- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #10.561
aynalar hosgeldın ne var ne yok sende anlatmıyorsun artık eskısı gıbı...
gunaydin!!!!!!! ben geldim dun giremedim aksama kadar kosturunca uyuya kalmisim dun aksam.....ilerleyen saatlerde gelir cevap veririm hepinize .............bu hafta sonu pazar yemegi harici kacamak olmadi oda sozde pide ve gazozlu icecek icdim abartmadim ama soguk almisim sozde sicakti disarisi serindi derken ucutmusum bogazim agriyor...... diyete gelince bugunden sonra naisl olur bilmiyorum cunku bugun sigarayi birakmaya karra verdim elimde 3 tane kaldi bitsin almiycamda icmiycemde insallah yemeklere saldirmam simdikten stres olmaya basladim ama hayirlisi bakalim...
kız nerelerdesın kac gundur yoksun burda-tatlicadiarzu-
okul bıttı sende gelmez oldunlmaz:
dıyet nasıl gıdıyor kaydirigubbakcemile2 bu haftada senden 1-2 kılo vermıs olarak beklıyoruzopuyorumnanaktan
kiz destinam aynen ya popomuzu biraz daha kipirdatsak belki o kadar rejime bile gerek kalmiycak tam dayakliyizklava:
cok uzun yıllardır ıcıyorsan bıraz zor bırakması ama bırkac gun dayanırsan gerısı gelır canımopuyorumnanaktansibel burdayim ben sansima kimse yok bugunde sabah kahvaltimi guzelce yaptim oglen brokoli yicem bakalim ama ben egzersiz yapmayinca pek bi seye yaramiyor birde sigaranin stresi var bugun ama basaracam insallah:jeyyar:ilk gunleri bi atlatsam gerisi gelir ama uffffffffff ne kadar kotu bi durum bagimli olmak :umursamaz:
aferın kızalkisalkisalkisalkisalkisalkisay ay ay toplum msj gondermesini basardim nihayet alkisssssssss:kedi:
aman sakın ha kızartma yemeyın nekadar spor yaparsan yap erımez o yaglar:roflol::roflol:hahahaa allah ıyılıgını ıyımı eylulce toplu mesaja sevınmıs...
sagol canım guzel sözlerıne benımde cnım her zamankı gıbı kızartma cekıyor dıyorumkı sporu cogaltsamda yesemmı aslında mısır gevregı var yanımda bu sıcaklrda cok hafıf gelıyor ama spor şart..cok haklısın...
ıyı yolculuklar canım opuyorumnanaktanslm kızlar çok mutluyummmmmmmmmmmzemuszemushihoyyyt
akşam 8.30 da otobüsüm kalkıyor. hayırlısyla sabah 8.30-9.00 da memleketteyim:teytey:delikafadulden
slam arkadaşlar.kusra bakmayın.bizim modeme bi haller oldu.geçen gün yağmur yağmıştı.galiba onunla alakalı sorun varmış modemde.malesef evde net yok.bugün yarın gelir diye bekliyorum ama geleceği yok.şuan dükkana geldim.eşim yokken yazayım dedim.çok kızyo da.beni isterseniz izinl, felan yazın.10gün sonrada sınava gitcem.sonradamemelektlere..gerçi bu hafta iş başvurusunda buluncam fahri hocalık yapcam nasipse.eğer öylede olursa hiç gitmiycem memlektlere.dolayısıylda yırtcam anlıyacağpınız.neyse hayırlısı.benim k,ilomda değişikilk nyok.gerçi tartılmadım ama anlıyorum.yememde fena değil zaten.neyse görüşürüz inşallah.hepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.
:jeyyar:
herkese gunaydın
sabah kahvaltımı yaptım sonra pılates yaptım geldım kızlar ama kımse yok:jeyyar:
aynalar memlekete vardımı acaba ne yaptıkı-tatlicadiarzu-
usarem neguzel 1 ayda okadar kılo verdın zemuszemussen 1 ay daha yaparsan tam cıtır olursun kızkaydirigubbakcemile3
destınam evet bıldırıme 2 gun kaldı ama pıyasada kımse yok:jeyyar:
bende aksamları karpuz yıyorum kaydirigubbakcemile3 acıkıyorumya karpuzla sısırıyorum karnımıkaydirigubbakcemile3
valla eger ıse yarıyorsa bende yemeyı dusunuyorum...peynırle guzel gıder ama cabuk sıkılırım yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?