14 Yaşındaki Kuzenim P.. izliyor Erkeklere Kamerada Soyunuyor

haklısınız ama yaptığı yanlış öyle hafife alınacak birşey değil allah korusun sonuçları çok ciddi olabilir. bunun sorumluluğu çok ciddi.konu sahibi arkadaşın bunu tek başına taşıması zor, çünkü olay kontrolden çıkarsa boyutu değişir. ben kendi kızımdan yola çıkarak cevap verdim. şimdiki gençleri bizim çocukluğumuzla kıyaslayamıyorum iletişim hayatımızda bu kadar yoktu, bizler masum kalıyorduk.

Meryem hic psikolog tanidigin var mi? Yada burada psikolog olan üyelerden bi yardim alsan? Ona gore hareket edilse?

Ama bu çocuklar zaten dayağa alışmış durumdalar.
Banyoda elleri bağlı kafasından aşağı 4 kova soğuk su dökmüştü bbası, ablasının bir hatasında ama etki etti mi? Hayır.

Tum yorumlari okuyamiyorum ama bak bunu okufugum iyi oldu...babasinin dr a ihtiyaci var once...cocuklarina bu sekilde davranan babanin evladinin bu hatayi yapmasi normal...cocugu babanin ellerine teslim etmek tehlikeli olabilir...kizi dışarı itebilir...kizin gözünü korkutmak yerine bu yaptiginin yanlis oldugunu biri ona ogretmeli...annedi nasil biti

aynı şeyi düşündüm..bu defa bütün yük arkadaşta olacak iyisimi annesine söylesin..

Valla direk döver kızda fırsatını bulur gider gerçek fiiili gerçekleştirir kaçar oğlana ...

dayağın acısı geçer ve anne babaya kin duyar...

ilerde daha beterini yapar...

varsayım bunlar hep ...

Hafife alıncak şey değil yaptığı ama ilk önce sorun ne onu bulmak lazım. Eğer çocuk bu olay yüzünden ailesinden birşey görür çocuk kendine birşey yaparsa sorumlu yine konu sahibi olur...

Son düzenleme:
Çok tehlikeli işlere kalkışmış kuzenin. Bu konuda senin etkili olabileceğini sanmıyorum. Ablası da pek bir rahatmış. Böyle bir olayın üzerinde hala manitasıyla konuşuyor diyebiliyor. 14 yaşında bu kız ya. Babaya söylemek daha kötü sonuçlar doğuracaktır. Evden kaçabilir, kendine zarar verebilir. Annesine kesinlikle bahsetmelisiniz. Burada 14 yaşındaki çocuğun özel hayatı yazan olmuş ama gerçekten komik. Özel hayatları var deyip çocuklarımızı serbest bırakalım öyleyse. Anne babalar sadece doğurmak için yok. O çocuğun her türlü sorumluluğunu üstlenmeliler. Yazışmaları okumanda çok yerinde bir hareket olmuş. O yaşta nereye çekersen oraya gidebilecek bir çocuğu takip etmek gerekir. Ablasının bir faydası olmayacak gibi duruyor. Annesiyle konuşun.

Ama bu çocuklar zaten dayağa alışmış durumdalar.
Banyoda elleri bağlı kafasından aşağı 4 kova soğuk su dökmüştü bbası, ablasının bir hatasında ama etki etti mi? Hayır.

Bu mesaji yeni okudum. Bu zaten kizin davranislarini açiklamaya yeter bir neden.
O baba hapise girmesi gerekiyor resmen. Buna çoçuk büyütmek degil, siddet derler!
Sonrada olani ailesinemi anlatmak istiyorsun?

Eger anlatirsan o kizi gerçekten öldürürler diye korkuyorum!
O kiza gerçekten üzüldüm simdi. Hayati hayat degil zavallimin,
tabiki böyle seylere basvurur. Ailede sicaklik yoksa böyle olur iste.

Ama ben bugune kadar ailesinden gizli olarak hep onu uyardım iyiye yönlendirdim birlikte vakit geçirdim ve aldığım sonuç ortada

Yerinizde olsam annesiyle de konuşmadan önce bir pedagogdan yardım alırdım. Sonuçta ne yapılması gerektiğini ve o kızın psikolojisini bilmiyoruz hiçbirimiz. Altta yatan sebebin hormon yüksekliği falan olduğunu sanmam, o yaşta bu tip şeylere erken yönelen çocuklarda psikolojik başka sorunlar oluyor. Belki baskıcı bir aile belki ilgisiz bir aile bilemiyorum. Bi pedagogla görüşün lütfen. O size bi akıl versin. Ciddi ve hassas bi durum, size göre masum bi şey yaparsınız ama ters teper falan...

Sizin aile yapiniza gore cocugun elleri bagli, basindan asagi soguk sular dokulup cezalandirilmasi normal ama butun hormonlarinin tavan yaptigi zamanda ellerinin altinda internet varken p... izlemesi normal degil... Goruntulu konusmayi asla tasvip etmiyorum, hatta okurken cok kotu oldum, daha cok kucuk ve bu yasinda bu yaklasimi ne yazik ki cok sagliksiz...
Sizin iyi niyetinizin farkindayim, fakat bir cocuk ekstrem bir sey yapiyorsa, yani normal olanin disina hatta cok disina cikiyorsa mutalaka aile ile ilgli sorunu oluyor, anne ve baba ile saglikli bagi olmayan bir cocuktan da saglikli adimalr beklemek dengesizce olur...
Ustelik ablasida ayni baskiya maruz kalmis ve o da sonunda sacmalamis, simdi yoluna girdi diyorsunuz ama bu yaslarini gorunen o ki o da sagliksiz atlatmis...
Sizden ricam o psikopat babaya ve o sesini cikaramayan ayni siddete ortak olan annesine bir sey soylemeyin, siz elinden tutun ve anlatin...
Eger gercekten guzel yaklasirsaniz ve sabrederseniz, siz bile bu durumu duzeltebilirsiniz...
O mesajlari okuyarak, bunlari kontrol ederek bunun icine girdiniz cunku, artik anne babasini ilgilendirir banane diyemezsiniz...
Umarim laf dinler, gercekten o kizcagiza cok uzuldum...

