14 Yaşındaki Kuzenim P.. izliyor Erkeklere Kamerada Soyunuyor

ayy annesinin verdiği bu tepkiye inanamıyorum ağzım açık kaldı bu nasıl anne çocuğun 14 yaşında ve şimdiden cinsellikle haşır neşir olmuş diyorsunuz ama kadın sadece kızmakla kalıyor öyle mi valla arkadaşım sana helal olsun bu kadar dert ettin uğraştın ama bundan sonra hiçbir şey yapamazsın bir insanın annesinin laf etmediği şey için sen uğraşsan ne olur o kız seni dinler mi sence aynısını ben de yaşadım kuzenimin konuşmalarını yakaladım ama o 17 yaşında kimseye söylemedim kendi bok yemesi gidip şimdi annesine söylesem olay benim başıma patlar o cadı yengem kızının başkalarıyla sex muhabbeti yapmasına değil de benim bu durumu öğrenmeme takar o yüzden sustum ben onu uyardım ama nafile onun anne babası bu kadar rahat olduğu sürece ben ne yapsam boş

Ben de onu diyorum ya annesi böyle bi tepki verdikten sonra ben ne yapabilirm ki ne kadar yardım edebilirm.

14 yaş bize küçük görünebilir ama ergenliğe girmiş işte, kendini ve vucudunu keşfetmiş.
Sen ailesine haber ver ama onlar da ani tepki vermesinler. Mümkünse bi uzmana danışsınlar.
Ne yaparsanız yapın yasaklarla falan engelleyemezsiniz onu unutmayın.
Yanlış yönlendirmeler filan olabilir tam çocuğun karakterinin yerleşme zamanları, hassas meseleler. Uzmana danışmak şart.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aile aile değil ki Konu sahibi senden iş çıktı artık annesi ısrar edersen senin yüzünden oldu diye sana bile saldırır.

Annelik bu mudur ? Tamam defalarca uyarmış olabilir kızı laftan anlamıyor da olabilir fakat pes etmek niye .. ?
Yarın bir gün kızının başına kötü şeyler geldiğinde yüreği nasıl rahat edecek..
Kızını bu huyundan bu durumundan kurtarmak varken neden zoru değilde başı boş bırakıp kolayı seçiyorlar anlamıyorum..

Siz kuzeni olduğunuz halde burda sabahtan beri ne yapalım ne edelim diye kaç kişiden akıl fikir alırken , kızın annesinin bu boşvermişliği gerçekten üzdü beni..

offff offff üzüldüm cidden kendi hayatını kendinden başkası düzeltemez ki ne diyeyim Allah yardımcınız olsun

Merhaba benim aklima bi fikir geldi ama ne kadar dogru bilemedim ? Ben fikrimi beyan ediyim siz dusunursunuz...
Acaba siz kizla sahte bi hesaptan erkek gibi arkadaşlık kurup kizin size yani sahte bi erkege ayni sekilde(cok afedersiniz) o hareketleri yapmasini saglasaniz ve daha sonra yine feyk hesaptan tehtit etseniz ? Ailene göstericem goruntulerini yada internete yayicam diye sahsen benim basima boyle bisey gelse korkudan bidaha asla boyle bisey yapamazdim, kiz buyuk ihtimal koyma diye israr eder sizde zor ikna olmus gibi yaparsiniz ?
Bana mantikli geldi ama sacmada gelebilir size paylasmak istedim
Iyi aksamlar..

Simdi kiz eve gelince annesinden yine dayak yerse ne olacak? Yada bu laf babasina giderse?
Böylesi kadindan söz beklenilirmi? Kusura bakma fakat ker kütük cahil bir kadin.
O kizda o aile içinde aslinda eriyip gidiyor.

Cok acidim o kiza, ailesinden alamadigi ilgiyi disardan ariyor çok yalnis bir sekilde Ailede ya umursamaz ya siddet uygular.

