Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

meraba canlar sabahtan beri bişi yemedim çok halsizim fırsat olmadı şimdi simit aldırdım oturup hepsini yemeyi düşünüyorum
nesli nasılsın canım

ohh ohh zemuszemus gelecek hafta benden kurtuluyorsunuz hihoyyyt diskalifiye oluyorumkaydirigubbakcemile2 :sm_cool:

kızlarrr bn giremiorum evde intim yok şu anda arkiden yazıorumm..intim bu hafta içinde gelick sanırsam aradım ttnet çalışanlarını ama gelen giden yok halaa sinir oldm...

iyiyim canımda bugün gelen giden çok gelemiyorum bir türlü haftasonuya millet denize gidecek herhalde herkez mayo bakıyo işleride uzun sürüyo tabi deneme falan fırsat buldukça girerim artık

ıyı aksamlar kızlar
bugun cok yoruldum:bbo:
tatıl ıcın alısverıs yaptık dahada bıtmedı alacaklarımız offf ne cokmus:sinifsinif::sinifsinif:

aynalar ve destınam nasıl gıdıyor dıyetınız bugun baslamıssınız ya ınsallah bozmazsınız kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende yarın baslamak ıstıyordum ama pıknıge gıdecez olmaz sımdı artık pazartesı baslarım kısmetse-tatlicadiarzu-

sımdı 1.73 dugunde oynuyordursositosositosositososito
ohhh doktur dokturkaydirigubbakcemile2sositososito
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

meraba canlar sabahtan beri bişi yemedim çok halsizim fırsat olmadı şimdi simit aldırdım oturup hepsini yemeyi düşünüyorum
nesli nasılsın canım
amanin niye yemedin kzi gerci bende yemedim bugun maasallah diyim magaza gezmekten yemek yemeye firsat olmadi karpuz yedim boyuna bugun
iste boyl eguzelim sen nasilsin bakalim
ohh ohh zemuszemus gelecek hafta benden kurtuluyorsunuz hihoyyyt diskalifiye oluyorumkaydirigubbakcemile2 :sm_cool:
hadi canim sen oyle sann mecburen zayiflayacaksin bosuna hadi bakalim ne diyeti yapiyorsan yap ben karismam
ayy ne guzel ya izin telasesi oh oh tatli yorgunluk kiz bosver ne guzel darisi bize insallah
bu arada yolarda dikkat edin anam bak 7 gurbetci olmus bugun cok uzulduk inanki allah korusun valla cok ince bir cizgi inanki cok tehlikeli allahim sen koru yarabbim :Saruboceq:

destinam guzelim ne habersin burdasin karsilastik
nasil gidiyor sende artik bir yola koy kendinide bu hafta ver birazda olsun

neslı sen sımdıden benı kılo verdı olarak yaz aksam geldım tartıldım yarım kg gıtmıstı yemek de yemedım kıraz yedım sadece ....

emıne nın sunnet bugunmuydu yaa....ben unutmusum tamamen allah yuzunu kara cıkarmaz ınsallah

aynalar ben basladım hayatım sadece yarın sabahtan bıraz tereddutum var ama bıseyler yapıcam canım hatta bu hafta ben olabıldıgınce kıraz yemege calısıcam dıyebılırım...

sıbelcım ıyı alısverısler canım

neslı senden naber hayatım

valla supersin guzelim ne diyim hadi insallah haftaya en az bir kilo gitsin
ne olsun be guzelim iste ugrasiyoruz bugun yoruldum gezdim geldim magazalari yemekti bulasikti yenide cocuklari disari cikarttimda geldim ayakta dura dura ayaklarim acimis inanki

sagol hayatım agır agırda olsa gıtmesı lazım aksam sıbel canı ızledım 40 yasına geldı 3 cocugu var valla hepımıze taş cıkarır...

sende cok becerıklısın anam hem dısarı hem ev hem cocuklar allah yardımcın olsun valla..

bende bulasıkları yıkadım kız tvde allahtan cızgı fılme daldı takılıyorum buralarda...

bu arada öglen boşken okudum bıraz dıger takımlar kapanıyor mu ne oluyor anlamadım haberın varmı?dağılıyorlarmıs....

olacak olacak insallah kiz bilmem ben sibel cani pek begenmiyom cok etine dolgun bir kadin
ay valla ne yapim kiz anca yetismeye calisiyorum valla iste cocuklar durmaz oldu artik asagi diyip duruyorlar bizimkilerde cizgi flim izliyor bakalim

bu arada öglen boşken okudum bıraz dıger takımlar kapanıyor mu ne oluyor anlamadım haberın varmı?dağılıyorlarmıs....

ya guzelim haberim yokta dedim ya bizimkilerden yine fazla giden yok tatile herkez haliyle tatile cikiyor vede kapaniyor takimlar buz diger takimi kapatmistik mesela herkez gidecek diye
hayirlsii bakalim ne olacak

anladım canım

ben kalkıyorum kıza börek yapıcam yarın görusuruz ınsallah ıyıgeceler canım...kendıne ıyı bak .öptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…