- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.001
anladım canım
ben kalkıyorum kıza börek yapıcam yarın görusuruz ınsallah ıyıgeceler canım...kendıne ıyı bak .öptum
hani nerdesin kiz aynalarr
mesaj atiyon kendin yoksun bak giderim baska takimlara
buralardayım güzelim
ne yaptin bugun basladinmi kiraz diyetine
yok ben kiraz diyetine başlamadım sağlık orucuna başlamıştım. ama midemi üşüttüm çok kötü ağrıyor. o yüzden bıraktım:çok üzgünüm: yarın tekrar başlayacam. ama bugün müsil içmiştim. yarında içsem zararlı olur mu:uhm:
ay ben anlama oyle musilden felan
sen daha biz yapma diyoz yapiyon ya helal sana yani aferim dinleme sozumuzu sen
soyle bakalim islerini hallettinmi sen gittin geldin
tam anlamıyla halledemedim. daha atama dönemi belli olmadığı için yibonun müdürü kesin bişey diyemem dedi ilk önce kendi öğretmenlerimi düşünmeliyim dedi. yibo lojmanlarının bulunduğu bahçede kazan dairesi tek katlı bir yerde yan tarafında da bir lojman var onu isterseniz veririm dedi. bizimde başka çaremiz yok kabul ettik. ilçede kaloriferli ev bulmak çok zor. tak katlı olması insanı tedirgin ediyor. apartmanda olsa insan rahat eder. eşyaları benim okulun lojmanına koyduk. çünkü tuttuğumuz ev boya istiyor. eylülde gidince boya yapıp, taşınacaz güzelim. gidince çok işimiz var yani anlayacan:1no2:
sibel canın son albümünden benim adım aşk şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim. çok arabeksçi gördüm kendimi mafoldumben
him burdaymissin neyse
kiz bende tam sibel canin albumunu dinliyordum valla
canım nette sorun var gidiyor, o yüzden geç yazıyorum. gidersem haber veririm. dinledin mi bu şarkıyı
ana sibel ne geziyon kzi sen burda hayirdirr izin telasesinden uyuyamadinmi yoksa
dinledim baci da bu sarkida sana birseyler anlatiyormu merak ettim yani sozleri sana dokunuyormu soyle bakim bir
he kiz burdayiz gel sende bakim burayaooo gece kusları burdaymıs
ne yapıyonuz kızz
neslii naptın şeker sendemi uyuyamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?