Ya gerçekten baze insanlar keske çoçuk yapmasaydi. Sonra 3 çoçuk yapin diyorlar! Ufff o kizin durumuna çok üzüldum (

Bunlar 4 kız kardeş ben 4 ve 2 yaşında olanlara çok acıyorum.
Yok ben az çok tanıdığım için biliyorum dövmez çünkü evde değilken aradım şuan evde arayıp konuştum durumlar normal dediğim gibi söylemem pek bişeyi değiştirmedi.

Bu onun bu psikolojisini düzeltmez ama en azından uzak durmasına yarayabilir.

Anne ve babası büyük tepki gösterebilir . Çocuğu kazanacağızımıza daha kötü duruma sokulabilir . Bir uzmandan yardım alınmalı diye düşünüyorum. Fark ettirmeden yaptığının yanlış olduğunu anlatılmalı uygun bir şekilde

Ah ah! Içim resmen gidiyor. Bu forumda nice hikaye okuduk, çoçuklari olamayan bayanlari yada zor olan.
Keske o çoçuklar öyle bayanlarin çoçuklari olsaydi

Sen yinede oldukça o kiz ile zaman geçir, diyaloga gir. Arkadasça yaklas,.. kim bilir o kizin hayatin yine birseyler katarsin

Çocuklarınıza cinsellik eğitimi verin. Internette tanımadıkları kişiler tarafından suistimal ederek öğrenmesinler.

Gözünüzde hala küçük bir çocuk evet ama artık ergenlik döneminde bunu unutmayın.

Ailenin sert tepkisinden korkuyorsanız öncelikle kendiniz konuşmalısınız ya da güvendiğiniz bir aile büyüğü konuşmalı.

Kısıtlayıcı olmak hiçbir işe yaramaz. Gençler her zaman yasakları alt etmenin bir yolunu bulurlar. Önemli olan güvenli yolu öğretmektir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu onun bu psikolojisini düzeltmez ama en azından uzak durmasına yarayabilir.

Cinsel istekleri tavan yaptığı icin evet bu onu degistirmez ama zaten bu yasadigi cinsel arzular gayet normal ergenlikte bir kiz cunku o, haz almaya calisicaktir siz eger gozunu bu sekilde korkutursaniz bence yontemini degistirecektir yani kamerada show yapmak yerine vücudunu kesfedip masturbasyon yapabilir zaten istenilende elin adamlarina boyle showlar yapmasini onlemek degilmi?

Evet ben de olumlu anlamda söylemiştim zaten cnm

Yok artık ne aileler var ya...Cidden anne baba olmayı isteyen o kadar insan varken böyle insanlara üçer beşer veriyor allah, sorgulamıyım diyorum da elimde değil yani...Ben cinsellik konusunda açık fikirli biriyimdir fakat 14 yaşında daha ÇOCUK o...Yani bilemiyorum ki nasıl yardımcı olunur. Psikologa siz götürün diyeceğim de çok pahalı, sonuçta siz de o yükün altına giremeyebilirsiniz...Zaten anne babası böyleyse o kızın işi zor, neden böyle saçmaladığı da anlaşıldı. Evde ilgi sevgi görmeyen herkesin mi sonu aynı olur cidden...

Ebeveyn olmak için ehliyet alınmalı.

Kızın o kadar beyni çalışıyorsa her şeye, umarım yaşı büyüdükçe kendini toparlamaya da aklı erer. Başka yapacak bir şey yok sanırım..

Kesinlikle giremem ki çalışmıyorum bile öğrenciyim
Tepki almak istemiyorum ama ailesinden uzak kalması daha iyi olur derslerinde de başarılı değil kuran kurslarına veya köye babannemin yanına yönlendirmeye çalışsam ne düşünüyorsunuz.

Ebeveyn olmak için ehliyet alınmalı.

Kızın o kadar beyni çalışıyorsa her şeye, umarım yaşı büyüdükçe kendini toparlamaya da aklı erer. Başka yapacak bir şey yok sanırım..

Tabiki toparlanabilirse o da. Simdiki yasadigi seylere çok agir travmalara yol açiyor

Gerçekten ebeveyn ehliyet olsaydi keske. Yada en azindan bu kadinin yumurtaliklari alinsaydi ki daha fazla çoçuklara zarar veremesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…