Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla baya farketti.hiç aklıma gelmemiş diyete ilk başladığımda bedenimi ölçmeyi ama önemli değil.kurtulayımda şu kilolardan hayırlısıyla bedenimide bilmeyi vereyim.ayy utanıyorum ama diyete başladığımda 46 beden pantolon giyiyordum şimdi kesin 44 olmuşumdur.daha denemedim eski pantolonlarımı.

ya burda hergün bir avuç leblebi yiyen bir arkadaş vardı kimdi hatırlamıyorum şimdide.beyaz leblebimi yoksa sarı leblebimi yiyor bilen varmı.

guleysacım sen naptın gittinmi kontrole.çok iştahın açık olduğundan bahsetmiştin.şimdi nasıl iştahın.

Gunaydın kızlar
bugun burda resmı tatıl, anlıcanız benımkı evde fazla gıremem bugun -tatlicadiarzu-
bırazdan kahvaltı hazırlıcamopuyorumnanaktan

Neslıhanda gelmemıs hala-tatlicadiarzu-

tebrık ederım canım cok guzel:lepi:
3 haftada 7 kılo:1shok:super

slm kizlar ben geldim diyemiyecegim dun aksam geldim o yuzden giremedim simdide arkadas geldi sabahtan daha yeni gitti gecmisi okuyamadim sacimi felan boyadim oyuzden yikayip cocugu almaya gidecegim artik ogleden sonra bir aksilik olmazsa gelirim

selam canlarım dün malesef giremedim.işlerim vardı.bide misafire geldi akşam üzeri.bikaç gün fazla girermiycem.gece girmeye çalışırım.ama işte ozamnda eşim çok kızıyo.modemi söküp götürcem diyo.yani anlıycağınız fırsat buldukça girerim.yarında pikniğe gitcez.gelemzsem kilomu aynı yazın.

slm kızlar ben hala bısey yemedım acıkmadım da ısın acıkcası...sımdı su ıcıyorum gözlerım agrıyor uykusuzluktanda oldu sanırım bıraz şişliklerım hala ınmedı..

Nazco sana Özel msj atıcaktım belkı burdan gÖrmen daha kolay olur dedım.

Cumartesı gunu ıcın hasan yuksel'den randevu aldım.senden rıcam Özelden bana muayene ve testler ıcın ne kadar gıdıyor ve ssk karsılıyormu ?yardımcı olursan cok sevınrım.

bencede buralarda gezinim derken sen bak sair olup kitapta cikarirsin kizim
cagla ablam ben hemsire yardimcisi diye geciyor burda klinikde ve huzur evinde calisiyorum ve bu meslege ait bi diploma gecmem lazim daha cok psikoloji agirlikli derslerim var anliycagin
kolay gelsin anam zor be guzelim burda hemsirelik yapmak ne isin var otur evinde
kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan maksat bi msj fazla olsun kaptan bunuda saymayi unutma 14 takim hepinizi iyi bakin kendinizeopuyorumnanaktan
ula bak dovecem sizi haa kaydirigubbakcemile
E KADER NAPCAN ZENGİN Bİ KOCA BULAMADIM ..ŞÖYLE BENİ EVİMİN KADINI YAPSIN ANAM..kaydirigubbakcemile3

KIZ BEN SENİ NİYE YATIRMAYA ÇALIŞIYOM SANIYON AKILLIMkaydirigubbakcemile3
lmaz:

kiz bu super bir haber ya cok mutlu oldum ama bencede durakla artik bacim ne yapiyon oyle bunyene zarar verirsin bak sonra azcik durakla oldumu
tebrik ederimm

gunaydın kızlar

kızlar ben acayıp şiş durumdayım yanı gözlerım dudaklarım bıle şiş su topladım sanırım sonra gelıcem yıne
ne olduda sistin guzelim
azicik az calsi ya cok yoruyorsun sen kendini

tebrık ederım canım cok guzel:lepi:
3 haftada 7 kılo:1shok:super
darisi senin basinakaydirigubbakcemile3
tamma guzelim keyfine bak da yinede gelmeye calis kocanlada papaz olma sonra romantizim felan gider allah muhafaza
fazlada yeme lutfen

destinam özelden sana mesaj attım bakarsın umarım yardımcı olabilmişimdir kızını öp benim için bir an önce iyileşir inşallah

selam kızlar bu gün benim hiç keyfim yok kendimi çok bitkin hissediyorum yoruldum herhalde
net açık ara sıra gelirim yine

bugun yediklerimz gelince
sabah arkadas geldi beraber kahve kucuk bir dilimde kek yedim
oglende ocuklarin btiremedigi sosilerden huplettim az ama fazla degil
biraz oncede etimek ekmeginin ustune peynir koydum vede onuda huplettim simdilik bu kadar
aksama tavuk var bir tanede tavuk yerim kizlar
ama soylel dun biraz fazla kacirdim yine disarda yedik oyuzden maalesef sali gunu yaptigim lapa gume bitti yarin allah buyuk

kızlar gelemiyorum cünkü yazamıyorum kolum alcıda merak edilecek bişe yok... tek elledeolmuyo be.. haber verim dedim

nesli arayabilirsen bugün beni evden ara

hayirdir guzelim neyin var
dikkat et kendine diyet biryandan biryandan isler oo valla zor

neyim olduğunu bilmiyorum nesli ama sabah vitrini değiştirelim dedik ortalığı bi dağıttık bana gelenler geldi üstünede müşteriler geldi arka arkaya toparlıyalım derken yoruldum herhalde
sabah kalkınca 5 kiraz
kahvaltıda yarım simit yarım peynir
öğle geri kalan yarılarını
az öncede bir avuç leblebi yedim
gidip adam gibi bişiler yesem iyi olacak galiba

kızlar gelemiyorum cünkü yazamıyorum kolum alcıda merak edilecek bişe yok... tek elledeolmuyo be.. haber verim dedim

geçmiş olsun arkadaşım naptın sen kolunumu kırdın yoksa

sıyah gecmıs olsun sen geldın msnde elektrık gıttı kız....

nazco özel msj attım cok sagol canım bencede ya sebze yada et ye bıraz

ben lıpton ıce tea ıctım ıyıyım bıraz ...

neslı gene kılo veremedın dımı

usaremcim tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin çok sevindim bide leblebiyi beyaz leblebi yiyiyorsun canım

kizlar siyahla konustum tlfda kendisi dusup elini incitmis alcidaymi soyuzden yazamiyormu bu hafta artik gelemiyecek
kendisi iyi oldugunu soyledi ama biraz bana gore dinlenmesi gerekiyo
tahlillerim kotu cikiyor diyo ne bilim iste bende biraz dinlen dedim kilo alma da vermede azicik ye yuru dedim ya insallah biran once iyilesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…