Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sağlık orucuyla kısa sürede ne çok kilo veriliyormuş ya :1shok: inanamadım. bende yapmayı düşünüyorum. ama biraz ağır a.s o yüzden memlekete gidince yapmayı düşünüyorum. hayırlısı artık

sagolasin canim bende onun icin dedim zaten cunku gercekten dikkat etmiyorum ayrildigimda gecende oldugu gibi
birde annemin nezaman gidecegi belli degil oyuzdende bir girip bir cikmak biraz komik olacak gibi geliyor yinede bakariz bakalim

kiz nasilmi o diyet hicbir fikrim yok ama en yapmam sahsen cunku zaten az bir kilom kaldi hedefime oyuzden inuda yavas yavas vermek istiyorum zaten kocam iyice kiziyo artik bana yeter bu kadar diye
gecen diyetten olmus biri cabuk kos diyo gel bak diyetten olmu diyo
birde dun guzel bir elbise aldim kendime 40 beden ama cok guzel kisa normalde ben pantolon ustune giyiyorum ama kocisimi tabi tek giydim beni oyle gorunce gel esim gelde azicik ye diyor bana cok hosuma gitti dogrusu ama hedefime ulasacam bu sefer kizlar insallah kim ne derse desin yani yerimseniben

bu sizin kocalarınızda kilo vermenizi neden istemiyorlar, güzelleşeceksiniz diye korkuyor olmasınlar:1rolleyes: kıskançlıktan hepsi ben söyleyim delikafadulden

benımkıde aynı

zayıf ıstemıyorum dıyor...hep böyle kal dıyor...ama ınsan etraftan duydukca gaza gelıyor kenıdne guvenı gelıyor...o yuzden devam kızlar zayıflayalım ve o kıloda kalalım

bu sizin kocalarınızda kilo vermenizi neden istemiyorlar, güzelleşeceksiniz diye korkuyor olmasınlar:1rolleyes: kıskançlıktan hepsi ben söyleyim delikafadulden
bencede guzelim zaten kendide itiraf ediyor saklamiyor anliyacagin
benımkıde aynı

zayıf ıstemıyorum dıyor...hep böyle kal dıyor...ama ınsan etraftan duydukca gaza gelıyor kenıdne guvenı gelıyor...o yuzden devam kızlar zayıflayalım ve o kıloda kalalım
ay kiz bosver bunlar hep boyle benimki ilk basladigimdan beri ayni seyleri soyluyor sen iyisin diye
ama simdi bak zayifladim kendi soylemesede hosuna gidiyor ben biliyorum
simdi zayif karim diye seviyor beni

bende şöyle birini bulamadım yaŞeniz

kiz acele etme bulursun insallah

canım inşallah 3. lük te olur hiç yoktan iyidir diyorum
bencede canım izin alma kopma fırsat buldukça kaçamak yapıp girersin bence idare ederiz tabi kaptanımızı idare etmiycezde kimi idare edecezki :lepi::lepi:

canım inşallah 3. lük te olur hiç yoktan iyidir diyorum
bencede canım izin alma kopma fırsat buldukça kaçamak yapıp girersin bence idare ederiz tabi kaptanımızı idare etmiycezde kimi idare edecezki :lepi::lepi:

tesekkur ederim guzelim sagolasin
bakarsin az kalirda bende biran once gelirim araniza
simdi su listeyi yapip gidiyorum kizlar cok isim var ama iste ayrilamiyorum sizden senağlama

aslıcım bencede acele etme bu koca işine hayırlısını iste bak benim bugün çok canım sıkıldı dün burada cenaze vardı adam cinnet geçirmiş ayrıldığı eşine çocuklarını vermemek için eşini avukatı kendini vurmuş
kızı tanıyordum nekadar üzüldüm bilemezsin iki çocuk hem öksüz hem yetim kaldı adan tekrar evlenmiş kaırısı hamileymiş onlar öyle kaldı kızın şimdiki evli olduğu adam perişan bak yanlış bir evlilik nelere maloluyo

14.takim 108.etap sari kart alanlar

neslihan ((68.1/68.1/0.0/0.0&#37 ilk sari karti klava:klava:
rose (79.0/79.0/0.0/0.0%)ilk sari karti klava:klava:

14.takim 108.etap en iyi kilo verenler

usarem(70.5/68.0/2.5/3.55%)takimin en iyi kilo verene (birincisi ):hooray:a.s.a.s.
aynalar (87.2/85.6/1.6/1.83%)takimin ikincisi a.s.a.s.
nazco(71.6/70.9/0.7/0.98%)takimin ucuncusu a.s.a.s.

14. takimin en kotuleri

neslihan(68.1/68.1/0.0/0.0%)klava::mymeka:
rose14(79.0/79.0/0.0/0.0%)klava::mymeka:
guleysa(66.5/66.2/0.3/0.45%)klava:

Son düzenleme:

evet güzelim herşeyin hayırlısı. ya ben niye hep herşeyin hayırlısı diyorum ya. bütün dualarım hayırlısı diye oluyor ama hiç mutlu olmuyorum bu hayır bana yaramıyo:roflol:

usarem, nazco tebrik ederim sizi kaydirigubbakcemile3 ben usarem bu hafta bireyselde dereceye girer diyordum taki 7. takımı görene kadar:1shok:

kizlar sizden ricam bu listeleri lutfen her hafta yapmaniz sibel yapmazsa biriniz yapin yada aranizda anlasin iki dakkanizi alir sadece
birde su mesaj sayisi olayini suanda gercekten yapamiyacagim 1.73 kulaklarimi cinlatacak ama cok vakit aliyor o vede suanda gercekten ayakta yaziyorum acelemden oyuzden hepinizi opuyorum vede huzurlarinizda ayriliyorum beni ozleyin anacigim
herkeze tker teker selamlar
ben yokken buralari issiz birakmayin gozum arkada kalmsin vede lufen yapin su listeleri cumalari kontrol edecegim insallah
opuldunuz anacigim
hadi ben acil ciktim

aslıcım hayatta verecegın en önemlı karar evlılık kararı.

hanı yılmaz erdoganın şiiri vardı

evlenmek ıcınde bosanmak ıcınde ıkı şahıt gerekıyor gıbı bısey...

o yuzden hepsı aynı barı gec olsun güç olmasın...o zaten gelıp senı buluyor ...hatta benım gıbı burnunun ucunda duruyorda görmuyorsun bazen...

bazende ya o erken davranıyor ya da sen geç kalıyorsun dimimafoldumben

yok yanı cok kılo verenlerle hıc vermeyenlerı degerlendırmıssın neslıhan gr verenlerı unutmussun barı ılk 5'e gırseydım... :)))

aslıcım bunlar zor konular...ben 27 yasıma kadar bekledım...en sonunda en yakın arkadasımla evlendım...madem dedım aşk bıtıyor barı yasladndıgımda dertlesebılecegım ınsan olsn dedım kafamın en uydugu arkadasımdı...onunlada 1 ay ıcınde nısanlandık...

allah mesut etsin canım, ayırmasın sizi inşallah. bence sadece arkadaş değilmişsiniz. birbirimizle iyi anlaşıyoruz gel evlenelim mi dediniz. vardır yine bişeyler:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…