14 Yaşındaki Kuzenim P.. izliyor Erkeklere Kamerada Soyunuyor

Sakin derhal anne baba ile görüsme. Özelikle anne baba çok siki, muhafazakar insanlar ise. O kiza birçok yasak konacak ve kiz sana karsi güveninde kaybedecek. Haliyle kiz kendini yanliz hisedip daha kötü seyler basina gelebilir.

Ilk önce kizin kendisi ile konus. Bunu neden yaptigini sor. O kamera görüntülerin nasil tehlikeli oldugunu anlat (elbette haliyle kötü birsey fakat onunda kötü görmesi için ona kötü olan nedenleri sun). O kamera görüntüleri birisi kayt ederse, tehdit ihtimali doguyor. Yada birisi tehdit etmeden bile internete atip, haliyle anne babasinin bile haberi olur. Yazik degilmi bu yasta böyle olmasi felan,...

Bakalim kiz ne diyecek. Kim bilir senden destek bulup böyle seyleri birakir. Ayrica bir uzmandan bilgi al, böyle ortamda nasil davranilmasi gerekiyor diye.

Ha kiz ile konustun, uzmandan bilgi aldin ve halen kiz ayni sekilde davraniyor, o zaman annesine, babasina anlat. O zaman zaten kendi olacaklarini biliyordu. Kizin arkasindan annesi ile babasi ile konusmak, dedigim gibi daha zarar verebilir. Her anne baba ölçülü bir sekilde, pedagojik bir sekilde davranamaybilir ne yazikki.

Sağol canım aminnn

Sanırım en doğrusu bu şimdilik.
Ama aynı zamanda annesine söylesem ama bunu kz bilmese annesi de böylece daha dikkatli olsa bu nasıl olur

aynen sana katılıyorum canımmmmmm bencede ailenin duyması herşeyi dahada kötü hale getirir bence

yada şantaj yapıp kıza karşı kullanırlarsa..sakın kimseye söyleme olanları yoksa videoyu gösteriririz derlerse..

Sanırım en doğrusu bu şimdilik.
Ama aynı zamanda annesine söylesem ama bunu kz bilmese annesi de böylece daha dikkatli olsa bu nasıl olur

Ama annesi nasil bir insanki? Hani baze anneler var sakin bir sekilde kizini karsisina alip niye yaptigini felan sorar, sonrada mesela bilgisayari salona kurup öyle baze seyleri önlemeye çalisir ve takipe alir.

Baze anneler varki çilgina döner. Interneti kapatir, kizida hiç bir yere yollamaz, kizi dinlemeden etmeden birsürü yasak getirir. Kizin annesi böyleyse kiz sirf inatligindan baska yollara basvurup daha kötü ortamlara girebilir

Ayrica kizin yaptigi nasil iyi/kötü tartismasi olabilir? .....yu seyretmek bir iki defa sirf merakten nesye diyecegim. Fakat hem siki siki ..... izleyip, hem kamera görüntülü cinsel organlarini göstermesi gerçekten normal bir durum degil. Ben tabir caizse ileri görüslü bir insanim, fakat baze yerlerde dur demek lazim. Bir 14 yasindaki kizin simdi bile böyle yapmasi, ilerde cinsel konuda sorunlar yaratabilir. Yani durum hiç normal degil. Ayrica aynisini bir oglan içinde düsünürdüm. Cocuk kendisine resmen zarar veriyor.

aslında bir psikologtan yardım alın. Çünkü genellikle bu tür olaylar kısıtlanmaktan olur. Psikolog olan ve belli etmeyecek bir kişiyi evinize davet edin misafir gibi gelsin size çocuğu izlesin konuşsun bellli etmeden zaten hal ve hareketlerden belli olur. Ailesi baskı yapmasa öyle olma zaten 14 yaş ergenlik dönemi çok meraklı olurlar. Cinselliği tabiki merak edecekler. Yasaklama korku tehdit işe yaramaz. ayıplamak da yanlış sonuçta bizim çocuklarımızın dabaşına gelebilir. Çevreden ve eksik bilgiden kanaklıdır. Baskı yüzünden yanlış yola sapıyorlar zaten.

