Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabi canım iyi yapmışsın insan nasıl dayanır buna diyorum ya yinede çok iyisin ben baygınlık geçirmiştim

Kızlar ben hiç birşey yapamıyorum ya diyete de uyamadım gitti regl olucam onun sıkıntısıda var aşırı yeme isteği napcam bilmiyorum pazartesi diyetisyen eşliğinde detoksa başlıycam bakalım en azından midemi küçülturum diye düşünüyorum 10 gün sebze meyve ağırlıklı hem kiloda veririm inşallah canım acayip ekmek istiyor hamurişi geçen gün peynir ekmek yedim deli gibi of nasıl özlemişim

Bende ayni durumdayim canim bugun yarin regli olucam ama tutmaya calisiyorum kendimi aksam 2 3 kere mutfagi dolandim cikolatalara baktim geri koydum elma yedim maynanoz suyu ictim

Günaydın kızlar,
Dünkü menüm
Kahvaltı:
1 Haşlanmış yumurta, 1 domates, salatalık, 8 zeytin, 1 Dlim peynir, 1 TB ekmeği

Öğlen :
2 Bardak Ayran

Ara:
3 Ceviz, 5 kuru kayısı, 1 Avuç kuru üzüm

Akşam:
2 Baget tavuk but, Salata

Gün boyu 3 Kahve, 2 Yeşil çay
1 saat tempolu yürüyüş, ip atlama 20 dakika

Benimde reglenin 3.günü ve şimdi tartıldım 62.9 bu nedir ya çıldırıcam 62.8 sonra 62.3 şimdi 62.9 ahaahaa ne oldu böyle anlamadm 62ye park ettim kaldım şoktayım valla ilerliyemiyorum
Ben de 65.8 kaldim dun 65.8 bugun de ayni bir regli olsam ama pazartesiye gore daha iyi pazartesi 66.6 çıkmıştım

Psikolojim çok bozuldu kızlar . Surekli bi onda kal bi bunda bi onda ye bi bunda milletin evinde o kadar rahatsizim ki delirmeye az kaldı . Bursak gezerek ordu samsun yapip ordan ankaraya geçeceğiz orda eşim kalacak islsei vr ben dönecekmişim otobüsle. Ama bugun çıkacaktık bu sefer esimin basks amcası illa bizde kalin diyormus valla fittiricam

Benimde reglenin 3.günü ve şimdi tartıldım 62.9 bu nedir ya çıldırıcam 62.8 sonra 62.3 şimdi 62.9 ahaahaa ne oldu böyle anlamadm 62ye park ettim kaldım şoktayım valla ilerliyemiyorum
canım sen duraksama yaşıyorsun yoksa sporun herşeyin çok güzel birden gidecek merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…