- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.041
Merhaba Cnm,Nasılsınız kızlar? Ben yokken ne güzel kilo vermişsiniz. Ben resmen utancımdan yazamıyorum.
Hayırlısı olsun kuzum ilerde başkası cikar karşına iyiki ayrilmisiz dersin zaman ne gösterecek belli olmaz.Sevgilimden ayrıldım. Restaurantta kimse durmuyor gelen işi bırakıyor. Çok ağır yorucu diye. Yazdan beri ilk kez tüm gün evdeydim. Regl olduğum için tüm gün uyuyarak geçirdim. KPSS puanım hiç iyi gelmedi iyi hoş hazırlanmadım normal bu puanda. Belki kilo aldığım için bu kadar karamsar ve mutsuzda olabilirim.
Ekmek de yok menunde hic yemiyormusun ekmeksiz nasil olacak canim bir iki dilim yemen lazimHaftaiçi yapamıyorm haftasonu yapıyorm. Yoğunbakımda çalışıyrm. Kahvaltı yapamıyım sabahları işimiz çok yoğun oluyor.
Ekmeği normal hayatımda da çok tüketmiyorm ben cnm. Pilav, makarna, ekmek, şerbetli tatlı yiyen bir insan değilim ben. Bağırsaklarımla ilgili problemlerim var metabolizmam çok yavaş. Kilo alımımı ona bağladık. Onun dışında insülin direncime baktırdım, hormonal testlerimin hepsini yaptırdım. Hiçbir sorun çıkmadı. Normalde de kalorili şeyler yemeyi tercih etmeyen biri olduğum için kilo vermem zor oluyor. Çünkü diyet yapıp hayatımdan çıkaracağım çok besin yok benim.Ekmek de yok menunde hic yemiyormusun ekmeksiz nasil olacak canim bir iki dilim yemen lazim
Keşke anlasa beni. Fakat onun düşüncesi değişmez değişmiyor. Bu evin içinden çıkmaz oldun. Burada oturursun falan filan diyip duruyor. Yüzüne bile bakasım gelmiyor. Onu göresim bu sabah anne diyesim bile gelmedi. Sabah onu görmiyeyim diye gece kediyle uğraşmaktan kitap okumaktan kendimi yordumki sabah uyuyim diye. Ben onlar için hayatımda o kadar çok fedakarlık yaptımki ama o her fırsatta beni bir yerlere gönderme peşindeZorla gitmek istemediğin bir yere gitme tabi ama herkesin kaderi naasibi farklı becereksizlik değil bu öyle düşünme canım seni daha güzelleri bekliyordur bilemezsin. Sen gitmediginde annen mecbur anlayacaktir
Sağol canım. Bende bu yıl çok bir şey beklemiyordum. Zaten okul tez derken test çözcek fırsatım olmadıki. Annem anlamıyor çünkü o uyumaz her şeyi aynı anda yapardı. Ondaki hırs bende yok diye bana bu kadar öfkeli.Hayırlısı olsun kuzum ilerde başkası cikar karşına iyiki ayrilmisiz dersin zaman ne gösterecek belli olmaz.
Uzme kendini hepsi ust uste gelmis kiloya da takilma 3 kiloyu hemen verirsin
Yeterki saglik yerinde olsun yine hazırlarsın allah omur verirse daha kacccc yılın var 1 yılı boş geçse ne olurbence bos da sayilmaz cunku oteki sene icin gireceksen daha iyi çalışmış hazırlanmış olursun
Bnde cok severim dolapta surekli ayran oluyo yemeklerle cok guzel gidiyo hem sagliklidaAyranciyizyeni mayaladim 5 güne biter 5 kilo yogurt
cnm ben de öğleni bazen ayranla geçiştiriyorum. Böyle zamanlarda kahvaltıyı on buçuk on bir gibi yapıyorum. o zaman akşama kadar tutabiliyor beni.Sabah
2 yumurtadan omlet
süzme peynir
şekersiz çay
ara
5-6 çiğ fındık
akşam
1 kase yayla çorbası
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt
suda 3 litreyi geçmiştir, öğlen yemeği yememeye karar verdim artık tabi bu kararımı ne kadar sürdürebilirim zaman gösterecekbuguün yanımda meyve süt fındık getirdim yemek yerine öğlen onları yerim ara öğün gibi
Allah kolaylk versin canim aksamdan sadvic hazirlayip yiyebilirsin aslindaHaftaiçi yapamıyorm haftasonu yapıyorm. Yoğunbakımda çalışıyrm. Kahvaltı yapamıyım sabahları işimiz çok yoğun oluyor.
canım öyle bi imkanım yok benim malesef evden 8 30 gibi çıkıyorum işyerinde kahvaltı yapma imkanım olmuyorcnm ben de öğleni bazen ayranla geçiştiriyorum. Böyle zamanlarda kahvaltıyı on buçuk on bir gibi yapıyorum. o zaman akşama kadar tutabiliyor beni.
