- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.341
gunaydın kızlar
usarem harıka bır haber cok sevındım 7 kg cıddı bır fark gösterır tabı nerdeyse 2 beden ıncelmıssındır.
aynalar hosgeldn canım
kızlar ben acayıp şiş durumdayım yanı gözlerım dudaklarım bıle şiş su topladım sanırım sonra gelıcem yıne
günaydın hanımlar.size müjdeli haberim var.bu hafta 2,5 kilo vermişim.sonuç itibariyle 72,5 kgdan 68 kga inmişim.ama doktor artık yeter durduralım kilo vermeni dedi.toplamda 3 haftada 7 kg vermiş oldum.bugünden itibaren makarna diyetine başladım.bu diyetle kilo vermeyi bekleme geçen hafta eksilen gıdaları yerine koymak için veriyorum bunu dedi.diyette makarna et tavuk,balık salata herbişey var.çok mutluyum çok.üzerime dar olan pantolonum.nerdeyse üstümden düşecek.allahım bugünleride gördüm şükürler olsun sana.
bencede buralarda gezinim derken sen bak sair olup kitapta cikarirsin kizim14. TAKIMA
TÜM DİYETLERİ BOŞVERİN, :umursamaz:
ÖNCE KENDİNİZE ZAMAN VERİN.buyrunnnnnnnnn
SONRA AZALTIN YEDİKLERİNİZİ,lmaz:
ARTTIRIN HAREKETLERİNİZİ.....kaydirigubbakcemile2
...VE BAKIN AYNAYA HERGÜN İNCELEN BEDENİNİZEzemuszemus
TARTIDA KÜÇÜLEN SAYILARA BAKARAK GÜLÜMSEYİNzemuszemus
İMZA: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kolay gelsin anam zor be guzelim burda hemsirelik yapmak ne isin var otur evindecagla ablam ben hemsire yardimcisi diye geciyor burda klinikde ve huzur evinde calisiyorum ve bu meslege ait bi diploma gecmem lazim daha cok psikoloji agirlikli derslerim var anliycagin
ula bak dovecem sizi haa kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan maksat bi msj fazla olsun kaptan bunuda saymayi unutma 14 takim hepinizi iyi bakin kendinizeopuyorumnanaktan
E KADER NAPCAN ZENGİN Bİ KOCA BULAMADIM ..ŞÖYLE BENİ EVİMİN KADINI YAPSIN ANAM..kaydirigubbakcemile3
KIZ BEN SENİ NİYE YATIRMAYA ÇALIŞIYOM SANIYON AKILLIMkaydirigubbakcemile3
kiz bu super bir haber ya cok mutlu oldum ama bencede durakla artik bacim ne yapiyon oyle bunyene zarar verirsin bak sonra azcik durakla oldumugünaydın hanımlar.size müjdeli haberim var.bu hafta 2,5 kilo vermişim.sonuç itibariyle 72,5 kgdan 68 kga inmişim.ama doktor artık yeter durduralım kilo vermeni dedi.toplamda 3 haftada 7 kg vermiş oldum.bugünden itibaren makarna diyetine başladım.bu diyetle kilo vermeyi bekleme geçen hafta eksilen gıdaları yerine koymak için veriyorum bunu dedi.diyette makarna et tavuk,balık salata herbişey var.çok mutluyum çok.üzerime dar olan pantolonum.nerdeyse üstümden düşecek.allahım bugünleride gördüm şükürler olsun sana.
ne olduda sistin guzelimgunaydın kızlar
kızlar ben acayıp şiş durumdayım yanı gözlerım dudaklarım bıle şiş su topladım sanırım sonra gelıcem yıne
darisi senin basinakaydirigubbakcemile3tebrık ederım canım cok guzel:lepi:
3 haftada 7 kılo:1shok:super
tamma guzelim keyfine bak da yinede gelmeye calis kocanlada papaz olma sonra romantizim felan gider allah muhafazaselam canlarım dün malesef giremedim.işlerim vardı.bide misafire geldi akşam üzeri.bikaç gün fazla girermiycem.gece girmeye çalışırım.ama işte ozamnda eşim çok kızıyo.modemi söküp götürcem diyo.yani anlıycağınız fırsat buldukça girerim.yarında pikniğe gitcez.gelemzsem kilomu aynı yazın.
selam kızlar bu gün benim hiç keyfim yok kendimi çok bitkin hissediyorum yoruldum herhalde
net açık ara sıra gelirim yine
kızlar gelemiyorum cünkü yazamıyorum kolum alcıda merak edilecek bişe yok... Tek elledeolmuyo be.. Haber verim dedim
nesli arayabilirsen bugün beni evden ara
hayirdir guzelim neyin var
dikkat et kendine diyet biryandan biryandan isler oo valla zor
kızlar gelemiyorum cünkü yazamıyorum kolum alcıda merak edilecek bişe yok... tek elledeolmuyo be.. haber verim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?