Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

opuyorumnanaktan
kızlar merhaba opuyorumnanaktan
özledim anam sizi ya....opuyorumnanaktan
biraz geçmişi gezip çıkcam akşama burdayım...opuyorumnanaktan
görüşürük.....

3 gün yapılıp 4 gün ara verilip 3 gün daha tekrarlanacak, yani 10 günde bitiyor.
1 ay sonra bir kür daha yapabilirsin
1. gün
Sabah:1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık fıstık ezmesi
Yarım greyfurt
şekersix çay(istediğin kadar)
Öğlen:1 dilim kepek ekmeği
60 gram ton balığı
Akşam:haşlama kırmızı et
haşlanmış taze fasulye(yağsız)1 tabak
3 top dondurma
2. Gün
sabah: 1 adet haşlanmış yumurta
5 adet tuzlu bisküvi
sınırsız şekersiz çay
öğlen:1 dilim kepek ekmeği
1 kase lor peyniri
akşam:2 adet sosis
2 adet havuç rendesi(yağsız)
2 top dondurma
3. gün:
Sabah:1 haşlanmış yuöurta
3 adet tuzlu bisküvi
Sınırsız şekersiz çay
öğlen:1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
akşam: 60 gr ton balığı
brokoli veya karnıbahar salatası
2 top dondurma

3 günlük diyet 4 kilo veriliyomuş.....

ülem bi soru sordum bi allahın kulu da ciddiye alıp cevap vermemiş..
kimse gelmemiş diyonus geleni de ciddiye almıyonus olmaski amamafoldumben

yaaaaaaaaaaaaaa ben olmayınca canının sıkıldı demi kı...kaydirigubbakcemile3
varım kı varım hamdi beyin aman akrep hanımın teklifini kabul ediyorummmmmzemuszemus

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben bu hafta sonuda kilo veremedim malesef
dün sabah güzel bi sabah kahvaltısı yaptım çünkü eşim kızdı artık sen eskisi gibi güzel şeyler hazırlamıyosun diye hazırlayıncada dayanamıyo işte insan sabah kahvaltısının günahı olmazmış deyipyedim işte
öğle bişi yemedim akşam üstü iki çatal menemen
akşam düğün yemeği vardı oraya gittik
4 kaşık çorba üç tane köfte 5 çatal keşkek
3 kaşık kadarda irmik helvası yedim
büylelikle benim hafta sonu kilo verme işi yalan oldu arkadaşlar
bu gün tekrar kaldığım yerden başladım
sabah 2 çatal menemen 2 kayısı
öğle yarım simit yarım peynir
ara 4 yulaflı bisküvi
akşamı bilmiyorum daha

güleysacım bebiş işine fazla takılam arkadaşım yaşın bebiş için sandığın gibi geç değil arkadaşım allah hayırlısıyla sanada bir bebiş nasip eder inşallah

kızlar tekrar merhaba bakıyom da ben yokken canınız sıkılmış hayerimseniben
ne yalan diyim ben de özledim valla sizi Şeniz
hafta sonu dedim ya yoktum denizlide alış veriş teydim...
cuma akşamı gittim..cumartesi tüm gün alış veriş te geçti...güya sıcakta gezmekten de kilo veririm dedim ama nerde...sagolsun ablam döktürmüş...nasıl yemezsin..yemekler,açmalar,pizzalar.....
cokacimcoook
aslında çok yemedim...çokta yürüdüm..ama sıcak ben de ödem yaptı...neyse bu gün sabah tartıda degişiklik yıktu...96 600...
kendime gündüz kıyafeti olarak krem rengi pantolon,üzerine siyahlı beyazlı bluz aldım...biraz oturuyo..mahsustan aldım... daha 3 hafta var ya ozamana kadar rahat olur inşallah:Saruboceq:
geceye gül kurusu saten üzerine güpürlü ...uzun üzerine aynı tülden bolero...valla çok hoş oldu...korsesiz giydim...elbise tam oturuyo...birazcık simitler pörtlüyo ama ...o zamana kadar tam olur....size fotosunu gönderecem...zemuszemus

usarem tebrık ederım valla ...kacamaktan bısey olmaz...

