- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.441
aslıcım bu sorunlar hep oluyo ben bartında eşim öğretmenken iki sene öyle eşyaları toplamıştım tatile giderken topluyoduk gelince yerleştiriyoduk hep belirsizlik inşallah gitmeden çözülür bir daha gidip gelmek zorunda kalmazsın zor bu işler
ne guzel herkese ıyı tatılleropuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınız, iyisinizdir inşallah kaydirigubbakcemile3
çocukların karnesini verdim geldim. çok şükür bu senede bitti.hihoyyyt:sm_cool:
beğenmezmiyim güzelim tabiki gayet iyi hızlı kilo vermek istemiyorum zaten vicudumda çatlaklar oluyo sarkma falan olur diye ödüm kopuyo ama şu benim bikini 38 beden be amacım bu sene o bikini hayal galiba seneye saklıyacağım ben onu
bi kilodan nolur ben bu hafta 69,9 yazmak isterdim
7. takım rekor kırmıs gercekten:1ninca:
bırhaftada 6 kılo veren bıle var nasıl vermıs anlamadım:1shok:
ben yemek yiyip geliyorum cokacimcoook
sağlık orucuna gırmısler meyva suyu ve salatalık yıyorlar sanırım....
afıyet olsun canımopuyorumnanaktan
ama fazla yeme bak haftaya kadar 83 olursun sen
haftaya bızdemı yapsakkı:jeyyar:
ne dersınız kızlar carsamba baslasak bıle yeter-tatlicadiarzu-
bu haftada bi ucunculuk gelir insallah kizlar ben birazdan islerimi tamamen bitirip gelirim listeleri yaparim su sarikart kim birinci felan benle rose dan baska herkez super zaten
herneyse sonrada konusralim biraz ben gidecegimama bu seferde geri donmek uzere ayrildi demek istemiyorum cunku planim komsuma gidip kilomu bildirmek sizlere bir iki gelirim yani siz ne diyorsunu bu duruma izinmi alim yoksa beni idare edecekmisiniz cuma geir kilomu bildirecegim insallahh tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?