- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.541
nolsun be güzelim hafta sonu gene düğün vardı öldürecek bu düğünler beni bide burada hep yemekli oluyo anacım boşuna kilo almamışım ben yıllarca şimdi yediklerimi düşününce az bile almışım
canım ya kadın doğru söylemiş valla senin gibi şenlikli müşteri zor bulunur bazıları geliyo nerdeyse dövecekler bizi burada kimisi çok kaprisli oluyo uğraşıp duruyoruz
senin gibi müşteriye mal satmakta zevkli olur inanki buraya gelseydinya alışverişe negüzel hem güler hem satardıkhihoyyythihoyyythihoyyyt
nazco sana özelden yazdım görmedın sanırım canım bazı ılaclar verdı onları kullanıcaz bakalım ne olcak...
1,73 sabırsızlık kıyafetlerın resımlerını beklıyorum...
bende haftsonu kılo aldım sanırım oturunca fırlıyor göbek...bugun de hıc su ıcemedım ıyımı...usenıyorumda gıdıp almaya aksama kaldı artık...
sagol canım allerjık astım baslangıcı hafıf allahtan ama kış baslayınca bızde baslıyorduk grıp , genız akıntısı , kuru öksuruk var...babasıyla bendede var...nazco nunda gıttıgı bır doktor vardı ona gıttık...adamın o kadar cok hastası var kı heryerden hasta gelmıs..[/QUOTE
geçmiş olsun canım...tabi ilkbahardan itibaren aktif dönem de oluyo allerji....umarım iyi gelir ilaçlar...burda aynen sen gibi arkadaş var..bayan onunda ilk kızın da da var ama 2. cisi daha fazla oluyo...onlarda sürekli tedavi..bildigin gibi uzun süreli tedavi gerektiriyo...
ben geldim ama kimse hoşgeldin demiyo mafoldumben emoş buralardasın ama bulabilir miyim acaba seni nereye saklandın acaba sırnaşık şey
anaa nolmus buraya....kaptan gıttı herkes kayıplara karıstı...
1,73 gece spor yapman ne guzel...bende gece 11 de yaptım ısınma hareketlerı mekık , ters mekık , özellıkle kollara ve karına calıstım...bende kendımı bayagı ıyı hıssettım.
aynalar hosgeldın ne var ne yok sende anlatmıyorsun artık eskısı gıbı...
usarem sanada gunaydın canım..
bana gelınce..öglen kumru yemıstım ...cok guzeldı valla...arada kepek bıskuvısı yeıdm...aksam eve gıttık 3 tane soguk kayısı yedım...gecede ızgara yedım sonra da sporumu yaptım yattım...bugun sabah yememeyı dusunuyorum dengelemek ıcın...öglen mısır gevregı yıyorum bugun...aksamada yurumeyı dusunuyorum...ara verınce anında sarkıyor...
hosgeldın kız evet canımız sıkıldı kımseler yok-tatlicadiarzu-kızlar tekrar merhaba bakıyom da ben yokken canınız sıkılmış hayerimseniben
ne yalan diyim ben de özledim valla sizi Şeniz
hafta sonu dedim ya yoktum denizlide alış veriş teydim...
cuma akşamı gittim..cumartesi tüm gün alış veriş te geçti...güya sıcakta gezmekten de kilo veririm dedim ama nerde...sagolsun ablam döktürmüş...nasıl yemezsin..yemekler,açmalar,pizzalar.....
cokacimcoook
aslında çok yemedim...çokta yürüdüm..ama sıcak ben de ödem yaptı...neyse bu gün sabah tartıda degişiklik yıktu...96 600...
kendime gündüz kıyafeti olarak krem rengi pantolon,üzerine siyahlı beyazlı bluz aldım...biraz oturuyo..mahsustan aldım... daha 3 hafta var ya ozamana kadar rahat olur inşallah:Saruboceq:
geceye gül kurusu saten üzerine güpürlü ...uzun üzerine aynı tülden bolero...valla çok hoş oldu...korsesiz giydim...elbise tam oturuyo...birazcık simitler pörtlüyo ama ...o zamana kadar tam olur....size fotosunu gönderecem...zemuszemus
kız sende dugunlere gıtmeden meyve salatayla sısır karnını orada canın bırsey ıstemesınzemuszemusnolsun be güzelim hafta sonu gene düğün vardı öldürecek bu düğünler beni bide burada hep yemekli oluyo anacım boşuna kilo almamışım ben yıllarca şimdi yediklerimi düşününce az bile almışım
kız nerelerdesın kac gundur yoksun burda-tatlicadiarzu-ben geldim ama kimse hoşgeldin demiyo mafoldumben emoş buralardasın ama bulabilir miyim acaba seni nereye saklandın acaba sırnaşık şey
hosgeldın kız, sedadan sıyahtan haber yok bende merak ettımslm kizlar ne habersini zsabah sabah bir bakim dedim kacamk yaptim hemen kaciyorum beim diyet hafta sonu berbatti ama duzelttim sedaadan vede siyahtan haber yok sanirim tamamen okumadim ama yien gelirim insallah hepinizi opuyorum
gunaydin!!!!!!! ben geldim dun giremedim aksama kadar kosturunca uyuya kalmisim dun aksam.....ilerleyen saatlerde gelir cevap veririm hepinize .............bu hafta sonu pazar yemegi harici kacamak olmadi oda sozde pide ve gazozlu icecek icdim abartmadim ama soguk almisim sozde sicakti disarisi serindi derken ucutmusum bogazim agriyor...... diyete gelince bugunden sonra naisl olur bilmiyorum cunku bugun sigarayi birakmaya karra verdim elimde 3 tane kaldi bitsin almiycamda icmiycemde insallah yemeklere saldirmam simdikten stres olmaya basladim ama hayirlisi bakalim...
ne guzel cagla ablam yuruyus haric bisey yapmiyom ben bu gobek nasil gidecek bilmiyomyasakkelimekk dan bazı egzersizler buldum onları yaptım egzersizler bölümün de 6 dakika denen kanepe üzerinde oturularak yapılıyo..her hareket 20 defa yapılıyo...hoşuma gitti..valla 1 sefer yaptım..şimdi tekrar yapcam..başka egzersiz yok.....nöbet malum...
yarına yapmam lazım artık
slm nelihna geri geldin demi arada yap kacamak siyah yok sedaa yok hemsom rose da yokslm kizlar ne habersini zsabah sabah bir bakim dedim kacamk yaptim hemen kaciyorum beim diyet hafta sonu berbatti ama duzelttim sedaadan vede siyahtan haber yok sanirim tamamen okumadim ama yien gelirim insallah hepinizi opuyorum
ufff hic sorma millet zayif olunca yiyor wallaolan bize oluyor :umursamaz:nolsun be güzelim hafta sonu gene düğün vardı öldürecek bu düğünler beni bide burada hep yemekli oluyo anacım boşuna kilo almamışım ben yıllarca şimdi yediklerimi düşününce az bile almışım
sagol canım allerjık astım baslangıcı hafıf allahtan ama kış baslayınca bızde baslıyorduk grıp , genız akıntısı , kuru öksuruk var...babasıyla bendede var...nazco nunda gıttıgı bır doktor vardı ona gıttık...adamın o kadar cok hastası var kı heryerden hasta gelmıs..
kızlar ben cıkıyorum plates yapcamhihoyyythihoyyyt
sonra gelırım:jeyyar: sızde gelın:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?