Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zeeee millet tatile gidiyo biz buralardayız napalım bizdemi diyeti bırakalım hayin takım bizi motive etmiycenizmi yani

sibelcim seni yanlız bırakçam ama benimde çıkmam lazım mağazayı kapatıyoruz çünkü eve gitçem anacım bugün çok yoruldum yarın görüşürüz artık kusura bakma mecburen yani

aynalar kapatmıs ben acıyorum

gunaydın kızlar

tatıle cıkanlara ıyı tatıller dılıyorum bol bol gezın dınlenın guneslenın....bızım öyle uzun tatıl yapma şansımız yok boş bırakamayız yoksa şirket batar allah korusun...töbe töbee..

çocuk yapmak ısteyenlerede allah versın dıyorum.....

kızlar demek 5.olmusuz ...ıyı o da bır sey...

bu hafta bende ılk üçe girecegım...

cok acıktım gıdeyım kahvaltımı yapayım...burdayım öglene kadar gercı bugun yarın kımse gelmez...

günaydın destinam kaydirigubbakcemile3 gerçi gitmişsin ama gelirsin birazdan heralde.
ben müsil içtim. emoş akşamdan iç demişti ama unuttum. geçen içtiğimde bir faydasını görmedim bakalım şimdi ne olacak :kedi:

cıkıp gırıyorum sureklı acık bırakmıyorum dogru...ben sabah 9 da ıcersem aksam 9da ancak etkısını gösterıyor ama sımdı sabahları cappy nın soguk meyve suyunu ıcersemde cok faydasını göruyorum

Ahmet Maranki'den kiraz ve karpuz diyeti

Ahmet Maranki kiraz veya karpuz diyetiyle 15 günde 5-6 kilo verilebileceğini söylüyor. Tam mevsiminde olduğumuz için paylaşmak istedim. Yalnız diyete başlama tarihi önemli, Maranki ayın su tutma tarihlerine göre tarihler belirlemiş (artık ne demekse) ve bu tarihlerde yapılan diyetlerin daha faydalı olduğunu söylüyor.

Kiraz Diyeti (1. periyod 6-7-8 Temmuz / 2. periyod 21-22-23 Temmuz)

Sabah: 1 bardak yeşil çay, yarım kg kiraz
Ara : Bitkisel çaylar, bol su.

Öğlen: 1 bardak yeşil çay, yarım kg kiraz

Ara: Bitkisel çaylar, bol su

Akşam: Yarım kg kiraz, bol su

(60-70 kg arasındakiler için yarım kg, kilosu daha fazla olanlar 1 kg ye çıkarabilir)

Not: Kiraz saplarını da kaynatıp içmek gerekiyor.

1. periyod bittikten sonra 2. periyoda kadar geçen süre içinde beyaz ekmekten, ağır yiyeceklerden kaçınmanız gerekiyor. 2. periyod da aynı şekilde sadece kirazdan oluşuyor.

Karpuz Diyeti: (1. periyod 4-5-6 Ağustos / 2. periyod 18-19-20 Ağustos Maranki karpuz diyetinin Ağustos ayında yapılması gerektiğini söylüyor.

Bu diyet kiraz diyetiyle aynı mantıkta, kiraz yerine yarım kg karpuz yiyorsunuz.

alıntıdır

sağlık orucuna tekrar niyetlendim. bide herkes şu kiraz ve karpuz diyetinden bahsediyor. gerçi diyet değil bu detoks. benim anlamadığım tarih vermiş Ahmet Maranki. ayın hareketleri ile ilgiliymiş. bu çok ilginç geldi bana:uhm:

ayın ve yerçekiminin etkisinden bahsedıyor...bende arastırdım...ama ben 4-5-6 dıye okudum...eger aksam içiniz kıyılırsa sadece keçi peynırı dıyor...sabah öglen tamamda aksam dayanamam gıbı gelıyor gercı ben 74 ü görsem oh be derım....

ben yarın baslıyorum hem evdeyım ıyı denk gelıcek...yapabıldıgım kadar yaparım ..bu detoks zaten vücuda gıren toksinlerı atmak ıcınmıs...

ben varım ...

ben geldim kaydirigubbakcemile3
neslihanı gördüm gibi. evet evet neslihanı gördüm. naber güzelim opuyorumnanaktan

ay geldim geldim ya dedimya sorun var surekli takilip kesilip duruyor dunden beri tvler pcler uff ne bu be sinir etti cocuklarin digitalide bozuldu pcye bagliydi anam cocuklar iki gundur basimdalar hic sormayin
siz ne yaptiniz gecmiside okumadim inanki durun kucagimda cocukla okumaya calisayim

sen oku geçmişi canım. ne olsun ben bildiğin gibiyim. sağlık orucuna başladım bugün. daha bişey yemedim, sadece su :kedi: benimki ölüm orucu olacak delikafadulden yarın şu kiraz diyetini yapsam mı ki, kirazıda çok severimcokacimcoook destinadamda yapacak bi düşüneyim ben:uhm:

14. TAKIM 111. ETAP

BU HAFTA EN IYI KILO VERENLER

1.73 (94,0/91.8.0/2.2/2.34&#37a.s.a.s.
usarem (66,5/66.0/0.5/0.75%)a.s.
eylülce (79,6/79.2/0.4/0.50%)
a.s.

BU HAFTANIN EN KOTULER

neslihan (67,6/67.6/0.0/0.0%)lmaz:klava:
destinam (75,0/75.0/0.0/0.0%)lmaz:klava:(ikinci sari karti haftaya vermesi sart)
s2000 (66,0/66.0/0.0/0.0%)lmaz:klava:
aynalar (85,2/85,2/0,0/0,00%)
lmaz:klava:(ikinci sari karti haftaya vermesi sart)

takım olarak sizden bir ricam var yapmazsanız emredecem :kedi: takıma bekar, benim gibi evde kalmış birilerini alııııııııııııııınnnnnn. yok anam ben sizi çekemeyecem :dilcikar:

canim senin suuistegine ben cevap vereyim
normalde iki defa aldik bekar ama senin gibi katilimda bulunmadilar oyuzden aslinda bekarda olmaz diyecem ama sen istiyorsan o baska guzelim seningibisini bulsak dah biz ne isteriz demi ama yok iste not biaktim kimseden ses cikmiyor diger arkadaslarda zaten cok az ugruyorlar oyuzden bilmiyorum suanda kimse yok ama sen bulabilirsin gercekten burda bos durma ara bir bak bakalim sende

neslihancım ben unuttum kartlar nasıl veriliyordu :kedi:

guzelim gecen hafta verememistin ilk sari kartini aldin yani su en kotuler listesi varya ordakiler kart almis oluyor
bu haftada veremeyince haliyle ikinci sari karti aldiniz destinamla
haftaya veremezseniz diskalifiye oluyorsunuz canim uc kere verememk olmuyor yani zorlada olsa 100 grda olsa gitmesi lazim anladinmi guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…