- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.481
yok yanı cok kılo verenlerle hıc vermeyenlerı degerlendırmıssın neslıhan gr verenlerı unutmussun barı ılk 5'e gırseydım... :)))
aslıcım bunlar zor konular...ben 27 yasıma kadar bekledım...en sonunda en yakın arkadasımla evlendım...madem dedım aşk bıtıyor barı yasladndıgımda dertlesebılecegım ınsan olsn dedım kafamın en uydugu arkadasımdı...onunlada 1 ay ıcınde nısanlandık...
valla guzelim ilk bes yok ilk uc var onada artik sen caba gostermen lazim benim bir sucum yok yani aynalarin elinden su birincilikleri ikincilikleri alsaniz bende sevinirim kiz aldi basini gidiyor yani bilmiyorum artik
neyse hadiyin ben kactim opuldunuz
heee öyle mııııı yok anam ben yarısamam ....ben böyle kamlumbağa gıbı gıdeyım o zaman ...
aslıcım valla ben arkadas olarak gördum hep ...ama o görmemıs...onun aılesı baskı yapınca evlen artık dıye bana derdını anlattı :)) sonra hersey hızlı gelıstı...
butun kılo veren arkadasları tebrık edıyoruma.s.
kızlar ben bugun oglen yıne fazla kacırdım:kedi:
offfff bırazdan yuruyuse cıkcam
son kılolar zor gıdıyor sankı yapısmıs yaglar erımek bılmıyor canım yaaa:jeyyar:şurda 2 kilo kalmış ya ondan kaçmıştır. sorun olmaz yani güzelim, bu arda nasılsın
cızelgen guzel olmus hayırlı olsun canımkızlar yeni çizelgem nasıl olmuş kendim yaptım
ben yaptım ben ben yaptım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
sabahtan beri bekliyorum kimse gelmiyor ya :umursamaz:
iyi geceler kizlar 3 olmusuz kilo veren tum arkadaslarimi kutluyorum ilk 3 devamli variz 14 takim bi tane zatena.s. ben hafta sonu yokum yine anca pazartesi gelirim bu hafta sonu yienimin sozu var heycan basti simdikten ilk defa bir yienim sozlenecek ben harbi ihtiyarlamisim yaaaaaaaa:1shok: dugun kisin olacak 11 ayda falan benim kilo verme maratonu hizlandi dugune citir olmam lazim soyle guzel abiye gece elbisesi almak icin gram gram verdigim isin anca gider kilolar gecrci tatil yakin tatilde yine alirim ama dugune vermem lazim........kimse ugrarmamis daha bu gece ben hepinizi opuyorum hepinize guzel bi hafta sonu diliyorum kismetse pazartesi gorusuruz citirlarrrrrrrrr:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?