sibelcım gunaydın...su 2 kg da bu hafta ver mezun ol bacım yaa...

kızlar yenı resım koydum merak edenler bakabılır.

canım kızın çok şeker maşallah yaşı uzun olsun
doktor işi nasıl gitti hafta sonu iyi haberlerle dönmüşsünüzdür inşallah

hoşgeldin canım özledik valla patladık hafta sonu sıkıntıdan aldıkların içine sinmiş sanırım canım eminim çok güzel olucan o akşam helebide saçlar makyaj falan yapılınca harika olur koy fotoğrafını görelim güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar ben yine mens oldum yine hamiş değilim yaaa.offf canım sıkılıyor yaa.hayırlısı tabiki ama insan oğlunun sabrı yok ve ileri tedavilerinden çok korkuyrm

canım aslında eskiden evliligin 5 yıl sonrası tedaviler oluyodu..şimdi geç kalmamak için 4-5 ay düzenli evlilik ten sonra başlıyola...

inşallah canım yaaaaa.artık çok gençte sayılmam.28 yaşındayım daha ilk çocugum olcak.çok erkende sayılmaz yanii

allahım sonra pişman ettirmesin..canım herşeyde hayır vardır..bak sabret zaten başka çaren yok:Saruboceq:...allah izin vermedikten sonra..hani derler ya dıştan çocuk yapıp karnına mı koyalım:uhm:...allah istemedikten sonra yapıp koysalar bile olmuyo canım:sm_confused:..ama bilki onda da mutlaka senin tahmin edemedigin hayırlar vardır...lmaz:

sagol canım ..sen neler yaptın hafta sonu yemişin keşekekleri...lmaz:
çizelgen de çok güzel ya....çok sevimli...
vereliniortak

kız nazco alış verişler de hep sen aklıma geldin.. ha bayanlar vardı kimi magaza sahibi kimi çalışan ...
hele ilk girdigim magazada ki kadın öldü gülmek ten...kaydirigubbakcemile3
krem boydan bi abiye...kalın askılı giydim ben kabinden çıktım kıvıra kıvıra yürüyüm...eşim ablam annem ..öldüler gülmekten..kendimi dedim safiye soymana benzettim kı dedim...getir kı mikrofonu hemen bi konser vereyim...kadın abla diyo her müşteri sen gibi olsa.....kaydirigubbakcemile3

şimdilik çıkıyom acık işlerim va ..ben nöbetteyim..sabaha ka burlardayım anam ..sen çıkarsın herhal..iyi akşamla opuyorumnanaktan

nolsun be güzelim hafta sonu gene düğün vardı öldürecek bu düğünler beni bide burada hep yemekli oluyo anacım boşuna kilo almamışım ben yıllarca şimdi yediklerimi düşününce az bile almışım

canım ya kadın doğru söylemiş valla senin gibi şenlikli müşteri zor bulunur bazıları geliyo nerdeyse dövecekler bizi burada kimisi çok kaprisli oluyo uğraşıp duruyoruz
senin gibi müşteriye mal satmakta zevkli olur inanki buraya gelseydinya alışverişe negüzel hem güler hem satardıkhihoyyythihoyyythihoyyyt

şimdilik çıkıyom acık işlerim va ..ben nöbetteyim..sabaha ka burlardayım anam ..sen çıkarsın herhal..iyi akşamla opuyorumnanaktan

saat sekize kadar buralardayım canım gelen giden yokken otururum ps başına
denk gelemezsek sanada iyi akşamlar canım öptüm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

3 haftada göbeğinize veda edin!
İstediğiniz forma bir türlü sahip olamamaktan şikâyetçiyseniz işte size mucize öneriler...

Mekik hareketi
İşe sabah ve akşam ellişer kez mekik çekerek başlayabilirsiniz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına yardımcı olur.

