- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.921
pınar cok gecmıs olsun..
rose naber canım demek bıraktın dıyetı....sınavında basarılar canım..
seneye ozaman bızım takım hamıle takım olcak desenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nazco ıstıyor, neslıhan ıstıyor sende ıstıyorsun belkı dahada cıkar bakalıım neolcakkaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize iyi akşamlar.3 haftalık tatil bugün başlıyor.unutmayın geri dönmek üzere ayrıldı yazın beni.nete girme imkanım olursa zaten görüşürüz.hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.bol bol zayıflamalar.allaha emanet olun.
ben geldım aynalar nasılsın
5. olmusuz:kedi:
Sana ıyı tatıller canımkızlar hepinize iyi akşamlar.3 haftalık tatil bugün başlıyor.unutmayın geri dönmek üzere ayrıldı yazın beni.nete girme imkanım olursa zaten görüşürüz.hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.bol bol zayıflamalar.allaha emanet olun.
evet canım sen gelmeyınce lısteyı ben verdımzemuszemuskizlar giremedim hatlar kesik dah ayeni geldi oda gidip duruyor neyseki sibel yapmis bildirimi ay cok sinirlendim bugun nyse kizlar kesilip duruyor simdi yien gidecek ben cikimde kapatim
eylülce sen bişey unutmadın mı bacım :uhm:
geldim canım yeme kafayı neler yazmışsınız ben yokken diye onlara baktım nasılsın bakalım
sibel sen nasılsın canım
geldim canım yeme kafayı neler yazmışsınız ben yokken diye onlara baktım nasılsın bakalım
sibel sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?