Takip eden arkadaşlar için söyluyorum.
Annesiyle konuştum,konuşmadan önce de söz aldım bildiğini belli etmeyecek.
Peki sizce ne değişti,nasıl bir tepki aldım.
Amaan ne yaparlrsa yapsınlar artık ben zaptedemiyorum geçen de bir kadın uyardı kızına dikkat et x e gitcem dedi ama ona gitmedi şimdi bu dayağı haketmiyor mu dedi?
Annesi duyunca allah belasını versin dedi,hakaretler etti küplere bindi bu kadar.
Psikolog dedim yanaşmadı bile,iyilikle yaklaş kontrol et evde huzur ortamı olsun dedim biz bunları aştık dedi.
Ben ne yapıcam şimdi bu da çözum değilmiş
ayy annesinin verdiği bu tepkiye inanamıyorum ağzım açık kaldı bu nasıl anne çocuğun 14 yaşında ve şimdiden cinsellikle haşır neşir olmuş diyorsunuz ama kadın sadece kızmakla kalıyor öyle mi valla arkadaşım sana helal olsun bu kadar dert ettin uğraştın ama bundan sonra hiçbir şey yapamazsın bir insanın annesinin laf etmediği şey için sen uğraşsan ne olur o kız seni dinler mi senceaynısını ben de yaşadım kuzenimin konuşmalarını yakaladım ama o 17 yaşında kimseye söylemedim kendi bok yemesi gidip şimdi annesine söylesem olay benim başıma patlar o cadı yengem kızının başkalarıyla sex muhabbeti yapmasına değil de benim bu durumu öğrenmeme takar o yüzden sustum ben onu uyardım ama nafile onun anne babası bu kadar rahat olduğu sürece ben ne yapsam boş
Evet arkadaşlar kuzenim henüz 14 yaşında ve facebook hesabı var, haftasonları bize gelirler ya da biz onlara gideriz.
O da telefonumu, hesabına girmek için kullanır.
Ben de bugun bir sayfaya üye olacakken onun hesabının açık olduğunu gördüm daha önce de ona güvenmediğim için bir kaç mesajına baktım.
18+ olan herşey konuşuluyor ben okurken ter döktum beynimden kaynar sular dökuldu.
Konuşmalardan anladığım birbirlerine kamera açmalar cinsel organlarını göstermeler ve daha neler neler.
Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Onu bir kenara çekip konuşmak mı anne babasına anlatmak mı ?
Onu kısıtlamak mı yani nasıl bir yol izlemeliyim?
Amaan ne yaparlrsa yapsınlar artık ben zaptedemiyorum geçen de bir kadın uyardı kızına dikkat et x e gitcem dedi ama ona gitmedi şimdi bu dayağı haketmiyor mu dedi?
Annesi duyunca allah belasını versin dedi,hakaretler etti küplere bindi bu kadar.
Psikolog dedim yanaşmadı bile,iyilikle yaklaş kontrol et evde huzur ortamı olsun dedim biz bunları aştık dedi.
ilk konuşmamı dedğiniz şekilde yapmaya çalıştım ama gözlemlediğim kadarıyla benim konuşmamla olacak gibi değil ben de annesine söyledim ama bildiğini belli etmemk şartıyla tabi o da işe yaramadı annesi umursamadı bile.
Baskıcı sevgisiz huzursuz aile ortamı dayakçı bir baba bence ilgi sevgi gibi şeyleri dışarda aramasının sonucu da olabilr.
Ben de onu diyorum ya annesi böyle bi tepki verdikten sonra ben ne yapabilirm ki ne kadar yardım edebilirm.
Evet arkadaşlar kuzenim henüz 14 yaşında ve facebook hesabı var, haftasonları bize gelirler ya da biz onlara gideriz.
O da telefonumu, hesabına girmek için kullanır.
Ben de bugun bir sayfaya üye olacakken onun hesabının açık olduğunu gördüm daha önce de ona güvenmediğim için bir kaç mesajına baktım.
