14 Yaşındaki Kuzenim P.. izliyor Erkeklere Kamerada Soyunuyor

Ortaokuldayken benzer bir durum arkadaşımın başına geldi. İlgisiz bir anne sert bir baba üstüne bir de babadan daha sert bir dede. Sonuç kız şuan 19 yaşında ama 40 yaşında biriyle evli. Liseyi de okumadı malesef.

O arkadaşımı zamanında yanlışından çok döndürmeye çalıştık. Öğretmenlerimiz yardımcı olmaya çalıştı. Kız 1 kez intihar etti. Ailesine haber gitti dayak yedi eve kapattılar ama evden çıktığı ilk gün yaptıklarını yapmaya devam etti.

Açıkçası sizin konuşmanız veya ailenin kıza şiddet uygulaması bence hiç bir şey değiştirmez. Benim arkadaşımda değiştirmemişti.

Belki ailesinden habersiz bir psikologa gönderebilirsiniz. Ya da sadece annesine söylersiniz.

canım olay ailesinin yüzüne nasıl bakacak olayı değil,olayda bir terslik var bu masum bir cinsellik değil,13,14 yaşlar cinselliğin en çok düşünüldüğü yaşlar,babası sadece döver diye düşünüyorum,buda ters tepki yapar ama anneye söylerse belki faydası olur..olurmu bilmiyorum,inşallah olur..

kesinlikle yüzyüze konuşun,peki anneside babası gibi dövüyormu nasıl biri?
bu arada kuzenine telefondamı söyledin bildiğini,sana tepkisi nasıl oldu?

Hiç, dedim ya bi süre dondu kaldı sonra aradan biraz süre geçip aradığımda ablasıyla konuştum ne yapıyor dedim manitaası ile konuşuyor dedi.
Annesi sinir anında kızlara bela okuyan , or.. dity hitap eden bir anne. Ama beni ciddiye alır genelde.

büyük lafıma tövbe,ama anneler kızlarına o..dememeli babalarda..

Bu artık hep böyle canım malesef. :S Belki annesine söylenmeli ama, baba değil.. Kesnlikle hem de. Umarım olur bence de.

Son cümlenizde arıyorum zzten şuan çözumu yoksa hayatı mahvolabilir,anlattığınız örnekteki gibi.

bizim zamanımızda bir masumuyet vardı böyle değildi hiç

annene söylerim desen tepkisi ne olur peki?

Buradaki konular kişisel yorumlarımızı yazalım diye açılıyor sanıyordum da affedersin.
Ya her neyse tartışmıycam. İyi günler sana.

Herşey bi yana ahlaki çöküntü ve dinen de bu böyle.. Elinden bu imkanları almanız bi müddet faydalı olacaktır. direk ailesine değil kıza bu konu hakkında bilgilendrme yapman lazım etklili konuşman lazım yoksa sonu çok kötü olur Allah korusunnn (((

Hadi canım bana göre de sizin yaptıklarınıza öyle şeyler deniliyor ki ama bak Saygımı koruyorum.
Sizden kibarca konumdan uzaklaşmanızı talep ediyorum.
Farkındaysanız bana kibar yollarla hakaret ediyorsunuz ve ben sinirli biriyim lütfen konumun kapanmasını istemiyorum.
Dediğim gibi size normal gelebilir bizim aile yapımıza göre normal değil o yüzden zaten konuya bir katkınız olmaz.
Ayrıca ısrarla anne babaya söylemek vs demeyin ben böyle birşeyi henüz yapmadım. Yapmışım gibi yargılıyorsunuz.
P.. izlemek o yaşta biri için tercih olamaz.
Mesajlarda p.. konusu hakkında konuştuklarını okumuş olsaydınız p.. nın zararlarını da anlardınız.

Tekrar söyluyorum mesajlarını okuduğum içn pişman değilim ve terbiesiz de değilim böyle dşünüyorsanız da bunu içinizde tutun kişisel yorum yapmyın.

Buradaki konular kişisel yorumlarımızı yazalım diye açılıyor sanıyordum da affedersin.
Ya her neyse tartışmıycam. İyi günler sana.

Kşisel yorum dediğim:konuya değil kişiye yönelik yorum.
bkz. terbiyesiz seni!

Bu kızın konuşup kamera açtığı kişi,erkek arkadaşı sanırım.
O halde ablası nasıl konuşmalarına kayıtsız kalıyor ?
Sen biliyorsun,ablası biliyor ama ikiniz de birşey yapmıyorsunuz.
Alın karşınıza konuşun.Biz de senin yaşında olduk diye söze başlayıp tavsiyelerde bulunun.
İnkar etse de sözünüze devam edin.Bak böyle devam edersen böyle olur,ileride sen üzülürsün gibi...

Hayır erkek arkadaşı değil herhangi biri görup eklediği sıradan biri.
Ben zaten yargılamak utandırmak değil daha mantıklı etkileyici konuşmaya çlıştım ama bilmiyorum işte

olay normal değil hiç bir şekilde,erkek kardeşimin bile .....ğrafi konuştuğu kız arkadaşı olmadı,çünki normal değil..

Annesine anlatın bence durumu değişeceğini hiç sanmıyorum ama inş işe yarar

Bizim bi tanıdığımızın kızıda böyleydi çocukluğundan beri akıllı uslu durmadı onla bunla gezdi evden kaçtı konuştular dövdüler sövdüler olmadı annesi sinir hastası oldu kız şuan ailesinden ayrı nikahsız sevgilisiyle yaşıyor

Yani diyeceğim o ki bu biraz insanın karakteriyle alakalı içinde böyle bişi varsa kim ne derse desin yine bildiğini okuyorlar yaşı daha küçük umarım güzel allahım doğru yola döndürür..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…