- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.101
maasallah guzelim olursun insallah ama bu kadar hizli gitme bundan sonra cunku sagliksiz olabilir biliyorsunki ilk giden kilolar cabuk gidiyo oyuzden daha saglikli kilo versek iyi olur guzelim tebrik ederim seniay kızlar şu çizelgemi fark etmediniz mi bana gıcıklık olsun diyemi bişi söylemiyonuz...cadıarzu
tam ortasındayım ...
Mart 15 ten itibaren 110 dum....
1 nisan da 108.600 ile cidden başladım
05 mayısta 101 dim
05 haziran da 97 oldum....2,5 ayda 13 kilo ...
Bi 2,5 ay sonra 85 olurmuyum ki cadıarzu
52 aysinda guzelim de iste bende anlamiyorum sormaUY NE KAYNANAYMIŞ KI SENDEKİ KAÇ YAŞINDA Kİ ..:uhm:
BEN 35 İM DE HARFLERİ BULAMIYOM KLAVYEDE kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hahhahaaa oluyo tabi kizim omur boyu burda mi kalacagimKAPTANLAR MEZUN OLUYOMU KI....
NOLCEK TAKIM OZAMAN:uhm:
canim ben fransadayimKız neslinerde oturuyon kı...
Profilindeki arşivde kapalı olan sen misin...
Bi arkadaşım vardı o kadar benziyoki...ama senin iki çocuk var yazıyo onun 1 oglu vardı...
yok kiz dur aramadi kizi cise oturttum anam iste alistiriyorum ya birde yumurta koydum yesin diye geldim pisene kadar burdayim yani bir yere gitmedimHÜ HÜ NESLİ NERDESİN ANAM ..KAYNANAN MI ARADI YOKSA KI..
KULAKLARIMI ÇINLAMIŞkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
NEYSE 5 DAK ARA VEREM İHTİYAÇ MOLASI ANAM
kaydirigubbakcemile3
maasallah guzelim olursun insallah ama bu kadar hizli gitme bundan sonra cunku sagliksiz olabilir biliyorsunki ilk giden kilolar cabuk gidiyo oyuzden daha saglikli kilo versek iyi olur guzelim tebrik ederim seni
52 aysinda guzelim de iste bende anlamiyorum sorma
hahhahaaa oluyo tabi kizim omur boyu burda mi kalacagim
canim ben fransadayim
kapali olan benim ordakilerin hepsi benim
valla bilmiyom benzeyebilirim insan insana benzermis guzelim
yok kiz dur aramadi kizi cise oturttum anam iste alistiriyorum ya birde yumurta koydum yesin diye geldim pisene kadar burdayim yani bir yere gitmedim
evet lahana corbası cok kotu ıcılmıyorkafamçokkarıştı
canım u haftada verırsın sen 1-2 kıloopuyorumnanaktan
insallah guzelim gidecek
ayy bende bugunlerde kizin altini alistiriyorum ama ben gece gunduz degil sadece gunduzler hele bir gunduz yapmasinda geceye raziyim SIKMADAN yavas yavas gosteriyorum ya benim arada degil surekli kazalar oluyo olmuyo degil
: [/I]
valla lahana çorbasını üçüncü kez yaptım ama yok benim mide kaldırmıyor çorba falan.1 kg versem bile yeter.
ANAM NE HIZI YA 2,5 AY OLDU..KAPLUMBAGA HIZ....kaydirigubbakcemile3
HAKKATEN TÜRKİYE DE NERELİSİN ASLEN
YOGURTLU ÇORBAYA YAG KOYMAMIŞSINDIR UMARIM..BİRDE TUZ YOK YADA AZ KOY ...BOL NANE VE BAHARATLI ...
:
anam su lahanyi felan birakin rahat olun aksam yemeyi yemeyi,n gidiyo kilolarvalla lahana çorbasını üçüncü kez yaptım ama yok benim mide kaldırmıyor çorba falan.1 kg versem bile yeter.
ya guzelim insallha ogrenir ama ben okadar ustune dusmuyorum ya kendi kendine biraktim acelemiz yok daha 2 yasinda oyuzdencanım bizim 3 hafta oldu arada tek tük kaçamak oluyor ama artık kendide anne çişim geldi diyor.önce biz sık sık soruyorduk öyle götürüyorduk.ama şimdi öğrendi iyice allah sanada kolaylık versin.öğrenir inşaallah.
bak canım tecrübelerime dayanarak ....olmuyo anam ..bu tür yiyecekleri miden kaldırmıyosa diyetten rejimden de soguyo insan ...zevk almalısın kilo vermekten.....
sen bıraz zor mezun olursun canımkaydirigubbakcemile3aman ben kim mezun olmak kim guzelim zor biraz ama kaynanam geliyo anacigim oyuzden yokum ne kadar kalir onuda bilmiyorum
ama mezun olmakta istiyorum ya 3 kiloyu vermeden olmam
kız kaynanada ogret kkyıda katılsın aramızakaydirigubbakcemile3aman muzik dinliyo okey oynuyo bacim hic sorma hastalik olmus artik kalmiyo bir tuvalete birde yemek yamaya kalkiyo sadece okadar
cok guzel valla ne dıyım supersınopuyorumnanaktanay kızlar şu çizelgemi fark etmediniz mi bana gıcıklık olsun diyemi bişi söylemiyonuz...cadıarzu
tam ortasındayım ...
Mart 15 ten itibaren 110 dum....
1 nisan da 108.600 ile cidden başladım
05 mayısta 101 dim
05 haziran da 97 oldum....2,5 ayda 13 kilo ...
Bi 2,5 ay sonra 85 olurmuyum ki cadıarzu
KIZ NESLİ SENDE GİTTİN HERHAL:sm_confused:
BEN DE ÇIKIYOM İŞTE ACIK EVİ SİLEM SÜPÜREM ŞİMDİ OGLAN OKULDAN GELİR
HADİ ÖPTÜM...opuyorumnanaktan
GÖRÜŞENE KADAR SAGLIKLI NEŞELİ AZ KALORİLİ YİYECEKLER BOL YAĞ YAKIMLARI DİLERİMopuyorumnanaktan
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
bak canım tecrübelerime dayanarak ....olmuyo anam ..bu tür yiyecekleri miden kaldırmıyosa diyetten rejimden de soguyo insan ...zevk almalısın kilo vermekten.....
gercekten ben nezaman aksam kendimi tutayim kesin kilokaybi oluyo yani gr da olsa oda iyi demidogru söylemıs kaptan aksam yemeyın kılolar gıdıyor....tecrubeyle sabıttır...
kızlar muhabbet guzelmıs ama ben yogunum okuyup arada katılırım sıze...
sen bıraz zor mezun olursun canımkaydirigubbakcemile3
kız kaynanada ogret kkyıda katılsın aramızakaydirigubbakcemile3
hee bakalim gorecegiz kim once mezun olcak snede zor olacagindan ne guzel iste biz burdayiz kardes kardes yazisiriz ist e
kiz yok gosterdim ama onu sarmadi burasi okeyi tercih ediyoruz
hem bosversene
kızlar 2 lıtre su ıcmısımdır
oglenı beklıyorumcokacimcoook
Neslı sen ınanma ama yapcam bu dıyetı gorursun:jeyyar:
selam herkese ben geldim a.s.a.s.a.s.a.s.
nasılsınız bakem herkes burda herhalde negüzel
cumartesi nerdeydiniz bakem benim çok canım sıkıldı buralarda
hadi ben dün napmışsınız bir bakıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?