Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede birazda olsa yiyin okdar az yemek bunyeyi zayiflatir guzelim oyuzden duzenli az az sik sik yiyin
benim gibi kaydirigubbakcemile3

siyaha çok üzüldüm nesi var akkadaşım bu kızın tahlilleri kötü çıkıyo
inşallah en kısa zamanda toparlar sağlığımız kilo vermeden daha önemli bencede bu diyet işine biraz ara verse iyi olur sanki

guzelim sorun yok hersey iyi giderken bu basima geldi diyo
bilmiyorum tahlil derkende kolestrol kan degeri felan iyi cikmiyormus doktoru duzenli beslenmeye gec kiloda alma diyormus
suanda kolu kirikya o bakimdan kotuyum normalde iyiyim diyo
insallah biran once iyilesir ne diyelim

kiz destinam nerey gitin yine ya bir mesaj yaziyon kaciyon haa
neysebende cikiyorum artik oglum gel yanima diye tutturdu

sanada yaranılmıyor neslı yazsak az yazdın yazmasak sarı kart....aaaaaaaaaaaaa ..........
canım cok sıkkın kızı cmt yalnız göturcem esım ızın alıp gelemedı yollarda mahvolcam...
sıyah cok gecmıs olsun nazar degdı kıza ınsallah cabuk atlatır.

kiz yok sende askolsun ne alakasi var
ya simdi cevap yazdims ende orda olunca haliyle tabi bekeldim seni birseyler yazacaksin diye oyuzden yani
aman be guzelim ne canini siktin hayirlisi olsun

süpersin güzelim, çok sevindimzemuszemus darısı hedefine ulaşmaya:lepi: bu arada yeni diyet listen süpermiş:sm_cool:

inşallah güzelim bir an önce düzelir, biraz morale ihtiyacı var. kendine gel siyahcım, toparlan biraz canım.kaydirigubbakcemile3

bugün benim canım çooooooook sıkıldı:çok üzgünüm: okulda durmadan evraklarla uğraştım. yılsonu çalışmaları öldürüyor insanı:bbo: okuldan sonra kırtasiyeden karneleri çıkartayım dedim, sistem o kadar yoğun ki hep hata veriyor. iki sınıfın karnesini zor çıkardım. elektrik gitmez mi? bekle dur. bir buçuk saat bekledim yok gelmedi. eve geldim. elektrik saat 23.00 de anca geldi. bakayım bizimkiler ne yaptı dedim. yine buralarda inler cinler at koşturuyormafoldumben

bugün yediklerime gelirsek hiç bir şey desem yalan olmaz hani
sabah sirkeli su, çok az penir, 3 yeşil zeytin, domates, bir dilim kepek ekmeği, bir fincan yeşil çay
öğle canım bişey istemedi, ev arkadaşım tayini çıktığı için bizim okuldakilere baklava aldı bir dilim yedim ama beğenmedim.
akşam 1,5 dilim karpuz yedim oda tatlı değildi. bütün gün bu kadar yediklerim.
3 litre su içtim. okula yürüyerek gidip geldim.

bu geziler, eğlenceler benim düzenimi bozuyor ya bu hafta istediğim kiloyu veremedimmafoldumben sanmayın vermediğimi verdim ama benim istediğim değil. bu arada 1 temmuza kadar burda beklemeyeceğim galiba zemuszemus haftaya memlekete gidebilecem. hayırlısı bakalım.

huuuuuu kızlar ses verin ya, nerdesinizzzzzzzzzzzzz:sm_confused:

ay inşallah canımkaydirigubbakcemile5 emeklerin boşa çıkmaz eminim ...her şey zamanla acele etme lmaz:1 hafta olmazsa 2. hafta gider kilolar.zemuszemus

ya hakkaten şu kocalar ne meraklılar nereye giriyon diye sorup duruyo bizim kide...
bizim nette allahtan olmuş..bende gündüz giremediydim bozuk diye ...akşamda büyük oglan 1. sınıfta idi...yıl sonu eglencesi vardı orada idik.yeni geldik...oglum rep grubuyla şarkı söyledi insan çok gurur duyuyo beeezemuszemus

kızlar gelemiyorum cünkü yazamıyorum kolum alcıda merak edilecek bişe yok... tek elledeolmuyo be.. haber verim dedim
kız siyah seni de boş bırakmaya gelmiyo anam .....lmaz:
ne ettin kı koluna...
kız zayıflıktan mı kırılıyo yoksaCADIARZU
geçmiş olsun aşkım...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım tabi sene sonu ..sıkışıksınızdır....eeeee siz 3 ay tatil yapcanız....ya biz napalım...3 hafta izne ayrılcam ..ama öncesi hep hastanede..bu hgün nöbetten çıktım.. say şimdi bu ay ki kalan nöbetlerim ...pazartesi,çarşamba,cuma,çarşamba cumartesi..ölmez sag kalırsam izne ayrılcam...ve nöbetler 24 saat canım.....

kızlar bende bu gün yediklerimi yazam da mesaj sayısı yükselsin bari..kaydirigubbakcemile3

evet canım sizin işiniz gerçekten çok zor. allah kolaylık versin. birde herkes tarfından yanlış bilinen bir konuyu düzeltmek istiyorum. öğretmenlerin yaz tatilleri 3 ay değilllllllll. öğrencilerin üç aydır. öğretmenler tatile 1 temmuzda başlar 1 eylülde göreve döner yani tatilimiz 2 ay çok değil yani :jeyyar:

sabah :2 dilim kepek ekmegi
domates
salatalık
1 dilim kaşar
ögle: yok
zaten sabah dedigim saat 10 olmuştu...
ikindi(saat 16 allahım kabul etsin annem hatim yapmışta duası vardı)
1 e yakın ıspanaklı pide
2 adet tulumba tatlısı
1 çatal kek(daha dogrusu tepsinin kenerında kalan 1 kırıntı)
sonra gece nedeniyle yogun bi hazırlık yemek falan yok sadece bol su içtim..bu günlük bukadar sabah beden ölçülerimle kilomu girerim saat 9-10 gibi olur herhalde............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…