Çocukluğunuza dönün bir sorununuz var bir hata yaptınız ailenizden korkuyorsunuz aileniz baskıcı yol ayrımındasınız siz böyle bir şeyin ailenizin duymasını istermiydiniz?
Çocuk o yanlış yapmış Allah korusun ya...
14 yaş ruh halimi hatırlıyorum. Çevremdekileri hatırlıyorum o yüzden bu çağda çocuk yetiştirmek çok zor yaaa Allah sabır ve sukunet versin her anne babaya..
Ama bu çocuklar zaten dayağa alışmış durumdalar.
Banyoda elleri bağlı kafasından aşağı 4 kova soğuk su dökmüştü bbası, ablasının bir hatasında ama etki etti mi? Hayır.
aynı şeyi düşündüm..bu defa bütün yük arkadaşta olacak iyisimi annesine söylesin..
Ama bu çocuklar zaten dayağa alışmış durumdalar.
Banyoda elleri bağlı kafasından aşağı 4 kova soğuk su dökmüştü bbası, ablasının bir hatasında ama etki etti mi? Hayır.
Ama ben bugune kadar ailesinden gizli olarak hep onu uyardım iyiye yönlendirdim birlikte vakit geçirdim ve aldığım sonuç ortada
Hadi canım bana göre de sizin yaptıklarınıza öyle şeyler deniliyor ki ama bak Saygımı koruyorum.
Sizden kibarca konumdan uzaklaşmanızı talep ediyorum.
Farkındaysanız bana kibar yollarla hakaret ediyorsunuz ve ben sinirli biriyim lütfen konumun kapanmasını istemiyorum.
Dediğim gibi size normal gelebilir bizim aile yapımıza göre normal değil o yüzden zaten konuya bir katkınız olmaz.
Ayrıca ısrarla anne babaya söylemek vs demeyin ben böyle birşeyi henüz yapmadım. Yapmışım gibi yargılıyorsunuz.
P.. izlemek o yaşta biri için tercih olamaz.
Mesajlarda p.. konusu hakkında konuştuklarını okumuş olsaydınız p.. nın zararlarını da anlardınız.
Tekrar söyluyorum mesajlarını okuduğum içn pişman değilim ve terbiesiz de değilim böyle dşünüyorsanız da bunu içinizde tutun kişisel yorum yapmyın.
Nezen di sanirim :26:Babasina söyle korksun falan diyenleri anlamiyorum. Babadan dayaktan korkan zaten cesaret edemezki. Kiz dayak arsizi olmuş takar mi anne babayı? Müge Anlı da izledigim bi kiz geldi aklima ismini unuttum simdi sonu oyle olmasin Allah korusun. Bu kizi doktora götürebilir misiniz ablasiyla falan? O yasta normal değil bu tamam ergenlige giriyor da. Psikolojisi destek almali diye düşünüyorum. Durumu anlamayacak biriyse babaya soylemeyin hemen ama annenin bilgisi olsun mutlaka. Bende en büyük rol ablasina düşer gözünün önünden ayirmasin kizi.
Sizin aile yapiniza gore cocugun elleri bagli, basindan asagi soguk sular dokulup cezalandirilmasi normal ama butun hormonlarinin tavan yaptigi zamanda ellerinin altinda internet varken p... izlemesi normal degil... Goruntulu konusmayi asla tasvip etmiyorum, hatta okurken cok kotu oldum, daha cok kucuk ve bu yasinda bu yaklasimi ne yazik ki cok sagliksiz...
Sizin iyi niyetinizin farkindayim, fakat bir cocuk ekstrem bir sey yapiyorsa, yani normal olanin disina hatta cok disina cikiyorsa mutalaka aile ile ilgli sorunu oluyor, anne ve baba ile saglikli bagi olmayan bir cocuktan da saglikli adimalr beklemek dengesizce olur...
Ustelik ablasida ayni baskiya maruz kalmis ve o da sonunda sacmalamis, simdi yoluna girdi diyorsunuz ama bu yaslarini gorunen o ki o da sagliksiz atlatmis...
Sizden ricam o psikopat babaya ve o sesini cikaramayan ayni siddete ortak olan annesine bir sey soylemeyin, siz elinden tutun ve anlatin...
Eger gercekten guzel yaklasirsaniz ve sabrederseniz, siz bile bu durumu duzeltebilirsiniz...
O mesajlari okuyarak, bunlari kontrol ederek bunun icine girdiniz cunku, artik anne babasini ilgilendirir banane diyemezsiniz...
Umarim laf dinler, gercekten o kizcagiza cok uzuldum...
Meryem hic psikolog tanidigin var mi? Yada burada psikolog olan üyelerden bi yardim alsan? Ona gore hareket edilse?
Tum yorumlari okuyamiyorum ama bak bunu okufugum iyi oldu...babasinin dr a ihtiyaci var once...cocuklarina bu sekilde davranan babanin evladinin bu hatayi yapmasi normal...cocugu babanin ellerine teslim etmek tehlikeli olabilir...kizi dışarı itebilir...kizin gözünü korkutmak yerine bu yaptiginin yanlis oldugunu biri ona ogretmeli...annedi nasil biti
Evet arkadaşlar kuzenim henüz 14 yaşında ve facebook hesabı var, haftasonları bize gelirler ya da biz onlara gideriz.
O da telefonumu, hesabına girmek için kullanır.
Ben de bugun bir sayfaya üye olacakken onun hesabının açık olduğunu gördüm daha önce de ona güvenmediğim için bir kaç mesajına baktım.
18+ olan herşey konuşuluyor ben okurken ter döktum beynimden kaynar sular dökuldu.
Konuşmalardan anladığım birbirlerine kamera açmalar cinsel organlarını göstermeler ve daha neler neler.
Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım ?
Onu bir kenara çekip konuşmak mı anne babasına anlatmak mı ?
Onu kısıtlamak mı yani nasıl bir yol izlemeliyim?
canım çok hassas bir konu ama benim tavsiyem öncelikle daha önceki yıllarda taciz vs durumlara uğramış mı bunun bir araştırmasını yap . Çünkü bu tarz konulara aşırı meyil eden insanlar genelde kendi başlarına gelen olayın basitliğini ispat etmek için eğilim gösteriyorlar. Al onu yakınlaş bir yerlere götür hatta erkek arkadaşı falan filan konuş yani tavrını aş daha sonra sana açılmasını sağla bir arkadaşımın başına şöyle bir şey gelmiş biliyor musun falan de o durumu tespit et ona göre konuş "aslında kullanıldığını yani erkeklerin onu kullandığını " falan açıkla
Başına bir şey geldiğini sanmıyorum canım bence tamamen ailesiyle ilgili bi durum zaten çok saf nereye çeksen oraya gider yani sırf çocuk ısrrar etti diye açmış benim okuyup anladığım buydu
Ailesi baskıcı sanırım kendini özgür hissetmek adına böyle davranışlara giriyor , o adam baskı yaptıysa ve baskısını elde etmiş. O zaman bu kızcağızıma hayır demenin karşı çıkmanın korkutucu bir şey olduğu işletilmiş. Yanılıyor muyum ? Yani ailesinde hiç bir şeye hayır diyememiş. Canım çok fazla çocuk gelişimi kitapları okudum ama belli başlı hareketler uzun yılların birikimi sonucunda oluşuyor. Sen en iyisini bilirsin ama bence al karşına büyük kadın yerine koy ve açıkca konuş kızmadığını ama üzüldüğünü özellikle belirt. Onunla gurur duyduğunu ama gerçekten üzüldüğünü söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?