- 8 Ağustos 2008
- 36.134
- 46.488
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.501
iyi akşamlar şekerleeeer
varmı şööle göze göz dişe diş benle yarışmak isteyen bi gönüllüüüüsositososito
yok yok yok kimse yok :umursamaz:
yarın pikniğe gideceğim, geç geleceğim. o yüzden gelemeyebilirim. zaten kimsede yok burda belki bu mesajı kimse okumayacakmafoldumben
pızzayı hak ettın canımyerimseniben ıyı yapmıssın okadar kılo verdın bır pızzadan ne olcakkı-tatlicadiarzu-herkese günaydın,hafta sonu giremedim kusuruma bakmayın.geçen hafta takımın en çok kilo vereni olmuşum.çok mutluyum ama dün diyeti biraz bozdum.iki küçük dilim pizza ve bir küçük dilim sütlü tatlı yedim.ha bir bardakta gazoz içtim.ama akşam başka bişey yemedim.
bugün yine diyete sıkı bir şekilde devam ediyorum.
sabah iki dilim kepek ekmeği üzerine krem peynir sürerek yedim.
şimdi bir elma yiyorum.öğlen kepekli makarna ve salatam var.
akşam 5-6 adet köfte ve salata var.
usarem tebrık ederım valla ...kacamaktan bısey olmaz...
sibelcım gunaydın...su 2 kg da bu hafta ver mezun ol bacım yaa...
kızlar yenı resım koydum merak edenler bakabılır.
Selam kızlar nasılsınız ben pek gİremİyrm 2 hafta bu Şekİlde gİrebİlİrİm ancak.kocaman ÖpÜldÜnÜz
ıyıyız canım sen nasılsın nasıl gıdıyor dıyetzemuszemus kılo aldınmı verdınmı ne yaptınopuyorumnanaktan
ıyıyız canım sen nasılsın nasıl gıdıyor dıyetzemuszemus kılo aldınmı verdınmı ne yaptınopuyorumnanaktan
profılde albume ekledım cnm...
arada kacamak tabı kı olucak yoksa ıdeal kıloya ınınce nasıl o kıloda kalacaksın...ben öglen ne yıyebılırım dıye dusunuyorum kara kara sen calısıyordun dımı nasıl uyuyorsn lısteye ısyerınde?
kilo almadım ama çok iyi de veremedim malesefkiii
sen kac kıloydunkı canım unutuyorum hep kılo cızelgen yokya ondan-tatlicadiarzu-
kızlar ben yine mens oldum yine hamiş değilim yaaa.offf canım sıkılıyor yaa.hayırlısı tabiki ama insan oğlunun sabrı yok ve ileri tedavilerinden çok korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?