Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarın işten pek giremem..akşama da denizliye gidecegiz sünnet alış verişine ...hafta sonu ordayım..pazar gecesi dönerim..fırsat bulursam ablamlardan girerim...olmazsa nasip olursa pazar gecesi mutlaka gelmeye çalışırım..:gitme: :gitme: :gitme:

ozletme kendini cagla ablam allah kolaylik versin sanada

yaz yaz sen bu hafta keisn birincisinhihoyyyt

iyiyim canım ben çıkıyom

sana iyi tatiller ozaman zemuszemus

sinir oldum yineeee tavanı kene sarmış yine. işin yoksa topla şimdi. korkmayın hayvan kenesi bunlar zararı yok. sadece ısırıyorlar, şişiyor, kaşınıyor:roflol: 4 yıl bunlarla yaşadım ya kendime inanamıyorum:1shok: insan herşeye alışıyor ya

sana iyi alış verişler güzelim. kendine iyi bak.kaydirigubbakcemile3

tsk aynalar cok yoruldum bende bugun yatmadan bi bakem dedim cagla ablam varmi diye senide gorunce sevindim bak kac zamandir konusamadik hic:1hug:

evet öyle oldu canım son zamanlarda kimse uğramıyor buraya ben yalnız kalıyorum mafoldumben

ah canım ah bizde hep pirelenirdik..kaydirigubbakcemile3
izne geldikmi annem kapının dışında açardı bavulları..bizi bile dışarda soyardı düşünkaydirigubbakcemile3

aynalar tavanda keen var diyince reflex olarak tavana baktim bende:roflol: kiz saka bi tarafa ne kadar kotu bi durum ya ilac falan yokmu yok edecek ben evde sinek olsa yatamayanlardanimda:kedi:

aynalar tavanda keen var diyince reflex olarak tavana baktim bende:roflol: kiz saka bi tarafa ne kadar kotu bi durum ya ilac falan yokmu yok edecek ben evde sinek olsa yatamayanlardanimda:kedi:

bütün apartman böyle daha doğrusu ilçe. hayvancılık olduğu için burda çoklar. bide burda kargalar çok var. onlar getiriyorlar çatıya. biz en üst katta oturuyoruz. camdan geliyorlarlar. kardeş kardeş yaşıyoruz işte :roflol:

eylülce kız sınavın nasıl geçti

cagla ablam iki ders verdim saat bir bucukta gececektim saat 2 bucakta aldilar anca iki jury vardi 45 dakika boyunca ahiret sorulari sordular sanki canim cikti ama cok guzel gecti ya umutluyum haftaya belli olacak sonuclar dua eden herkese tsk ederimvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…