18+ olan herşey konuşuluyor ben okurken ter döktum beynimden kaynar sular dökuldu.
Konuşmalardan anladığım birbirlerine kamera açmalar cinsel organlarını göstermeler ve daha neler neler.
Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Onu bir kenara çekip konuşmak mı anne babasına anlatmak mı ?
Onu kısıtlamak mı yani nasıl bir yol izlemeliyim?
Simdi kiz eve gelince annesinden yine dayak yerse ne olacak? Yada bu laf babasina giderse?
Böylesi kadindan söz beklenilirmi? Kusura bakma fakat ker kütük cahil bir kadin.
O kizda o aile içinde aslinda eriyip gidiyor.
Cok acidim o kiza, ailesinden alamadigi ilgiyi disardan ariyor çok yalnis bir sekildeAilede ya umursamaz ya siddet uygular.
Ya gerçekten baze insanlar keske çoçuk yapmasaydi. Sonra 3 çoçuk yapin diyorlar! Ufff o kizin durumuna çok üzüldum(
Merhaba benim aklima bi fikir geldi ama ne kadar dogru bilemedim ? Ben fikrimi beyan ediyim siz dusunursunuz...
Acaba siz kizla sahte bi hesaptan erkek gibi arkadaşlık kurup kizin size yani sahte bi erkege ayni sekilde(cok afedersiniz) o hareketleri yapmasini saglasaniz ve daha sonra yine feyk hesaptan tehtit etseniz ? Ailene göstericem goruntulerini yada internete yayicam diye sahsen benim basima boyle bisey gelse korkudan bidaha asla boyle bisey yapamazdim, kiz buyuk ihtimal koyma diye israr eder sizde zor ikna olmus gibi yaparsiniz ?
Bana mantikli geldi ama sacmada gelebilir size paylasmak istedim
Iyi aksamlar..
Bunlar 4 kız kardeş ben 4 ve 2 yaşında olanlara çok acıyorum.
Yok ben az çok tanıdığım için biliyorum dövmez çünkü evde değilken aradım şuan evde arayıp konuştum durumlar normal dediğim gibi söylemem pek bişeyi değiştirmedi.
Bu onun bu psikolojisini düzeltmez ama en azından uzak durmasına yarayabilir.
Cinsel istekleri tavan yaptığı icin evet bu onu degistirmez ama zaten bu yasadigi cinsel arzular gayet normal ergenlikte bir kiz cunku o, haz almaya calisicaktir siz eger gozunu bu sekilde korkutursaniz bence yontemini degistirecektir yani kamerada show yapmak yerine vücudunu kesfedip masturbasyon yapabilir zaten istenilende elin adamlarina boyle showlar yapmasini onlemek degilmi?
Bunlar 4 kız kardeş ben 4 ve 2 yaşında olanlara çok acıyorum.
Yok ben az çok tanıdığım için biliyorum dövmez çünkü evde değilken aradım şuan evde arayıp konuştum durumlar normal dediğim gibi söylemem pek bişeyi değiştirmedi.
Yok artık ne aileler var ya...Cidden anne baba olmayı isteyen o kadar insan varken böyle insanlara üçer beşer veriyor allah, sorgulamıyım diyorum da elimde değil yani...Ben cinsellik konusunda açık fikirli biriyimdir fakat 14 yaşında daha ÇOCUK o...Yani bilemiyorum ki nasıl yardımcı olunur. Psikologa siz götürün diyeceğim de çok pahalı, sonuçta siz de o yükün altına giremeyebilirsiniz...Zaten anne babası böyleyse o kızın işi zor, neden böyle saçmaladığı da anlaşıldı. Evde ilgi sevgi görmeyen herkesin mi sonu aynı olur cidden...
Ebeveyn olmak için ehliyet alınmalı.
Kızın o kadar beyni çalışıyorsa her şeye, umarım yaşı büyüdükçe kendini toparlamaya da aklı erer. Başka yapacak bir şey yok sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?