- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.421
tebrıkler canımgünaydın kızlar a.s. ben 85,6 olmuşum. 1,6 kilo gitmiş beklediğimden az ama yinede idare eder :çok üzgünüm: şimdi kızmayın bana benim kilom fazla boyum kısa o yüzden verdiğim kilo az güzellerim :1hug:
olmadı amagunaydın kılom 75,200
supersın kız heralde bu hafta bıreyselde dereceye gırersın canımopuyorumnanaktanbugünkü kilom 68 yazın bir kenara kızlar.
buda guzel ınsallah haftaya 6lı rakamları gorursun canımzemuszemusgünaydın kızlar ben bu gün 70,9 kg mım tüh be 70 in altını bu hafta göremedim haftaya kısmet artık
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
slm kizlar ya ne habersiniz benim cok acil cikmam lazim oglene sarma yetistirecegim bugun saat 4 te cikiyoruz yola cok isim var temizlik camasir sarma cikarttim birde kendime hem oraya gotururum dedim sariyom bakalim sibel burda nede olsa rose gelmessem ayni yazin demisti gerci ben gelirim listeyi vermeye yien gorusuruz kizlar su sarmayi halledeyim uzun uzun bir konusalim nasil yapacagiz bakalim oldumu anacigim opuldunuz
napım duz 75 olamadım alla alla sızede yaranılmıyor ayol....:))
neslı hıc usenmedın mı kız sarma sarmaya ....afıyetolsun valla ıyı gezıyorsun...
sız gene aynı kılodasınız sıze bısey dıyormuyuz....tuba cıkarınmı benı demıs?anlamadım
gunaydın nazco ıyılık sen nasılsın super verıyorsun valla toplam 10 u gectı herhalde
canım toplamda 10 kg oldu iki ayda ama ben çok memnun değilim bu haftaya 6 lı rakamlarla girmeyi istiyordum olmadı işte napalım tabi bu kadarınada şükür hiç değilse uğraşmalarımın sonucunu gram gram da olsa alıyorum
hoşgeldin aynalarcım tebrik ederim hem seneyi bitirdin hemde bu haftada çook güzel kilo verdin
eylülcem sınavların iyi geçmiş sanırım hadi hayırlısı arkadaşım senide tebrik ediyorum
tekrar slm arkadaslar.... aynalar gozun aydin hadi naisl sevinmistir ogrencilerin karne alinca dun benim kiz da aldi karnesini cok guzeldi sinif birincisiopuyorumnanaktan benim tatli cadi bugunde oglum alacak bakalim.... destinam cok iyi gidiyorsun takma kafana kizin icinde bol sans bu hafta sonuna insallah iyi netice alirsiniz .......kaptanim sen nereye gidiyon yine kaynanayi getirmeyemi yoksa ??? iyi yolculuklar gorusemesek........siyahcim cok gecmis olsun sanada rejimi birak dengelemeye gec artik daha fazla yipratma kendini...........unutmadan sayfalari dolastim az bu hafta 7 takim rekor kiriyo toplu bi diyete girmisler naisl bi diyet anlamadim ama haftada 4 kilodan fazla veren var kesin birinciler bu haftaCADIARZU
hoşgeldin aynalarcım tebrik ederim hem seneyi bitirdin hemde bu haftada çook güzel kilo verdin
eylülcem sınavların iyi geçmiş sanırım hadi hayırlısı arkadaşım senide tebrik ediyorum
ya nasıl 10 kg verıpte memnun olmuyorsunuz yaa..şaka gıbısınız he bu kadar hırs ıyı degıl hatta hızlı bıle gıttınız...
eylulce ben bu hafta takımlara hıc bakamadım ama demın fundada yazmıs ya saglık orucu mu ne yapmıslar o sanırım allah yardımcıları olsun...ben tartıda oynuyorum sureklı o yuzden cok az vermek ıstıyorum ve mıdem kuculdu artık 1 tabak corbayla doyuyorum..
aynalar aksam bızde mezunıyet törenındeydık gercekten ınsan duygulanıyor...allah bızede göstersın ınsallah...
aynalar kotu olmus insallah bi careisni bulursun izine gitmeden arkadasim..... bebsileri okuldan alcam sonra gorusuruz
nazco slm neresini begenmiyon 10 kilo azmi yola devam hadi bak bikinin seni bekliyosositososito bak veremesen ben gelir alirim bikiniyi seneye izine gelince ohhhhhhhh ne guzel olur gunes deniz bikiniylezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?