Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıcım bu sorunlar hep oluyo ben bartında eşim öğretmenken iki sene öyle eşyaları toplamıştım tatile giderken topluyoduk gelince yerleştiriyoduk hep belirsizlik inşallah gitmeden çözülür bir daha gidip gelmek zorunda kalmazsın zor bu işler

inşallah güzelim. zaten bu ilçede ev bulmak imkansız. öğretmen evi var daracık odada 2 kişi kalıyor çekilmez yani. çıkarırlarsa erzuruma taşınmayı düşünüyoruz. gidiş geliş yaparız artık. düşüncemiz bu. hayırlısı olur inşallah.

slm kızlar nasılsınız, iyisinizdir inşallah kaydirigubbakcemile3
çocukların karnesini verdim geldim. çok şükür bu senede bitti.hihoyyyt:sm_cool:
ne guzel herkese ıyı tatılleropuyorumnanaktan
desene bırdahakı donem zayıf cıtır ogretmen olarak karsılarına cıkacaksınzemuszemus

kız sen bu gıdısle agustosda gıyersın o bıkınıyı merak etme
hadı bakalım kım tutar senı

sağol sibelcim inşallah giyerim tabi hafta sonu adaya gidicez galiba günü birlik ben şimdilik eski mayoma talim bakalım

bende merak ettim bu 7. takımı bi gidip bakayım napıyo bunlar ya ölüm orucu falanmıki haftada 6 kg verilirmi ya nasıl yani

7. takım rekor kırmıs gercekten:1ninca:
bırhaftada 6 kılo veren bıle var nasıl vermıs anlamadım:1shok:

hımm 6 kilo vermiş demekfisfisfis kilosu kaçmış. fazlaysa mümkün ama kilosu çok fazla değilse düşündürücü:1no2: dur bi bakayım kaçmış

3 kişi çok fazla kilo vermiş. kilolarıda fazla değil. hele o 50 li kiloda olan :1shok: bilmem bunlar gizli bişeyler yapıyor olmasın kızlar, hepside aynı takımda:uhm: bunları tenhada sıkıştırıp öğrenelim bi:mymeka:

14.TAKIM 108. ETAP SONUCLARI
neslihan(68.1/68.1/0.0/0.0%)
rose14(79.0/79.0/0.0/0.0%)
eylulce(80.1/79.6/0.5/0.62%)
destinam(75.8/75.2/0.6/0.79%)
siyah24(63.0/62.5/0.5/0.79%)
guleysa(66.5/66.2/0.3/0.45%)
s2000(67.3/67.0/0.3/0.46%)
aynalar (87.2/85.6/1.6/1.83%)
1.73 (97.0/96.2/0.8/0.82%)
usarem(70.5/68.0/2.5/3.55%)
nazco(71.6/70.9/0.7/0.98%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO (826.1 /818.3/7.8/0.94%)

ben peşinen söyleyım yokum...

zaten iş basındayım aşırı başagrısı yapıyormus hayatta katlanamam...öbur hafta yedıgım gıbı hepsı gerı gelcek bıle bıle o acıyı cekmem...

ben yıne kendı bıldıgıme devam...lapayı bıle yapamayan ben onu hıc yapamaz hahaa..

ne oluyo kizlar bakim ne orucu bu nasil vermisler okadar kiloyu bende bmerak ettim dogrusu durun bende bir bakim
gercekten bunlari sikistiralim biz nasil verip bizim elimizden aliyorlar birinciligi bakim himm

bu haftada bi ucunculuk gelir insallah kizlar ben birazdan islerimi tamamen bitirip gelirim listeleri yaparim su sarikart kim birinci felan benle rose dan baska herkez super zaten
herneyse sonrada konusralim biraz ben gidecegimama bu seferde geri donmek uzere ayrildi demek istemiyorum cunku planim komsuma gidip kilomu bildirmek sizlere bir iki gelirim yani siz ne diyorsunu bu duruma izinmi alim yoksa beni idare edecekmisiniz cuma geir kilomu bildirecegim insallahh tabi

benim için canım hiç sorun olmaz. üstelik senin içinde iyi olur şimdi izin alırsan kendine dikkat etmeyebilirsin ama ayrılmadığın için kilo bildirimi yaptığın için daha dikkat edersin kendinevereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…