Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben 74 mu görünüyorum? Kas mi oluyor noluyor ben anlamadım 2 aydır 800 gram verdim sadece Eki Görüntüle 2302924
Ben senden daha yağlı gözüküyorum bacakların güzel gözüküyor sanki biraz göbek ve omzun kollar var gibi mavicim. Bende hafta içi 200 gr verdim kendini gene kasmaya başladın. Belki geç saatte uyuyorsun diye vücut yorgunluğunu atamıyordur 12 ' den önce uyumayı mı denesen bu hafta belki faydası olur

Evt canm dukan ,atkins yada ketojenik yaparsam sonuç çok güzel oluyor protein iyi verdiriyor sağol sen de durum ne tartıldın mı ?
400 gram gitmiş 74.0 çıkıyor .
73 bekliyordum ama yine olmadı valla ben dr dEneyeyim olmazsa değişik bir diyet böyle olmayacak

Demek 1 kg demek zayifladin kaldi aramizda 5 kg kaldi
Benim kaslar ı da yağdan sayarsak arada 5 kilo var evet ama yağ farkına bakarsak senin beni yakalaman lazım ikimizin göbekleriin de fotosu ortada yani bakınca ben senin 5 kilo önünde gibiyim o nolucak sen de bu gazla bu hafta spora başlama da göreyim seni ama sonuçlar deliller ile ortada

Bilmiyirumki ama erken kalkmıyorum ben birde gece 12 de yattım 1 saat açlıktan uyuyamadım bi de ben bu hafta ve geçen hafta sabah akşam spor yapıyorum baya her yerim.agriyor kas yapmış olma ihtimalim yüksek.cunku bu sonuç matematiksel olarak imkansız.benim omuz kollarsimit bölgesi erimesi lazım cnm.aynen

Ne gömdün yaa tebrik ettik alt tarafi pismsn edicem seni bu soylediklerine

blonde ambition canı tebrik ederimmm. Vericek çok az kilon vardı zaten haftada 1 kilo çok iyi. Mezun mu ediyoruz şimdi seni darısı isteyen herkesin başınaa
Amin canım darısı hepinizin başına inşlh çok şükür buraya kadar gelmeyi başardım❤ bundan sonra spor benim için ön planda kilo ikinci planda olucak plates,yürüyüş,bisiklet ile fit sıkı ve şekilli bir vücuda devam o süreçte az da olsa gene gider ama önemli olan menim için artk mezure burdan sonraki hedefim kusursuz vücud hatlarıfit bir bikini vücudu oda spor la ve uzun vadede olacak şey iş yani

Salonda oyle kadinlari gorunce acayip ozeniyorum yaa. Ne kadar surede olur sence?

Ne gömdün yaa tebrik ettik alt tarafi pismsn edicem seni bu soylediklerine
Aaayyy tubi ile sana bayılıyorum direk gazla çalışıyorsunuz ahaha haaa pişman et beni karnın düz olsun alttan kas çizgileri görünsün yanliz bende gazla çalışıyorum ondan tebrik ederken lafı nasılda çaktgnı görmedimmi ben de seni pişman edicem sana inat bende 56 olucam gör sen

Kızlar ben 74 mu görünüyorum? Kas mi oluyor noluyor ben anlamadım 2 aydır 800 gram verdim sadece Eki Görüntüle 2302924
Bana da kas gibi geldi. Tartıl bakalım kas oranı vs nedir? İstiyorsan sorun yok. O kadar gerek yok diyorsan uzmana danış. Şuan çok iyi görünüyorsun. Darısı başımıza.

Hadi bakalim görüscez cikisa gel cikisa

Salonda oyle kadinlari gorunce acayip ozeniyorum yaa. Ne kadar surede olur sence?
Canm çok planlı çalışsan 1 ay 2 sonra fark gorunmeye başlar ve 6 ay da çok iyi sonuçlar oluyor cok sekillenip sikilasiyor ama kas artması ,şekillenme,sıkılıp hep bir arada kusursuz hale 1 yıl yaklaşınca varılır canm
ben 8aydr bu kiloyu verirken hiç ara vermeden spor yaptm mesela ve şuan 15 kilo öncesi ile şuan verdigimdeki kilo sonuçunda ölçülerimin farkı
göbek deliğinden tam 20cm fark
Kalçadan 15cm fark
Bel oyuntusu 10cm fark oldu
Hem Bacaklar hem basen den 10ar cm fark oldu

Of ama ya bu atışmalara bende katılmak istiyorum ama 67 ağırlıktaki biri olarak sizin yanınızda sumo güreşçisi gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…