- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.281
Allah yardimcin olsun cnmBen hergün o stresi yaşıyorm. Sabah 7.30 da en geç evden çıkıyorm. İşe gidiyrm tüm gün kafamda bi plan çiziyorm. 17.00 civarı evde olup yemek yapıyorm eşim 17.30 da geliyor yemek yiyorz.
Yesil cok ayran içiyorsun ve büyük ihtimal ayranı tuz ile hazirliyorsundur hiç tuzsuz ayran iciyorsan sorun yok ama tuz aşırı şişiren birşey ve sadece su yu diil yağı da vücutta tutan birşey ondan kilon az çıkmıyor olabilir ayran yerine yoğurt yada içebiliyorsan sıfır tuz olarak tuzsuz ayran içerek bir hafta dene daha iyi kilo vereceksin tuz ve yağ kullanımı çok önemliKahvaltı
1 kk peynir
4 yeşil.zeytin
Çay
3 ince dilim sucuk
Yarim simit
Ara
2 kare bitter
Türk kahvesi sekersiz
Öğlen
6 tane sardalya
Akşam
250 gram dana antrikot
4 yk bulgur pilavi
Salata
2 bardak ayran
Ara
Çay
Spor
Dinlenme günü
Diyet menü çok olmadı bugün
Bnyo wc de pek ise yaramadi ya bn oralara kullandm da icime sinmedi ama mutfkta cok iyi kapilari fln da sildimingilizce hijyenik yaziyo ustunde mavi yuvarlk bi siseMarkası neyki wc banyo için gerekli bana bir ürün şuan asprin kullanıyorum ama daha iyisi olursa işim kolaylaşır
Hadi bakalım 60 larTamam tartılacakSchonerda katılıyor
6 kişi olduk3mezun 3izinli hepimizde 60lı kilolardayız ondan grubumuzun adı grup 60lar
Grup 60'lar
melisa-
magickk
blonde ambition
ucukgenclik
@tgb1907
SchonerDuft
Kızlar grubumuz hazır
Pazartesi tartışmayı unutmayın
Hadi bakalım 60 larverelim şu kiloları sonrada gelsin 50 ler
Canm iyiyim iyim boyum uzun derken yavaş yavaş gıdım gıdım ilerledin bu da en tehlikeli kilo alma sebeplerindwn bir gun bir bakarsinki inanolmaz bur rakama ulasmissin oyizden hemen frene basıyoruzOlur kuzum 2 hafta once 65 dim ama en son 66 oldum bendeson durum ne tartilmadim
Haklısın canım her çocuk kesinlikle bir değil benim açıkçası kimse bişey demedi açık açık ama hissettiğim bak biz 1 yaşında öğrettik seninki 2 oldu hala yok 3 yaşında öğretirsin artık ahahha düşüncesiydi o yüzden oğlanda biraz ışık görünce çevreyide örnek alınca çok kötü günler yaşadık o sakin çocuk gitti canavar çıktı içinden neden çünkü benim içimden canavar çıktı ne güzel diyosun bende hazırdım diye ben hazır değilmişim sesimi yükselttim zorladm zorlamadan olmaz ağlıcak dediler bu sefer bizimkide herşeye bağrmaya başladı aman neyse çok şükür ikimizde sakinleştik kakada artık ne zaman hazır olursa inşallah o kadar kısa sürede birden geçeriz bizdeCanim kizimin sinif arkadasinda aynisi oldu beraber basladik oda cisini soyluyordu ama kakayi cözemedikleri icin tekrar beze dönduler erkeklerde bu sorun cok oluyormus, simdi 38 aylik gecen hafta yeniden baslamislar bu sefer hic itiraz etmemis ve 5 günde hallettiler
Sen baskalarinin lafina bakma tuvalet egitimi cok önemli psikolojik olarak bile etkiler cocuklari, ufak denemeler yap ama zorlama bu konuda insanlar sidik yaristirmayi pek seviyorlar benim kizim tam 2 yasinda birakti ama bende hazirdim oda hazirdi, bayramda memlekete gittik kuzenim sordu ne zaman birakti diye 2 yasinda dedim annesi bi bagirdi kiza tembel sen bekle daha ki cocuk daha cumle kuramiyor
Hey allahm ya onlarında inadı alışkanlıkları var sende çocuksuz sayılmazsın o zamanEski yerine bıraktık baş edemedik illa küçük tuvaletin olduğu yerde istedi. Bense ona havadar bir yer vermiştim o karanlık yerdeki tuvaleti istedi. Sokağa bile çıkardığımda eve dönene kadar saatlerce tutuyor eve geldiğimizde yapıyor. Çılgın bir yavru işte.
