- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.901
Tabi canım iyi yapmışsın insan nasıl dayanır buna diyorum ya yinede çok iyisin ben baygınlık geçirmiştimAynen 2 gün plates 2 gün dans istemiştim canm ama hoca eşliğinde saatli oluyor ikiside ve ikiside aynı güne çakıştı onun pazartesi ve çarşamba günleri aynı gün biri öğlen biri akşam olunca da böyle oldu ama azaltmak için vu hafta kondisyon bisikletimi bıraktım canm yürüyüş+plates+dans olarak devam edicem
Bende öyle o kadar çok hantallaşmışımki yürüyüş bile öldürdü bugün beniTabi canım iyi yapmışsın insan nasıl dayanır buna diyorum ya yinede çok iyisin ben baygınlık geçirmiştim
Canım yellow içimizde en iyisi biz işte azıcık fazla yaptikmi sürünüyoruzBende öyle o kadar çok hantallaşmışımki yürüyüş bile öldürdü bugün beni
6 kadeh rakı içsem kadınlar kulübüne hedjkknop sehokmm yazardım. Yani hepinizi seviyorum yazmaya çalışırdım. Gerçi 3 ten fazla içemem herhalde.6 kadeh rakı ıctim hala iyiyim.kizlar
Bende ayni durumdayim canim bugun yarin regli olucam ama tutmaya calisiyorum kendimi aksam 2 3 kere mutfagi dolandim cikolatalara baktim geri koydum elma yedim maynanoz suyu ictimKızlar ben hiç birşey yapamıyorum ya diyete de uyamadım gitti regl olucam onun sıkıntısıda var aşırı yeme isteği napcam bilmiyorum pazartesi diyetisyen eşliğinde detoksa başlıycam bakalım en azından midemi küçülturum diye düşünüyorum 10 gün sebze meyve ağırlıklı hem kiloda veririm inşallah canım acayip ekmek istiyor hamurişi geçen gün peynir ekmek yedim deli gibi of nasıl özlemişim
Canım yellow içimizde en iyisi biz işte azıcık fazla yaptikmi sürünüyoruz
6 kadeh rakı içsem kadınlar kulübüne hedjkknop sehokmm yazardım. Yani hepinizi seviyorum yazmaya çalışırdım. Gerçi 3 ten fazla içemem herhalde.
Ay bi türlü sevemedim şunu tadını.6 kadeh rakı ıctim hala iyiyim.kizlar
Ahh ahh bu kadınların hâlleri ne çektik beBende ayni durumdayim canim bugun yarin regli olucam ama tutmaya calisiyorum kendimi aksam 2 3 kere mutfagi dolandim cikolatalara baktim geri koydum elma yedim maynanoz suyu ictim
Benimde reglenin 3.günü ve şimdi tartıldım 62.9Ahh ahh bu kadınların hâlleri ne çektik be
Ben de 65.8 kaldim dun 65.8 bugun de ayni bir regli olsamBenimde reglenin 3.günü ve şimdi tartıldım 62.9bu nedir ya çıldırıcam 62.8 sonra 62.3 şimdi 62.9 ahaahaa ne oldu böyle anlamadm 62ye park ettim kaldım şoktayım valla ilerliyemiyorum
Ay bi türlü sevemedim şunu tadını.
6 Kadeh mi?
kız kibrit çaksak tutuşursun sen şimdi
Akrabalardan haric hic bir yere gitmediniz mi canim bos falan kaldığınız da cikin esinle falan yürüyünOff yine tanımadığım başka bi amcasına geldik zorla biyerlerde oturup misafirlik yakmaktan cildircam
Benimde reglenin 3.günü ve şimdi tartıldım 62.9bu nedir ya çıldırıcam 62.8 sonra 62.3 şimdi 62.9 ahaahaa ne oldu böyle anlamadm 62ye park ettim kaldım şoktayım valla ilerliyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?