- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.401
bende pek hoşlanmam hayvanlardan ama insan başa gelince alışıyor işte ne yaparsın hayat:1no2:[/QUOTE allah kolaylik versin sana:1no2:
bende pek hoşlanmam hayvanlardan ama insan başa gelince alışıyor işte ne yaparsın hayat:1no2:[/QUOTE allah kolaylik versin sana:1no2:
sağol canım
aha yine kayboldular bunlar ya. eylülce nerdesin
kızlar gelemiyorum cünkü yazamıyorum kolum alcıda merak edilecek bişe yok... tek elledeolmuyo be.. haber verim dedim
geçmiş olsun canım
kız zor olur girmem o yüzden size ayıp olmasın diye dedimkız nereye gidiyon otur oturduğun yerdelmaz:
ay ne güzel tatlı bir alışveriş tadını çıkaryarın işten pek giremem..akşama da denizliye gidecegiz sünnet alış verişine ...hafta sonu ordayım..pazar gecesi dönerim..fırsat bulursam ablamlardan girerim...olmazsa nasip olursa pazar gecesi mutlaka gelmeye çalışırım..:gitme: :gitme: :gitme:
günaydın kızlar a.s. ben 85,6 olmuşum. 1,6 kilo gitmiş beklediğimden az ama yinede idare eder :çok üzgünüm: şimdi kızmayın bana benim kilom fazla boyum kısa o yüzden verdiğim kilo az güzellerim :1hug:
hiçte az değil gayet iyisin
süpersin güzelim, çok sevindimzemuszemus darısı hedefine ulaşmaya:lepi: bu arada yeni diyet listen süpermiş:sm_cool:
ay inşallah canımkaydirigubbakcemile5 emeklerin boşa çıkmaz eminim ...her şey zamanla acele etmelmaz:1 hafta olmazsa 2. hafta gider kilolar.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?