Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahahaa allah ıyılıgını ıyımı eylulce toplu mesaja sevınmıs...

sagol canım guzel sözlerıne benımde cnım her zamankı gıbı kızartma cekıyor dıyorumkı sporu cogaltsamda yesemmı aslında mısır gevregı var yanımda bu sıcaklrda cok hafıf gelıyor ama spor şart..cok haklısın...

bir banami ne sayfa hata veriyor bugun baska sayfalari gezeyim derken zor geldim sayfamiza :uhm: unutmadan rose bi msj gondereyim ne alemde benim hemsom

merhaba hanımlar bugün işler çok yoğundu giremedim bir türlü.şimdide öğle arasıda anca fırsat bulup girdim.sabah 5-6 tane kepekli bisküvi üzerine peynir sürerek yedim kepek ekmeğim bitmişte.
sabah yemem gereken meyveyi saat 10 gibi yedim.birazçık kiraz yedim.
şimdide makarna yemem gerekiyordu ama sabah haşlamaya fırsatım olmadı uyuya kalmışım.15 dkda nasıl hazırlanıp servise yetiştim ben bile hayret ettim.onun yerine yine 5-6 tane kepekli bisküvi bir salatalık ve bir domates yiyorum.akşamada köfte ve salata var.

slm kızlar çok mutluyummmmmmmmmmmzemuszemushihoyyyt
akşam 8.30 da otobüsüm kalkıyor. hayırlısyla sabah 8.30-9.00 da memleketteyim:teytey:delikafadulden

aynalar hosgeldın ne var ne yok sende anlatmıyorsun artık eskısı gıbı...

hoşbulduk canım. ben çok mutluyum akşam gidiyorum. so zamanlarda yıl sonu işlemleri ile uğraşıyordum, arkadaşım gideceği için son günlerimizi yaşıyorduk o yüzden giremedim. zaten kimsede gelmiyormafoldumben artık size kırıkkaleden yazacam:sm_cool:

canım sigarayı bırakma kararına çok sevindim. sana yıldızlı pekiyia.s.

kız nerelerdesın kac gundur yoksun burda-tatlicadiarzu-
okul bıttı sende gelmez oldunlmaz:
dıyet nasıl gıdıyor kaydirigubbakcemile2 bu haftada senden 1-2 kılo vermıs olarak beklıyoruzopuyorumnanaktan

canım sene sonu işleri yüzünden yoğunum, yarın size allah izin verirse evden cevap yazacamhihoyyyt.

kiz destinam aynen ya popomuzu biraz daha kipirdatsak belki o kadar rejime bile gerek kalmiycak tam dayakliyiz klava:

bende dayaklığım:kedi:

gece 2 de yattım, sabah 5.30 da kalktım. evi topladık bizi evden çıkarabilirler çünkü mafoldumben valiz hazırladım, belgeleri teslim ettim milli eğitime ordan oraya koş. daha işlerim bitmedi. :çok üzgünüm: bu saate kadar bişey yemedim. gözlerim karalıyor artık, yemeye gidiyom ben öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile3

slam arkadaşlar.kusra bakmayın.bizim modeme bi haller oldu.geçen gün yağmur yağmıştı.galiba onunla alakalı sorun varmış modemde.malesef evde net yok.bugün yarın gelir diye bekliyorum ama geleceği yok.şuan dükkana geldim.eşim yokken yazayım dedim.çok kızyo da.beni isterseniz izinl, felan yazın.10gün sonrada sınava gitcem.sonradamemelektlere..gerçi bu hafta iş başvurusunda buluncam fahri hocalık yapcam nasipse.eğer öylede olursa hiç gitmiycem memlektlere.dolayısıylda yırtcam anlıyacağpınız.neyse hayırlısı.benim k,ilomda değişikilk nyok.gerçi tartılmadım ama anlıyorum.yememde fena değil zaten.neyse görüşürüz inşallah.hepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.

