Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pes yani kız onudamı okudun:umursamaz: ama hoşuma gitti bak şimdi benim sefkilim benim herşeyimi bilirmişte aman aman karpus kokulu sefkilimmmopuyorumnanaktan

yok kız ne uyuması daha
hem cok sıcak hemde ızın heycanı basıyor uyku gelmıyor-tatlicadiarzu-
sız neyapıyonuz:jeyyar:
ya bilirim o heyeceni ah ah bu sene kaldik gerci sanki hersene gidermis gibi oldum bende 5 sende bir dzfa gittim ya neyse caktirma gecen sene gittik oda iste bu sende kaynimin dugunune ucakla nasip olursa
bilmem dokunuyor mu acaba :kedi:

valla sen soyle dokunuyormu ne bilem ben hiiii seni seni

aşka geldim ben yarın sibel candan benim adım aşk isimli videomu izleyebilirsiniz. tüm müzik kanallarında delikafadulden

sıbel canı ben cok severım yenı sarkılarıda harıkaopuyorumnanaktan
gecen gun bırı bana gelsınde ızlemıstımzemuszemus

bende severim sibeli o proğrama ben de bakmıştım..saçıda güzel olmuş benim yaptırıcam saçı benden önce o yaptırmış ben kışı bekliyordum..ama güzel olmuş onada..kararım kesin oldu o yüzden söölemesi ayıp banada yakışırzemuszemus

kiz seker cok fenasin aam varya nerden geldi aklina kusmak olsem yapamam yani benim akrabam vardi oyle zayifladi inanki
kusa kusa ama varya simdi bile zayif inanki
gerci sen yapmada bence yine cok kotu cunku
bu arada beni gecmissin tebrik ederim valla helal olsun aferim sana arada boyle rakipleri tebrik etmek lazim dimi ama

hadi anacim ben cikiyorum aa beni tuttunuz burda herigf icerde kizda yatti siz devam edin artikinben geldigimde okur size laf yetistirirm
opuldunuz fazlada konusmayin arkamdan

kıs napiim tartılma arefesi o kadar yedim ki ertesi gün kesin 5 kilo fazlam çıkardı..son anda aklıma geldi hemen sindirmeden kalktım valla ve şükür rahatladım..
yok kııs çok zor acaip halsiz düştüm..yapılmas kız böyle işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…