- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.641
Deodorant olcakti oHindistan cevizine taktimşampuan durulanmayan sac kremi restorant ve el.kremini aldim hindistan cevizinin . Daha düş jeli sac bakim yagi el.sabun filan var onlarida sonra alicam
Çok aşırı az yemissin canım akşam nasıl gece açılmadan duracaksın sadece uzum yemissin. Spor superSabah
3 yumurtadan peynirli omlet
2 bardak çay
Öğlen
1 dilim lorlu su böğreği
Arada
Sütlü şekersiz nescafe
Akşam
15 20 tane üzüm
1saat hit cardio
100 kere ayaklar koltukta köprü hareketi 14 kiloluk oğlancıkla
Çok geçmiş olsun canım . Menun çok iyiBugün
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta peynir 6 zeytin domates salatalık
Ara 1 şeftali 5 fındık sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kase mercimek çorba yoğurt
2 lt su
Kızlar bugün planimda spor vardı ve evide temizleyecektim hepsi kaldı depremden çok korktuk ayakta yakalandım bacaklarım terk gibi oldu allah yasatmasin bir daha nasıl uyuycam bilmiyorum
İnşallah canım bence hamileliğinde çok kilolu geçmez çünkü kendini tutmayı çok iyi öğrendin sporda yaptın mı ünlüler gibi doğurursun iki gün snra mankensinBu arada salonda üyeliğimi 8 ay daha uzattım. Allah izin verirse mart nisan gibi çocuk düşünüyorum üyeligim mayısa kadar sürecek artık hamiş de spor yaparım
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım . Menun çok iyi
Sagol canım . Herhalde nasipse kasım gibi 67 olurum diye umuyorum çok az kaldı ama aksine aşırı da yavaş gidiyorİnşallah canım bence hamileliğinde çok kilolu geçmez çünkü kendini tutmayı çok iyi öğrendin sporda yaptın mı ünlüler gibi doğurursun iki gün snra mankensin
Canım sen çok kilo verdin artık vücudunda alıştı yavaş gidecek ama gidiyor sonuçta harika oldunYarın inşallah 71.9 dan biraz olsun az çıkar
Su böğreğinden çok pişmanlık yaşıyorumda acıktıkta nescafe içerimÇok aşırı az yemissin canım akşam nasıl gece açılmadan duracaksın sadece uzum yemissin. Spor super
Olursun bence canım son kalan en inatçı kilolar bide hiç gözüme çarpmıyo artık eskisi gibi kaçamak yapmıyosun 1 ayda sürse 2 ayda sürse o 67 gelcekSagol canım . Herhalde nasipse kasım gibi 67 olurum diye umuyorum çok az kaldı ama aksine aşırı da yavaş gidiyor
Biz de çok beğenince hindistan cevizinin restoranını da satın almış dedikDeodorant olcakti o
Ah ah nerde bende o paraBiz de çok beğenince hindistan cevizinin restoranını da satın almış dedik
Sagol cnm ama daha harika olamadım ya henüz daha zayıf bu kız denilcek kadar zayıf değilim . Iri yapılı oldugumdan bi de sırt ve kol vucuduma göre iri olduğu için zayıf değilim halaCanım sen çok kilo verdin artık vücudunda alıştı yavaş gidecek ama gidiyor sonuçta harika oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?