Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.TAKIM 108. ETAP SONUCLARI
neslihan(68.1/68.1/0.0/0.0&#37
rose14(79.0/%)
eylulce(80.1/79.6/0.5/0.62%)
destinam(75.8/75.2/0.6/0.79%)
siyah24(63.0/62.5/0.5/0.79%)
guleysa(66.5/66.2/0.3/0.45%)
s2000(67.3/67.0/0.3/0.46%)
aynalar (87.2/85.6/1.6/1.83%)
1.73 (97.0/96.2/0.8/0.82%)
usarem(70.5/68.0/2.5/3.55%)
nazco(71.6/70.9/0.7/0.98%)

14.TAKIM TOPLAM KıLO (826.1 /%)

Son düzenleme:
slm kizlar ya ne habersiniz benim cok acil cikmam lazim oglene sarma yetistirecegim bugun saat 4 te cikiyoruz yola cok isim var temizlik camasir sarma cikarttim birde kendime hem oraya gotururum dedim sariyom bakalim sibel burda nede olsa rose gelmessem ayni yazin demisti gerci ben gelirim listeyi vermeye yien gorusuruz kizlar su sarmayi halledeyim uzun uzun bir konusalim nasil yapacagiz bakalim oldumu anacigim opuldunuz

tebrıkler canım
devamını beklerızopuyorumnanaktan
gunaydın kılom 75,200
olmadı amalmaz: hanı duz 75 olacaktılmaz:
bugünkü kilom 68 yazın bir kenara kızlar.
supersın kız heralde bu hafta bıreyselde dereceye gırersın canımopuyorumnanaktan
günaydın kızlar ben bu gün 70,9 kg mım tüh be 70 in altını bu hafta göremedim haftaya kısmet artık
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
buda guzel ınsallah haftaya 6lı rakamları gorursun canımzemuszemus

hadı ozaman gıt ıslerı bıtır gel kolay gelsın sana
rose gelmezse aynı yazarımopuyorumnanaktan
geldıgınde lısteyı verırsın senkaydirigubbakcemile5

napım duz 75 olamadım alla alla sızede yaranılmıyor ayol....:))

neslı hıc usenmedın mı kız sarma sarmaya ....afıyetolsun valla ıyı gezıyorsun...

sız gene aynı kılodasınız sıze bısey dıyormuyuz....tuba cıkarınmı benı demıs?anlamadım

tamam kız kızma hemenzemuszemus
sende benım gıbı gram gram verıyorsun bılıyorum

yok tuba cıkarın demedı sadece bırkacgun gelemeye bılırım demıstı-tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınız, iyisinizdir inşallah kaydirigubbakcemile3
çocukların karnesini verdim geldim. çok şükür bu senede bitti.hihoyyyt:sm_cool:

gunaydın nazco ıyılık sen nasılsın super verıyorsun valla toplam 10 u gectı herhalde

canım toplamda 10 kg oldu iki ayda ama ben çok memnun değilim bu haftaya 6 lı rakamlarla girmeyi istiyordum olmadı işte napalım tabi bu kadarınada şükür hiç değilse uğraşmalarımın sonucunu gram gram da olsa alıyorum

tekrar slm arkadaslar.... aynalar gozun aydin hadi naisl sevinmistir ogrencilerin karne alinca dun benim kiz da aldi karnesini cok guzeldi sinif birincisiopuyorumnanaktan benim tatli cadi bugunde oglum alacak bakalim.... destinam cok iyi gidiyorsun takma kafana kizin icinde bol sans bu hafta sonuna insallah iyi netice alirsiniz .......kaptanim sen nereye gidiyon yine kaynanayi getirmeyemi yoksa ??? iyi yolculuklar gorusemesek........siyahcim cok gecmis olsun sanada rejimi birak dengelemeye gec artik daha fazla yipratma kendini...........unutmadan sayfalari dolastim az bu hafta 7 takim rekor kiriyo toplu bi diyete girmisler naisl bi diyet anlamadim ama haftada 4 kilodan fazla veren var kesin birinciler bu haftaCADIARZU

hoşgeldin aynalarcım tebrik ederim hem seneyi bitirdin hemde bu haftada çook güzel kilo verdin

eylülcem sınavların iyi geçmiş sanırım hadi hayırlısı arkadaşım senide tebrik ediyorum

nazco slm neresini begenmiyon 10 kilo azmi yola devam hadi bak bikinin seni bekliyosositososito bak veremesen ben gelir alirim bikiniyi seneye izine gelince ohhhhhhhh ne guzel olur gunes deniz bikiniylezemuszemus

hoşgeldin aynalarcım tebrik ederim hem seneyi bitirdin hemde bu haftada çook güzel kilo verdin

eylülcem sınavların iyi geçmiş sanırım hadi hayırlısı arkadaşım senide tebrik ediyorum

tsk ederim nazco iyi gecti benim icin haftaya sonuclar gelince ne olur bilmem artik:Saruboceq:

sorma güzelim çok sevindiler. benim moralim bozuldu ya. biz milli eğitim lojmanlarında oturuyoruz. ev tayini çıkan arkadaşımın üstüneydi. şimdi bizi evden çıkarma gibi durumları var. buda haziranın sonunda temmuzun başında belli olacak. o zamanda biz yokuz burda. bizi çıkarırlarsa eşyalar ne olacak. kara kara düşünüyoruzmafoldumben

hoşbulduk güzelim. teşekkür ederim. sende çok güzel devam ediyorsun. böyle devam ederiz inşallah zemuszemus

sabah bir dilim karpuz yedim. başka bişey yemedim. şimdi canım sıkkın ya herşeyi yemek istiyorum ama olmaz lmaz:

ya nasıl 10 kg verıpte memnun olmuyorsunuz yaa..şaka gıbısınız he bu kadar hırs ıyı degıl hatta hızlı bıle gıttınız...

eylulce ben bu hafta takımlara hıc bakamadım ama demın fundada yazmıs ya saglık orucu mu ne yapmıslar o sanırım allah yardımcıları olsun...ben tartıda oynuyorum sureklı o yuzden cok az vermek ıstıyorum ve mıdem kuculdu artık 1 tabak corbayla doyuyorum..

aynalar aksam bızde mezunıyet törenındeydık gercekten ınsan duygulanıyor...allah bızede göstersın ınsallah...

inşallah güzelim. o günlerde gelir.
nazco 2 ayda 10 kilo vermiş beğenmiyor. ben 1 ayda 10 kilo verdim beğenmiyorum çok normal bence:kedi:

nazco slm neresini begenmiyon 10 kilo azmi yola devam hadi bak bikinin seni bekliyosositososito bak veremesen ben gelir alirim bikiniyi seneye izine gelince ohhhhhhhh ne guzel olur gunes deniz bikiniylezemuszemus

beğenmezmiyim güzelim tabiki gayet iyi hızlı kilo vermek istemiyorum zaten vicudumda çatlaklar oluyo sarkma falan olur diye ödüm kopuyo ama şu benim bikini 38 beden be amacım bu sene o bikini hayal galiba seneye saklıyacağım ben onu
bi kilodan nolur ben bu hafta 69,9 yazmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…