En doğru yol gizlemek gibi ama şimdi ben bu kızı daha bugun uyardım bi değişklik olmadı napcam bilmiyorum.

bilmiyorum canım,babasına söylemede anasına söyle itersen kim sınır getirecek nete telefona..kızında aklı 5 karış havada belli..

bazen baba ve anne çok baskıcı ise bunlarda bir isyan belirtisi olarak çıkabiliyor,yine zararı çocuklara işte..
orta bire gidiyordum hatırlıyorum,bir kız hamile kalmıştı göze batan bir kızdı güzeldi demek istedim sonra kayboldu görünmedi bir daha..

Annesi ile konuş babaya gitmesin laf bu yaşta böyle ise ileri de özellik ile iyice dağıtır kendini. Baskı altına almayın serbest de bırakmayın o denge çok önemli çünki

Onunla arkadaş gibi konuşabilirsiniz utandırmadan. Sonra sevdiğin var mı dersiniz sonra ergenlikten bahsedersiniz normal karşılarsınız bazı şeyleri gülümsemeyi unutmazsınız. sonra biraz dinsel bilgi biraz sağlık bilgisi verirsiniz. Çok güzel örnekler vermeyi başarırsanız onu yakaladığınızı fark ettirmeden utandırmadan öğüt vermeden hem onu kazanırsınız hemde yanlış yola saptırmamış olursunuz. mesela ilk aşkınızı anlatın. ilk öptüğünüz kişiyi. bazı özel anların özel kalması gerektiğini ....

ben olsam sıkmadan öyle yapardım. hem aklına süphe sokardım hem güvenini kazanırdım hem de sevgisini kazanırdım. bir anlamda bildiğimi ama yargılamadan yanlış yaptığını sonra çok üzelebileceğini nette çok fazla istismar olabileceğini eğer sağlık sorunu varsa paylaşması gereken bir abla olacağını söylerdim. her şey olabilir soru sormak istediğinde size sorması için açık kapı bırakın

bence önce kızla çok ciddi konuşun, bir sonraki adımda annesine söyleyeceğinizi söyleyin ve de kızın haberi olmadan annesine uygun bir dille mutlaka anlatın. çok zorda kalmadan okuyup gördüklerinizi göstermeyin sadece anlatmakla yetinin. anneye söylemeyerek bu sorumluluğu üstlenmeyin. benim de kız evladım var böyle birşey olursa haberim olsun isterim. ergenlikleri çok zor biliyorum. lise öğretmeni arkadaşım var der ki; ergenlik çağındaki gençlere güvenilmez. babaya söyleyip söylememeye gidişata göre anne karar verir zaten.

Evet bende Tabu diye bir film izlemiştim. Kız da baskı vardı. oda kendini çıplak hayal edip po... yıldızı gibi hayal ederdi. çok dindar ailenin çocuğu 14 yaşında kız çocuğuydu ne yasak ne serbetslik ikiside yanlış yola götürüyor bence izlemek gerek aile filmi gibi değil ama bireysel izlenmesini tavsiye ederim.

aynı şeyi düşündüm..bu defa bütün yük arkadaşta olacak iyisimi annesine söylesin..

Çocukluğunuza dönün bir sorununuz var bir hata yaptınız ailenizden korkuyorsunuz aileniz baskıcı yol ayrımındasınız siz böyle bir şeyin ailenizin duymasını istermiydiniz?

Çocuk o yanlış yapmış Allah korusun ya...

14 yaş ruh halimi hatırlıyorum. Çevremdekileri hatırlıyorum o yüzden bu çağda çocuk yetiştirmek çok zor yaaa Allah sabır ve sukunet versin her anne babaya..

aynı şeyi düşündüm..bu defa bütün yük arkadaşta olacak iyisimi annesine söylesin..

evet. annenin bilmeye hakkı var. çünkü farklı durum, allah korusun sonuçlar üzücü olabilir. annesi kızsa bile, ananın bastığı yavru ezilmez toparlarlar.

evet. annenin bilmeye hakkı var. çünkü farklı durum, allah korusun sonuçlar üzücü olabilir. annesi kızsa bile, ananın bastığı yavru ezilmez toparlarlar.

aynen canım..ben olsam kızardım bile biliyordun madem niye söylemedin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…