Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar a.s. ben 85,6 olmuşum. 1,6 kilo gitmiş beklediğimden az ama yinede idare eder :çok üzgünüm: şimdi kızmayın bana benim kilom fazla boyum kısa o yüzden verdiğim kilo az güzellerim :1hug:

guleysacım sen naptın gittinmi kontrole.çok iştahın açık olduğundan bahsetmiştin.şimdi nasıl iştahın.[/QUOTE]
iyi çok şükür canım düzeldi değiştirdim onları

ay inşallah canımkaydirigubbakcemile5 emeklerin boşa çıkmaz eminim ...her şey zamanla acele etme lmaz:1 hafta olmazsa 2. hafta gider kilolar.zemuszemus

canım inşaallah valla hem maddi hem manevi çok fedakarlık yapıyorum.ben bir ayda 4 kilo vermeye bile razıydımki şimdi 3 haftada 7 kilo gitmiş fazlasını istemiyorum.önümüzdeki zamanlarda inşaallah yavaşda olsa vericem bu fazlalıkları.

slm arkadaslar 500gr vermisim ....bu haftanin stresiyle iyi gitmis yine aynalar cok guzel basari verdigin kilo az degil usarem sneide tbr ederim ..........sonra yine ugrarim arkadaslar..... hemsom sibel kaptanim destinam 1.73 aynalar nazco usarema.s.

destinam canım nasılsın
nasıl gidiyor
ben sağlık orucu yaptım bir buçuk gün dayanabildim 1 kiloya yakın verdim bu hafta
senin durumlar nasıl

14. takıma selam:)))

oooooooo kımler gelmıs...........ıyılık fundacım ben hıcbır sey yapmadım :)) ıyı vermıssın arkadasım tebrık ederım....özele gel bısey dıcem sana.....

4.takımada cok slm...

günaydın kızlar ben bu gün 70,9 kg mım tüh be 70 in altını bu hafta göremedim haftaya kısmet artık
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…