- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.361
sıyah gecmıs olsun sen geldın msnde elektrık gıttı kız....
nazco özel msj attım cok sagol canım bencede ya sebze yada et ye bıraz
ben lıpton ıce tea ıctım ıyıyım bıraz ...
neslı gene kılo veremedın dımı
neyim olduğunu bilmiyorum nesli ama sabah vitrini değiştirelim dedik ortalığı bi dağıttık bana gelenler geldi üstünede müşteriler geldi arka arkaya toparlıyalım derken yoruldum herhalde
sabah kalkınca 5 kiraz
kahvaltıda yarım simit yarım peynir
öğle geri kalan yarılarını
az öncede bir avuç leblebi yedim
gidip adam gibi bişiler yesem iyi olacak galiba
siyaha çok üzüldüm nesi var akkadaşım bu kızın tahlilleri kötü çıkıyo
inşallah en kısa zamanda toparlar sağlığımız kilo vermeden daha önemli bencede bu diyet işine biraz ara verse iyi olur sanki
sanada yaranılmıyor neslı yazsak az yazdın yazmasak sarı kart....aaaaaaaaaaaaa ..........
canım cok sıkkın kızı cmt yalnız göturcem esım ızın alıp gelemedı yollarda mahvolcam...
sıyah cok gecmıs olsun nazar degdı kıza ınsallah cabuk atlatır.
günaydın hanımlar.size müjdeli haberim var.bu hafta 2,5 kilo vermişim.sonuç itibariyle 72,5 kgdan 68 kga inmişim.ama doktor artık yeter durduralım kilo vermeni dedi.toplamda 3 haftada 7 kg vermiş oldum.bugünden itibaren makarna diyetine başladım.bu diyetle kilo vermeyi bekleme geçen hafta eksilen gıdaları yerine koymak için veriyorum bunu dedi.diyette makarna et tavuk,balık salata herbişey var.çok mutluyum çok.üzerime dar olan pantolonum.nerdeyse üstümden düşecek.allahım bugünleride gördüm şükürler olsun sana.
buarada bana 2 haftalığına izinli yazın veya çıkayım ben takımdan kilo bildirimi yapıp çıkarım iş yerinde işler aşırı yoğun ve internet sorunumuz tekrar olcakmış.
kızlar gelemiyorum cünkü yazamıyorum kolum alcıda merak edilecek bişe yok... tek elledeolmuyo be.. haber verim dedim
kizlar siyahla konustum tlfda kendisi dusup elini incitmis alcidaymi soyuzden yazamiyormu bu hafta artik gelemiyecek
kendisi iyi oldugunu soyledi ama biraz bana gore dinlenmesi gerekiyo
tahlillerim kotu cikiyor diyo ne bilim iste bende biraz dinlen dedim kilo alma da vermede azicik ye yuru dedim ya insallah biran once iyilesir
günaydın hanımlar.size müjdeli haberim var.bu hafta 2,5 kilo vermişim.sonuç itibariyle 72,5 kgdan 68 kga inmişim.ama doktor artık yeter durduralım kilo vermeni dedi.toplamda 3 haftada 7 kg vermiş oldum.bugünden itibaren makarna diyetine başladım.bu diyetle kilo vermeyi bekleme geçen hafta eksilen gıdaları yerine koymak için veriyorum bunu dedi.diyette makarna et tavuk,balık salata herbişey var.çok mutluyum çok.üzerime dar olan pantolonum.nerdeyse üstümden düşecek.allahım bugünleride gördüm şükürler olsun sana.
selam canlarım dün malesef giremedim.işlerim vardı.bide misafire geldi akşam üzeri.bikaç gün fazla girermiycem.gece girmeye çalışırım.ama işte ozamnda eşim çok kızıyo.modemi söküp götürcem diyo.yani anlıycağınız fırsat buldukça girerim.yarında pikniğe gitcez.gelemzsem kilomu aynı yazın.
kız siyah seni de boş bırakmaya gelmiyo anam .....kızlar gelemiyorum cünkü yazamıyorum kolum alcıda merak edilecek bişe yok... tek elledeolmuyo be.. haber verim dedim
bugün benim canım çooooooook sıkıldı:çok üzgünüm: okulda durmadan evraklarla uğraştım. yılsonu çalışmaları öldürüyor insanı:bbo: okuldan sonra kırtasiyeden karneleri çıkartayım dedim, sistem o kadar yoğun ki hep hata veriyor. iki sınıfın karnesini zor çıkardım. elektrik gitmez mi? bekle dur. bir buçuk saat bekledim yok gelmedi. eve geldim. elektrik saat 23.00 de anca geldi. bakayım bizimkiler ne yaptı dedim. yine buralarda inler cinler at koşturuyormafoldumben
bugün yediklerime gelirsek hiç bir şey desem yalan olmaz hani
sabah sirkeli su, çok az penir, 3 yeşil zeytin, domates, bir dilim kepek ekmeği, bir fincan yeşil çay
öğle canım bişey istemedi, ev arkadaşım tayini çıktığı için bizim okuldakilere baklava aldı bir dilim yedim ama beğenmedim.
akşam 1,5 dilim karpuz yedim oda tatlı değildi. bütün gün bu kadar yediklerim.
3 litre su içtim. okula yürüyerek gidip geldim.
bu geziler, eğlenceler benim düzenimi bozuyor ya bu hafta istediğim kiloyu veremedimmafoldumben sanmayın vermediğimi verdim ama benim istediğim değil. bu arada 1 temmuza kadar burda beklemeyeceğim galiba zemuszemus haftaya memlekete gidebilecem. hayırlısı bakalım.
huuuuuu kızlar ses verin ya, nerdesinizzzzzzzzzzzzz:sm_confused:
kızlar bende bu gün yediklerimi yazam da mesaj sayısı yükselsin bari..kaydirigubbakcemile3
canım tabi sene sonu ..sıkışıksınızdır....eeeee siz 3 ay tatil yapcanız....ya biz napalım...3 hafta izne ayrılcam ..ama öncesi hep hastanede..bu hgün nöbetten çıktım.. say şimdi bu ay ki kalan nöbetlerim ...pazartesi,çarşamba,cuma,çarşamba cumartesi..ölmez sag kalırsam izne ayrılcam...ve nöbetler 24 saat canım.....
cagla ablam aynalar ii geceler nasilsiniz ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?