cok uzun yıllardır ıcıyorsan bıraz zor bırakması ama bırkac gun dayanırsan gerısı gelır canımopuyorumnanaktan
ama sakın kendını yemege vermelmaz:
sıkıldıkca cık dısarı yuru
ay ay ay toplum msj gondermesini basardim nihayet alkisssssssss:kedi:
aferın kızalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bırde kılo cızelgesını yaparsan tamamdırsositosositosositososito
aman sakın ha kızartma yemeyın nekadar spor yaparsan yap erımez o yaglar:roflol::roflol:
slm kızlar çok mutluyummmmmmmmmmmzemuszemushihoyyyt
akşam 8.30 da otobüsüm kalkıyor. hayırlısyla sabah 8.30-9.00 da memleketteyim:teytey:delikafadulden
ıyı yolculuklar canım opuyorumnanaktan
ne guzel memlekete gıdıyorsun ınsallah bızde 15 temmuzda gıdcez memleketezemuszemus

hayırlısı olsun canım
eger ızınlı yazın dıyorsan gerı donmek uzere ayrıldı yazarız senıkaydirigubbakcemile5

kızlar cok acıktım ama yemıcem meyveyle gecıstırıyorum
yemıcem yemıcemlmaz:lmaz:
haftasonu aldıgım kıloyu vermekle ugrasıyorummafoldumben

yersem boyleklava:
yemesemmem boyle:sm_cool:

aaaaaaaaaa kimsecikler yok.
günaydın hanımlar benim bugün diyette birinci ayım doluyor.akşam doktora gittiğimde hem kilomu hemde yağ oranımı tartıcak.bakalım ne gibi bir azalma olmuş yağ oranımda.yarın net kilomu bildiririm size.inşaallah ikinci aydada güzel ve sağlıklı kilo veririmde hedefime dahada yaklaşmış olurum.
bu arada kaptan yok herkesler boşlamış burayı valla gelince hepimize kızıcak.bende iki haftalığına çok sık giremeyebilirim.mesai arkadaşım izin aldı.ama fırsat buldukça işler azaldıkça gelicem yanınıza.hepinizi öpüyorum.

herkese gunaydın

gercekten nerde herkes...ya toplanın artık yaa..

seda yok , sıyah yok,neslı yok , tuba yok...

usarem bence bır 2 kg daha gıtmıstır senden ben emınım cok dıkkatlısın bu konuda...

kızlar ıkı gun kaldı bıldırıme...

ben dun ılık lımonlu su ıctım...sonra bıtkı cayı...öglen peynır ekmek atıstırdım ögleden sonra dıyet bıskuvı ne nescafe....asırı uykum gelmıstı baska carem yoktu...aksamda ızgara köfte yogurt yedım sonra da karpuz...ne cok yemısım...olsun yaa aksamları sadece karpuz yemeye baslıycam bakalım nasıl olcak...

:jeyyar:
herkese gunaydın
sabah kahvaltımı yaptım sonra pılates yaptım geldım kızlar ama kımse yok:jeyyar:
aynalar memlekete vardımı acaba ne yaptıkı-tatlicadiarzu-
usarem neguzel 1 ayda okadar kılo verdın zemuszemussen 1 ay daha yaparsan tam cıtır olursun kızkaydirigubbakcemile3
destınam evet bıldırıme 2 gun kaldı ama pıyasada kımse yok:jeyyar:
bende aksamları karpuz yıyorum kaydirigubbakcemile3 acıkıyorumya karpuzla sısırıyorum karnımıkaydirigubbakcemile3

slm kizlar..... ben dun aksamdan beri cok kotu hastalandim bana bakma kizimda cok hasta dunden beri atesi 40 larda geziyo pazar gunu iyi usutmusuz biz.......dun yemekler fazla kacti soyliyim ben size halsiz olunca yemek hazirlamadim kendime olanlardan yedim simdi bile ayakta zor duruyorum neyse bunada sukur..........

gunaydin sibel nasilsin ???? insallah aynalar sag salim varmistir memlekete biraz dinlersin gelir bugun evlerinde net oldugunu soylemisti:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…