Ev yoğurdundan yapıyorum kendim mayaliyirum tuz katmıyorum tuzlu hiç sevmem ayranı canım yıllardır doğuştan içerim hepYesil cok ayran içiyorsun ve büyük ihtimal ayranı tuz ile hazirliyorsundur hiç tuzsuz ayran iciyorsan sorun yok ama tuz aşırı şişiren birşey ve sadece su yu diil yağı da vücutta tutan birşey ondan kilon az çıkmıyor olabilir ayran yerine yoğurt yada içebiliyorsan sıfır tuz olarak tuzsuz ayran içerek bir hafta dene daha iyi kilo vereceksin tuz ve yağ kullanımı çok önemli
Valla çok rahatladım canım çok şükür bi düzen tutturduk 1 buçuk aydır rezil olduk resmen Ama artık iyiyim çok şükürNe kusuru canim bi tereddutte kaldik hangi haftaydi diye ayiriverdik seni izine
Yerlesmis olmana da sevindim canim rahatlamisindir biraz olsun
Tuzsuz ise tamam canım ozman yapacak birşey yok giden kilo okadar demek kiEv yoğurdundan yapıyorum kendim mayaliyirum tuz katmıyorum tuzlu hiç sevmem ayranı canım yıllardır doğuştan içerim hep
Tuzsuz ise tamam canım ozman yapacak birşey yok giden kilo okadar demek kiEv yoğurdundan yapıyorum kendim mayaliyirum tuz katmıyorum tuzlu hiç sevmem ayranı canım yıllardır doğuştan içerim hep
İnat mı bazen kedi değil başka bir şey besliyorum sanıyorum. Beyfendi biz isteyince dışarı çıkmıyor. Kendi istediğinde beni dışarı çıkartın diye kapıyı bildiğin patisiyle yırtıyor. Uyutmuyor, oturtmuyor. Zorla açta olsa sevmediği şeyi yemiyor. Tabak bile seçiyor. Porselen tabağı değilse hayatta yemiyor içmiyor görmen lazım. Grip oluyor burnu akıyor yanıma geliyor. Fena ya çok fena bizim kediHaklısın canım her çocuk kesinlikle bir değil benim açıkçası kimse bişey demedi açık açık ama hissettiğim bak biz 1 yaşında öğrettik seninki 2 oldu hala yok 3 yaşında öğretirsin artık ahahha düşüncesiydi o yüzden oğlanda biraz ışık görünce çevreyide örnek alınca çok kötü günler yaşadık o sakin çocuk gitti canavar çıktı içinden neden çünkü benim içimden canavar çıktı ne güzel diyosun bende hazırdım diye ben hazır değilmişim sesimi yükselttim zorladm zorlamadan olmaz ağlıcak dediler bu sefer bizimkide herşeye bağrmaya başladı aman neyse çok şükür ikimizde sakinleştik kakada artık ne zaman hazır olursa inşallah o kadar kısa sürede birden geçeriz bizde
Hey allahm ya onlarında inadı alışkanlıkları var sende çocuksuz sayılmazsın o zaman
5 cok olur 61 kiloya düşerim o zamanCanm iyiyim iyim boyum uzun derken yavaş yavaş gıdım gıdım ilerledin bu da en tehlikeli kilo alma sebeplerindwn bir gun bir bakarsinki inanolmaz bur rakama ulasmissin oyizden hemen frene basıyoruzbak nerelere geldin azcık azcık derken 66ya kadar çıkmışsın hemen frene bas canm bence 4-5 kiloda sana attırsak fena olmaz fıstık
Tamam 4de anlaştık5 cok olur 61 kiloya düşerim o zaman4 de anlaşak hedefimden bir kilo daha az olur 62 olar bana
Anlastik fistikTamam 4de anlaştıkaramızda 1 kilonun lafı mı olur ama 62 nin üstü olmaz zaten o 62 diyeti bırakır bırakmaz bir haftada 63 oluyor canm en azından 63 de sabitlemek için 62 yi hatta 61 ı görsen iyi olur şimdilik hedef 4 kilo olsun bakalım
Gidebilse bi deTuzsuz ise tamam canım ozman yapacak birşey yok giden kilo okadar demek ki
Gidiyor gidiyor bak öyle diye diye nerelere geldinGidebilse bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?