Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi gelin artık yaaaaaaaaaaaaaaaa
rose un herkese selamı var, dün sınava girmiş iyi geçmiş. mülakata hazırlanıyormuş şimdi.

meraba kızlar ben sabahtan beri topiğe giremiyordum sayfa hata veriyodu siz nasıl girdiniz anlamadım
nasılsınız bakalım

merhaba kızlar
bugun sabahtan bellı carsıdaydım bıraz once geldım bırsey yememıstım hemen karnımı doyurdum bır bakıyım dedım ne yaptınız kızlar kımler basladı karpuz dıyetıne-tatlicadiarzu-
keske bende yapsaydım-tatlicadiarzu-
neyse ben sımdılık cıkıyorum cok ısım var sonra gorusuruzopuyorumnanaktan

slm kizlar kusura bakmayin ya gercekten gelemiyorum gorumce bu saate kada yatiyor yada pcde oluyor bende kalk demiyorum iste oyuzden simdi disari ciktida anca gelebildim
neler yaptini zgerci pek gecmis de olmamis kacirmadim birsey
nazco guzelim nasilsin

s2000
destinam
canlarim takim analizleri icin bilgileriniz gerekiyor
s2000 neden kilo veremedigini
destinamda neler yaptigini
vede bu ay analize giren arkadaslarin hedeflerini biran once bana ozelden mesaj atarak bildirsinler cok acil yetistireyim cok uzadi cunku cevap verme suremiz
simdiden tesekkurler

bu günlerde hiç keyfim yok kızlar canım çok sıkılıyo hiç bişi yapasım yok saf saf bakıyorum etrafa noluyoki bana anlamadım
sabah bir arkadaş geldi beni havaya soktu azcık canlandım şimdi yine melankolik oldum bu gün benden hayır yok galiba kimseye

sorun ne bilmiyorum ama guzelim bosver kendine gel bugunun birdaha yasanma olasiligi yok oyuzden gunler geciyor hergunu guzel degerlendirmek en iyisi
kafandaki seyleri at hayatina bak

nesli bizim analizler bidahaki aya galiba değilmi biz bişi yapmıyoruz yani

canim galiba gelecek ay olacak sizin analizinin cunku bir ayi doldurmaniz lazim simdi sizin yapacaginiz birsey yok anliyacagin
obur aya insallah

slm ben geldım

kızlar bugun nazco gıbı
sabah bır lokma sımıt
ögleden sonra yarım sımıt yedım
baskada bısey yemedım
basım agrıyor

hedefım 73 ....

zaten yenı gırenlerı bır ayını doldursaydı ben hep bırıncı secılmezdım anacım
gırsınler artık bencede

anamm sende birhossun iste ne guzel birinci secilmek niye seni rahatsiz ediyor kizim yaptiklarini yazmakmi zor geliyor yoksa seni seni
bu arada ozelden at guzelim mesajini bana da arada kaynamasin ordan daha kolay olur

kırazımı yıyorum ama ınanın basım cok agrıyor....hayır neden ılla kıraz baska bısey yesek olmıuyormu bu detoks??mesela adana kebap yesek 3 ögun?

kolay gelsın neslıcım....destegın ıcın cok tşk ederım...herhalde bu takım bır kac ay böyle gıdecek alısmak laızm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…