- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.381
iyiyim güzelim sen nasılsın bakalım.kaydirigubbakcemile3
yarın işten pek giremem..akşama da denizliye gidecegiz sünnet alış verişine ...hafta sonu ordayım..pazar gecesi dönerim..fırsat bulursam ablamlardan girerim...olmazsa nasip olursa pazar gecesi mutlaka gelmeye çalışırım..:gitme: :gitme: :gitme:
yaz yaz sen bu hafta keisn birincisinhihoyyyt
evet canım sizin işiniz gerçekten çok zor. allah kolaylık versin. birde herkes tarfından yanlış bilinen bir konuyu düzeltmek istiyorum. öğretmenlerin yaz tatilleri 3 ay değilllllllll. öğrencilerin üç aydır. öğretmenler tatile 1 temmuzda başlar 1 eylülde göreve döner yani tatilimiz 2 ay çok değil yani :jeyyar:
yarın işten pek giremem..akşama da denizliye gidecegiz sünnet alış verişine ...hafta sonu ordayım..pazar gecesi dönerim..fırsat bulursam ablamlardan girerim...olmazsa nasip olursa pazar gecesi mutlaka gelmeye çalışırım..:gitme: :gitme: :gitme:
tsk aynalar cok yoruldum bende bugun yatmadan bi bakem dedim cagla ablam varmi diye senide gorunce sevindim bak kac zamandir konusamadik hic:1hug:
sinir oldum yineeee tavanı kene sarmış yine. işin yoksa topla şimdi. korkmayın hayvan kenesi bunlar zararı yok. sadece ısırıyorlar, şişiyor, kaşınıyor:roflol: 4 yıl bunlarla yaşadım ya kendime inanamıyorum:1shok: insan herşeye alışıyor ya
sinir oldum yineeee tavanı kene sarmış yine. işin yoksa topla şimdi. korkmayın hayvan kenesi bunlar zararı yok. sadece ısırıyorlar, şişiyor, kaşınıyor:roflol: 4 yıl bunlarla yaşadım ya kendime inanamıyorum:1shok: insan herşeye alışıyor ya
eylülce kız sınavın nasıl geçti
aynalar tavanda keen var diyince reflex olarak tavana baktim bende:roflol: kiz saka bi tarafa ne kadar kotu bi durum ya ilac falan yokmu yok edecek ben evde sinek olsa yatamayanlardanimda:kedi:
eylülce kız sınavın nasıl geçti
hadi ben çıkıyom iyi geceler:gitme:
bütün apartman böyle daha doğrusu ilçe. hayvancılık olduğu için burda çoklar. bide burda kargalar çok var. onlar getiriyorlar çatıya. biz en üst katta oturuyoruz. camdan geliyorlarlar. kardeş kardeş yaşıyoruz işte :roflol:
kiz sus walla huylnadim kasinmaya basladim bennnnnnnnnnn
tamam sustum:dilcikar:
naniknanik kiz gercekten acaip huylanirim ben hayvan sevgisi pek yok bende kaldiki kene sevgisi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?