Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

11 dk eliptik
10 dk koşu
20 dk tempolu yürüyüş
20 dk normal yürüyüş
700 tane ip atlama
10 dk.agirlik calsmasi
Bugünkü sporlarım
Menü
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin,2 siyah zeytin
2 ince dilim hindi füme
Yarim.dilimden az cavdar ekmegi
1 kk peynir
Ara
Türk kahvesi sekersiz
1 ceviz
Öğlen
Yarim kase sehriye corbasi
50 gram haşlama.tavuk
1 dilim karpuz
1 dilim cavdar ekmegi
Akşam
100 gram firinda tavuk
Yarim kase mercimek çorbası
1 dilim.cavdar ekmegi
1 bardak.ayran

Düşünmüyorum kilo almak benim için aşırı kolay mesela yarın sabah yarım ekmek sucuk yesem üstüne fındıklı cikolata yesem dev boy öğlen orta boy pizza ve kola yesem üstüne profiterollu pasta yesem aksam pilav ve et yesem kola içsem ardından 2 bira 1 cips yesem ve böyle 30 gün devam etsem bu tarz yani kesin en az 1 ayda 10 kilo alırım oysa o 10 kilo için 4 aydır uğraşıyorum .

Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
2 bardak çay
Öğlen
1 dilim lorlu su böğreği
Arada
Sütlü şekersiz nescafe
Akşam
15 20 tane üzüm

1saat hit cardio
100 kere ayaklar koltukta köprü hareketi 14 kiloluk oğlancıkla

Bugün
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta peynir 6 zeytin domates salatalık
Ara 1 şeftali 5 fındık sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kase mercimek çorba yoğurt
2 lt su
Kızlar bugün planimda spor vardı ve evide temizleyecektim hepsi kaldı depremden çok korktuk ayakta yakalandım bacaklarım terk gibi oldu allah yasatmasin bir daha nasıl uyuycam bilmiyorum

Çok aşırı az yemissin canım akşam nasıl gece açılmadan duracaksın sadece uzum yemissin. Spor super

Çok geçmiş olsun canım . Menun çok iyi

Bu arada salonda üyeliğimi 8 ay daha uzattım. Allah izin verirse mart nisan gibi çocuk düşünüyorum üyeligim mayısa kadar sürecek artık hamiş de spor yaparım
İnşallah canım bence hamileliğinde çok kilolu geçmez çünkü kendini tutmayı çok iyi öğrendin sporda yaptın mı ünlüler gibi doğurursun iki gün snra mankensin

Canım sen çok kilo verdin artık vücudunda alıştı yavaş gidecek ama gidiyor sonuçta harika oldun
Sagol cnm ama daha harika olamadım ya henüz daha zayıf bu kız denilcek kadar zayıf değilim . Iri yapılı oldugumdan bi de sırt ve kol vucuduma göre iri olduğu için zayıf değilim hala

26 eylül çarş. Bugün
Sabah
2 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek

Öğlen
1 kase kabak çorbası
Tavuklu Salata
1 dilim çavdar ekmeği

Ara
1 porsiyon üzüm
1 sade türk kahvesi

Akşam
1 porsiyon dana ciğer
Çoban Salata
2 dilim çavdar ekmeği
1 sade soda

1 sade türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…