- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #11.981
guzelim gecen hafta verememistin ilk sari kartini aldin yani su en kotuler listesi varya ordakiler kart almis oluyor
bu haftada veremeyince haliyle ikinci sari karti aldiniz destinamla
haftaya veremezseniz diskalifiye oluyorsunuz canim uc kere verememk olmuyor yani zorlada olsa 100 grda olsa gitmesi lazim anladinmi guzelim
amanin niye yemedin kzi gerci bende yemedim bugun maasallah diyim magaza gezmekten yemek yemeye firsat olmadi karpuz yedim boyuna bugunmeraba canlar sabahtan beri bişi yemedim çok halsizim fırsat olmadı şimdi simit aldırdım oturup hepsini yemeyi düşünüyorum
nesli nasılsın canım
hadi canim sen oyle sann mecburen zayiflayacaksin bosuna hadi bakalim ne diyeti yapiyorsan yap ben karismamohh ohh zemuszemus gelecek hafta benden kurtuluyorsunuz hihoyyyt diskalifiye oluyorumkaydirigubbakcemile2 :sm_cool:
ayy ne guzel ya izin telasesi oh oh tatli yorgunluk kiz bosver ne guzel darisi bize insallahıyı aksamlar kızlar
bugun cok yoruldum:bbo:
tatıl ıcın alısverıs yaptık dahada bıtmedı alacaklarımız offf ne cokmus:sinifsinif::sinifsinif:
aynalar ve destınam nasıl gıdıyor dıyetınız bugun baslamıssınız ya ınsallah bozmazsınız kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende yarın baslamak ıstıyordum ama pıknıge gıdecez olmaz sımdı artık pazartesı baslarım kısmetse-tatlicadiarzu-
neslı sen sımdıden benı kılo verdı olarak yaz aksam geldım tartıldım yarım kg gıtmıstı yemek de yemedım kıraz yedım sadece ....
emıne nın sunnet bugunmuydu yaa....ben unutmusum tamamen allah yuzunu kara cıkarmaz ınsallah
aynalar ben basladım hayatım sadece yarın sabahtan bıraz tereddutum var ama bıseyler yapıcam canım hatta bu hafta ben olabıldıgınce kıraz yemege calısıcam dıyebılırım...
sıbelcım ıyı alısverısler canım
neslı senden naber hayatım
sagol hayatım agır agırda olsa gıtmesı lazım aksam sıbel canı ızledım 40 yasına geldı 3 cocugu var valla hepımıze taş cıkarır...
sende cok becerıklısın anam hem dısarı hem ev hem cocuklar allah yardımcın olsun valla..
bende bulasıkları yıkadım kız tvde allahtan cızgı fılme daldı takılıyorum buralarda...
bu arada öglen boşken okudum bıraz dıger takımlar kapanıyor mu ne oluyor anlamadım haberın varmı?dağılıyorlarmıs....
pekı dıger takımlar bırlesemıyormu böyle bır şans yokmu...yazık hepsı cok uzgundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?