- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.081
neslicim hangi yaylaya gittiğimi sormuşsun çamlıyayla canım
buarada destinam gene 1. olmuşsun tebrikler tatlım
kiz yok siz bu temmuz analizlerinde olacaksiniz sanirim oyuzden analiz oldugu zaman hedeflerinizi belirlersinizneslihaaaaannnnnnnn
ben gireli 2 ay oldu yanlış hatırlamıyorsam mayısın 8 de ilk kilomu yazmıştın listeye. ben hedef yazacam mı? yazacaksam temmuzun sonuna kadar hedefimi mi yazcam bilgilendir beni canımkaydirigubbakcemile3
hosgeldin canim ya ne habersinselam herkese umarım hepiniz iyisinizdir kızlar ben kaç gündür gelemedim söz telaşından kıyafetti dekordu saçtı oydu buydu sonunda atlattım dün sözlendim çok güzel geçti darısı tüm isteyenlerin başına,burası iyice ıssızlaşmış neden herkes boşladı kızlar gerçi çoğu kişi tatilde galiba aynalar destinam ve neslihan dışında yazan yok sanırım ben uğrarım ara ara çok öpüldünüz hanımlarrr
canim tugba sinavlari vede evindeki pc yuzunden cikti geri donmek uzerebuarada siyahçım rahatsızmışsın sanırım çok geçmiş olsun,1.73 ün sünnet telaşı vardı sanırım,s2000 tatil hazırlığında,usarem tatilde geçmişe baktım biraz bunları hatırlıyorum... tuğba,eylulce,guleysa nerelerde çıktılarmı takımdan fisfisfis
ne oldu gidecenmi kizşimdi çamlıyayladamısın şeker...
gunaydın
sedacım tebrık ederım allah tamamına erdırsın...resım varsa msnden bakalım....
kayıplar ortada yok ınsallah herkes kılo verıp gelır..
ben aksam spor salonuna gıttım 20 dk kosu bandı 20 dk kürek çektım...aksamdan berı bacaklarım o kadar agrıyorkı anlatamam...hoca ölculerımı aldı...ben ezbere söyledım hepsını...şaşırdı yağ ölçümü yaptılar yağlı çıktım 10 kg vermen lazım dedı hocam zaten onun ıcın geldım dedım :)) gelınce corba ıctım ama butun gece resmen beynım zonkladı bugun gene sabah ve aksam kıraz yemeye calısıcam...sabah tartıldım eksı degıl artıdayım...nasıl iş anlamadım...
s2000
destinam
canlarim takim analizleri icin bilgileriniz gerekiyor
s2000 neden kilo veremedigini
destinamda neler yaptigini
vede bu ay analize giren arkadaslarin hedeflerini biran once bana ozelden mesaj atarak bildirsinler cok acil yetistireyim cok uzadi cunku cevap verme suremiz
simdiden tesekkurler
ooo sibel gelmis kiz nerdesin sen telasedesin gerci kizmiyom sana cok isin vardir senin simdi
ne guzell
evet kız cok ısım var hıc sormakafamçokkarıştı
bırazdan utuye baslıcam
sen napıyorsun dıyet nasıl gıdıyoropuyorumnanaktan
selam herkese umarım hepiniz iyisinizdir kızlar ben kaç gündür gelemedim söz telaşından kıyafetti dekordu saçtı oydu buydu sonunda atlattım dün sözlendim çok güzel geçti darısı tüm isteyenlerin başına,burası iyice ıssızlaşmış neden herkes boşladı kızlar gerçi çoğu kişi tatilde galiba aynalar destinam ve neslihan dışında yazan yok sanırım ben uğrarım ara ara çok öpüldünüz hanımlarrr
kolay gelsin canim tatli telastasin bizde gidecektik ama iste kaynimin dugununu 10.ayda yapinca kaldik kimseler olmuyor anam bu aylarda buralarda yollar bombos issiz
diyette nasil gitsin guzelim ya bir gun yiyorum bir gun ac kaliyorum dengeliyorum iste ne yaparsin
senin su cevabi biraz uzatsak nasil olur be guzelim hedefin yok hani sende duzelt su mesajida soyle en afillisinden bir aciklama mesaji yaz
kız ne yazacam boyle ıste bu ay 66 oldum gene sınıfta kaldım anlamadım zaten:jeyyar:
ben zor kılo verenlerdenım-tatlicadiarzu-
hedefıme ulasamadıgım ıcın zaten canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?