Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ben bu hafta aldığım kiloları vermeyle uğraştığım için arada kaynadım valla alışmıştım oysa 3 numaraya neyse haftaya bende çok iyi verecem inşallah

kızlar Marankının 5-6-7 temmuzda kıraz kuru dıyetı varmıs
beden temızlıgı gıbı bırsey
nasıl aceba yapsakmıkı-tatlicadiarzu-

ıyıyım canım cocuklar cızgı fılm ızlıyorlar bende bır bakayım ne oldu bıttı bızım takımda dedım ama pek kımse yokkkkzemuszemus
buarada bugunde cok yedım uffff:kedi:

pek kimse yokmuş beni adamdan saymıyorsunuz demi sabahtan beri bekçilik yapıyorum burda :mymeka:
bu arada benim teklifim gözünüzden kaçtı demi klava:

kızlar Marankının 5-6-7 temmuzda kıraz kuru dıyetı varmıs
beden temızlıgı gıbı bırsey
nasıl aceba yapsakmıkı-tatlicadiarzu-

olayın dolunayla ne ilgisi var ben anlamadım :uhm:
devamı var bunun karpuz diyeti oda 18-19-20 ağustosa denk geliyor. ramazan başlıyor ya :çok üzgünüm:

pek kimse yokmuş beni adamdan saymıyorsunuz demi sabahtan beri bekçilik yapıyorum burda :mymeka:
bu arada benim teklifim gözünüzden kaçtı demi klava:

canım demek ıstedıgım hep bız burdayız yanı sen ben nazco falanopuyorumnanaktan
baska gelen yok dedımzemuszemus
zaten ben gıdınce kaptan yardımcılıgını sana bırakıyorumkaydirigubbakcemile5

bence bu diyetin sağlık orucundan bir farkı yok, ben zaten yarın yapcam diyeti inş :Saruboceq:

teklifim buyduuuuuuuuuuuuuuuudelikafadulden

canım teklıfın buysa kendın ara bul oylelerını getır takımayerimseniben
bızım ıcın hava hos evlı bekar fark etmez 70 kılo uzerı olsun yeter (neslı ıstıyor oylesını)kaydirigubbakcemile3 yoksa benım ıcın 60-70-80 fark etmez paylasımda bulunsun yeterzemuszemus

ya ben niye anlıyamıyom bu diyetlerin ayrıntılarını sadece kirazmı yicez ne
ben bu insanlarla uğraşmaktan dumurmu oldum ne

kızlar zaten bırkac dıyet gurupları tatıle gırıyor 1ay falan
yazın buranın pek keyfı olmuyor zannedersem
kısın daha guzelzemuszemus

sibeeeel türkiyeden döner dönmez gel bacım bak canımız sıkılıyo bizim aslıyla neden sıkıldın bizdenmi kız bak çok alındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…