Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla haklısın bazen düşünüyom da :uhm:ben az bile kilo almışım..şimdi tüm gün yediklerimi ben yemekten sonra atıştırma diye yiyodum:mymeka:

haklısın insanlarla ugraşmak çok zor...satan kar etmek istiyo...müşteri iyi malı ucuza almak istiyo... dünya işte....

merhaba canım özledim kız sizi 2 haftadır arada giriyom ama koptum resmen..nesi vardı kızını kız...

sagol canım allerjık astım baslangıcı hafıf allahtan ama kış baslayınca bızde baslıyorduk grıp , genız akıntısı , kuru öksuruk var...babasıyla bendede var...nazco nunda gıttıgı bır doktor vardı ona gıttık...adamın o kadar cok hastası var kı heryerden hasta gelmıs..

ben geldim ama kimse hoşgeldin demiyo mafoldumben emoş buralardasın ama bulabilir miyim acaba seni nereye saklandın acaba sırnaşık şey

sabah sirkeli su
1 dilim kepek ekmegi
1/2 domates
1/2 salatalık
1 dilim kaşar
arada 5 erik
ögle yarım kase cacık
yarım kase turşu suyu
4 y.k. k. fasulye
2 y.k. bulgur pilavı
arada 5 erik
2 yeni dünya
1 kayısı
akşam 1 dilim kepek ekmegi(YEMEK CANIM İSTEMEDİ)
1 dilim kaşar
1 bardak vişne suyu

kk dan bazı egzersizler buldum onları yaptım egzersizler bölümün de 6 dakika denen kanepe üzerinde oturularak yapılıyo..her hareket 20 defa yapılıyo...hoşuma gitti..valla 1 sefer yaptım..şimdi tekrar yapcam..başka egzersiz yok.....nöbet malum...
yarına yapmam lazım artık

kızlar ben çıkıyom öptüm hepinizi....opuyorumnanaktan
umarım hepiniz saglıklı ve kilolar gitmiş olarak açarsınız sabah sayfaları..ben gündüz giremeyebilirim..opuyorumnanaktan

anaa nolmus buraya....kaptan gıttı herkes kayıplara karıstı...

1,73 gece spor yapman ne guzel...bende gece 11 de yaptım ısınma hareketlerı mekık , ters mekık , özellıkle kollara ve karına calıstım...bende kendımı bayagı ıyı hıssettım.

aynalar hosgeldın ne var ne yok sende anlatmıyorsun artık eskısı gıbı...

usarem sanada gunaydın canım..

bana gelınce..öglen kumru yemıstım ...cok guzeldı valla...arada kepek bıskuvısı yeıdm...aksam eve gıttık 3 tane soguk kayısı yedım...gecede ızgara yedım sonra da sporumu yaptım yattım...bugun sabah yememeyı dusunuyorum dengelemek ıcın...öglen mısır gevregı yıyorum bugun...aksamada yurumeyı dusunuyorum...ara verınce anında sarkıyor...

slm kizlar ne habersini zsabah sabah bir bakim dedim kacamk yaptim hemen kaciyorum beim diyet hafta sonu berbatti ama duzelttim sedaadan vede siyahtan haber yok sanirim tamamen okumadim ama yien gelirim insallah hepinizi opuyorum

gunaydin!!!!!!! ben geldim dun giremedim aksama kadar kosturunca uyuya kalmisim dun aksam.....ilerleyen saatlerde gelir cevap veririm hepinize .............bu hafta sonu pazar yemegi harici kacamak olmadi oda sozde pide ve gazozlu icecek icdim abartmadim ama soguk almisim sozde sicakti disarisi serindi derken ucutmusum bogazim agriyor...... diyete gelince bugunden sonra naisl olur bilmiyorum cunku bugun sigarayi birakmaya karra verdim elimde 3 tane kaldi bitsin almiycamda icmiycemde insallah yemeklere saldirmam simdikten stres olmaya basladim ama hayirlisi bakalim...

zemuszemus ben geldim destinam nasilsin ???

hosgeldın kız evet canımız sıkıldı kımseler yok-tatlicadiarzu-
elbıselerını gule gule gıy resımlerını beklerızzemuszemus
kız sende dugunlere gıtmeden meyve salatayla sısır karnını orada canın bırsey ıstemesınzemuszemus
bak 10 kılo vermısın gerı alma hepsınıkaydirigubbakcemile3
ben geldim ama kimse hoşgeldin demiyo mafoldumben emoş buralardasın ama bulabilir miyim acaba seni nereye saklandın acaba sırnaşık şey
kız nerelerdesın kac gundur yoksun burda-tatlicadiarzu-
okul bıttı sende gelmez oldunlmaz:
dıyet nasıl gıdıyor kaydirigubbakcemile2 bu haftada senden 1-2 kılo vermıs olarak beklıyoruzopuyorumnanaktan
slm kizlar ne habersini zsabah sabah bir bakim dedim kacamk yaptim hemen kaciyorum beim diyet hafta sonu berbatti ama duzelttim sedaadan vede siyahtan haber yok sanirim tamamen okumadim ama yien gelirim insallah hepinizi opuyorum
hosgeldın kız, sedadan sıyahtan haber yok bende merak ettım
tugbada hıc gelmez oldu-tatlicadiarzu- ne oldu aceba

gecmıs olsun canımopuyorumnanaktan
bu arada sıgarayı bırakmana sevındım ınsallah bırdaha ıcmezsınlmaz:

ne guzel cagla ablam yuruyus haric bisey yapmiyom ben bu gobek nasil gidecek bilmiyomyasakkelime
slm nelihna geri geldin demi arada yap kacamak siyah yok sedaa yok hemsom rose da yok
ufff hic sorma millet zayif olunca yiyor wallaolan bize oluyor :umursamaz:

insallah faydasini gorursunuz destinam ayrica kucuk afacanin resmine baktim allhim size bagislasin cok tatli cadi ismi ne ??:ecrin_bebek:

kızlar ben cıkıyorum plates yapcamhihoyyythihoyyyt
sonra gelırım:jeyyar: sızde gelın:jeyyar::jeyyar:

sibel burdayim ben sansima kimse yok bugunde sabah kahvaltimi guzelce yaptim oglen brokoli yicem bakalim ama ben egzersiz yapmayinca pek bi seye yaramiyor birde sigaranin stresi var bugun ama basaracam insallah:jeyyar:ilk gunleri bi atlatsam gerisi gelir ama uffffffffff ne kadar kotu bi durum bagimli olmak :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…