- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.521
daha yasın cok genc canım ınsallah en kısa zamanda sende anne olursunopuyorumnanaktan
hersey gonlunce olur ınsallahopuyorumnanaktan
ülem bi soru sordum bi allahın kulu da ciddiye alıp cevap vermemiş..
kimse gelmemiş diyonus geleni de ciddiye almıyonus olmaski amamafoldumben
usarem tebrık ederım valla ...kacamaktan bısey olmaz...
sibelcım gunaydın...su 2 kg da bu hafta ver mezun ol bacım yaa...
kızlar yenı resım koydum merak edenler bakabılır.
kızlar tekrar merhaba bakıyom da ben yokken canınız sıkılmış hayerimseniben
ne yalan diyim ben de özledim valla sizi Şeniz
hafta sonu dedim ya yoktum denizlide alış veriş teydim...
cuma akşamı gittim..cumartesi tüm gün alış veriş te geçti...güya sıcakta gezmekten de kilo veririm dedim ama nerde...sagolsun ablam döktürmüş...nasıl yemezsin..yemekler,açmalar,pizzalar.....
cokacimcoook
aslında çok yemedim...çokta yürüdüm..ama sıcak ben de ödem yaptı...neyse bu gün sabah tartıda degişiklik yıktu...96 600...
kendime gündüz kıyafeti olarak krem rengi pantolon,üzerine siyahlı beyazlı bluz aldım...biraz oturuyo..mahsustan aldım... daha 3 hafta var ya ozamana kadar rahat olur inşallah:Saruboceq:
geceye gül kurusu saten üzerine güpürlü ...uzun üzerine aynı tülden bolero...valla çok hoş oldu...korsesiz giydim...elbise tam oturuyo...birazcık simitler pörtlüyo ama ...o zamana kadar tam olur....size fotosunu gönderecem...zemuszemus
kızlar ben yine mens oldum yine hamiş değilim yaaa.offf canım sıkılıyor yaa.hayırlısı tabiki ama insan oğlunun sabrı yok ve ileri tedavilerinden çok korkuyrm
inşallah canım yaaaaa.artık çok gençte sayılmam.28 yaşındayım daha ilk çocugum olcak.çok erkende sayılmaz yanii
hoşgeldin canım özledik valla patladık hafta sonu sıkıntıdan aldıkların içine sinmiş sanırım canım eminim çok güzel olucan o akşam helebide saçlar makyaj falan yapılınca harika olur koy fotoğrafını görelim güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım özledik valla patladık hafta sonu sıkıntıdan aldıkların içine sinmiş sanırım canım eminim çok güzel olucan o akşam helebide saçlar makyaj falan yapılınca harika olur koy fotoğrafını görelim güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kız nazco alış verişler de hep sen aklıma geldin.. ha bayanlar vardı kimi magaza sahibi kimi çalışan ...
hele ilk girdigim magazada ki kadın öldü gülmek ten...kaydirigubbakcemile3
krem boydan bi abiye...kalın askılı giydim ben kabinden çıktım kıvıra kıvıra yürüyüm...eşim ablam annem ..öldüler gülmekten..kendimi dedim safiye soymana benzettim kı dedim...getir kı mikrofonu hemen bi konser vereyim...kadın abla diyo her müşteri sen gibi olsa.....kaydirigubbakcemile3
şimdilik çıkıyom acık işlerim va ..ben nöbetteyim..sabaha ka burlardayım anam ..sen çıkarsın herhal..iyi akşamla opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?