Nezen di sanirim :26:

Söylenecek çoğu şey söylenmiş size ama ben konunun şu kısmına değineceğim;bir anne sinirli de olsa kızına nasıl.o... der ya?
Benim annemde bana sinirlenmiştir ama tek bir hakaretini duymadım bugüne kadar.
Gerçekten çocuk yapmanın da ehliyeti olmalı artık.
Sonra daha 14 yaşında .....ydu,cam şovdu her şeyi yapıyorlar.
Gerçekten üzüldüm.

Benim fikrim annesi ve babasına söylememeniz.
Çünkü bir faydası olmayacak gibi.
En iyisi siz onunla terapi gibi sürekli konuşup,gelecekte neler olabileceğini anlatın.
İnsanların sürekli değiştiğini ve bugün yaptığı bir şeyden ertesi gün bile pişman olabileceğini,insanların acımasız olduğunu..
Sonrasında gerekirse bi psikoloğa götürün,ama umarım gerek kalmaz da halledersiniz.

LG-P710 Tapatalk

Son düzenleme:

Yahu yeter ama neden yargılıyorsunuz?
Ben babasını onayladım mı da bizim aile yapımıza göre dayağın normal olduğunu söyluyorsun?

Takip eden arkadaşlar için söyluyorum.
Annesiyle konuştum,konuşmadan önce de söz aldım bildiğini belli etmeyecek.
Peki sizce ne değişti,nasıl bir tepki aldım.
Amaan ne yaparlrsa yapsınlar artık ben zaptedemiyorum geçen de bir kadın uyardı kızına dikkat et x e gitcem dedi ama ona gitmedi şimdi bu dayağı haketmiyor mu dedi?
Annesi duyunca allah belasını versin dedi,hakaretler etti küplere bindi bu kadar.
Psikolog dedim yanaşmadı bile,iyilikle yaklaş kontrol et evde huzur ortamı olsun dedim biz bunları aştık dedi.
Ben ne yapıcam şimdi bu da çözum değilmiş

Meryem hic psikolog tanidigin var mi? Yada burada psikolog olan üyelerden bi yardim alsan? Ona gore hareket edilse?

Psikolog üyeye nasıl ulaşırım bilmiyorum ama kendi gttiğim doktora konuyu açıcam

Annesine söyledim verdiği tepkiyi burda paylaştım canım işte öyle bi tip.

canım çok hassas bir konu ama benim tavsiyem öncelikle daha önceki yıllarda taciz vs durumlara uğramış mı bunun bir araştırmasını yap . Çünkü bu tarz konulara aşırı meyil eden insanlar genelde kendi başlarına gelen olayın basitliğini ispat etmek için eğilim gösteriyorlar. Al onu yakınlaş bir yerlere götür hatta erkek arkadaşı falan filan konuş yani tavrını aş daha sonra sana açılmasını sağla bir arkadaşımın başına şöyle bir şey gelmiş biliyor musun falan de o durumu tespit et ona göre konuş "aslında kullanıldığını yani erkeklerin onu kullandığını " falan açıkla

Başına bir şey geldiğini sanmıyorum canım bence tamamen ailesiyle ilgili bi durum zaten çok saf nereye çeksen oraya gider yani sırf çocuk ısrrar etti diye açmış benim okuyup anladığım buydu

once sız uyarın eger utanır tamam derse takıbe alın belkı gercekten bırakır ama olumsuz tepkıyle karsılasırsanız aılesıne soyleyın cıddı bır konu

Siz uyarsanız nekadar faydalı olurki sürekli gözetiminde olduğu kişiler yani ailesi bilmeli. Artık doktoramı görürürler ne tapılması gerekiyorsa çözülürfarklı eğilimleri varsa en azındsn başındayken önlem alınır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başına bir şey geldiğini sanmıyorum canım bence tamamen ailesiyle ilgili bi durum zaten çok saf nereye çeksen oraya gider yani sırf çocuk ısrrar etti diye açmış benim okuyup anladığım buydu

Ailesi baskıcı sanırım kendini özgür hissetmek adına böyle davranışlara giriyor , o adam baskı yaptıysa ve baskısını elde etmiş. O zaman bu kızcağızıma hayır demenin karşı çıkmanın korkutucu bir şey olduğu işletilmiş. Yanılıyor muyum ? Yani ailesinde hiç bir şeye hayır diyememiş. Canım çok fazla çocuk gelişimi kitapları okudum ama belli başlı hareketler uzun yılların birikimi sonucunda oluşuyor. Sen en iyisini bilirsin ama bence al karşına büyük kadın yerine koy ve açıkca konuş kızmadığını ama üzüldüğünü özellikle belirt. Onunla gurur duyduğunu ama gerçekten üzüldüğünü söyle

ilk konuşmamı dedğiniz şekilde yapmaya çalıştım ama gözlemlediğim kadarıyla benim konuşmamla olacak gibi değil ben de annesine söyledim ama bildiğini belli etmemk şartıyla tabi o da işe yaramadı annesi umursamadı bile.

Baskıcı sevgisiz huzursuz aile ortamı dayakçı bir baba bence ilgi sevgi gibi şeyleri dışarda aramasının sonucu da olabilr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…