Hazırlamak sıkıntı deilki yiyecek vaktim olmuyor. Evden çıkarken çocuklarla ilgilenip o şekilde çıkıyorm. İşe gelir gelmez de işime odaklanıyorm. Yıllrdır kahvaltısız düzene alıştım.Allah kolaylk versin canim aksamdan sadvic hazirlayip yiyebilirsin aslinda
her meyve olmuyor . bana zor zamanda bir muz denk gelse gözümde karnımda tatmin oluyor bu sene ki favorim muz ve şeftali :) .ben şokun herşeyini beğeniyorum ya süt ürünleri çok güzel yoğurt mayalamaya başlamadan önce yoğurdumu hep ordan alırdım işyerinede sürekli ayran alıyorum dışardan söylediğimde markasız değişik ayranlar gönderiyolar güzel oluyor
evet meyvesi de güzel ama her zaman meyve bulunmuyor evden getirmek daha mantıklı geliyor ondan canım
doğru diyorsun kuzum ama bu seferlik öyle alayım dedim olmazsa aşureye kullanırımCanm çiğ fındık yememiz gerekiyor ve tüm kuruyemişleri ceviz,badem,fıstık,fındık vs. Çiğ olmalı kavrulunca kalorisi çok çok yükseliyor diyette kavrulmuş verilmiyor üstlik içindeki değerli yağlar da kavrulunca maleseflf yok olup onun yerini trans yağa bırakıyor ve yine önemli olan lif değeride yok edilmiş oluyor . Kavrulma esnasında kullanılan yüksek ısı ile vitamin,mineral,protein,faydalı yağ tamamen yok ediliyor ve bir de tuz eklenerek iyice sağlığa zararlı hale getiriliyor tansiyonu yüksekte,kilo vermeyi kiloyu tutma yı sağlayan yüksek tuzdan dolayıda kesinlikle kullanılmaması gerekiyor mutlaka çiğ tüketilmeli
hayırlısı canım. iyiyim bende bildiğin gibi değişiklik yok :) nasıl kilonu koruyabiliyor musun ?Sağol canım iyiyim demek adettenmiş derler ya öyle bir durum işteSen nasılsın canım
diyete devam mı ?gider bir kaç gune. Bende ayni ne olsun kuzum evdeyim annem yillik izininde koye gitmisti birkaç gun once o geldi başkada değişiklik yok
öğlen salata yeseydin bağırsaklarına yumuşak birşeyler girmiş olurdu canımSalı menüm
Sabah
Kahve
Öğle
2 tane karnıyarık
2 bardak ayran
Ara
2 avuç çiğ fındık
1 kare bitter
Türk kahvesi
Akşam
Yoğurtlu kabak yemeği 1 tabak
7000 adım
15 dk leslie yaparak telafi edeydin pastayı .Günaydın Kızlar,
Salı Menüm;
Günaydın Kızlar,
Dün için yemek Listem;
Kahvaltı :
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim Peynir, 10-12 Zeytin, 1 Haşlanmış Yumurta , 2 Ceviz. ( Bu Kahvaltıyı tuttum ben sadece zeytini azaltıcam, işe yarıyor gibi)
Öğlen :
Tavuk göğüs ( Bi türlü sevemedim şunu, çok tatsız),1 bardak ayran
Ara:
1 Elma
Ara:
2 Kuru kayısı, 3 ceviz, 5-6 Badem
Akşam:
Zeytin yağlı Fasulye , Yoğurt, Bir dilim tb ekmeği
KAÇAMAK : Yarım dilim çikolatalı pasta
Gün içinde 2 Türk Kahvesi, 2-3 Yeşil çay ve ada çayı
ne ara geldin de mezun oldunKarnem haziiirrrrr
Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (627. Etap) : 63,0
Bitiş Kilosu (639. Etap) : 53,67
Verilen Toplam Kilo : 9,33
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,81%
Toplam Süre : 13 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,14%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 718
Sevgili kaptinn 15 Haziran 2019 (627. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.
13 Eylül 2019 tarihinde (639. etap) toplam 9,33 kilo vererek ve 53 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Bencede iyiki sağlıklıBnde cok severim dolapta surekli ayran oluyo yemeklerle cok guzel gidiyo hem sagliklida
O da kendince içinde kotu birşey dusunmuyordur bence. Ama tabi zorla birşeyleri dayatmak doğru olan birşey değil. Umarim sorunlarınızı çözersinizKeşke anlasa beni. Fakat onun düşüncesi değişmez değişmiyor. Bu evin içinden çıkmaz oldun. Burada oturursun falan filan diyip duruyor. Yüzüne bile bakasım gelmiyor. Onu göresim bu sabah anne diyesim bile gelmedi. Sabah onu görmiyeyim diye gece kediyle uğraşmaktan kitap okumaktan kendimi yordumki sabah uyuyim diye. Ben onlar için hayatımda o kadar çok fedakarlık yaptımki ama o her fırsatta beni bir yerlere gönderme peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?