Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu gecelik yeter ablam be insan psikolojisini cozegim derken benim psykoloji gidecek bu gece

eh sen bilirsin ...dinlen ozaman biraz...diyet kötü geçiyo herhal..ben de geçen hafta kötüydüm ya..sebebi varmış..bekledigim geldi de rahatladım valla...gerçi olsa bi dert olmasa bi dert ama

ayy cagla ablam 24 saat nobetmi olur ufff ya benim nobetler aksam 9 baslar sabah 7 de biter o bile fazla gelir bazn bana allhim sana ve tum nobetci arkadaslarina kolaylik versin hepsinie slm soyle cikiyorum bende dus alip yatacam yarin gece nasipse gelirim yine koacam opuyorom cagla ablammmm

E KADER NAPCAN ZENGİN Bİ KOCA BULAMADIM ..ŞÖYLE BENİ EVİMİN KADINI YAPSIN ANAM..kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan maksat bi msj fazla olsun kaptan bunuda saymayi unutma 14 takim hepinizi iyi bakin kendinizeopuyorumnanaktan

KIZ BEN SENİ NİYE YATIRMAYA ÇALIŞIYOM SANIYON AKILLIMkaydirigubbakcemile3

:gitme:
NEYSE KIZLAR BEN DE ÇIKIYOM ...:gitme:
YARINA GELEMEZSEM ŞİMDİDEN ÖPÜYORUM SİZİ...opuyorumnanaktan
FAZLA DEDİKODUMU YAPMAN BAK...lmaz:
ÖZLİYCEM ANACIM SİZİ..HEPİNİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben geldim hasretinize dayanamadımkaydirigubbakcemile3 erzurumda kalıp sabah erkenden gelip okula gitmektense, gece gelmek daha mantıklı geldi bize, atladık geldik. bensiz kaynatmışsınız, yarın yazarım cevapları. hepinize iyi geceler öptüm sizikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar işteki internet alt yapısında kaç gündür sorun var üstelik evdeki internette de modem sorunlu.deli oldum yazamadım diye kusura bakmayın kızlar.

buarada bana 2 haftalığına izinli yazın veya çıkayım ben takımdan kilo bildirimi yapıp çıkarım iş yerinde işler aşırı yoğun ve internet sorunumuz tekrar olcakmış.

günaydın hanımlar.size müjdeli haberim var.bu hafta 2,5 kilo vermişim.sonuç itibariyle 72,5 kgdan 68 kga inmişim.ama doktor artık yeter durduralım kilo vermeni dedi.toplamda 3 haftada 7 kg vermiş oldum.bugünden itibaren makarna diyetine başladım.bu diyetle kilo vermeyi bekleme geçen hafta eksilen gıdaları yerine koymak için veriyorum bunu dedi.diyette makarna et tavuk,balık salata herbişey var.çok mutluyum çok.üzerime dar olan pantolonum.nerdeyse üstümden düşecek.allahım bugünleride gördüm şükürler olsun sana.

gunaydın kızlar

usarem harıka bır haber cok sevındım 7 kg cıddı bır fark gösterır tabı nerdeyse 2 beden ıncelmıssındır.

aynalar hosgeldn canım

kızlar ben acayıp şiş durumdayım yanı gözlerım dudaklarım bıle şiş su topladım sanırım sonra gelıcem yıne

hımmm sabah iki dilim kepek ekmeğinin üzerine krem peynir sürüp yedim.aslında tereyağı yazıyordu diyette ama ben yiyemediğim için krem peynir sürdüm.2 tanede mevsim meyvesi vardı ama yemedim.
öğlen 1 tabak kepekli makarna ve 1 kase yağsız salata var.
akşam 150 gr tavuk ve yağsız salata var.

süperrrr ama dikkatli ol canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…