- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.461
sagolasin canim bende onun icin dedim zaten cunku gercekten dikkat etmiyorum ayrildigimda gecende oldugu gibibenim için canım hiç sorun olmaz. üstelik senin içinde iyi olur şimdi izin alırsan kendine dikkat etmeyebilirsin ama ayrılmadığın için kilo bildirimi yaptığın için daha dikkat edersin kendinevereliniortak
bu sağlık orucuyla kısa sürede ne çok kilo veriliyormuş ya :1shok: inanamadım. bende yapmayı düşünüyorum. ama biraz ağır a.s o yüzden memlekete gidince yapmayı düşünüyorum. hayırlısı artık
sagolasin canim bende onun icin dedim zaten cunku gercekten dikkat etmiyorum ayrildigimda gecende oldugu gibi
birde annemin nezaman gidecegi belli degil oyuzdende bir girip bir cikmak biraz komik olacak gibi geliyor yinede bakariz bakalim
kiz nasilmi o diyet hicbir fikrim yok ama en yapmam sahsen cunku zaten az bir kilom kaldi hedefime oyuzden inuda yavas yavas vermek istiyorum zaten kocam iyice kiziyo artik bana yeter bu kadar diye
gecen diyetten olmus biri cabuk kos diyo gel bak diyetten olmu diyo
birde dun guzel bir elbise aldim kendime 40 beden ama cok guzel kisa normalde ben pantolon ustune giyiyorum ama kocisimi tabi tek giydim beni oyle gorunce gel esim gelde azicik ye diyor bana cok hosuma gitti dogrusu ama hedefime ulasacam bu sefer kizlar insallah kim ne derse desin yani yerimseniben
benımkıde aynı
zayıf ıstemıyorum dıyor...hep böyle kal dıyor...ama ınsan etraftan duydukca gaza gelıyor kenıdne guvenı gelıyor...o yuzden devam kızlar zayıflayalım ve o kıloda kalalım
bencede guzelim zaten kendide itiraf ediyor saklamiyor anliyacaginbu sizin kocalarınızda kilo vermenizi neden istemiyorlar, güzelleşeceksiniz diye korkuyor olmasınlar:1rolleyes: kıskançlıktan hepsi ben söyleyim delikafadulden
ay kiz bosver bunlar hep boyle benimki ilk basladigimdan beri ayni seyleri soyluyor sen iyisin diyebenımkıde aynı
zayıf ıstemıyorum dıyor...hep böyle kal dıyor...ama ınsan etraftan duydukca gaza gelıyor kenıdne guvenı gelıyor...o yuzden devam kızlar zayıflayalım ve o kıloda kalalım
bende şöyle birini bulamadım yaŞeniz
bu haftada bi ucunculuk gelir insallah kizlar ben birazdan islerimi tamamen bitirip gelirim listeleri yaparim su sarikart kim birinci felan benle rose dan baska herkez super zaten
herneyse sonrada konusralim biraz ben gidecegimama bu seferde geri donmek uzere ayrildi demek istemiyorum cunku planim komsuma gidip kilomu bildirmek sizlere bir iki gelirim yani siz ne diyorsunu bu duruma izinmi alim yoksa beni idare edecekmisiniz cuma geir kilomu bildirecegim insallahh tabi
canım inşallah 3. lük te olur hiç yoktan iyidir diyorum
bencede canım izin alma kopma fırsat buldukça kaçamak yapıp girersin bence idare ederiz tabi kaptanımızı idare etmiycezde kimi idare edecezki :lepi::lepi:
aslıcım bencede acele etme bu koca işine hayırlısını iste bak benim bugün çok canım sıkıldı dün burada cenaze vardı adam cinnet geçirmiş ayrıldığı eşine çocuklarını vermemek için eşini avukatı kendini vurmuş
kızı tanıyordum nekadar üzüldüm bilemezsin iki çocuk hem öksüz hem yetim kaldı adan tekrar evlenmiş kaırısı hamileymiş onlar öyle kaldı kızın şimdiki evli olduğu adam perişan bak yanlış bir evlilik nelere maloluyo
ee bıze bısey yokmu kaynadık mı sımdı arada....neslıhan hanım bak yenıler geldı eskıler unuttun bakıyorum heee...
aslıcım hayatta verecegın en önemlı karar evlılık kararı.
hanı yılmaz erdoganın şiiri vardı
evlenmek ıcınde bosanmak ıcınde ıkı şahıt gerekıyor gıbı bısey...
o yuzden hepsı aynı barı gec olsun güç olmasın...o zaten gelıp senı buluyor ...hatta benım gıbı burnunun ucunda duruyorda görmuyorsun bazen...
yok yanı cok kılo verenlerle hıc vermeyenlerı degerlendırmıssın neslıhan gr verenlerı unutmussun barı ılk 5'e gırseydım... :)))
aslıcım bunlar zor konular...ben 27 yasıma kadar bekledım...en sonunda en yakın arkadasımla evlendım...madem dedım aşk bıtıyor barı yasladndıgımda dertlesebılecegım ınsan olsn dedım kafamın en uydugu arkadasımdı...onunlada 1 ay ıcınde nısanlandık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?