Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladım canım

ben kalkıyorum kıza börek yapıcam yarın görusuruz ınsallah ıyıgeceler canım...kendıne ıyı bak .öptum

tamma guzelim bende iki oyun oynar cikarim rekor yapmaya calisiyorupmda basim agridi ianki bakmaktan birde cocuklar tepeme geldiler yine
bu arada ne boregi ki zbu saatte abovv sen yemede hadi iyi geceler sana

ne yaptin bugun basladinmi kiraz diyetine

yok ben kiraz diyetine başlamadım sağlık orucuna başlamıştım. ama midemi üşüttüm çok kötü ağrıyor. o yüzden bıraktım:çok üzgünüm: yarın tekrar başlayacam. ama bugün müsil içmiştim. yarında içsem zararlı olur mu:uhm:

ay ben anlama oyle musilden felan
sen daha biz yapma diyoz yapiyon ya helal sana yani aferim dinleme sozumuzu sen
soyle bakalim islerini hallettinmi sen gittin geldin

ay ben anlama oyle musilden felan
sen daha biz yapma diyoz yapiyon ya helal sana yani aferim dinleme sozumuzu sen
soyle bakalim islerini hallettinmi sen gittin geldin

tam anlamıyla halledemedim. daha atama dönemi belli olmadığı için yibonun müdürü kesin bişey diyemem dedi ilk önce kendi öğretmenlerimi düşünmeliyim dedi. yibo lojmanlarının bulunduğu bahçede kazan dairesi tek katlı bir yerde yan tarafında da bir lojman var onu isterseniz veririm dedi. bizimde başka çaremiz yok kabul ettik. ilçede kaloriferli ev bulmak çok zor. tak katlı olması insanı tedirgin ediyor. apartmanda olsa insan rahat eder. eşyaları benim okulun lojmanına koyduk. çünkü tuttuğumuz ev boya istiyor. eylülde gidince boya yapıp, taşınacaz güzelim. gidince çok işimiz var yani anlayacan:1no2:

anladim canim gercek zor isin ama olsun bak sonucta tek katli mek katli bulmusun iste daha ne
bakarsin daha guzel bir yere gecersiniz belli mi olur anacigim

sibel canın son albümünden benim adım aşk şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim. çok arabeksçi gördüm kendimi mafoldumben

ben netten resim arıyorum video yapcam yine ama bütün resimleri kullanmışım 22 tane video yapmışım bugüne kadar resim bulamıyorum :kedi:

ooo gece kusları burdaymıs
ne yapıyonuz kızz
he kiz burdayiz gel sende bakim buraya
sende ksu olup olup uc bizimle kaydirigubbakcemile3
neslii naptın şeker sendemi uyuyamadın

aman kiz yok benim kziim yanimda mizirdayip duruyor bugun oglen cok uyudu oyuzden o nezaman uyursa uyuyacagim bakalim uyusam iyi olacak cunk u karpuz yedim sadece karnim garcc gurrcccc otuyir cunku suda icemiyom miem doldu senin gibi kusacam simdi kaydirigubbakcemile3
sen ne yaptin bacu adanalilar bulusmus bir yandada onlara bakiyom ahhh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…