorum canım. Bu taktikle belki sen de suyunu düzenlersin :)
Hihihih slogan sayılır değil mi
Afiyet olsun Emoşumm
Aslında düşününce Dukan çok da zor gelmemeye başladı gözüme yahu. Menü sınırı yok ve hepsi keyifle yenilebilecek şeyler. Afiyet olsun canımmm
Tok tutuyor mu canım bu karışım?
Günaydın tatlımmm ben de ofisteyim şimdi az sonra işe başlayacağım :)
ben geldiiiiim :) yine 1 saat ders için okula gittimhocayı dövmek geliyo içimden bazen 1 saatten fazla zamnım okula gidip gelirken geçiyo 1buçukta başlayan dersi 2buçukta bititriyo gitmişken değsin dimi ama çok dolmuşum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?