Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam duymasın gizli olsun delikafadulden mesaj attım güzelim izleyebilirsin yorum isterim ama iyi kötü a.s

ay ne kötüsü şeker süperdi nelerde yaparmışta haberimiz yokmuş..hepsi birbirinden güzeldi ellerine sağlık

herkese merhaba kıslar.. özlemişim valla sizi... bugün kronerde nöbetim bilgisayar buldum okuyoırdum bir merhaba diyim dedim.. inşallah kimsede sorun yokturdur.. ben idare ediyorum işde... kolumda yani parmagımda pek düzelme yok alcıdan cıktı baş parmaga bir demir sarıldı olmadı şimdilerde ortapedik eldiven kullanıyorum 2 aydan fazla takacagım sonra eger düzelme olmazsa amaliyat diyolar.. diger rahatsızlıgıma gelince yüzeyselde bir sorun yuok ilaçları kullanıyorum ama meret büyüyor 38 olan 41 olmuş 44 olan 48 büyümüş.. doktor moralini bozma dedi ögrenice canım cok sıkıldı ama alıştım galiba artık...
dğyete gelince bu aralar dikkat etmeye başladım cünkü aranıza dönmeyi düşünüyorum bu iş bitsin artık.. ara verdikçe kilo alıyorum valla 68 lere kadar cıkmıştım.. diyet yapmadım sadece sporumu yaptım kendimi kasmadanda yedikler,ime dikkat ettim gecen 63 gördüm bellmi olur belki bu hafta 62 ile olmadı önümüzdeki hafta 62 işle gelirim aranıza..
şu marankinin karpuz diyeti gözüme takıldı... carşambaya benim için çok önemli olan bir dügün var.. iiice form tutumalıyım 3 günüm var.. haberim yoktu birden bugün ögrendim.. 3 gündede 2 hatta 3 kilodan bahsediyor ... cuma baya oburdum dünde erzurumdaydım yedim durdum.. almışımdır kesin belki bu aldıklarım ile beraber bunu yaparsam 62 olurum.. ne dersiniz acaba yapayımmı...
bu arada 68 kadar cıktım dedim ama kimse kilomu farketmedi.. sizlerbilmiyonuz ama neslinin bir haberi var ben box a başladım .. yürüyüş ve box kilo alsamda baya incelme sagladı bende bir kaç gündür iice dikatimi cekti.. neyse buralardayıjm eger vakit bulursam yazmaya calışırım .. hepinizi kocaman öptüm tonbul kuşlarım zemuszemus zemuszemus :kedi:

günaydın kızlar
hoşgeldin siyahım, geçmiş olsun. güzel zayıflamışsın. bana kalırsa yap karpu diyeti, o 3 kiloyu verince daha mutlu olursun ben destekliyorum:1hug:
hadi kızlar gelin yahu lmaz:
neslihan seni gördüm günaydın, nasılsınkaydirigubbakcemile3

slm kizlar bugun anca girebildim bir ara girdim cikmak zorunda kaldim bugun sabahtir temizlikle ugrasiyom coocuklarla ilgilenemedim simdide cocuklar birakmiyorlar onlarla oynuyom haber verim dedim
opuldunuz gelebilisem gelirim

ne var ne yok bakmaya geldim belki birisi kötü rüya görmüştür, karabasan basmıştır diye ama nerde kimse yok laelaelaelaelae

günaydın herkese
siyahım geçmiş olsun..kıs sargılı kolunla nasıl boks yapıyosun anlamadım ben
aynalarcım karpuz diyeti ağustosda bu ay kiraz diyeti var..bugün başlıyor hatta..6-7-8 üç günlük
birde 26-27-28 inde var aynı diyet

gunaydın kızlar

kıraz dıyetımız hayırlı olsun ben bugun baslıyyorum...daha bısey yemedım gercı...ınsallah kazasız belasız atlatırız...

destinam sendemi yapıyon kııs..hadi bakalım hayırlısı

aynalar kuzuuu banada yazarsan msn ni arada laflarız senle şeker

valla yapıcam anam duymayan kalmamıs sabah teyzemle konustum o bıle yapıcam dedı ...

ama ben tam olarak yapamam kendıme guvenemıyorum zaten 2 kg gıtse allaha sukur dıyecem tam olarak yapanlar bakalım kac kg verıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…