Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslihaaaaannnnnnnn
ben gireli 2 ay oldu yanlış hatırlamıyorsam mayısın 8 de ilk kilomu yazmıştın listeye. ben hedef yazacam mı? yazacaksam temmuzun sonuna kadar hedefimi mi yazcam bilgilendir beni canımkaydirigubbakcemile3

selam herkese umarım hepiniz iyisinizdir kızlar ben kaç gündür gelemedim söz telaşından kıyafetti dekordu saçtı oydu buydu sonunda atlattım dün sözlendim çok güzel geçti darısı tüm isteyenlerin başına,burası iyice ıssızlaşmış neden herkes boşladı kızlar gerçi çoğu kişi tatilde galiba aynalar destinam ve neslihan dışında yazan yok sanırım ben uğrarım ara ara çok öpüldünüz hanımlarrr

buarada siyahçım rahatsızmışsın sanırım çok geçmiş olsun,1.73 ün sünnet telaşı vardı sanırım,s2000 tatil hazırlığında,usarem tatilde geçmişe baktım biraz bunları hatırlıyorum... tuğba,eylulce,guleysa nerelerde çıktılarmı takımdan fisfisfis

kiz yok siz bu temmuz analizlerinde olacaksiniz sanirim oyuzden analiz oldugu zaman hedeflerinizi belirlersiniz
hosgeldin canim ya ne habersin
ay ay sozle,dinmi kiz nezman dugun kararlastirdinizmi okulunu ne yapacaksin tam sinav sirasinda rahatsizlandin dondurdunmu simdi guzelim
neyse tekrar tebrikler allah tamamina erdirsin insallah cook mutlu olursun

canim tugba sinavlari vede evindeki pc yuzunden cikti geri donmek uzere
guleysada ayrildi takimdan
eylulceyi bende merak etmeye basladim nerde kaldiysa cadi geldince soracam bakalim

şimdi çamlıyayladamısın şeker...
ne oldu gidecenmi kiz
aman hakkat sen yaylaya gitsene yaylada insanin yedikce yiyesi geliyor belki istahin acilirda kilo alirsin :jeyyar:

ahanda 1.73 gelmis ne yaptin kzi sasalim atlattinmi su sunnet isini bu arada oglusun nasil iyimi darisi damatligina olsun insallah guzelim

gunaydın

sedacım tebrık ederım allah tamamına erdırsın...resım varsa msnden bakalım....

kayıplar ortada yok ınsallah herkes kılo verıp gelır..

ben aksam spor salonuna gıttım 20 dk kosu bandı 20 dk kürek çektım...aksamdan berı bacaklarım o kadar agrıyorkı anlatamam...hoca ölculerımı aldı...ben ezbere söyledım hepsını...şaşırdı yağ ölçümü yaptılar yağlı çıktım 10 kg vermen lazım dedı hocam zaten onun ıcın geldım dedım :)) gelınce corba ıctım ama butun gece resmen beynım zonkladı bugun gene sabah ve aksam kıraz yemeye calısıcam...sabah tartıldım eksı degıl artıdayım...nasıl iş anlamadım...

gunaydin canim harikasin ama bence morelini bozma vede surekli tartilma nasil olacaksa bu is bence yap
bazen oyle oluyo insan yemiyo icmiyo bakiyo tarti artida oyuzden tartilip morel bozma cumaya bence cok guzel kilo vermsi olacaksin kendine guven guzelim

dıyet yapamadıgım ıcın veremıyorum-tatlicadiarzu-

evet kız cok ısım var hıc sormakafamçokkarıştı
bırazdan utuye baslıcam
sen napıyorsun dıyet nasıl gıdıyoropuyorumnanaktan

kolay gelsin canim tatli telastasin bizde gidecektik ama iste kaynimin dugununu 10.ayda yapinca kaldik kimseler olmuyor anam bu aylarda buralarda yollar bombos issiz
diyette nasil gitsin guzelim ya bir gun yiyorum bir gun ac kaliyorum dengeliyorum iste ne yaparsin

senin su cevabi biraz uzatsak nasil olur be guzelim hedefin yok hani sende duzelt su mesajida soyle en afillisinden bir aciklama mesaji yaz

Sedacım Allah tamamına erdırsın canım mutluluklar dılerımopuyorumnanaktan
a.s.a.s.

kız ne yazacam boyle ıste bu ay 66 oldum gene sınıfta kaldım anlamadım zaten:jeyyar:
ben zor kılo verenlerdenım-tatlicadiarzu-
hedefıme ulasamadıgım ıcın zaten canım sıkkın

kız ne yazacam boyle ıste bu ay 66 oldum gene sınıfta kaldım anlamadım zaten:jeyyar:
ben zor kılo verenlerdenım-tatlicadiarzu-
hedefıme ulasamadıgım ıcın zaten canım sıkkın

iyi anam hadi bakalim oyle olsun
insallah sende birgun sinifta kalmazsin kzim ne yapim calis cabala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…