- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.321
HADİ ALLAH KOLAYLIK VERSİNopuyorumnanaktan
sen gercekten msj gondermede rekor kiracan bu hafta:lepi:
bu gecelik yeter ablam be insan psikolojisini cozegim derken benim psykoloji gidecek bu gece
ayy cagla ablam 24 saat nobetmi olur ufff ya benim nobetler aksam 9 baslar sabah 7 de biter o bile fazla gelir bazn bana allhim sana ve tum nobetci arkadaslarina kolaylik versin hepsinie slm soyle cikiyorum bende dus alip yatacam yarin gece nasipse gelirim yine koacam opuyorom cagla ablammmm
opuyorumnanaktan maksat bi msj fazla olsun kaptan bunuda saymayi unutma 14 takim hepinizi iyi bakin kendinizeopuyorumnanaktan
günaydın hanımlar.size müjdeli haberim var.bu hafta 2,5 kilo vermişim.sonuç itibariyle 72,5 kgdan 68 kga inmişim.ama doktor artık yeter durduralım kilo vermeni dedi.toplamda 3 haftada 7 kg vermiş oldum.bugünden itibaren makarna diyetine başladım.bu diyetle kilo vermeyi bekleme geçen hafta eksilen gıdaları yerine koymak için veriyorum bunu dedi.diyette makarna et tavuk,balık salata herbişey var.çok mutluyum çok.üzerime dar olan pantolonum.nerdeyse üstümden düşecek.allahım bugünleride gördüm şükürler olsun sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?