Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi akşamlar şekerleeeer
varmı şööle göze göz dişe diş benle yarışmak isteyen bi gönüllüüüüsositososito

ülem bi soru sordum bi allahın kulu da ciddiye alıp cevap vermemiş..
kimse gelmemiş diyonus geleni de ciddiye almıyonus olmaski amamafoldumben

yok yok yok kimse yok :umursamaz:
yarın pikniğe gideceğim, geç geleceğim. o yüzden gelemeyebilirim. zaten kimsede yok burda belki bu mesajı kimse okumayacakmafoldumben

yok yok yok kimse yok :umursamaz:
yarın pikniğe gideceğim, geç geleceğim. o yüzden gelemeyebilirim. zaten kimsede yok burda belki bu mesajı kimse okumayacakmafoldumben

anam dediğim gibi olmuş tek allahın kulu gelmemiş foruma:1shok: kızlar nerdesiniz:uhm: anlıyorum işiniz olabilir ama buna bir çare bulmalıyız. olmuyor gerçekten, takım ruhunu kaybetmeye mi başladık ne mafoldumben

slm mıllet gunaydın

gercektende ne kadar bosladınız burayı ...yanı boşladık pardon :))

ben cumartesı sabahı ıtıbarıyle hep yollardayım ..ızmıre gıttım dun geldım kızımla ıkı gundur sersem gıbı olduk hemen yattık dun aksam bıraz bakabıldım o kadar...

bıraz calısaym gene gelıcem buralardayım artık

gunaydın cıtırlar
herkese guzel bır hafta dılıyorumopuyorumnanaktan
hadı artık bugun pazartesı gelın toplanalım artık nerdesınız kaydirigubbakcemile2

herkese günaydın,hafta sonu giremedim kusuruma bakmayın.geçen hafta takımın en çok kilo vereni olmuşum.çok mutluyum ama dün diyeti biraz bozdum.iki küçük dilim pizza ve bir küçük dilim sütlü tatlı yedim.ha bir bardakta gazoz içtim.ama akşam başka bişey yemedim.
bugün yine diyete sıkı bir şekilde devam ediyorum.
sabah iki dilim kepek ekmeği üzerine krem peynir sürerek yedim.
şimdi bir elma yiyorum.öğlen kepekli makarna ve salatam var.
akşam 5-6 adet köfte ve salata var.

usarem tebrık ederım valla ...kacamaktan bısey olmaz...

sibelcım gunaydın...su 2 kg da bu hafta ver mezun ol bacım yaa...

kızlar yenı resım koydum merak edenler bakabılır.

destinam teşekkür ederim canım.bişey olmaz ama vicdan yaptım işte o kadar kiloyu ver üstüne otur pizza ye ahh ah.
bu arada ne resmi ekledin canım ve nereye ekledin.

profılde albume ekledım cnm...

arada kacamak tabı kı olucak yoksa ıdeal kıloya ınınce nasıl o kıloda kalacaksın...ben öglen ne yıyebılırım dıye dusunuyorum kara kara sen calısıyordun dımı nasıl uyuyorsn lısteye ısyerınde?

pızzayı hak ettın canımyerimseniben ıyı yapmıssın okadar kılo verdın bır pızzadan ne olcakkı-tatlicadiarzu-
bugunkı menunde guzel afıyet olsunopuyorumnanaktan
usarem tebrık ederım valla ...kacamaktan bısey olmaz...

sibelcım gunaydın...su 2 kg da bu hafta ver mezun ol bacım yaa...

kızlar yenı resım koydum merak edenler bakabılır.

kız veremıyorum ıste zaten hafta sonu cok yedım bugun tartıldım fazla cıktım offfff ne yapcam ben yaaaa:gitme:
bu haftada haftasonu aldıgım kıloyu vermeye calıscam :kedi:

resımlerıne baktım cok guzel kızın cok tatlı masallah Allah bagıslasın

canım sabah peyniri akmeğe sürüp getiriyorum burda yapıyorum kahvaltımı.makarnayıda sabah evde haşlıyorum.salata malzemelerimle birlikte buraya getiriyorum.1 saatlik yemek molam var.rahat rahat yetiştiriyorum.ama hergün elimde poşet taşımaktan usandım oda ayrı bir mesele.

kızlar ben yine mens oldum yine hamiş değilim yaaa.offf canım sıkılıyor yaa.hayırlısı tabiki ama insan oğlunun sabrı yok ve ileri tedavilerinden çok korkuyrm

kızlar ben yine mens oldum yine hamiş değilim yaaa.offf canım sıkılıyor yaa.hayırlısı tabiki ama insan oğlunun sabrı yok ve ileri tedavilerinden çok korkuyrm

daha yasın cok genc canım ınsallah en kısa zamanda sende anne olursunopuyorumnanaktan
hersey gonlunce olur ınsallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…