- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
Evet ben de asıl sorunun sevgi olduğunu düşünüyorum ve böyle bi aileye durumu anlatmaktan çekiniyorum.
aile sert bir aile mi
o zaman sen de varsa başka bir aile büyüğünü araya sok sen anlatma yani
14 yaşındaki bir kızın sorumlusu ana babadır
başka kim sahip çıkacak
Gelin bir tokat atın da terbiye edin o zaman beni?
Çok çirkin bi üslubunuz var.
Açıkçası ben 14 yaşındaki bir çocuğun,16 yaşındaki bir çocukla pi.. boyunu konuşmasından rahatsız oluyorum bunu özel cinsel yaşantı değil bi rahatszılk olarak göruyorum.
Mesajlarını da meraktan vs değil onu takip etmek ne yaptığnından emin olmak için okudum bundan da pişman değiliğim.
Yarın bir gün çıplak ffotoğrafları ile tehdit edildiğinide siz mi korkuyacaksınız?
bilmiyorum canım cep teklefon ve bilgsayar yasaklansa faydası olurmuki:26:
Babasina söyle korksun falan diyenleri anlamiyorum. Babadan dayaktan korkan zaten cesaret edemezki. Kiz dayak arsizi olmuş takar mi anne babayı? Müge Anlı da izledigim bi kiz geldi aklima ismini unuttum simdi sonu oyle olmasin Allah korusun. Bu kizi doktora götürebilir misiniz ablasiyla falan? O yasta normal değil bu tamam ergenlige giriyor da. Psikolojisi destek almali diye düşünüyorum. Durumu anlamayacak biriyse babaya soylemeyin hemen ama annenin bilgisi olsun mutlaka. Bende en büyük rol ablasina düşer gözünün önünden ayirmasin kizi.
Konuşmalarınızdan nasıl da belli oluyor yetiştirilme tarzınız.. Ne diyeyim..
Benim üslubum yerinde, sizin başka insanların hayatına saygınız yok asıl.
..... izlemesinin nesi var ayrıca? Zararlı bulduğum tek nokta kamerada soyunması.. Madem bu çözüm yolu arıyosun bu konuda karşına alıp konuşabilirsin.
14 yaşında çocuk olunmuyor, ergen olunuyor. Dayakla uslanmaz bi insan, karşınıza alıp konuşun, psikoloğa götürün..
Ailesine rezil ederek de korumuş olmazsınız, yapacaklarının önünü kesebilmiş olmazsınız.
Daha fazla yazmıcam bu başlığa.. Benim de 17 yaşında kız kardeşim var, öylesine konuşmuyorum.
İyi günler.
Gelin bir tokat atın da terbiye edin o zaman beni?
Çok çirkin bi üslubunuz var.
Açıkçası ben 14 yaşındaki bir çocuğun,16 yaşındaki bir çocukla pi.. boyunu konuşmasından rahatsız oluyorum bunu özel cinsel yaşantı değil bi rahatszılk olarak göruyorum.
Mesajlarını da meraktan vs değil onu takip etmek ne yaptığnından emin olmak için okudum bundan da pişman değiliğim.
Yarın bir gün çıplak ffotoğrafları ile tehdit edildiğinide siz mi korkuyacaksınız?
Not: Ben mesajlarını ortada birşey yokken okumadım birkaç şüphem vardı ve bu nedenle okudum.
..... izlemesinin nesi var ayrıca? Zararlı bulduğum tek nokta kamerada soyunması.. Madem bu çözüm yolu arıyosun bu konuda karşına alıp konuşabilirsin.
14 yaşında çocuk olunmuyor, ergen olunuyor. Dayakla uslanmaz bi insan, karşınıza alıp konuşun, psikoloğa götürün..
Ailesine rezil ederek de korumuş olmazsınız, yapacaklarının önünü kesebilmiş olmazsınız.
Daha fazla yazmıcam bu başlığa.. Benim de 17 yaşında kız kardeşim var, öylesine konuşmuyorum.
İyi günler.
kötü niyetle okunmuş mesaj değil,insanlar çocuklarını nasıl kontrol amaçlı takip ederler
bunuda öyle düşünmemiz lazım aslında,burda artniyet yok
şahsen bende şüphe duysam nerde neler yapıyor diye,bende bakarım yardımcı olmak için
o zaman çocuklarımızıda kontrol etmeyelim özel hayatı deyip bırakalım
reşit değilki bu insanlar...
Ablası da bu olaylardan yeni sıyrılmış anca kendini düzeltmiş biri. Bence psikolojik yardım almalı bunu annesine söylesem ne cevap verir bilmiyorum tabi.
gerçekten zor bir durumdasın
bilmezlikten gelsen ileride kötübişey olsa vicdan azabı çekeceksin
anlatsan da kötü bişey olsa gene vicdan azabı çekeceksin
keşke ailesi çocuklarını kontrol etseydi,bundada bir hayır vardır..rezil olmak olarak görmüyorum açıkçasıda..nasıl düzelir onu düşünmek lazım..
Yani 14 yşında bir çocuğun özel cinsel yaşamı var deyip kamerada soyunmasına kamerada elalemin o organlarını izlemesine por... izlemesine müsaade edicem ne güzelmiş be!!
valla ben annenin öğrenmesi lazım diyorum,bi yerde buna mecbursun
çünkü umursamıyor diyorsun,nasıl başa çıkıcaksınızki ablayla ikiniz...
En iyisi annesini aramak ve yüzyüze konuşmak
İyi günler.
Yetiştirilme tarzımı bir cümleye değil genele bak da gör bence ben sizin üslübunuza bakarak tokat dedim.
Ben burda bir konu açıyorum sen ise kalkmış kişisel yorum hatta hakaret ediyorsun sinirlerini başka yerden çıkart canım burda ciddi şeyler konuşuluyor.
Ben zaten dayakla çözum yolu aramadım sanırım yorumlarımı okumadın.
Sana normal gelebilir benim için sapıklık,14 yaşında birinin oturup pi.. boyu tartılmasına musaade edemem sen kardeşine müsaade edersen orası beni ilgilendirmez.
Po. izlemek de oldukça saçma bişey.
Özellikle de 14 yaşında bir çocuğun izlemesi.
Ergen olduğu çocuk olmadığı anlamına gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?