Sopalı hareket
Enseye koyulan bir sopa yardımıyla sağa ve sola dönerek yapılan bu hareket karnınızın yan tarafındaki kasların şekillenmesine ve göbeğinizin erimesine yardımcı olur.

Yan mekik
Yan kaslar ve bel kasları için belki de en yararlı hareket bu. Önce sağa doğru yatın. Sağ elinizi sağ kulağınızın üstüne değercesine yaklaştırın. Sol elinizi belinizin sol tarafına sol dirseğiniz gelecek şekilde yerleştirin. Sol elinizle belinizin sağındaki kasları hafifçe tutun. Hızla sağ kolunuzu ve sağ ayağınızı birbirine doğru yaklaştırın. 60 kez tekrarlayın.

Popo hareketi
Önce sol diziniz üstüne yatıp ayaklarınızı dik koyup rahat bir şekilde ayağınızı kayırabildiğiniz kadar yukarı kaldırıp aşağı indirin. Bu sırada dizinizi fazla bükmeyin. Daha sonra aynı hareketi yine sağ diziniz üstünde dayanarak yapın. Bu hareketi de en azından 30-40'ar kez yapmaya gayret edin. Popo ve çevresindeki yağ dokusunu azaltır.

Yanlara esneme
Bu harekette önce hazır oldaki gibi dimdik duracaksınız. Sonra hızla sağa ve sola doğru esneyebildiğiniz kadar, dikliğinizi bozmadan esneyeceksiniz. En azından üç dört dakika hızlı bir şekilde yapmaya gayret edin. Baş dönmesi, çok yüksek tansiyonu olanlar için de uygun bir hareket olmayabilir.

Haftanın tek günleri bunları yiyin

Kalkar kalkmaz: 1 bardak ılık ballı limonlu su
Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali
Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.
Öğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derisiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı).
Ara(saat 15.00): 3–4 yulaflı bisküvi
Ara(saat 17.30): 1 adet yeşil elma.
Akşam: 4–5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası.
Gece: 1 bardak sekersiz tarçınlı ılık light süt. 3–4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avokado yaprağı karışım çayı içilecek.

Yasaklar

* Kolalı, sekerli içecekler
* Kızartma
* Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk - balık derisi, tam yağlı süt)
* Alkol (özellikle bira)
* Beyaz un,
* Beyaz şeker
* Aşırı gündüz uykusu
* Çikolata
* Yağlı çerezler
* Cips

Kilo almamanın altın kuralları

* Güne erken başlayın, 7–8 saatten fazla uyumayın, uyandıktan sonra yatakta kalmayın.
* Asansör yerine merdiven kullanın, hızlı tempoyla yürümeye çalısın.
* Haftanın 4–5 günü egzersiz yapın, pasif jimnastik yerine aktif jimnastiği tercih edin.
* Aktif ve hareketli kişilerle birlikte zaman geçirin, hareket edersiniz.
* Hafta sonları için daima aktif planlar yapın.
* Ayakta durmaya ve yürümeye daha fazla zaman ayırmaya çalışın.
* Bir şey getirip götürmek için çocuklarınızı kullanmayın, siz alın.
* Günde en fazla yarım saat TV seyredin.
* Az ve sık yiyin, öğün atlamayın.
* Acıkma duygusunun bastırılması için daima salatalık, domates, marul gibi düşük kalorili yiyecekleri tercih edin.
* Her gün sebze ve meyve yiyin.
* Yemekler için küçük, yağsız salatalar için ise büyük tabak kullanın.

nazco sana özelden yazdım görmedın sanırım canım bazı ılaclar verdı onları kullanıcaz bakalım ne olcak...

1,73 sabırsızlık kıyafetlerın resımlerını beklıyorum...

bende haftsonu kılo aldım sanırım oturunca fırlıyor göbek...bugun de hıc su ıcemedım ıyımı...usenıyorumda gıdıp almaya aksama kaldı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…