herkese merhaba kıslar.. özlemişim valla sizi... bugün kronerde nöbetim bilgisayar buldum okuyoırdum bir merhaba diyim dedim.. inşallah kimsede sorun yokturdur.. ben idare ediyorum işde... kolumda yani parmagımda pek düzelme yok alcıdan cıktı baş parmaga bir demir sarıldı olmadı şimdilerde ortapedik eldiven kullanıyorum 2 aydan fazla takacagım sonra eger düzelme olmazsa amaliyat diyolar.. diger rahatsızlıgıma gelince yüzeyselde bir sorun yuok ilaçları kullanıyorum ama meret büyüyor 38 olan 41 olmuş 44 olan 48 büyümüş.. doktor moralini bozma dedi ögrenice canım cok sıkıldı ama alıştım galiba artık...
dğyete gelince bu aralar dikkat etmeye başladım cünkü aranıza dönmeyi düşünüyorum bu iş bitsin artık.. ara verdikçe kilo alıyorum valla 68 lere kadar cıkmıştım.. diyet yapmadım sadece sporumu yaptım kendimi kasmadanda yedikler,ime dikkat ettim gecen 63 gördüm bellmi olur belki bu hafta 62 ile olmadı önümüzdeki hafta 62 işle gelirim aranıza..
şu marankinin karpuz diyeti gözüme takıldı... carşambaya benim için çok önemli olan bir dügün var.. iiice form tutumalıyım 3 günüm var.. haberim yoktu birden bugün ögrendim.. 3 gündede 2 hatta 3 kilodan bahsediyor ... cuma baya oburdum dünde erzurumdaydım yedim durdum.. almışımdır kesin belki bu aldıklarım ile beraber bunu yaparsam 62 olurum.. ne dersiniz acaba yapayımmı...
bu arada 68 kadar cıktım dedim ama kimse kilomu farketmedi.. sizlerbilmiyonuz ama neslinin bir haberi var ben box a başladım .. yürüyüş ve box kilo alsamda baya incelme sagladı bende bir kaç gündür iice dikatimi cekti.. neyse buralardayıjm eger vakit bulursam yazmaya calışırım .. hepinizi kocaman öptüm tonbul kuşlarım zemuszemus zemuszemus :kedi: