Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

maasallah guzelim olursun insallah ama bu kadar hizli gitme bundan sonra cunku sagliksiz olabilir biliyorsunki ilk giden kilolar cabuk gidiyo oyuzden daha saglikli kilo versek iyi olur guzelim tebrik ederim seni
UY NE KAYNANAYMIŞ KI SENDEKİ KAÇ YAŞINDA Kİ ..:uhm:
BEN 35 İM DE HARFLERİ BULAMIYOM KLAVYEDE kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
52 aysinda guzelim de iste bende anlamiyorum sorma
KAPTANLAR MEZUN OLUYOMU KI....
NOLCEK TAKIM OZAMAN:uhm:
hahhahaaa oluyo tabi kizim omur boyu burda mi kalacagim

Kız neslinerde oturuyon kı...
Profilindeki arşivde kapalı olan sen misin...
Bi arkadaşım vardı o kadar benziyoki...ama senin iki çocuk var yazıyo onun 1 oglu vardı...
canim ben fransadayim
kapali olan benim ordakilerin hepsi benim
valla bilmiyom benzeyebilirim insan insana benzermis guzelim

HÜ HÜ NESLİ NERDESİN ANAM ..KAYNANAN MI ARADI YOKSA KI..
KULAKLARIMI ÇINLAMIŞkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
NEYSE 5 DAK ARA VEREM İHTİYAÇ MOLASI ANAM

kaydirigubbakcemile3
yok kiz dur aramadi kizi cise oturttum anam iste alistiriyorum ya birde yumurta koydum yesin diye geldim pisene kadar burdayim yani bir yere gitmedim

KIZ NESLİ SENDE GİTTİN HERHAL:sm_confused:
BEN DE ÇIKIYOM İŞTE ACIK EVİ SİLEM SÜPÜREM ŞİMDİ OGLAN OKULDAN GELİR
HADİ ÖPTÜM...opuyorumnanaktan
GÖRÜŞENE KADAR SAGLIKLI NEŞELİ AZ KALORİLİ YİYECEKLER BOL YAĞ YAKIMLARI DİLERİMopuyorumnanaktan
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ANAM NE HIZI YA 2,5 AY OLDU..KAPLUMBAGA HIZ....kaydirigubbakcemile3

HAKKATEN TÜRKİYE DE NERELİSİN ASLEN

canım bizim 3 hafta oldu arada tek tük kaçamak oluyor ama artık kendide anne çişim geldi diyor.önce biz sık sık soruyorduk öyle götürüyorduk.ama şimdi öğrendi iyice allah sanada kolaylık versin.öğrenir inşaallah.

valla lahana çorbasını üçüncü kez yaptım ama yok benim mide kaldırmıyor çorba falan.1 kg versem bile yeter.

bak canım tecrübelerime dayanarak ....olmuyo anam ..bu tür yiyecekleri miden kaldırmıyosa diyetten rejimden de soguyo insan ...zevk almalısın kilo vermekten.....

valla lahana çorbasını üçüncü kez yaptım ama yok benim mide kaldırmıyor çorba falan.1 kg versem bile yeter.
anam su lahanyi felan birakin rahat olun aksam yemeyi yemeyi,n gidiyo kilolar
ya guzelim insallha ogrenir ama ben okadar ustune dusmuyorum ya kendi kendine biraktim acelemiz yok daha 2 yasinda oyuzden
bak canım tecrübelerime dayanarak ....olmuyo anam ..bu tür yiyecekleri miden kaldırmıyosa diyetten rejimden de soguyo insan ...zevk almalısın kilo vermekten.....

bencede guzelim guzel teshis

dogru söylemıs kaptan aksam yemeyın kılolar gıdıyor....tecrubeyle sabıttır...

kızlar muhabbet guzelmıs ama ben yogunum okuyup arada katılırım sıze...

aman ben kim mezun olmak kim guzelim zor biraz ama kaynanam geliyo anacigim oyuzden yokum ne kadar kalir onuda bilmiyorum
ama mezun olmakta istiyorum ya 3 kiloyu vermeden olmam
sen bıraz zor mezun olursun canımkaydirigubbakcemile3
aman muzik dinliyo okey oynuyo bacim hic sorma hastalik olmus artik kalmiyo bir tuvalete birde yemek yamaya kalkiyo sadece okadar
kız kaynanada ogret kkyıda katılsın aramızakaydirigubbakcemile3
cok guzel valla ne dıyım supersınopuyorumnanaktan
bu gıdısle yakında 85 de olursun:lepi:

hadı sanada bol yag yakımlar dılıyorumkaydirigubbakcemile5

canım zaten bu sondu bir daha o çorbayı ne yaparım ne bişe.valla bende dedim bu çorbayı yiyeceğime kilo vermekten vazgeçerim diye.doktorda yoğurtlu çorba yap dedi.şehriyesini falan çok az koy dedi.öyle yaptım bende.zaten küçük bir kase içiyorum.

dogru söylemıs kaptan aksam yemeyın kılolar gıdıyor....tecrubeyle sabıttır...

kızlar muhabbet guzelmıs ama ben yogunum okuyup arada katılırım sıze...
gercekten ben nezaman aksam kendimi tutayim kesin kilokaybi oluyo yani gr da olsa oda iyi demi
oyuzden gunduz ne yersen ye aksam yemiyeceksin
iisne bak guzelim sen biz buralardayiz

selam herkese ben geldim a.s.a.s.a.s.a.s.
nasılsınız bakem herkes burda herhalde negüzel
cumartesi nerdeydiniz bakem benim çok canım sıkıldı buralarda
hadi ben dün napmışsınız bir bakıp geleyim

selam herkese ben geldim a.s.a.s.a.s.a.s.
nasılsınız bakem herkes burda herhalde negüzel
cumartesi nerdeydiniz bakem benim çok canım sıkıldı buralarda
hadi ben dün napmışsınız bir bakıp geleyim

ya canim cumartesi pazar sahsim adina konusuyorum ben fazla gelemiyorum kocis evde olunca birde misafir oluyo biez gidiyoruz vs.. vs... iste anliyacagin
hadi sen bak gel bende 15 dk sonra kalkip borek yapmaya gidecegim haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…